Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarpıp kaçtı!!
S.a arkadaşlar herkese günaydın. Bu sabah Altunizade Bağ pastanesi önünde kahvaltı etmek için aracımı yolun kenarın çektim. 34 VL 3911 ya da 34 BL 3911 ya da 34 FL 3911 plakalı Volvo marka bir araç aracıma çarptı. sol ön tampon, far'da çizik oluştu. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Görüşlerinizi bekliyorum..
önce plakaları sorugalayım hangisi doğru diye sonra şikayet etmelisin
sorgu ile ilgili bilgim yok. polisi aradım çiçekçi adliyesine gidip rapor tutturmam gerekiyormuş.. ama plakadan emin değilim.. off ulan sabah sabah canım sıkıldı.
plaka yanlış malesef vl olan reno çıkıyor diğeri hiç çıkmıyor
Greentiger01
07-09-2011, 08:23
plaka yanlış malesef vl olan reno çıkıyor diğeri hiç çıkmıyor
aynen bende baktım keşke plakayı alabilseydin bir şekilde bişeler yapılabilirdi.
Pastanenin güvenlik kamera kaydı çektiyse olayı ve plakayı polis ,sigorta ve dava üçgeninde rahat edersiniz..
Bağ past.nin video kayıtlarında görebilirsin belki plakayı bi rica et muhtemelen gösterirler.Eğer sorun çıkartırlarsa sawcılıktan izin alıp polislerlede bakabilirsin.
SekoLive
07-09-2011, 08:29
burak cok geçmiş olsn umarım büyük bişi yokdur.
o caddede illa kamerası olan bi yer vardır önünden geçtiği eğer işi uzatmaya niyetin varsa kesin bulursunuz
halilcan9455
07-09-2011, 09:02
öncelikle geçmiş olsun plakayı bende sorgulattım
34 VL 3911 volvo marka bir araçta.
34VL3911 Plaka No arama sonular - Kiminplaka.com (http://www.kiminplaka.com/arama_sonuc_sayfasi.php?sorgula=34VL3911&submit.x=65&submit.y=31&goster=evet)
e devlette reno çıkıyor:S
Plaka No
34VL3911
Marka
RENAULT
Model
1998
Sahiplik Belge Tarihi
24/11/2003
Tescil Birimi
ÜMRANİYE
Renk 1
BEYAZ
Renk 2
BİLİNMİYOR
Cinsi
OTOMOBİL
Çalıntı mı?
HAYIR
Hak Mahrumiyeti
çiçekçi adliyesine gittim. 400 lira dedi. 400 lira verirsem bilirkişi aracı inceleyip rapor tutacakmış. falan filan. param yok napıcam dedim? o zaman savcılığa suç duyurusunda bulun dediler. ömür törpüsü yemin ediyorum yaa. aracı yaptırsam 200-250 lira tutar belki de tutmaz.. ama uyuz oldum adamı kollucam arabasını falan. burdan gecer elbet.
SekoLive
07-09-2011, 09:20
burak sen bi kamera kaydı bul plakayı net öğren git adamla yüz yüze konus düzgünce anlat durumu kabul etmezse sonrasına bakarsın.
burak sen bi kamera kaydı bul plakayı net öğren git adamla yüz yüze konus düzgünce anlat durumu kabul etmezse sonrasına bakarsın.
adamın aracının sağ arka kapısı çizik komple. önümde park halindeydi sanırım. ben pastanedeydim. geri manevra yaparken vurdu benim sol öne. yani aslında sürttü ama öyle ufak değil. baktım bnm alarm çalıyor. kafayı çevrdim adamın aracındaki çiziği gördüm. pastaneden çıkasıya kadar gazladı gitti. son model bi volvo. s40 mı ne öyle bişi. kaldıki ben adamı bulsam arabasını alırım altından abi sorun yok o konuda. ama bulmam lazım. anlaşırız biz onunla :rolleyes:
tanıdık polis vrsa adresini öğrenebilirsiniz.
çok geçmiş olsun umarım bulursunuz çarpanı :(
sonradan dank etti aslında. bağ pastanesinin tam karşısında volvonun yeri var. volvo-arkas. oraya gittim. bizde kayıtlı değil dedi volvo line varmış 444 48 58 orayı ara yardımcı olurlar belki dedi. ayrıca oraları gezdim ulan bir tane kamera yok kaza olan yeri gösteren şansımı :D
Cliosportve
07-09-2011, 10:05
Bu ülkede artık park halindede rahat yüzü yok
Daha geçen gün Büyükçekmecede sahilde araç sağa dönerken içten alıyor köşedeki aracı haşat ediyor...
