Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anlatsammı anlatmasammı..!

Sayfa : 1 2 [3] 4 5

CasabLanca
16-09-2011, 21:14
o değilde hala aklıma bu ebrunun ailesi takıldı nasıl bu kadar genişler

S.Saka
16-09-2011, 21:20
mal oldum ya 23. sayfadayım daha ama piskopata bağladım kaşarlık var bu ebru yaa :@

cliver
16-09-2011, 21:22
Okumus ınsanlar görgulü insanlar yetiştirilme tarzıda buna etkendır onlar boyle davranmasa gızlı saklı yapılır hersey bence gayet ınsan gıbı davranmıs kızın aılesı ;)

CasabLanca
16-09-2011, 21:24
gizli saklı iş yapmasında çocuk ebruyu düdüklüyor ailesininde bundan haberi var
kimse kusura bakmasında bunun çağa uygunlukla alakası yok aleni godoşluk :hehe:

cliver
17-09-2011, 14:20
...............

KÖROĞLU
17-09-2011, 18:01
tamamını okudum bazı yerlerinden mantık hataları var. Tamam çocuk çok sevmiş etmiş ama biraz daha dik dursa belki daha iyi olurmuş. aradaki 2.5 sene olayı aşırı saçma geldi; madem ölüyosun aşkından bi şekilde bulursun (ki hikayede ne taklalar attığını okuduk) kız bi gidiyo bi geliyo ne ayak old. belli değil s. böyle aşkın ızdırabını dersin taş olsan. en çok üzüldüğüm panpasının bağladığı kıza sırrt çevirmesi oldu. Mustafa Sandal tam da bu arkadaş için söylemiş.

Gönlünü gün edeni sevmez sevda
İster hep onu üzeni...
Her ona kucak açan olmaz fayda
Bekler hep onu sileni... "

cliver
20-09-2011, 13:02
hikayeyi dinlermsnz hayatm (http://inci.sozlukspot.com/w/hikayeyi-dinlermsnz-hayatmın-hatası-mı-değilmi/)

yeni bi hikaye ile karşınızdayım arkadaşar buyrun bu hikayeyede bi göz atın derim okumaya devam :)

red_
20-09-2011, 13:12
hikayeyi dinlermsnz hayatm (http://inci.sozlukspot.com/w/hikayeyi-dinlermsnz-hayatmın-hatası-mı-değilmi/)

yeni bi hikaye ile karşınızdayım arkadaşar buyrun bu hikayeyede bi göz atın derim okumaya devam :)

ulan çok dokundu bu hikayede be sanırım yeni başlamış yazmaya umarım kelebek gibi sağlamdır buda uzun sürer:(

Yogi
20-09-2011, 13:13
bunada kitlenicekmiyiz:D ona göre sarmıcaksa başlamayalım:)

cembozbey
20-09-2011, 13:16
okumayın olm su hikayeleri yaaa gökiye bişe sorcam 1 haftadır kayıplarda ...yaramıyosa okumayın ya :D

cliver
20-09-2011, 13:24
bunada kitlenicekmiyiz:D ona göre sarmıcaksa başlamayalım:)

kesinlikle kıtlenıceksınız kısa zaten 15 safyada yapcagını yapmış :D göki reiz özellikle sen oku sen duygu adamısın !!

R-13239
20-09-2011, 13:25
Ya ben aşırı sıkıldım okurken, acaba biri bana Ebru'nun ne yaptığını özet geçebilir mi?

En son kelebek askerdeyken ebru'yla buluşmasında kaldım ben :)

Asimos
20-09-2011, 13:29
Ya ben aşırı sıkıldım okurken, acaba biri bana Ebru'nun ne yaptığını özet geçebilir mi?

En son kelebek askerdeyken ebru'yla buluşmasında kaldım ben :)

Spoiler olur ayıp olur...

cliver
20-09-2011, 13:34
arkadaşlar reklam yapmak gibi olmasın ama enson paylastıgım lınktekı hıkayeyı bi okuyun 5 sayfadayım benım bile gözlerim doldu :(

Burak K.
20-09-2011, 13:36
2. Defa okudum. :D

K.O.
20-09-2011, 13:45
cliver kelebekden sonra baya etkilenmiştik yinemi yeni bi hikaye.duygu şöleni yaşatiyosun bize,sokma bizi bu kafalara çıkamıyoruz sonra :D

cliver
20-09-2011, 13:48
cliver kelebekden sonra baya etkilenmiştik yinemi yeni bi hikaye.duygu şöleni yaşatiyosun bize,sokma bizi bu kafalara çıkamıyoruz sonra :D

http://inci.sozlukspot.com/w/hikayeyi-dinlermsnz-hayatmın-hatası-mı-değilmi/
reiz kesinlikle okumalısınız bu hikayeyi kelebek kadar etkiledi beni 15 sayfa ama çok duygulandım :( utanmasam ağlıcam burda bende yeni okumaya basladım daha 7 inci sayfasındayım ama şu an 9 aylık(tekpas)oyununda anne olupta makara yapılmıs kadar üzüldüm :(

cliver
20-09-2011, 14:24
enson paylaştığım hikayeyi şimdi bitirdim ve ağladım beyler :( herkez hayatındaki insanın kıymetini bilsin bu kirli dünyada hala aşk diye tertemiz bir duygu var :(

Low-Rider
göki ZD mutlaka okumalısınız bunuda

ProTuner
20-09-2011, 14:34
enson paylaştığım hikayeyi şimdi bitirdim ve ağladım beyler :( herkez hayatındaki insanın kıymetini bilsin bu kirli dünyada hala aşk diye tertemiz bir duygu var :(

Low-Rider
göki ZD mutlaka okumalısınız bunuda

Bi hata yapıp yine okudum..1 hafta kendime gelemem yaktın beni cliver.. :)

K.O.
20-09-2011, 14:36
başlayim o zaman inceden bunada..

cliver
20-09-2011, 14:39
Bi hata yapıp yine okudum..1 hafta kendime gelemem yaktın beni cliver.. :)

kelebek 850 sayfada agzma. s.çtı bu adam 15 sayfada :(

Skyhawk34
20-09-2011, 14:44
başka varmı arşivinizde sürükleyici hikayeler komik olur hüzünlü olur farketmez
varmı cliver ?

cliver
20-09-2011, 15:21
başka varmı arşivinizde sürükleyici hikayeler komik olur hüzünlü olur farketmez
varmı cliver ?

arşivim yok aslında buldukça ekliyorum güzel yazıları bu başlığa bu enson paylaştığım yazı 4 gün önce yazılmaya başlanmış mesela yeni bitmiş kelebeğin yazısıda yanlış hatırlamıyorsam mayısta başlamıştı ikisinide okumanızı tavsiye ederim eğer okumadıysanız..

senna
20-09-2011, 15:26
atmayın böyle hikayeler ya okudum şimdi doğruysa eğer kötü

Mutu
20-09-2011, 15:27
reiz kesinlikle okumalısınız bu hikayeyi kelebek kadar etkiledi beni 15 sayfa ama çok duygulandım :( utanmasam ağlıcam burda bende yeni okumaya basladım daha 7 inci sayfasındayım ama şu an 9 aylık(tekpas)oyununda anne olupta makara yapılmıs kadar üzüldüm :(

Anlatsam mı anlatmasam mı bitince ben de kaleciyle başbaşa kalıpta ne yapacağına karar veremeyen guiza gibi kaldım 1 hafta :D Yazıyı kaydetmeyi düşünüyorum, tekrardan sararım diye korkuyorum :D

omerta.
20-09-2011, 15:29

cliver bıtmısmı bu hkae hala devammı ?

edit: konuyu acıp sarmaktan korkuorm ondan sna sordum :)

Skyhawk34
20-09-2011, 15:30
bide angutyus vardı o nasıl ? bulamadım onu

mmustu
20-09-2011, 15:34
hahahhaa vay arkadaş millet ne kadar kaptırmış kendini yaaa :D

eğer bu sölediklerin yalan çkarsa sikerm seni piç yemin ediyorm ztn bn acı çekiyorm.. yalan çkmasın amk
(ossuran kedi ?, 16.09.2011 18:55)

Mutu
20-09-2011, 15:36
Ben zaten arada gelen yorumlardaki nicklere fena takıyorm haha Adamlar yaratıcı :D

levent
20-09-2011, 15:41
çok fena son hikaye valla cidden ağlama noktasına getirdi, Allah yaşatmasın kimseye çok zor..

Mutu
20-09-2011, 15:43
aşk hanesinden attığım altı sıfırı geri ekledim elifim çok daha fazla değer kazansın diye.

haha

cliver
20-09-2011, 15:58
cliver bıtmısmı bu hkae hala devammı ?

edit: konuyu acıp sarmaktan korkuorm ondan sna sordum :)

evet bitmiş 15 sayfada anlatıyor zaten uzatmamış hiç

bide angutyus vardı o nasıl ? bulamadım onu

onu buldumda silinmiş hikayenin devamı yarısı var yarısı yok küfür yemek ıstemedım kimseden :D

cliver
20-09-2011, 15:59
federerden passing shot yiyen nadal gibi kaldım öyle. saçları yüzü herşey herşey farklıydı. beyaz tenli siyah saçlıydı. saçları tam hayallerim gibiydi. tek bir taraftan omzun önüne geliyordu. bütün vücudum titredi. japonyadaki nükleer santral nasıl radyasyon sızdırıyorsa ben de aşk sızdırıyordum. patlamam yakındı. :D

Sercan K.
20-09-2011, 16:13
okuyan sercanı s.ksinler :D okumuyorum a.çakim :D

cery
20-09-2011, 16:16
dur daha kelebek bitmedi :) linkleri sık kullanılanlara ekliyim okuruz :d

Ek.Civic_Spoon
20-09-2011, 16:16
11. sayfgadayım fena sardı azda kaldı :)

samet_61
20-09-2011, 16:34
bomba bomba:D

Ek.Civic_Spoon
20-09-2011, 16:43
vay be çok acıklı bi hikayeymiş ağlamadım desem yalan olur . :(

Göki,ZD
20-09-2011, 18:51
güzel kardeşim neyin peşimdesin ?:D
2. konuyu patlatmışsın ama yemezler okumam açmadım bile.

peace
20-09-2011, 19:08
okuyupta bi kaç gün daha ortalıkda saçmalamak istemiyorum :D

cliver
20-09-2011, 20:13

göki reiz senin okuman lazım asıl bu hikayeyi kısa zaten 15 sayfa :D

okuyupta bi kaç gün daha ortalıkda saçmalamak istemiyorum :D

okumalısın...!

senna
20-09-2011, 20:27

kelebekten sonra çok koymadı oku oku

hddsheriff
20-09-2011, 20:47
https://www.facebook.com/pages/Yaprak-Seven-Kelebek/185144911535667?sk=notes

cliver
20-09-2011, 20:54
şu kelebeğin linkini bi verin ya

ilk sayfada lınk var hocam

bozdemir
20-09-2011, 21:25
Bu hikayeyi forum da paylaşıp okumamıza vesile olan arkadaşlarla teşekkür ederiz. Gerçekten okunası bir olay olduğunu okudukça anlıyor insan.

