Orijinalini görmek için tıklayınız : ist. avrupa yakası beylikdüzü civarı kaporta boya ustası
Ahmet Saraçoğlu
06-09-2011, 14:43
Arkadaşlar horttttt , mekanikte bikaç düzeltme için maslağa gitti araç , çıkar çıkmaz maslak içi mantıklı manalı insan bi usta bulabilirsek verelim diyorum.Tanıdık olursa dahada güzel olur.Çürük ; bunların kronik sorunu olan arka cam köşesinde , birazda kapı içi sacda var , onun harici çok bi sıkıntı yok.Taban tertemiz , ama kapılarda vss dalgalanma var , asıl o dalgaları alacak ustamız , ve kapı ayarlarını , kaput , bagaj , far ayarlarını hizaya sokacak...
kapı içleri , taban halısı , kokpit , koltuk falan hiçbişey yok üzerinde arabanın , rahat çalışabilir.
Renk aynı kalacak ama etek altı tampon ve pakolar açık mavi olacak.Onun içinde bi boya kodu konusu açıcam...
Varmı tanıdık?
(eski tarihte yazılanları komple silmedim , küçülttüm , dikkate almayınız , şuan maslakta araç)
----------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar mercedesin iç mekan ile ilgili parçaları büyük ölçüde yenilendi , takılmamış , hazır bu kadar sökükken boya çıksın aradan istiyorum.Ustalığına işçiliğine güvenebileceğimiz , ve en önemlisi mercedes diye sanki son kasa cls boyatıyomuşuz gibi uçuk fiyatlar çekmeyecek , ''şunu yapamam , şurası aynen kalır'' demeyecek , insan bi usta arıyorum.
Adam akıllı çürük problemimiz yok Allaha şükür , küçük kabarmalar var , toplamda bi parmağın bi eklemini geçmez.Ama asıl problemim kapılarda ve aracın yanlarında , paralel parkta yandaki aracın kapısı çarpmışta iz yapmış gibi yılların verdiği dalgalanmalar var.Tüm hatlar artık macunlamı başka bişeylemi bilmem düz hizaya getirilecek , astar atılacak ve tavan dahil komple boyanacak.(Muhtemelen renk değişecek , beyaz düşünüyorum , emin değilim)
Araç şuan otoparkımızda , ama koltuk direksiyon vss demonte olduğu için narglie cafe armutuyla çok fazla gezmek istemiyorum ,, olası bi çevirmede polisle uğraşmayalım...Fiyat almak için mümkünse ustamız ya benim eve gelir inceler fiyat verir , yada dükkanından c4 le ben alırım , gelir inceler tekrar bırakırım farketmez....Ama tanıdık olsun , güzel referansları olsun ki sorun yaşamayalım.
Silivri , beylikdüzü , avcılar üçgeninden fazla çıkmak istemiyorum , hem ulaşımı sıkıntı , hemde verdikten sorna yakınımda olursa sürekli gider gelir , gerekirse değişir üstümü bende yardım ederim boya soymaya vss elimden geldiğince.
emresener
06-09-2011, 14:51
bizim Golf'e sadece Kaportaya 1.000tl istedi bi usta. çekiçle düzeltcek cürükleri gidercek.. artı malzemeler bizden. sonra bunun macunu boyası falan derken toplam 2.500tlye gelio :D senın mercedes gemi gibi :D en az 5.000lirayı gözden çıkart :D
Benım bıldığım tek usta olcaybora herif kendı arabasıspreyle mat yapmış :D
fatih sanayiye bak bence esenyurtta
kankacım oralarda değil ama yıllardır tanıdığım bildiğim adam gibi boyacı ve avrupa araç konusunda tecrübeli heleki merso konusunda bir abim var pangaltı Dolapdere sanayide
gözüm kapalı referans olurum
SekoLive
06-09-2011, 14:58
ahmet hayırlı olsun bu aşamaya gelmekde güzel :) bizim orda eski merso toplayan birisi var cok sevmem ama iyi arabalar yapıp satıyor okmeydanı uzak kalıyor ama eğer blamazsan kimse gider adama ulaşır konusruum senin için haber edersin bana eğer bulamazsan yakın civarında birisini.