Garaja koyuyorum arabamı sağa sola giderkende en boş yer nerde oraya koyuyorum
Ciddi ciddi sokakta bile gezerken korkuyorum her an tehlike
Geçmiş olsun
kanashibari
07-09-2011, 10:12
Acemi dikkatsiz ve umarsız insan çok var malesef trafikte ve bu adamlar çok rahat ehliyet alabiliyorlar.
zaten araca birşey olacak, sürtecekler, çizecekler korkusuyla uzak bir yere bırakamıyorum bile. bu zevk biraz psikolojik olarak sarsmaya başladı zaten : )) ki başıma da geldi sonunda :/
pusatbeyturk
07-09-2011, 10:15
geçmiş olsu kardeş araştır tanıdık polis filan var kamera kayıtlarına baktır eger ki varsa
///KDrÖZER
07-09-2011, 10:32
geçen bizim arabayada vurmuşlar batıkentte amcam allahtan görmüş oğlan laga luga yapmış çakallık yapmış tamam öderiz möderiz demiş arabasına binmiş kaçmış amcam allahtan fotoğraf çekmiş kaçarkende arkadan fotosunu almış aracı kaldırmadan ekip çağırıp tutanak tutturmuş
öncelikle geçmiş olsun plakayı bende sorgulattım
34 VL 3911 volvo marka bir araçta.
34VL3911 Plaka No arama sonular - Kiminplaka.com (http://www.kiminplaka.com/arama_sonuc_sayfasi.php?sorgula=34VL3911&submit.x=65&submit.y=31&goster=evet)
Aracın muayenesi yok görünüyor bu sorguda neden kaçtığını açıklayabilir.
Eğer bir talebin olacak ise Gidip karakolda rapor tutturman, alkol testi yaptırman ve tüm bunlarla trafik mahkemesine başvurman gerekiyor.
Aracın muayenesi yok görünüyor bu sorguda neden kaçtığını açıklayabilir.
Eğer bir talebin olacak ise Gidip karakolda rapor tutturman, alkol testi yaptırman ve tüm bunlarla trafik mahkemesine başvurman gerekiyor.
ben o parayı bürokrasi illetine bulaşmadan alıcam o adamdan artık belli oldu :)
Geçmiş olsun; plaka olmayınca işiniz zor gözüküyor.
valla moderatörler bu konuyu kapatsın en iyisi. plaka başka bir volvoya aitse kimseyi zor durumda bırakmak istemem ben. canım sıkıldı iyice.
Sırf butür şeylerden korktuğum için biryere gidince arabayı 2-3 ekre farklı eyrlere park ediyorum.
bir yere bırakıyorum içime sinmiyo başka yere çekiyorum hep yapıyorum bunu alışkanlık oldu :)
geçmiş olsun bu arada umarım bulunur..
Hiç ugraşmıcaksın arkadaşım.
Güzelce gidip arabanı yaptırcaksın.Aracı buldugunda da sahibiyle gayet efendi bi şekılde konuşup alabilirsen ettigin masrafın bedelini isticeksin.
Bu arada aracını yaptırmadan önce kazalı halinin fotolarını çekip sakla ki ilerde satacak olursan problem çıkmasın.
Murat Özcan
07-09-2011, 13:54
çok geçmiş olsun dostum uzuldum
ben o parayı bürokrasi illetine bulaşmadan alıcam o adamdan artık belli oldu :)
Benzer olay geçenlerde başıma geldi, bostancı E5 te duraktan çıkan otobüs dur kalk trafiğinde giderken bana yandan çarptı.
Arka tamponuma, arka çamurluğuma ve ön kapıya çok hafif dokunarak zarar verdi.
Halk otobüsçülerini bilirsiniz :)
Hatalısın, ona göre tutanak tutalım diyorum, değilim diyor tutanan tutmam diyor
Polis çağıralım o karar versin o zaman diyorum, polisi bekleyemem diyor
Sonuç patara kütere :) ve o hengamede ortalık karışınca asayiş polisin önünde kaçan kocaman bir halk otobüsü düşün. Polisin müdahale edemediği :)
Karakola şikayet için gittim, git hastaneden alkol muayenesi al dedi onu almak için 3 hadtane dolaştım sonunda kartal devlet hastenesi yapıyormuş buldum.