Şirkette benimle birlikte tam 4 kişiye anlatıp/okuttum. Tabi ben onlardan önce okuyup bitirdiğimden her sonunu söylemeye çalıştığımda kalem,kağıt bilumum ofis ekipmanları yedim kafama. :D

Mutu
20-09-2011, 21:34
Kücüksün dediler vermedinin hikayesinin blok hali 5 sayfa;

hikayeyi dinlermsnz hayatmın hatası mı değilmi (http://inci.sozlukspot.com/w/hikayeyi-dinlermsnz-hayatm%C4%B1n-hatas%C4%B1-m%C4%B1-de%C4%9Filmi/@kucuksun%20dediler%20vermediler/1/)

Derman
20-09-2011, 22:07
bu da nerden cıktı yaaa...

kalbim kirayı geciktiren kiracının kapısını çalan ev sahibi gibi atıyor.
(kucuksun dediler vermediler ?, 16.09.2011 13:52)

fa'R'uk
21-09-2011, 00:03
ya arkadaş paylaşmayın şunları virüs gibi amk. ilk satırı okuduktan sonra dibini görmeden bırakamıyor insan

Trane46
21-09-2011, 00:15
özet geç *** :D konu nedir.

Ome_RS
21-09-2011, 00:55
kelebegi okudum ikinciye baslasammı die düşünüyorum gerci kısaymıs cabuk biter yarın bakayım :D

Mutu
21-09-2011, 01:03
Aynen çok sürmüyor 2. ama dağıtıyor adamı :)

CasabLanca
21-09-2011, 08:59
2. hikayeyede başlıcam bile bile lades diyorum ama sonra hayata küsüyorum

Asimos
21-09-2011, 10:00
KDV nin hikayesini ben beğenmedim.

Y.S.Kelebek terk.

Diyadin
21-09-2011, 10:05
Kelebeği çocuk askere gittikten sonra bıraktım güldüren yerleri bitti mutsuz etmeye başladı.

Oldum olası sevmedim mutsuz eden herşeyi..

Sercan K.
21-09-2011, 12:16

Okumicam dedim okudum yine yaa..böle hayat mı olur ya umarm kimsenin başına gelmez KDV nin başına gelen..depresyona gircem a.çakim hee..zaten dünde havuzda adamın biri epilepsi krizi geçirdi oda etkiledi hikayede tuzu biberi oldu :(

Ome_RS
21-09-2011, 14:05
kdv cok fena ya gereksiz yere tribe sokuyo insanı gerek yok baslamayın gidin karikatür flan okuyun

Jeandan-R
21-09-2011, 15:06
kdv'yi okumayın, spoiler veremicem ama okumayın :D

anıl turan
21-09-2011, 16:25
cliver hayattan soguttun beni yasama sevincimi elimden aldin! :)

senna
21-09-2011, 16:33
Forumca clivera dalalım bence:D

K.O.
21-09-2011, 16:54
okudum ve tekrar bi duygu kargaşasına girdim.bencede cliver süresiz ban bize böle duygusal anlar yaşattiği için :D

Göki,ZD
21-09-2011, 17:55
kdv yi okudum dayanamayıp ama beni hiç etkilemedi, sadece merak ettiğim neden her olayda bi elif var arkadaş, bu isim neden sürekli karşıma çıkıyor yeter artık...

cliver banlansın +3 :D

cliver
21-09-2011, 18:07
burası demokratik bi forum düşünce özgürlüğü yokmu arkadaş :D hayatınıza renk getirdim işte hem cliver'ın suçu ne kelebek'e dalmak lazım asıl hep beraber :D

not:BAN'a hayır!! :D

emir91
21-09-2011, 18:13
kdv ye basladım simdide hadi bakalım :D

Jeandan-R
21-09-2011, 18:14
kdv yi okudum dayanamayıp ama beni hiç etkilemedi, sadece merak ettiğim neden her olayda bi elif var arkadaş, bu isim neden sürekli karşıma çıkıyor yeter artık...

cliver banlansın +3 :D

Elif ve Ebrulardan nefret eder oldum. :D

Cliver banlansın diyorum bende :D:D:D

cliver
22-09-2011, 00:00
sevdiğim kız terkedip gittiğinde yazdığım bir yazı 5 ay önce yazmıştım..

Sensiz ilk günüm

Dün sensiz ilk günümdü garip bir piskoloji sanki bir rüya gördüm ve sen bana bugün aşkım hadi uyan seni özledim gibi mesajlar atıcaksın gibi geliyor ama biliyorum atmayacaksın öyle bir msj ama ümit ediyorum işte.. slowtürk’ ü açtım duygusal parçalar çalıyor ve ben şu an işten çok seni düşünüyorum öyle garip bir duygu ki yemek bile yemek istemiyorum..
Çok kötüyüm şu an gözlerim uzaklara dalıp gidiyor ya sen bir daha hiç olmazsan ben ne yaparım hiç düşündünmü içim çok buruk insan nefes alırken bile canı acıyormuş bunu anladım Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmadı beni.Kendimi zor günlerin insanı gördüm ya hiçbir güçlüğün beni bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm.Oysa şimdi yarımım. hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum. 'Tasalanma' diyeceksin. Tasalanmayayım ama kendime bakıyorum da birkaç umut kırıntısı dışında hiçbir şey göremiyorum.
Nerede olduğunu bilmek yada döneceğin umuduyla yaşamakta kandırmıyor beni. Her sabaha sensiz uyanmaktan her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık.Bu yüzden uyanmak istemiyorum 'uyuduğum uykular'dan... Ve geceler...Ne yıldızları görüyorum ne de gecenin sesini duyabiliyorum.Saniyelerin ne kadar bitmez olduğunu görüyorum şaşırıyorum.Zamanı bu kadar geçmez kılan sensizliğe lanet ediyorum.Bir maraton koşucusu gibiyim. Ama bitişe ulaşamıyorum bir türlü.Bildiğim bütün hasret şarkılarını ard arda ekleyip söylüyorum.Sesimi kendim bile duymuyorum. Her gece aynı hüzün... Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık.Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum ve hiç bir köşe başından çıkmayacaksın üstelik.
Şu an ne gözlerimin içi gülüyor nede mutluyum farkettim ki gözlerim senin yanında gülüyordu ve kalbim senin yanında mutluydu delicesine..Çok fazla duruyor zaman bu günlerde hani sen yoksun ya ondan o gülüşün bakışların ,öpüşün,doknuşun yani her ne varsa varlığında olan mahrum bıraktın beni onlardan..
Saatler sürekli ilerliyor ama ben olduğum yerde sayıyorum..Ben hala beni o bıraktığın duraktayım kalbim orada kaldı benim gözlerim dalıyor diyorum ya aklıma gözlerin geliyor sırf bu yüzden hani o gözlerinin içi gülen çocuk vardı çocukta durakta kaldı..
sakın benim için üzülme benden gittinya o durakta kalıcak hep hayallerim,gülümsemelerim aşkım, o durakta kaldı kulağına söylemek istediğim çok söz var seninle yaşamak istediğim o hayallerim hepsi o durakta bekliyor bense benim yanımda olmayı istediğin günün hayaliyle bekliyorum sevdiğim akşam eve gitmek istemiyorum ve muhtemelen gitmeyeceğimde seni çok özlüyorum sadece bunu biliyorum hani msj atmışsın ya bana sen sevilmeyi hakkediyorsun ben seni mutlu edemiyorum diye bu doğru değil sen beni çok mutlu ettin ama giderken sadece bende gittiğini sanma yaşama sevincimi yüzümdeki gülümsemeyi her şeyi alıp gittiğini bil artık hiçbirzaman eskisi gibi olmayacağım birdaha kimseye sana güvendiğim kadar güvenmeyeceğim ben son kez birine inandım ve onu tertemiz bir sevgiyle sevdim birdaha olmayacağını sana söyledim ben seni hakkettim be ben seni gerçekten hakkettim.. sen beni hiç fark etmedin… hoşça kal deme bana sen bu yürekten gidemezsin …dün akşam eve gitmedim biliyormusun seninle ilk tanıştığımız durağa gittim belki gelirsin diye ilk gittiğimiz kafeye gittim oturduğumuz masaya oturdum hatta birileri vardı rica ettim kalktılar ve oturdum orda yine kola içtim ve 2 tane söyledim yine sonra oturduğumuz caminin avlusuna gittim ama SEN yoktun..sonra eve kadar yürüdüm ordan ben bugüne kadar hiç başımı öne eğmedim ama bu gün eve kadar kaldırmadım başımı yerden görüp soranlara yok bir şey diyorum ama canım acıyor eve gidip arabayı aldım ve seni dün akşam bıraktığım durağa çektim arabayı kenara ve bekledim actım duygusal bir şarkı gelip geçen minibüslere baktım belki seni görürüm diye biliyorum bundan sonra çok karşıma cıkıcak sana benziyen yüzler kokuna benziyen kokular ama hiç biri sen olmayacaksın. bu hayatta kimse sana benim gözümle bakmayacak sadece rol yapıcaklar biliyorum ama ben sana hiçbir zaman rol yapmadım kırıcaklar seni yine üzücekler
ne olur buna izin verme..Ben sen hayatımda olduğun sürece mutluyum bunu bil olmadığın zaman cehennemde gibiyim sana hiçbirzaman hakkımı helal etmiyeceğim ve seni hiç affetmiyeceğim…

EM-RE
22-09-2011, 00:30
Ben kizlarin bizim kadar uzuldugunu sanmiyorum.hatta ayrilik kesinlestikten sonra bzm onlari aklimiza getirdgmizin 10 da 1 ini bile getirmiyorlardir bence....

powERS
22-09-2011, 00:47
Ben kizlarin bizim kadar uzuldugunu sanmiyorum.hatta ayrilik kesinlestikten sonra bzm onlari aklimiza getirdgmizin 10 da 1 ini bile getirmiyorlardir bence....

