Orijinalini görmek için tıklayınız : bolu'da yurt sorunsalı ?
63owen63
06-09-2011, 19:48
Üniversiteyi kazanan kız kardeşimin kaydı icin boluya gidiyorum (çarşamba),perşembe kayıtları var,yurt olayınıda halledip döneyim diyorum perşembeye. yurt olaylarını araştırdım, üniversitenin içindeki kyk yurdu için sıralamasında geride, yine kampüs ici vakıf yurdu da okulların acılmasına bir iki gün kala kayıt alıyormuş, şimdi kayıt yaptıramıyor muşuz, bizde o tarihte orada olamayacagımız icin sıkıntı.. kayıt için gittigimde de sag salim yerini ayarlayalım diyoruz, üniversite içindeki yurt olsa süper olacak, bolu da üniversitenin içerisindeki yurt için yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır, yada tavsiye edebileceginiz bir başka yurt? ,
yurdun adı izzet baysal vakıf yurdu.
yarın bir sordurayım ama geç kalmış olabilirsiniz o tür yurtlara talep biraz fazla olabilir bildiğim kadarıyla güzel yurtlar
Talih.b16
06-09-2011, 20:31
Üniversiteyi kazanan kız kardeşimin kaydı icin boluya gidiyorum (çarşamba),perşembe kayıtları var,yurt olayınıda halledip döneyim diyorum perşembeye. yurt olaylarını araştırdım, üniversitenin içindeki kyk yurdu için sıralamasında geride, yine kampüs ici vakıf yurdu da okulların acılmasına bir iki gün kala kayıt alıyormuş, şimdi kayıt yaptıramıyor muşuz, bizde o tarihte orada olamayacagımız icin sıkıntı.. kayıt için gittigimde de sag salim yerini ayarlayalım diyoruz, üniversite içindeki yurt olsa süper olacak, bolu da üniversitenin içerisindeki yurt için yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır, yada tavsiye edebileceginiz bir başka yurt? ,
yurdun adı izzet baysal vakıf yurdu.
yarın özelden hatırlatırsanız bende sordurayım unuturum çünkü.kesin izzet baysaldır rahmetli boluya ismini koymuş rahmetli olmuş heryer herşey izzet baysal
8.000rpm
06-09-2011, 20:50
maddi durum müsaitse şehir içinde özel yurtlar mevcuttu , kyk yurtlarında yer bulamazsanız açıkta kalmaktan iyidir , ama tabii adını vs. unuttum bu özellerin
Bluttbeton
06-09-2011, 21:15
Bana da yurt çıkmadı Osmaniye de özel yurt varmı? konuyu açan Osmaniyeli diye sordum
63owen63
07-09-2011, 02:04
Bana da yurt çıkmadı Osmaniye de özel yurt varmı? konuyu açan Osmaniyeli diye sordum
telefon numaramı pm'liyorum kardeşim, görüşelim.
63owen63
07-09-2011, 02:10
maddi durum müsaitse şehir içinde özel yurtlar mevcuttu , kyk yurtlarında yer bulamazsanız açıkta kalmaktan iyidir , ama tabii adını vs. unuttum bu özellerin
kyk falan düşünmüyoruz aslında ama ilginctirki övdüler epey, kampüs icindeki vakıf yurdunu istiyoruz rahmetlinin adıyla olan, b planımızda özel yurtlar var bizimde . Perşembe günü gelip araştıracagız bakalım.
yarın bir sordurayım ama geç kalmış olabilirsiniz o tür yurtlara talep biraz fazla olabilir bildiğim kadarıyla güzel yurtlar
teşekkür ederim ilginiz için Senna bey, sınav acıklandıgından beri o yurdu (kampüs içi izzet baysal vakıf yurdu) arıyoruz ama kayıtların okul başlamadan 1 hafta önce olacagını söylediler, ve sanırım bu aralar herkes tanıdık eş dost referansla yer tutuyormuş yurttan tanıdık vasıtasıyla,eger ayarlayamazsak, özel yurt vs düşünecegiz, kyk istemiyoruz açıkçası. Beklemedeyim :)
yarın özelden hatırlatırsanız bende sordurayım unuturum çünkü.kesin izzet baysaldır rahmetli boluya ismini koymuş rahmetli olmuş heryer herşey izzet baysal
hatırlatırım Talih bey , yarın yola cıkacagım bolu ya dogru, birazdan atarım size pm :)
8.000rpm
07-09-2011, 10:44
kampüsün içindeki yurtlar güzeldir , şehir ile kampüs arasının nispeten uzak olduğunu düşünürsek sabah kalkıp derse gitmek kolay olur ama şehirde vakit geçirmek istediğinde de kampüse dönmek için son minibüse yetişmek lazım :D
ama ben yine de bolu'da eve çıkılması gerektiğini düşünüyorum
üç beş ay sonra kafasına denk birilerini bulup eve çıkmak isteyecektir eminim :)
63owen63
07-09-2011, 10:56
An itibariyle yurt sorunsalı yüzünden cemaat yurtlarını da listeye almış bulunuyoruz:)
kampüsün içindeki yurtlar güzeldir , şehir ile kampüs arasının nispeten uzak olduğunu düşünürsek sabah kalkıp derse gitmek kolay olur ama şehirde vakit geçirmek istediğinde de kampüse dönmek için son minibüse yetişmek lazım :D
ama ben yine de bolu'da eve çıkılması gerektiğini düşünüyorum
üç beş ay sonra kafasına denk birilerini bulup eve çıkmak isteyecektir eminim :)
İlk aşamada böylesi daha uygun, tanımadıgı bilmedigi yer, arkadaş çevresine göre eve çıkmak isterse olur oda ilerleyen zamanda,
lnd_samet
07-09-2011, 12:42
boluda idareten bir yurda yerleştirin bence.
boluda her öğrenci eve çıkar-ev hayatı memleket olarak rahat olduğu için 2-3 arkadaş olduktan sonra eve geçer 1 seneye kalmaz.
63owen63
08-09-2011, 09:58
öyle olacakta ilk aşamada ki sorun yurt tabiki :)