Ahmet Saraçoğlu
06-09-2011, 15:00
bizim Golf'e sadece Kaportaya 1.000tl istedi bi usta. çekiçle düzeltcek cürükleri gidercek.. artı malzemeler bizden. sonra bunun macunu boyası falan derken toplam 2.500tlye gelio :D senın mercedes gemi gibi :D en az 5.000lirayı gözden çıkart :D
Benım bıldığım tek usta olcaybora herif kendı arabasıspreyle mat yapmış :D
Kanka yakın tarihte 3 tane 126 kasa mercedes boyandı tanıdığım.Biri Denizlide , benim bahsettiğim işlemlerle ayna gibi 1500 tl:D , Bi tane karşıda küçükbakkalköyde 1500 lira , bi tane de Ankarada (fakat onun çamurluk içleri vss çok çürüktü , baya işi vardı) 2500 lira ,,, hepside ayna gibi , üçünden birinin yakınında olsam düşünmez götürürdüm ama şans işte.
fatih sanayiye bak bence esenyurtta
abi daha çok tanıdık biyer arıyorum mümkünse.Tanımadığım ustayla uğraşıp boya sonrasında tanımayalım ustalık ve karakter açısından.
Ahmet Saraçoğlu
06-09-2011, 19:12
kankacım oralarda değil ama yıllardır tanıdığım bildiğim adam gibi boyacı ve avrupa araç konusunda tecrübeli heleki merso konusunda bir abim var pangaltı Dolapdere sanayide
gözüm kapalı referans olurum
abi yer bulamazsam bu civarda alirim senden irtibatini saolasin.
guncel bu arada
SOMEONESPECIAL
06-09-2011, 21:15
Beykent sanayide Demet Oto Ali Usta var. İşçilikleri güzel ama biraz pahacıdır.
Nakitte vurur kafasına bir şeyler yaptırabilirim istersen
Ahmet Saraçoğlu
08-11-2011, 01:00
Güncel ,,, bayramdan sonra verelim artık güvenebileceğimiz birine.
Ahmet Saraçoğlu
08-11-2011, 01:01
Beykent sanayide Demet Oto Ali Usta var. İşçilikleri güzel ama biraz pahacıdır.
Nakitte vurur kafasına bir şeyler yaptırabilirim istersen
Abi sen ustamıza aracı beylikdüzündeki otoparkta incelemesi için ricada bulunabilirmisin?
Ahmet Saraçoğlu
08-11-2011, 10:40
Güncel............
Ahmet esenyurt Fatih sanayide iyi ustamız var
bende seneye boyatıcam aracı neden bukdr ucuk fıyatlar cekılıyr
Ahmet Saraçoğlu
08-11-2011, 15:03
Ahmet esenyurt Fatih sanayide iyi ustamız var
O zaman bu soruyu sanada yönelteyim abi :D
Abi sen ustamıza aracı beylikdüzündeki otoparkta incelemesi için ricada bulunabilirmisin?
Ahmet Saraçoğlu
10-11-2011, 12:51
Bayram sonrası mesai günceli.
olcay_bora
10-11-2011, 13:18
kanka bauhaus tan al sen boyaları ben boyarım onu :D
SOMEONESPECIAL
10-11-2011, 13:51
Uzun zaman oldu okumamışım.
Haftasonu gidip bakalım o zaman. Cumartesi. Araba tam olarak nerede
ve ne yaptırmayı düşünüyorsun ?