+1

bende tam bu soyledıklerını ozetler birşey diyecektim. 'hayat erkekleri böyle s..er...'

Göki,ZD
22-09-2011, 00:58
+106
çaktın imzanı yine kanka,
mesaja cevap vermedin fena sövdüm sana....

By_HaNNibaLL
22-09-2011, 00:58
sevdiğim kız terkedip gittiğinde yazdığım bir yazı 5 ay önce yazmıştım..

Sensiz ilk günüm

Dün sensiz ilk günümdü garip bir piskoloji sanki bir rüya gördüm ve sen bana bugün aşkım hadi uyan seni özledim gibi mesajlar atıcaksın gibi geliyor ama biliyorum atmayacaksın öyle bir msj ama ümit ediyorum işte.. slowtürk’ ü açtım duygusal parçalar çalıyor ve ben şu an işten çok seni düşünüyorum öyle garip bir duygu ki yemek bile yemek istemiyorum..
Çok kötüyüm şu an gözlerim uzaklara dalıp gidiyor ya sen bir daha hiç olmazsan ben ne yaparım hiç düşündünmü içim çok buruk insan nefes alırken bile canı acıyormuş bunu anladım Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmadı beni.Kendimi zor günlerin insanı gördüm ya hiçbir güçlüğün beni bırak yıkmayı sendeletmeyeceğini bile düşünürdüm.Oysa şimdi yarımım. hiçbir zaman tam olamayacağımı da biliyorum. 'Tasalanma' diyeceksin. Tasalanmayayım ama kendime bakıyorum da birkaç umut kırıntısı dışında hiçbir şey göremiyorum.
Nerede olduğunu bilmek yada döneceğin umuduyla yaşamakta kandırmıyor beni. Her sabaha sensiz uyanmaktan her günün sensiz geçmesinden korkuyorum artık.Bu yüzden uyanmak istemiyorum 'uyuduğum uykular'dan... Ve geceler...Ne yıldızları görüyorum ne de gecenin sesini duyabiliyorum.Saniyelerin ne kadar bitmez olduğunu görüyorum şaşırıyorum.Zamanı bu kadar geçmez kılan sensizliğe lanet ediyorum.Bir maraton koşucusu gibiyim. Ama bitişe ulaşamıyorum bir türlü.Bildiğim bütün hasret şarkılarını ard arda ekleyip söylüyorum.Sesimi kendim bile duymuyorum. Her gece aynı hüzün... Senden bir iz göreceğim diye sokaklara çıkmıyorum artık.Bu kentin her yerinde sen varsın biliyorum ve hiç bir köşe başından çıkmayacaksın üstelik.
Şu an ne gözlerimin içi gülüyor nede mutluyum farkettim ki gözlerim senin yanında gülüyordu ve kalbim senin yanında mutluydu delicesine..Çok fazla duruyor zaman bu günlerde hani sen yoksun ya ondan o gülüşün bakışların ,öpüşün,doknuşun yani her ne varsa varlığında olan mahrum bıraktın beni onlardan..
Saatler sürekli ilerliyor ama ben olduğum yerde sayıyorum..Ben hala beni o bıraktığın duraktayım kalbim orada kaldı benim gözlerim dalıyor diyorum ya aklıma gözlerin geliyor sırf bu yüzden hani o gözlerinin içi gülen çocuk vardı çocukta durakta kaldı..
sakın benim için üzülme benden gittinya o durakta kalıcak hep hayallerim,gülümsemelerim aşkım, o durakta kaldı kulağına söylemek istediğim çok söz var seninle yaşamak istediğim o hayallerim hepsi o durakta bekliyor bense benim yanımda olmayı istediğin günün hayaliyle bekliyorum sevdiğim akşam eve gitmek istemiyorum ve muhtemelen gitmeyeceğimde seni çok özlüyorum sadece bunu biliyorum hani msj atmışsın ya bana sen sevilmeyi hakkediyorsun ben seni mutlu edemiyorum diye bu doğru değil sen beni çok mutlu ettin ama giderken sadece bende gittiğini sanma yaşama sevincimi yüzümdeki gülümsemeyi her şeyi alıp gittiğini bil artık hiçbirzaman eskisi gibi olmayacağım birdaha kimseye sana güvendiğim kadar güvenmeyeceğim ben son kez birine inandım ve onu tertemiz bir sevgiyle sevdim birdaha olmayacağını sana söyledim ben seni hakkettim be ben seni gerçekten hakkettim.. sen beni hiç fark etmedin… hoşça kal deme bana sen bu yürekten gidemezsin …dün akşam eve gitmedim biliyormusun seninle ilk tanıştığımız durağa gittim belki gelirsin diye ilk gittiğimiz kafeye gittim oturduğumuz masaya oturdum hatta birileri vardı rica ettim kalktılar ve oturdum orda yine kola içtim ve 2 tane söyledim yine sonra oturduğumuz caminin avlusuna gittim ama SEN yoktun..sonra eve kadar yürüdüm ordan ben bugüne kadar hiç başımı öne eğmedim ama bu gün eve kadar kaldırmadım başımı yerden görüp soranlara yok bir şey diyorum ama canım acıyor eve gidip arabayı aldım ve seni dün akşam bıraktığım durağa çektim arabayı kenara ve bekledim actım duygusal bir şarkı gelip geçen minibüslere baktım belki seni görürüm diye biliyorum bundan sonra çok karşıma cıkıcak sana benziyen yüzler kokuna benziyen kokular ama hiç biri sen olmayacaksın. bu hayatta kimse sana benim gözümle bakmayacak sadece rol yapıcaklar biliyorum ama ben sana hiçbir zaman rol yapmadım kırıcaklar seni yine üzücekler
ne olur buna izin verme..Ben sen hayatımda olduğun sürece mutluyum bunu bil olmadığın zaman cehennemde gibiyim sana hiçbirzaman hakkımı helal etmiyeceğim ve seni hiç affetmiyeceğim…

engin bizimde gecemizi zehir ettin ya ne varsa eskiye dair ortalikla ve elimizde sadece kadehler

Göki,ZD
22-09-2011, 00:59
m_projet mustafa konuyu okuma kanka direk cliver engin i banla yeter siteyi ağır bunalıma sürüklüyor adam :D

M_PROJECT
22-09-2011, 00:59

cok dogru bi tespit , onlar sadece merak ederler acaba'lar la dolu bir kac cumle okadar , ama sen yerinde kalir o ayrildigin ilk gunden yasadigin zamana kadar her dakikayi sayar sorgular durursun , dimi lan goki :D

F.Esen
22-09-2011, 01:01
bu triibi bi bizmi yasıoz yaaa_?

Göki,ZD
22-09-2011, 01:02
cok dogru bi tespit , onlar sadece merak ederler acaba'lar la dolu bir kac cumle okadar , ama sen yerinde kalir o ayrildigin ilk gunden yasadigin zamana kadar her dakikayi sayar sorgular durursun , dimi lan goki :D

bunları çok konuştuk yavrum, bi kulagımızda n giriyor diğerinden çıkıyor tekrar etmenin anlamı yok :D
Allah herkese sağlık sıhhat versin.
yanlış gecede sordun soruyu
bu gece rahatım relaksım:D
yarın bunalım spec ahjauhauhau

EM-RE
22-09-2011, 01:05
Goki mesaj atmisssin kankada uyuyakalmisim.uyamdgmda gec olmustu cewap vermedim bu arada cuma gunu bnmle gelde su doblonum krank kasnagi degistrp getirsrne geri canim kardesim benim :D

Neyse konu cip olmasin geri donelim.
Selin allah belani versin ahahha :D

F.Esen
22-09-2011, 01:07
nedir bu S lerden cekileeeeeeeeeen Suzaaaaaaaaaaaaan

gökberk
22-09-2011, 01:10
Yalnız bu evreleri atlatan erkek daha sonra vurdumduymazın teki oluyor...
Aslında o da doğru olduğunu sandığı kişiye olduğundan fazla değer verdiğinden ve onun için bu kadar acı çektiğinden
daha sonra asıl doğru kişiyi göz ardı ettiğinden oluyor hepsi..
Ah cliver ah... Her işte bir hayır vardır... sal gitsin :D

By_HaNNibaLL
22-09-2011, 01:11
nedir bu S lerden cekileeeeeeeeeen Suzaaaaaaaaaaaaan

S mi o nedir yaaa :S Saziye hayyyyyy mk

levent
22-09-2011, 01:19
Aslında o da doğru olduğunu sandığı kişiye olduğundan fazla değer verdiğinden ve onun için bu kadar acı çektiğinden

bakınız ben, birşey hissedemiyorum ilk etapta :) taktıkça takılıyor insan o yüzden takmayacaksın, kızları da hayatta diğer yaşananları da :rolleyes:

powERS
22-09-2011, 01:20
s mi alayınızı......:S :S :S

powERS
22-09-2011, 01:25

kendimizi bu kadar deşifre etmeyelim. zorluk çekiyoruz zaten..

lan yorumlar cok doğru arkadaş ya..

levent
22-09-2011, 01:26
kendimizi bu kadar deşifre etmeyelim. zorluk çekiyoruz zaten..

lan yorumlar cok doğru arkadaş ya..

bide varlık içinde yokluk çekiyoruz ya ona şaşırıyorum aslında :D

gökberk
22-09-2011, 01:27
Yemin ediyorum şu an bana 2 bira ısmarlayana çocukluğumda hatırladığım anlara kadar inerim :D
Hakkatten bu konuları görünce çok dolu olduğumu hissediyorum...
Bir de şu arkadaşımın aşkısın olayları var... Onlara hiç girmek bile istemiyorum :D

powERS
22-09-2011, 01:28
bide varlık içinde yokluk çekiyoruz ya ona şaşırıyorum aslında :D

deme..:D ama elden gelmiyo napalım.

By_HaNNibaLL
22-09-2011, 01:29

şimdi biz kalkip kendimizi paralasak uğruna şişeler bitirsek neler yapsakta onun hiç haberi olmayacak olsada umrunda olmayacak ya işte bu bitiriyor adami

TolgaEsentepe
22-09-2011, 01:31
aşk acısı ne boktan şeydir be :)

alın dinleyin :D
ROBER HATEMO-BEYAZ VE SEN - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ihGtHNOAM3I)

gökberk
22-09-2011, 01:32
Nutellaya devam... :D :D

powERS
22-09-2011, 01:39
şimdi biz kalkip kendimizi paralasak uğruna şişeler bitirsek neler yapsakta onun hiç haberi olmayacak olsada umrunda olmayacak ya işte bu bitiriyor adami

ki bitmişi var. :D

aynen öyle neleri neleri yapıyorsun da umru olmuyor. neleri göze alıyorsun yada alamayacagını goremeyecek kadar sarhoş oluyorsun ailene rezil oluyorsun işinden gucunden oluyorsunda o oralı bile olmuyor.

ama işte o nun bu değerleri hak edip etmediğini ne yazıkki bu olayları yaşadıktan sonra anlıyorsun ki iş işten geçmiş oluyo.

alın dinleyin :D
ROBER HATEMO-BEYAZ VE SEN - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ihGtHNOAM3I)

aboo dayı sen bitmişsin :D hiç sarmayın abi gerek yok ya vallaha gerek yok.

ErBAY
22-09-2011, 01:39

Günaycım ozaman su sarkıyı dınle ;)

Yıldız Tilbe - E mi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MQ5jol-6GMM)

By_HaNNibaLL
22-09-2011, 01:41
Günaycım ozaman su sarkıyı dınle ;)

Yıldız Tilbe - E mi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MQ5jol-6GMM)

fiko abim bi bardak daha doldurdu şerefine içiyoruzz bekliyoruz sabahin ilk işiklarina diyecemde hızlı cupran ile

ErBAY
22-09-2011, 01:49
fiko abim bi bardak daha doldurdu şerefine içiyoruzz bekliyoruz sabahin ilk işiklarina diyecemde hızlı cupran ile

Ohh ohh Afıyett olsun arada eskılere donmek guzeldırr yaa :) bıdahakı sefere bırlkte gıderız fıko yanına :)

By_HaNNibaLL
22-09-2011, 01:51
Ohh ohh Afıyett olsun arada eskılere donmek guzeldırr yaa :) bıdahakı sefere bırlkte gıderız fıko yanına :)

alo demen yeterli abi biliyon :D

levent
22-09-2011, 04:09

2 sene önce çok üzüldüm , bu kadar alttan dersin sebebi de odur :D ama boşa üzülmüşüm , geç anladım biraz :)

önümüze bakıyoruz ya bu aralar maşallah diyelim durumlara :)

leader_T
22-09-2011, 08:26
YSK'dan sonra KDV hiç sarmadı çok etkilemedi beni. Ben hala Ebru neden öyle yaptı diye düşünüyorum. :)

makif84
22-09-2011, 08:28
eski maçların skoruna yapıcak bişey yok önümüzdeki maçlara bakalım arkadaşlar

peace
22-09-2011, 08:57
2 sene önce çok üzüldüm , bu kadar alttan dersin sebebi de odur :D ama boşa üzülmüşüm , geç anladım biraz :)

önümüze bakıyoruz ya bu aralar maşallah diyelim durumlara :)

yavaş yavaş herkes dökülüyo hee :D, seni üzeni bizde üzeriz levo :D

powERS
22-09-2011, 09:36
zaten bu topicte takilipta uzulmedim diycek adam tanimiyorum :)

Ask la ilgili dilenebilecek en guzel dilek. Heba etmiycek birine karsi hissedilmesidir. Degerini bilen birine gitsin hesabi ;)

levent
22-09-2011, 12:43
yavaş yavaş herkes dökülüyo hee :D, seni üzeni bizde üzeriz levo :D

Allah'ından bulsun değmez ona ;)

K.O.
22-09-2011, 12:53
akşam biraları alan konuya bi güncel çeksin :D

anıl turan
22-09-2011, 12:56

aynen bende senin gibi dusunuyorum... bir de bana hep hayatta sadece bir kisiye gercekten asik olma hakkimiz varmis gibi geliyor... son postlara bakinca ben dahil cogu arkadas bu hakkini kullanmis :)

levent
22-09-2011, 13:34
aynen bende senin gibi dusunuyorum... bir de bana hep hayatta sadece bir kisiye gercekten asik olma hakkimiz varmis gibi geliyor... son postlara bakinca ben dahil cogu arkadas bu hakkini kullanmis :)

birgün evlenirsem mantık evliliği olacağı kesin zaten :)

cliver
22-09-2011, 13:45
Aslında hep kaybettiğimizde anlarız gidenlerin bizden çaldığı zamanın kıymetini ama yinede kandırırız kendimizi onunlayken çok güzeldi diye oysaki mutlu olduğumuzdan fazlasını koparmıştır gidenler..

En sonunda yanlız kendimiz kalırız köklerimiz öyle sağlamdır ki bizi kimse yıkamaz artık acıyla ve pişmanlıkla kavrulan köklerdir aslında bunlar çok geç olsada anlarız seviginin zayıflık olduğunu
beş parmağın 5 ide aynı görünür o saatten sonra bize...
Cliver

EM-RE
22-09-2011, 13:58
Aslında hep kaybettiğimizde anlarız gidenlerin bizden çaldığı zamanın kıymetini ama yinede kandırırız kendimizi onunlayken çok güzeldi diye oysaki mutlu olduğumuzdan fazlasını koparmıştır gidenler..

En sonunda yanlız kendimiz kalırız köklerimiz öyle sağlamdır ki bizi kimse yıkamaz artık acıyla ve pişmanlıkla kavrulan köklerdir aslında bunlar çok geç olsada anlarız seviginin zayıflık olduğunu
Cliver

Senin yaş kaç kardeşim bnm selinden ayrıldığım dönemleri hatırlatıyorsun yeminle...

mmustu
22-09-2011, 14:00
hasi... bee olum forumda amma çok bunalım spec varmış hee :D olum ne içiyonuz nan neyin kafası bu :D

By_HaNNibaLL
22-09-2011, 14:03
hasi... bee olum forumda amma çok bunalım spec varmış hee :D olum ne içiyonuz nan neyin kafası bu :D

sabah kalktim önce nessgayfe içtik sonra cay ve kahvalti ve bira içmeye başladik biralar bitti jacke başladik jackde bitti arkasindan jbye geçtik sonrasini pek hatirlamiyoruz fiko abi ile konunun akibeti belirsiz :D

cliver
22-09-2011, 16:09
Senin yaş kaç kardeşim bnm selinden ayrıldığım dönemleri hatırlatıyorsun yeminle...

benim yaşım 24 hocam bu yazıları 1 sene oldu yazalı sadece paylaşmak istedim

powERS
22-09-2011, 16:16

Cliver

Helal cliver dayi.

Yalniz gene hata yapiyoruz. 5parmagin 5ide bir zannederek.
Birde sunu dusunup davranmak lazim.
O gidenler canimizi yakti. Yandik eyvallah ta. Simdi karsimizdaki nide biz mi yakicaz ayni sekilde. Bu saatten sonra suna dikkat etmek lazim
Bizde karsimizdaki kisiye o nlardan olmayalim.

Umarim anlatabilmisimdir.

İsim telakki etmesek.. Acilari deprestirmenin anlami yok demi :)

F.Esen
22-09-2011, 19:52
ewet alkol time günceli...

By_HaNNibaLL
22-09-2011, 19:54
akşam biraları alan konuya bi güncel çeksin :D

Viskiyle başladik günceli :D

CasabLanca
22-09-2011, 23:50
techturkey kaybedenler kulübü partisi yapacam :D

Eren G.
23-09-2011, 00:01
Bu yaprak seven kelebek hikayenin ortasında bir yerde ebru gelicek v.s yazamıycam bir süre demişti ulan bende sevindim sonu güzel biticek diye bak varmış işte böyle sevipte birbirine güvenebilen uzun süre mutlu olabilen.

Tam zamanına denk geldi zaten nerden gördümde techte devam edeyimde okuyayım dedim beynime..

ayrıca ebru adam değilsin.

By_HaNNibaLL
23-09-2011, 00:32
Soğuk bira isteyen mutfağa gidiyom :D

hondafit
23-09-2011, 00:52
ufak birşey anlatıp gidecem (http://inci.sozlukspot.com/w/ufak-bir%C5%9Fey-anlat%C4%B1p-gidecem/)

bu hikayede güzeldir

uqr
23-09-2011, 01:23
ufak birşey anlatıp gidecem (http://inci.sozlukspot.com/w/ufak-bir%C5%9Fey-anlat%C4%B1p-gidecem/)

bu hikayede güzeldir

-spoiler-

-aşkım evlenince 1+1 ev yeter aşkım
3+1 ev alacağımıza bir tanede s2000 alırız.