Ahmet Saraçoğlu
10-11-2011, 14:21
araba beylikdüzü otobüs son durağı yakınında ada90 çamlık sitesi otoparkında , evin önünde abi.Yaptırmak istediğim ; toplamda avuc içinden daha ufak çürük tamiratı (arka cam köşesinde), yan hatlardaki ince daglalanmaların , ufak göçüklerin giderilmesi + laciden beyaza çevirmek.İç mekanda tavan döşemesi hariç hiçbişey yok bomboş...kokpit konsol koltuk taban halısı kapı içleri pandizot vss hepsi demonte...taban çürüksüz tertemiz.
SOMEONESPECIAL
10-11-2011, 14:23
araba beylikdüzü otobüs son durağı yakınında ada90 çamlık sitesi otoparkında , evin önünde abi.Yaptırmak istediğim ; toplamda avuc içinden daha ufak çürük tamiratı (arka cam köşesinde), yan hatlardaki ince daglalanmaların , udak göçüklerin giderilmesi + laciden beyaza çevirmek.İç mekanda tavan döşemesi hariç hiçbişey yok bomboş...kokpit konsol koltuk taban halısı kapı içleri pandizot vss hepsi demonte...taban çürüksüz tertemiz.
Şu safhada bunları görüp fiyat vermesini mi istiyorsun ?
Ahmet Saraçoğlu
10-11-2011, 14:32
gelip benim dediğimin atrısı eksisi varsa kendi de bakıp inceleyip fiyat vermesini istiyorum abi.Anlaştıımız taktirdede önümüzde süreçte koyar çekicinin üstüne teslim ederim..
erencagatay
19-11-2011, 00:37
cok ıyı ve uygun yapacak ustam var avcılar fatıh sanayıde bende bıraz kıl bırısı oldugumdan boya ıslerımı ıyı yaparlar su anda satılıkta olan 500 sec benım ve stı ımı dedıgım ustaya tamponları felan boyattım arzu edersen avcılardayım uğra hem ıscılıgı gor hemde ustayla gorustururum senı aklına yatarsa yaptırırsın
Ahmet Saraçoğlu
19-11-2011, 00:40
abi görüşelim , pm den telefon alabilirsem hem ziyaretine geliym canavarı inceliym , hemde şu işi konuşalım.
emresener
19-11-2011, 00:48
mk1 golf için yaptırdığımız fiyat.
kaporta boya 3000tl.
Arac full kazınmış halli idir bütün yamukluklar çekiç ile giderildi hayırlısı ile yarın boya işe başlanıcak macun'a yanıi. Araba soldan darbeli imiş aracın şeklini baya bi düzeltmişler. herkes çok para verdiniz diyo ama bakalım.. Sıfırdan araba yaptırıoruz gibi bişey biliosun golfun durumunu
Adamlar normal boyalı araba gelip komple boyatsa 1.500e biter dio ama bu arac anca 3000 kaporta boya çok iş vardiyo..
Uygunsan Yarın gel adamlarla bi görüş...
araba beylikdüzü otobüs son durağı yakınında ada90 çamlık sitesi otoparkında , evin önünde abi.Yaptırmak istediğim ; toplamda avuc içinden daha ufak çürük tamiratı (arka cam köşesinde), yan hatlardaki ince daglalanmaların , ufak göçüklerin giderilmesi + laciden beyaza çevirmek.İç mekanda tavan döşemesi hariç hiçbişey yok bomboş...kokpit konsol koltuk taban halısı kapı içleri pandizot vss hepsi demonte...taban çürüksüz tertemiz.
O bahsettiğiniz avuç içi kadar çürüğün sandığınızdan fazla olma ihtimali yüksek. O arabalar arka cam altından çürür ve soyduğunuzda çürüğün nerelere kadar ilerlediğine şaşarsınız. Ayrıca mutlaka başka noktalarında da çürükler ortaya çıkacaktır. Sadece boya olarak bile 1500 TL'ye o arabayı düzgün bir şekilde yaptırmanız çok zor. 1500 TL'ye ancak dışına macunlama, kabaca bir astar ve boya işlemi yapılır, kullanılan malzemelerde gerçek anlamda dandik olur ve fazla bir beklentiniz olmasın. Yani daha bir yıl dolmadan tekrar kabarmalar görmeye başlama ihtimaliniz yüksektir, tecrübelerle sabittir. Kaliteli malzemelerin bir fiyatını sorgulayın derim önce.