:D

Mr.K
23-09-2011, 04:13

bu hikayede güzeldir

sonu olmayan bi hıkaye.

Low-Rider
23-09-2011, 06:50
Kücüksün dediler vermedinin hikayesinin blok hali 5 sayfa;

hikayeyi dinlermsnz hayatmın hatası mı değilmi (http://inci.sozlukspot.com/w/hikayeyi-dinlermsnz-hayatm%C4%B1n-hatas%C4%B1-m%C4%B1-de%C4%9Filmi/@kucuksun%20dediler%20vermediler/1/)

İlk sayfanin yarisini okudumda cok tirt geldi bana. Kelebegin yazisini evirip cevirmisin gibi acaip benziyor

Greentiger01
23-09-2011, 07:26
techturkey kaybedenler kulübü partisi yapacam :D

Erol egemen'de gelecekmi :D

bozdemir
23-09-2011, 07:32
İlk sayfanin yarisini okudumda cok tirt geldi bana. Kelebegin yazisini evirip cevirmisin gibi acaip benziyor

Aynen bana da öyle geldi. Son günlerde Kelebeğin hikayesi üzerinden türlü türlü konular farklı versiyonlar çıkar fakat okuduğumuz o hikaye kadar keyif vermez. :)

CasabLanca
23-09-2011, 08:12
Erol egemen'de gelecekmi :D

kim lan bu erol egemen :hehe:

senna
23-09-2011, 08:42

bu hikayede güzeldir

kelebekten sonra kesmedi şimdi bitirdim hepsini:D

powERS
23-09-2011, 09:35
bi kac sarkida ben paylasayim.

Tan taşçı - elbet
Tan taşçı - göremem
Tan taşçı - gözlerin
Tan taşçı - sözümü tutamadim.

Link vermiyorum cunku telden giriyorum youtube da aratip buraya link koyan olursa herkes rahat dinler.

K.O.
23-09-2011, 10:50
ebru napiiiyor acabaa... ?? :D

hondafit
23-09-2011, 11:17

bu hikayeyi ben yazdım desem? :D

hondafit
23-09-2011, 11:18
sonu olmayan bi hıkaye.

aslında sonu var daha çok anlatacağım şey varda anlattıkça daha çok psikilojim bozuluyor.
bitiremedim o yüzden

Ozzy45
23-09-2011, 11:20
o değilde 27. sayfadayım ebru ya dün akşam birazcok sövdüm yani :D hem aşıgım diyo hem eski sevgilisiyle arakdas oluyo başkasıyla diskoda dans ediyo felan yanlış yani bunlar :D

Kakus
23-09-2011, 11:21
Ooo bir kelebek'de aramızdan çıktı. Arkadaşımıza merhaba diyin...

(toplu seans spec.) Merhaabaa Hondaafiiit.

senna
23-09-2011, 11:24

anlat madem sen yazdıysan hava bırakmışsın :D

edit harbi hatırlıyorumda acaba o iş görüşmesimiydi senin konu açmıştın iş görüşmesiyle alakalı

hondafit
23-09-2011, 11:29
Ooo bir kelebek'de aramızdan çıktı. Arkadaşımıza merhaba diyin...

(toplu seans spec.) Merhaabaa Hondaafiiit.

hehehe :D

edit harbi hatırlıyorumda acaba o iş görüşmesimiydi senin konu açmıştın iş görüşmesiyle alakalı

baya okuyan varmış herhalde ya :D
valla bende anlatmak istiyorumda o zmanlar gerçekten çok şey yaşadım hayatım mahvoldu hasta oldum,kız arkadaşım benden ayrıldı,askerden çürük raporu verdiler,işimden ayrıldımherşey üst üste geldi 1 sene oldu hala kendimi toparlayamadım :(
merak edenler olursa anlatırım tabi

evet iş görüşmesiyle ilgili konuda açmıştım abi

senna
23-09-2011, 11:30
hehehe :D

baya okuyan varmış herhalde ya :D
valla bende anlatmak istiyorumda o zmanlar gerçekten çok şey yaşadım hayatım mahvoldu hasta oldum,kız arkadaşım benden ayrıldı,askerden çürük raporu verdiler herşey üst üste geldi 1 sene oldu hala kendimi toparlayamadım :(
merak edenler olursa anlatırım tabi

1 saatte okudum sabahtan tabi yaşayan bilir yaşadıklarını bizim okuduğumuzda üzüldüğümüz gibi olmaz sen yaşadın sen bilirsin

Kakus
23-09-2011, 11:31

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/73650-is-gorusmesi.html

? :D

hondafit
23-09-2011, 11:32
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/73650-is-gorusmesi.html

? :D

onun gibi 3 iş görüşmesne daha gittim tıbbi mümessillikle ilgili üçüde olmadı askerlik yüzünden.
1senedir işsizim :(

1 saatte okudum sabahtan tabi yaşayan bilir yaşadıklarını bizim okuduğumuzda üzüldüğümüz gibi olmaz sen yaşadın sen bilirsin

vallaha mı? helal olsun abi o zaman beğendiysen sorun yok :)
ben çok üzüldüm hala da üzülüyorum ama sınav olarak görüyorum bazen yaşadıklarımı içinden o şekilde çıkmaya çalışıyorum

senna
23-09-2011, 12:17
onun gibi 3 iş görüşmesne daha gittim tıbbi mümessillikle ilgili üçüde olmadı askerlik yüzünden.
1senedir işsizim :(

vallaha mı? helal olsun abi o zaman beğendiysen sorun yok :)
ben çok üzüldüm hala da üzülüyorum ama sınav olarak görüyorum bazen yaşadıklarımı içinden o şekilde çıkmaya çalışıyorum

yaşaman gerekiyordu sanırım yaşadın, doğru bir düşünce tarzı bencede

EM-RE
23-09-2011, 13:27
2 gündür öyle böyle rüyalar görmüyorum psikom bozulucak yemin ediyorum tekrar başlıcam alkole az kaldı... :(

Mr.K
23-09-2011, 13:32

oha hadiyaa.. :o

aslında sonu var daha çok anlatacağım şey varda anlattıkça daha çok psikilojim bozuluyor.
bitiremedim o yüzden
btirirsen hoş olur.dun gece takribi 1saatte falan bıtırdım.guzel yazmıssın ztn akışkanlıktan öte kebelektekı gıbı surukleyıcı vsvs ve en heyecanlı yada nolcaklan sımdı denılen yerde de yarıda bırakmıssın.Yasananlar bır sınav,her hatadan / dogrudan vsvs ders cıkartmak onemlı olan.Herkes yasıyo bırcok sey.Sadece sen ve senın gıbıler'kaba tabır yanlıs anlama' anlatıyosunuz bızlerde okuyoruz kendımızı bulup aglaıyoruz ıcıyoruz vsvs..Kısacası bitirlan şu hikayeyi ... :D

Yogi
23-09-2011, 13:33

@2 çok iyi:D

peace
23-09-2011, 14:27

ne cevherler varmış aramızda, okumadım ama devamını yazıcaksan başlıyım

Mr.K
23-09-2011, 14:30

pazarlığı kes :D :p

cliver
23-09-2011, 14:33
yaz reiz okuyoruz..

hondafit
23-09-2011, 15:08
yaşaman gerekiyordu sanırım yaşadın, doğru bir düşünce tarzı bencede

artık çare kalmayınca öyle düşünüyor insan abi.

powERS
23-09-2011, 15:42

5800xm de yaklasik iki saatte okudum hepsini araliksiz. Devam et diyecem ama psikoloji ve saglik elverirmi. İnsanlar merakta kalmasin diye tekrar sikilmana degermi?

Su anda sagligin nasil?

powERS
23-09-2011, 15:43
oha saat kac olmus ben 3.5 saate okumusum sanirim :)

Jem89
23-09-2011, 15:44
huahauuha madem hondafit söylemiş.. benimde var böyle bi hikayem hahaha :D

Mr.K
23-09-2011, 15:45
huahauuha madem hondafit söylemiş.. benimde var böyle bi hikayem hahaha :D

vay ergen vaaay atta okuyak

Jem89
23-09-2011, 15:46
vay ergen vaaay atta okuyak

yok kanka sora çok dalga geçilir hahahaah :D zaten 1-2 arkadaşıma okutmuştum.. Olayları bildikleri için inanmışlardı ama bilmeyenler hiç inanmamıştı :)

Lisedeyken 17 yaşındaydım..ve Edebiyat hocamla bi ilişki yaşamıştım 2 sene süren.. onunla ilgiliydi.. :)

Mr.K
23-09-2011, 15:49
yok kanka sora çok dalga geçilir hahahaah :D zaten 1-2 arkadaşıma okutmuştum.. Olayları bildikleri için inanmışlardı ama bilmeyenler hiç inanmamıştı :)

Lisedeyken 17 yaşındaydım..ve Edebiyat hocamla bi ilişki yaşamıştım 2 sene süren.. onunla ilgiliydi.. :)

pm at beklıyore

hondafit
23-09-2011, 15:59
okuyanlar beğenenler oraya yorum atabilir mi acep?

gökberk
23-09-2011, 16:00
Eyvah eyvah... :D

hondafit
23-09-2011, 16:00

ufak ufak tekrar yazmaya başladım bilmiyorum inşallah sonuna kadar yazarım.

Jem89
23-09-2011, 16:01

şuku ... :D hahaha

hondafit
23-09-2011, 16:05
5800xm de yaklasik iki saatte okudum hepsini araliksiz. Devam et diyecem ama psikoloji ve saglik elverirmi. İnsanlar merakta kalmasin diye tekrar sikilmana degermi?

Su anda sagligin nasil?

okuduğun için teşekkürler aslında bu hşkaye benim kendimi avutmak için birşeydi daha sonra günlük hayatım gibi oldu otobüste yürürken aklıma birşeyler geldikçe karalıyordum ama inciye yazdıktan sonra herkes "hızlı yaz peach" olayına girince sıkıldım tabi işin ucunda da hatırlamak var bazı şeyleri zaten unutmakta mümkün değil ya nese kendimi ii hisettiğim sürece tekrar yazıcam inşallah başlkadım ufak ufak.
hastalığımı atlattım yada bana öyle diyorlar ama ben hala kendimi iyi hiseetmiyorum.hastalık başladığı anda gösterilen sorunlar hala var gibi yada kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama tedavi sürecim bitti

hondafit
23-09-2011, 16:08
oha hadiyaa.. :o

btirirsen hoş olur.dun gece takribi 1saatte falan bıtırdım.guzel yazmıssın ztn akışkanlıktan öte kebelektekı gıbı surukleyıcı vsvs ve en heyecanlı yada nolcaklan sımdı denılen yerde de yarıda bırakmıssın.Yasananlar bır sınav,her hatadan / dogrudan vsvs ders cıkartmak onemlı olan.Herkes yasıyo bırcok sey.Sadece sen ve senın gıbıler'kaba tabır yanlıs anlama' anlatıyosunuz bızlerde okuyoruz kendımızı bulup aglaıyoruz ıcıyoruz vsvs..Kısacası bitirlan şu hikayeyi ... :D

haha abi hikayeyi bitiremezsem bigün içki masasında anlatırız inşallah :D

gökberk
23-09-2011, 17:00
Valla 21. sayfaya kadar okudum... Daha sonra bir şey anlatmamışsın galiba...
Sağlık durumun nasıl şu an ?

edit: Kasada soru soranlar gibi oldu şimdi :D
Umarım iyisindir artık... Kakus yazmış : Sıkılıp bunalacaksan hiç yazma bence de... Her işte bir hayır vardır..

Kakus
23-09-2011, 17:09
ufak ufak tekrar yazmaya başladım bilmiyorum inşallah sonuna kadar yazarım.

Abi canını sıkacak mevzularsa boşver hiç yazma... Yani bize okumak "zevkli". Burda zevkli belki de yanlış kelime seçimi oldu... Lakin eğer sen yazarken sıkılıcaksan, bunalıcaksan, sigara üstüne sigara yakıcaksan, bizim isteklerimiz doğrultusunda yazmazsan çok daha iyi. : ) Sıkma tatlı canını.

hondafit
23-09-2011, 17:47
azıcık partlar geldi :)

_FrKn_
23-09-2011, 17:59
ufak birşey anlatıp gidicem okuyorum.
@39
@43 yorumlar fena.

ahuah oha bu adamlara bişey anlatılmaz çok fenalar :D
@92
@93

senna
23-09-2011, 18:33
azıcık partlar geldi :)

Sunu demek istiyorum mutlaka zor ama basta sigarayı bırak bence

trgy
23-09-2011, 19:24

çok güzel bir anlatımın var zevkle okuyorum,inciye üye olup bitirince yorum yapıcam.

_FrKn_
23-09-2011, 19:30
5. sayfaya geçerken ie web sayfasını görüntülemiyor dedi sitede mi sorun var.diğer sitelerde problem yok.

Asimos
23-09-2011, 19:32
Ewet serwerların fişi çekiliymiş

uqr
23-09-2011, 19:33
5. sayfaya geçerken ie web sayfasını görüntülemiyor dedi sitede mi sorun var.diğer sitelerde problem yok.

bi kaç f5 ten sonra düzeliyor inci de sorun.

hondafit
23-09-2011, 20:02
çok güzel bir anlatımın var zevkle okuyorum,inciye üye olup bitirince yorum yapıcam.

teşekkür ederim.
edebiyatım o kadar iyi değildir çok yerde saçmaladığım olmuş mazur görün zaten tamamı sarhoş kafayla yazıldı :D

Sunu demek istiyorum mutlaka zor ama basta sigarayı bırak bence

onu bu zamana kadar hiç yapamadım abi

bu hikayede güzeldir

bu arada reklamı mı yapmışım pardon :)

gökberk
23-09-2011, 20:55
ufak birşey anlatıp gidecem (http://inci.sozlukspot.com/w/ufak-bir%C5%9Fey-anlat%C4%B1p-gidecem/@amkrte/11/)

Burda sadece hondafit 'in yazdıkları varmış...

hondafit
23-09-2011, 21:22
ufak birşey anlatıp gidecem (http://inci.sozlukspot.com/w/ufak-bir%C5%9Fey-anlat%C4%B1p-gidecem/@amkrte/11/)

Burda sadece hondafit 'in yazdıkları varmış...

son partları farklı nickle yazdığım için sonrakiler gözükmüyor
şimdiki nickim ralishaz

trgy
23-09-2011, 22:00
kardeşim eline sağlık şimdi bitirdim.umarım sağlığın yerine gelmiştir.devamı gelicekmi ?

gökberk
23-09-2011, 22:08
Son partlar ilk verdiğin linkte kaçıncı sayfadan başlıyor peki ?

fa'R'uk
24-09-2011, 00:27
hikayeni bir sürü okuyan varken niye yarıda bıraktın? güzel güzel gidiyormuşsun kendini kötü hissttiğin içinmi bıraktın?
ufaktan başlamışsın umarım bitirirsin

senna
24-09-2011, 07:31
teşekkür ederim.
edebiyatım o kadar iyi değildir çok yerde saçmaladığım olmuş mazur görün zaten tamamı sarhoş kafayla yazıldı :D

onu bu zamana kadar hiç yapamadım abi

bu arada reklamı mı yapmışım pardon :)

genç adamsın bırak sigarayı

hondafit
24-09-2011, 10:48
Son partlar ilk verdiğin linkte kaçıncı sayfadan başlıyor peki ?
39. sayfadan itibaren yeni nickle yazıyorum.

hikayeni bir sürü okuyan varken niye yarıda bıraktın? güzel güzel gidiyormuşsun kendini kötü hissttiğin içinmi bıraktın?
ufaktan başlamışsın umarım bitirirsin

ben bu kadar çok okuyan olduğunu bilmiyordum ayrıca ilk başta demiştim ben bu hikayeyi kendime terapi olsun diye yazıyordum zevk için yani.hikayeyi yazarken neler yaşadığımı düşünürken gerçekten psikolojim bozuluyor.
inşallah bitiririm.

genç adamsın bırak sigarayı

inşallah abi çok denedim ama olmadı

kardeşim eline sağlık şimdi bitirdim.umarım sağlığın yerine gelmiştir.devamı gelicekmi ?

tedavim biteli 1 buçuk ay oluyor iyi sayılırım

trgy
24-09-2011, 10:55
maşallah maşallah:D

semihe katılıyorum sigarayı bırak!

Diyadin
24-09-2011, 11:09
Herkesin bir hikayesi bir ebrusu var. Bende 5 sene sonra tekrar denemek istedim.
Gittim yanına o da özlemiş denedik olmadı hiç birşey eskisi gibi olmuyor malesef araya zaman ve insanlar girmiş huylarımız değişmiş. O günler o kadar güzelmiş ki artık onunla bile yaşanamıyor malesef... O yüzden bir daha denesem mutlu olurum diye düşünmeyin :(

nakayama
24-09-2011, 11:16
vay a.çakim. :D

c20let
24-09-2011, 11:41

okudum ben o hikayeyi :D demek sensin :D

uqr
24-09-2011, 12:04
..........

Jem89
24-09-2011, 14:56
okudum ben o hikayeyi :D demek sensin :D

hhahaha ses etme kankacım :)

B.Koçer
25-09-2011, 14:18
@Hondafit

nerde bu hikayenin sonu çok pis sardı

iyisiniz demi şu anda ?

hondafit
25-09-2011, 22:06
@Hondafit

nerde bu hikayenin sonu çok pis sardı

iyisiniz demi şu anda ?

yavaş yavaş gelicem sonuna teşekkürler okuduğun için :)

AliSafak
25-09-2011, 22:11
Hikayenin sonu +1 :D
Şaka bir yana eğer kendinizi iyi hissediyorsanız tabi.
Sağlık herşeyden önemlidir sonuçta ve kaybedince anlıyor insan değerini..

samet_61
25-09-2011, 22:25
su ebruyu grdugum yerde yıne aklıma geldı bunu beklerdık :D

B.Koçer
26-09-2011, 03:25
su ebruyu grdugum yerde yıne aklıma geldı bunu beklerdık :D

Hepsini okuyamıyorum artık uyku falanda kalmadı gereksiz yere küfrediyorum harbiden kısa özet geçicek olan varmı :D

M_PROJECT
26-09-2011, 03:32
Hepsini okuyamıyorum artık uyku falanda kalmadı gereksiz yere küfrediyorum harbiden kısa özet geçicek olan varmı :D

var , 7 milyarda 1 olabilicek bir ruh hastasi manyak bi kadin dusun , aha bu salak kelebege denk gelmis , bu mal sevmis opmus koklamis , obur malda cocugun hayatini puzzle yapmis sonrasi ***** , kavusamayan iki mal ede 400 sayfalik full detayli bir anlatim . :D

34btr1907
26-09-2011, 04:10
konu açıldıgında sık kullanılanlara ekledim adı geçen butun hıkayeleri ama yemiyor başlamak için başla derseniz başlıcam ... okusammı okumasammı?