Çok fazla çürük yoksa ve iyice birşeyler yaptırmak istiyorsanız en az 3.000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekir.
Ahmet Saraçoğlu
10-05-2012, 17:27
Arkadaşlar horttttt , mekanikte bikaç düzeltme için maslağa gitti araç , çıkar çıkmaz maslak içi mantıklı manalı insan bi usta bulabilirsek verelim diyorum.Tanıdık olursa dahada güzel olur.Çürük ; bunların kronik sorunu olan arka cam köşesinde , birazda kapı içi sacda var , onun harici çok bi sıkıntı yok.Taban tertemiz , ama kapılarda vss dalgalanma var , asıl o dalgaları alacak ustamız , ve kapı ayarlarını , kaput , bagaj , far ayarlarını hizaya sokacak...
kapı içleri , taban halısı , kokpit , koltuk falan hiçbişey yok üzerinde arabanın , rahat çalışabilir.
Renk aynı kalacak ama etek altı tampon ve pakolar açık mavi olacak.Onun içinde bi boya kodu konusu açıcam...
Varmı tanıdık?
ahmet sen boyacı mı istiyorsun müsait olduğun bi gün senle bir buluşalım dolapdereye gidelim
servis olarak güreller mercedes servisi sefa abime gidecez adam yılların mercedesçisi 126 çok topladı işini bilir bizi üzmez
boya olarak hemen altında mahmut abim var oda yılların esnafı mercedes sürekli boyar eskisinden yenisine geçen hafta komple 2011 ml boyadı benim 190ı boyadı :D
senin araç çalışır yürür durumda ise onu götürelim konuşalım yoksa onları maslağada getirmeye çalışırım
bu arada sen başında duramam diye endişe etme bizim babanın dükkanına ve biraderim ersinin dükkanına yürüyerek 5 dakika mesafede :D gün aşırı ziyaret ederim ben :D
Ahmet Saraçoğlu
10-05-2012, 17:36
Abi bugün bi benzin alıp çalıştıriim dedim , araba yatmaktan ve tozdan devirdaim rulmanının bilyasını kitlemiş :D , çalıştı ama kayışı sapıttırdı , hiç kasamadım stop ettim , madem gidecekdi , gitmişken önce mekaniğe görünsün dedim.Hem onu hem bikaç yeri daha düzeltecek eski usta.Ama detaylı bişeylere girilecekse fiyat alırım , yatmazsa kafama senin tanıdıın mekanikçi abimizle irtibata geçeriz.
Ama boya konusunda yardıma ihtiyacım var.Araç yürümüyor.Yani yürüyorda koltuk direksiyon taban falan yok :D Onun için boyacı ustamıza detaylı foto çekip gelip gösterebilirim ipadden , yada kendisi maslağa gelebilirse dahada güzel olur.Sonrasında anlaşırsak atar çekiciye götürürm.
valla araba çalışsın ben onu tabureyle fizana götürürüm :D alışkanlık nede olsa :D
maslaktayken haberim olsun en olmadı bi maslağa geliriz ustayla
Ahmet Saraçoğlu
10-05-2012, 17:54
valla araba çalışsın ben onu tabureyle fizana götürürüm :D alışkanlık nede olsa :D
maslaktayken haberim olsun en olmadı bi maslağa geliriz ustayla
benim yöntem daha konforlu ama bi çevirmeye falan denkgelirsek anında alırlar arabanın velayetini benden :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1853750505743&set=a.1026903755091.2005192.1300228322&type=3
bidahaki hafta ortasına falan biter gibime geliyo işi , haber veririm abi , saolasın.