B.Koçer
26-09-2011, 04:13
var , 7 milyarda 1 olabilicek bir ruh hastasi manyak bi kadin dusun , aha bu salak kelebege denk gelmis , bu mal sevmis opmus koklamis , obur malda cocugun hayatini puzzle yapmis sonrasi ***** , kavusamayan iki mal ede 400 sayfalik full detayli bir anlatim . :D

Abi sorma psikolojim bozuldu bu karı yüzünden bildiğin gibi değil şimdi sen böyle diyince daha bir okuyasım geldi ulan normalde açıp kitap okumuş insan değilim ya :D

JDM_5
26-09-2011, 05:15
en sonuna kadar okuyamadım ne yalan sölim bu askere gidicek olan arkadaşlara uyarı gibi bişi aslında askere gidiosan ya ayrıl yada nişan falan yoksa böyle olsa kafayı yiyosun sonunda ayrılınca daha beter askerlik bi yandan o bi yandan

Mr.K
26-09-2011, 18:34
honda fitin yazdıklarını okuycam da inci açılmıyo opendns hatası alıyorum :S

AliSafak
26-09-2011, 20:11
honda fitin yazdıklarını okuycam da inci açılmıyo opendns hatası alıyorum :S

Ben okurkende sürekli hata veriyordu.Şu aralar sorun var sanırım incide.
Ama bi 10 15 kere f5 yapınca açılıyordu sayfa.

Mr.K
26-09-2011, 20:14
Ben okurkende sürekli hata veriyordu.Şu aralar sorun var sanırım incide.
Ama bi 10 15 kere f5 yapınca açılıyordu sayfa.

y.dısındayım onla alakalı olabılır mı dıcem mustafa'da yçdısında o okuyo :S

youtube'da mınıklerın vıdeosunuda ızleyemıyorum deısık :S

HLLVTECII
26-09-2011, 21:42
1 haftada okudum bastan sona 45 sayfalık bolumu basladım bırakamadım ısten eve gelırken gıdeyım hıkayeyı devam edeyım dusuncesı oldu hep adamı takdır ettım ama anlatımı tam bır edebıyatcı gıbı surukleyıcı.. ama mutlu son olmaması kotu oldu yaw.. burdan anlasılan bısey var aslında.. can yucelınde dedıgı gıbı olmuyosa zorlamayacaksın genclıgını harcamayacaksın.. ama hepımız aynı hatayı hep yapmısıszdır sevenn gonule soz gecmıyo... allah yolunu bahtını acık etsın ne dıyelım..

gökberk
26-09-2011, 21:52
Part 142'ye kadar yazdı en son değil mi Hondafit ?

AliSafak
26-09-2011, 21:53
y.dısındayım onla alakalı olabılır mı dıcem mustafa'da yçdısında o okuyo :S

youtube'da mınıklerın vıdeosunuda ızleyemıyorum deısık :S

Valla o konu da birşey söyleyemicem :D

Mr.K
26-09-2011, 21:56
ya ktuneldende okunmuyo :(

levent
27-09-2011, 01:20
onur hidemyass'den girmeyi denedinmi ?

Çağlar
27-09-2011, 11:44
bence dns ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin.sitelere girememe sorunu az da olsa ortadan kalkar.
inci bakıma alınmış yönetimden gelen mesaj o şekilde sabredenlerden olun diyo adam.

B.Koçer
28-09-2011, 00:46
Kelebek hikayesi sonunda bitti be istediğim gibi bitmedi ama okuyan 1-2 kişiyle oturup kritik yapabilirim kafam allak bullak şu anda :D

JDM_5
28-09-2011, 01:14
inci sözlük openDNS e bağlanıo site mi gitti yoksa yasaklandı falanmı

B.Koçer
28-09-2011, 01:25
inci sözlük openDNS e bağlanıo site mi gitti yoksa yasaklandı falanmı

Giriyor bende problem yok

ProdriveSTI
28-09-2011, 01:37
Giriyor bende problem yok

Berkay ders çalış boşver inci sözlüğü :D

B.Koçer
28-09-2011, 01:39
Berkay ders çalış boşver inci sözlüğü :D

Sana tüm sevgilerimi iletiyorum :cool:

ProdriveSTI
28-09-2011, 01:40
Sana tüm sevgilerimi iletiyorum :cool:

Amanda aman kıyamam gel sen geelll :p:D:D

gökberk
28-09-2011, 01:44
İnci'ye giriliyor bende... Hatta az önce Hondafit'in yazdıklarını okudum...

JDM_5
28-09-2011, 01:49
dns problemi galiba hidemyass ile girdim şimdi

Skyhawk34
28-09-2011, 06:32
hide my ass ve 8 8 8 8 - 8 8 4 4 çalışacaktır

omerta.
28-09-2011, 13:29
konu açıldıgında sık kullanılanlara ekledim adı geçen butun hıkayeleri ama yemiyor başlamak için başla derseniz başlıcam ... okusammı okumasammı?

kelebegın yazdıklarını mı ekledınız sık kullanılanlara ?

B.Koçer
28-09-2011, 18:11
Amanda aman kıyamam gel sen geelll :p:D:D

Bir abi şevkatiylen gel dedin evet geliyorum :D

Yogi
28-09-2011, 18:28
hondafitin yazdıklarını wordpade aktaracak babayiğit warmı aramızda:)

cliver
09-10-2011, 03:25
konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum bende anlatıyorum hayatımı dinliyen olursa eger?

içimdeki kurtlar (http://inci.sozlukspot.com/e/58723383/)

Chatin
09-10-2011, 03:58
konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum bende anlatıyorum hayatımı dinliyen olursa eger?

konu kirliliği niye olsun. sizin yazdıklarınız ayrı anlatsam mı anlatmasam mı konusu ayrı. şimdi de mesaj kirliliği oldu aslında da neyse :)

bu kelebek garibinin yazdığı hikayeyi okudum. ve güzel aşklar hep böyle sıçar derim. büyük şehirlere aşklar küçük gelir derim. gurur aşkın ırzına geçer ama aşk da hıncını sevenlere tecavüz ederek alır derim.

ebru'nun doğumgününü kutlamama zamanlarında başka bir ilde başka bir irkek ile olduğu aşikar ama iller ayrı olduktan sonra gönüller hep ayrıdır aslında. yani bu boku önceden yiyip yemediğini bilmek için kelebek olmamak yeterli. ha belki doğru değildir ama doğru da kime göre doğrudur dersek doğru veya yanlış intikam soğuk yenen/yedirilen bir yemektir demek kâfidir...

şahsi fikrim ise kişisel anıları yazmanın kitaplar satacak bir durum yoksa yazılmaması yönünde. milletin vay aq neler yaşamışsın demesi emrah filmlerini izlemekten pek de farklı değil. yani biri sorsa neler yaşadın diye sanane yaprağım demek de var işin diğer yanında :)

Göki,ZD
14-10-2011, 21:47
cliver sana gelsin ahuahauhauha sen insanların keyfini kaçırırken iyiydi :D:D:D

http://www.facebook.com/profile.php?id=1250482787#!/photo.php?v=2280596208081

cliver
15-10-2011, 12:49

göki reiz yapma bunu bana :( bak çok pis intikam alırım :D kelebek gibi birşey yada bi film yada bi müzikle bekle sen bekle :D

cliver
15-10-2011, 12:53
Ben sana aşık olmak istememiştim ki, ben başımı yaslayıp müzik dinleyebileceğim birini arıyordum.
Sabahları yatağımda döndüğümde yüzüme gülümseyen birini, sıkılmadan saatlerce konuşabileceğim birini.
Gittiğimiz yerleri beraber keşfedeceğim birini, elini tutmasam bile olurdu.
Gözlerime mutlulukla bakan birini arıyordum zaten ben.
Beraber sarhoş olup sokaklarda deli gibi bağaracağım birini. geçmişimizi kıskanmadan,kahkahalarla eski aşklarımızı konuşacağım birini
Bütün günün sonunda biten paramız yüzünden metrelerce yolu yürüyeceğim,
Benle birlikte kütüphanede saatlerini geçirecek,fısır fısır konuşmaya çalışıcak, Gittiğimiz maçlarda sesimiz kısılıncaya kadar bağırabileceğim birini.adam yazmış be :(

19gokhan90
30-12-2011, 09:13
gelişme var :)

bozdemir
30-12-2011, 09:20
888.sayfa da inci sözlük ;)

Konunun yazarından alıntıdır;

altta yazdıklarım özeti beyler. bazı özel şeyler yazmış ikimizin geçmişi ile alakalı onları paylaşmıyorum. yazım dili de sarhoşla ayık arası olduğu belli.
merhaba ... (ismim)(nasıl hitap ettiğini bilin diye yazıyorum)
sana defalarca ulaşmak istedim ama sonuç alamadım
bunu bir çare olarak yazmıyorum
çok içtim sadece bugün değil aklıma her gelişinde
aklıma ne kadar geldiğini bilemezsin tabi ama bu gönderiyi yazan kişi ben olduğuma göre
senin düşündüğünden daha fazla olduğu kesin
herneyse amacım seni yargılamak değil
alanya'dayım
bir süre burada kalacağım
yılbaşı için hiçbir plan yapmadım ama bir b planım var en azından benim hala oturabileceğim bir bankım var
yaşananları düşünmek için en iyi yerde orası zaten
bana dönmeyeceğini artık biliyorum. hala seviyor olsan en azından arar sorardın
sanırım yeni bir kız arkadaşın var
senin adına mutlu olmam gerek aslında ama kendimi düşününce pek de mutlu olamıyorum.
sanırım şarkılarda geçen sen mutlu ol yeter lafı yalandan ibaret, olunmuyor
bu gönderiye cevap vereceksen yılbaşında nerede olacağını da söyle
yeni yıla nasıl girilirse öyle gidermiş dedikleri de yalan biliyor musun. seninle
girdim çok mutluydum ama sabah kalktığımda yoktun ve bir yıldır da yoksun.kim bilir belki de yılbaşı sabahından
ibarettir tüm yılın nasıl geçeceği.
böyle olmasından sen ne kadar mutlusun bilmiyorum ama en azından seni ne şekilde olursa olsun göreyim
de tüm yıl seni görme şansım olsun
numaramı biliyorsun ama yine de yazayım ...
ben bu mesaja cevap vermeme ihtimaline karşılık yine tekrarlayayım ... ,...
... ,... ,... hepsini dolaşacağım umarım seni görürüm
bi kaç tane de kendine iyi bak dileği.

tool
30-12-2011, 09:28

acayipmiş hafiz

-HaKaN-
30-12-2011, 09:55
site açılmıyor mu?

TünayK
30-12-2011, 09:56

cilvirim orda sallamamıslar senı gel burada ac konuyu...

coyete
30-12-2011, 09:57
cilvirim orda sallamamıslar senı gel burada ac konuyu...

Açan uçan herkes burda ;)

cliver
30-12-2011, 09:58
panpalar ufak bi gelişme olmuş ebru mail atmış kelebek e hemen kopyalıyorum maili buraya...

Low-Rider
30-12-2011, 10:00
sabah facebookta gördüm gelişme var diye ama işte okuyamıyorum inci'yi

kopyala buraya bekliyoruz:D

coyete
30-12-2011, 10:01
tünayK elimde görüntülerin var

cliver
30-12-2011, 10:02
altta yazdıklarım özeti beyler. bazı özel şeyler yazmış ikimizin geçmişi ile alakalı onları paylaşmıyorum. yazım dili de sarhoşla ayık arası olduğu belli.
aklıma ne kadar geldiğini bilemezsin tabi ama bu gönderiyi yazan kişi ben olduğuma göre
alanya'dayım
yılbaşı için hiçbir plan yapmadım ama bir b planım var en azından benim hala oturabileceğim bir bankım var
senin adına mutlu olmam gerek aslında ama kendimi düşününce pek de mutlu olamıyorum.
yeni yıla nasıl girilirse öyle gidermiş dedikleri de yalan biliyor musun. seninle
girdim çok mutluydum ama sabah kalktığımda yoktun ve bir yıldır da yoksun.kim bilir belki de yılbaşı sabahından
böyle olmasından sen ne kadar mutlusun bilmiyorum ama en azından seni ne şekilde olursa olsun göreyim

kelebek=açmayayım dedim size amk.ne *** yicem şimdi ben
cevap versem bir dert
vermesem kız arkadaşım var sanacak
gitsem konuşsam intikam almak için bu oyunu oynuyor ve bunu planlamış olabilir.
yılbaşında çalışmam gerekiyor çünkü söz verdim iptal edersem adam bu saatten sonra nasıl eleman bulacak.
bu gece *mı **** dağıtıncaya kadar içeyim sabah kalkınca aklıma ilk ne gelirse onu yapacam o söylediği barlardan birinde calışacağım işin kötüsü işin daha boktan tarafı o gece bana göstermeye kız getirecekler çalıştığım bara. arkadaş zar zor ikna etmişti beni olm şu kıza bi bak bi tanış diye

TünayK
30-12-2011, 10:04
alanya'dayım

kelebek=açmayayım dedim size amk.ne *** yicem şimdi ben
cevap versem bir dert
vermesem kız arkadaşım var sanacak
gitsem konuşsam intikam almak için bu oyunu oynuyor ve bunu planlamış olabilir.
yılbaşında çalışmam gerekiyor çünkü söz verdim iptal edersem adam bu saatten sonra nasıl eleman bulacak.
bu gece *** götü dağıtıncaya kadar içeyim sabah kalkınca aklıma ilk ne gelirse onu yapacam o söylediği barlardan birinde calışacağım işin kötüsü işin daha boktan tarafı o gece bana göstermeye kız getirecekler çalıştığım bara. arkadaş zar zor ikna etmişti beni olm şu kıza bi bak bi tanış diye

cliver bu ne aydınlat beni?

TünayK
30-12-2011, 10:05
tünayK elimde görüntülerin var

g.tüm açıktamı peki?

omerta.
30-12-2011, 10:06
Clıver ne zaman yazmıs bunu ? valla sewındım be. ınsallah ıı gelısmeler olur. nerde yazmıs aga ? ıncıdemı

cliver
30-12-2011, 10:06
cliver bu ne aydınlat beni?

başkan bi oku istersen 10 sayfa oku bırak sıkılırsan ;)

anlatsam mı anlatmasam mı (http://inci.sozlukspot.com/e/35307251/)

cliver
30-12-2011, 10:07
Clıver ne zaman yazmıs bunu ? valla sewındım be. ınsallah ıı gelısmeler olur. nerde yazmıs aga ? ıncıdemı

aynen kardeşim incide yazmış link attım bak dün gece geldi mail

XoR
30-12-2011, 10:08
g.tüm açıktamı peki?

Yok o kısımları buzlu cam yapmışlar sıkıntısız :D

http://adsoftheworld.com/files/images/obama_clinton.jpeg

TünayK
30-12-2011, 10:08
başkan bi oku istersen 10 sayfa oku bırak sıkılırsan ;)

anlatsam mı anlatmasam mı (http://inci.sozlukspot.com/e/35307251/)

sen mısın bunları yazan baskası mı?

Day Walker
30-12-2011, 10:09
konu gene hortlamış wayy arkadaş :D

cliver
30-12-2011, 10:11

hayır incide bi yazar panpa ;) ama oku pişman olmazsın:icon_tup:

XoR
30-12-2011, 10:12

Kelebek kimse bilmiyorum ama kozasından doğmamış anası direkt sıçmış böyle bir hayal gücü yok :D

TünayK
30-12-2011, 10:13
Yok o kısımları buzlu cam yapmışlar sıkıntısız :D

http://adsoftheworld.com/files/images/obama_clinton.jpeg

o zaman yayınlayabılır...:)

omerta.
30-12-2011, 10:13
aynen kardeşim incide yazmış link attım bak dün gece geldi mail

ahh be mudur sırketten gıremıom artık ıncıye.
dun aksam ewdende gıremedım ne hıkmetse :( sen bu adamla msnden falan konusuomusun?

cliver
30-12-2011, 10:15
ahh be mudur sırketten gıremıom artık ıncıye.
dun aksam ewdende gıremedım ne hıkmetse :( sen bu adamla msnden falan konusuomusun?

konuşuyorum kardeşim sanırım yine b*ka sarıcak olaylar yılbaşı gecesi karşılaşmamaları mucize olur ebru bulucam diye inat etmiş cünkü

omerta.
30-12-2011, 10:16
konuşuyorum kardeşim sanırım yine b*ka sarıcak olaylar yılbaşı gecesi karşılaşmamaları mucize olur ebru bulucam diye inat etmiş cünkü

ıı ıı mudur bence ısyerıne caırsın normal calısıorum hesabına hem onu gorur hem ısıne devam eder :D

Nse gelısmelerı senden beklıom hkae devam ederse bızde aynen okumaya devam ederızz. :)

Day Walker
30-12-2011, 10:17
yeni yılda incide olmayacak :D

kelebek burdan devam artık :D

urukain
30-12-2011, 10:18
Abi siz inciye nasıl giriyorsunuz? İlk girerken mahkeme kararı falan dedi sonra ktunnel falan yemedi yarımda bırakmıştım hikayeyi off off :o

XoR
30-12-2011, 10:20
o zaman yayınlayabılır...:)

http://farm1.staticflickr.com/34/122649230_2d3a641a78_z.jpg

omerta.
30-12-2011, 10:20
Abi siz inciye nasıl giriyorsunuz? İlk girerken mahkeme kararı falan dedi sonra ktunnel falan yemedi yarımda bırakmıştım hikayeyi off off :o

msn ver gonderıım maıl le ;) bn okurken heklemişlerdi siteyı worde atmıstım bende hepsını.

cliver
30-12-2011, 10:21

face'ten oku kardeşim ordada var ''yaprak seven kelebek'' grubunda;)

Semii
30-12-2011, 10:22
günaydınnn

urukain
30-12-2011, 10:27
msn ver gonderıım maıl le ;) bn okurken heklemişlerdi siteyı worde atmıstım bende hepsını.

Tamam abi pm atıyorum :D

face'ten oku kardeşim ordada var ''yaprak seven kelebek'' grubunda;)

çok teşekkür ederim anında beğendim :D

Yogi
30-12-2011, 10:30
cliver msnde bu adamla konuşuosan tipini falan biliyomusun? merak ettim

XoR
30-12-2011, 10:35
cliver msnde bu adamla konuşuosan tipini falan biliyomusun? merak ettim

http://pu.i.wp.pl/k,MzA5NDMyMDUsNDcxMjUxMzE=,f,cliver.jpg

cliver
30-12-2011, 10:36
cliver msnde bu adamla konuşuosan tipini falan biliyomusun? Merak ettim

yok kim olduğunu söylemiyor ve resmini hiç görmedim ama merak etmiyo değilim:)

cliver
30-12-2011, 10:39
http://pu.i.wp.pl/k,MzA5NDMyMDUsNDcxMjUxMzE=,f,cliver.jpg

hahahhahahhahha yarıldım :D
http://www.vpopulus.net/uploads/avatars/citizens/a6fd8f0cea84a39dfa3f598a17dde78e.jpg

TünayK
30-12-2011, 10:39
yok kim olduğunu söylemiyor ve resmini hiç görmedim ama merak etmiyo değilim:)

yaaavvv erkek erkeği merak edermi hiç!!!

Yogi
30-12-2011, 10:42

sen hikayeyi okusan sende merak ederdin:D

cliver,
konuşanın fake olma ihtimali nedir peki:)

cliver

panpa öyle değil ya :D bi okusan yazdıklarını bu adam kaç gün dünyamızı s*kti bizim :D

omerta.
ebru maılmı atmıs kelebege ceptenmı yazmıs :D ( bı ara konusuolardı ya cepten )

cliver
30-12-2011, 10:44
cliver,
konuşanın fake olma ihtimali nedir peki:)

çok tartışıldı bu incide ama bi insan bu kadar ayrıntılı sallayamaz çok dikkatli okunmasına rağmen hata bulunamadı onbinlerce kişi okudu hikaye bile olsa bence filmi bile çekilebilir :)

cliver
30-12-2011, 10:45
ebru maılmı atmıs kelebege ceptenmı yazmıs :D ( bı ara konusuolardı ya cepten )

hayır mail yollamış kelebeğe sanırım kardeşim;)

Evrenoz
30-12-2011, 10:46
Cliver senin cam filmi belgesi noldu