Sonra karakola geri döndüm, bana nasihatta bulundurlar :)
Bakın bu adamlar belalı biz bile korkuyoruz, sen şimdi bu adamdan şikayetçi olursan biz bu adamı bulup getireceğiz. Ama sonra seni bunlardan nasıl koruruz bilmiyoruz :D
Ayrıca bunları mahkemeye vereceksin, dava açmak için para yatıracaksın davanda minumum 1-2 yıl sürer gel biz sana arabana durduğu yerde park halindeyken çarplmış süsü verelim sen işini kaskondan hallet şeklinde bulundular.
O yüzden ben eğer sen kendin çarpanla direk halledemiyorsan diğer yollara girip boşu boşuna uğraşma derim, sonuçta bende kendi paramla yaptırdım :)
Tekrar geçmiş olsun.
SekoLive
07-09-2011, 14:08
halk otobusculeri artık kuzu gibi önceden biletciyle 2 kişi olarak inerlerdi şuan sıkıntısızlar :) bilmiyorm farkeden varmı biletciler kalktı kalkalı durum böyle.
halk otobusculeri artık kuzu gibi önceden biletciyle 2 kişi olarak inerlerdi şuan sıkıntısızlar :) bilmiyorm farkeden varmı biletciler kalktı kalkalı durum böyle.
bana 2 kişi indiler :)
Biletçinin burnu kırık, diğeriyle aynı ölçüde hafif hasar aldık mübadele sonrası :)
SekoLive
07-09-2011, 14:15
Biletçinin burnu kırık, diğeriyle aynı ölçüde hafif hasar aldık mübadele sonrası :)
adam şanslıymıs biletciler iptal oldukdan sonra denk gelmemiş :hehe: geçmiş olsun tekrardan size.
Abi valla arada görüyorum sitede aslan gibi maşallah çok güzel araban var :)
Aslında o kişi iş gününde sabah ordaysa yarında o güzergahı kullanabilir ...
Abi valla arada görüyorum sitede aslan gibi maşallah çok güzel araban var :)
Aslında o kişi iş gününde sabah ordaysa yarında o güzergahı kullanabilir ...
Benzer olay geçenlerde başıma geldi, bostancı E5 te duraktan çıkan otobüs dur kalk trafiğinde giderken bana yandan çarptı.
Arka tamponuma, arka çamurluğuma ve ön kapıya çok hafif dokunarak zarar verdi.
Halk otobüsçülerini bilirsiniz :)
Hatalısın, ona göre tutanak tutalım diyorum, değilim diyor tutanan tutmam diyor
Polis çağıralım o karar versin o zaman diyorum, polisi bekleyemem diyor
Sonuç patara kütere :) ve o hengamede ortalık karışınca asayiş polisin önünde kaçan kocaman bir halk otobüsü düşün. Polisin müdahale edemediği :)
Karakola şikayet için gittim, git hastaneden alkol muayenesi al dedi onu almak için 3 hadtane dolaştım sonunda kartal devlet hastenesi yapıyormuş buldum.
Sonra karakola geri döndüm, bana nasihatta bulundurlar :)
Bakın bu adamlar belalı biz bile korkuyoruz, sen şimdi bu adamdan şikayetçi olursan biz bu adamı bulup getireceğiz. Ama sonra seni bunlardan nasıl koruruz bilmiyoruz :D
Ayrıca bunları mahkemeye vereceksin, dava açmak için para yatıracaksın davanda minumum 1-2 yıl sürer gel biz sana arabana durduğu yerde park halindeyken çarplmış süsü verelim sen işini kaskondan hallet şeklinde bulundular.
O yüzden ben eğer sen kendin çarpanla direk halledemiyorsan diğer yollara girip boşu boşuna uğraşma derim, sonuçta bende kendi paramla yaptırdım :)
Tekrar geçmiş olsun.
kaba kuvvet değil amacım. görürsem durdurup kibar kuvvet uygulucam : ))
polisin para istemesi saçma kazanın olduğu yerde polisi arayınca gelip tutanak tutmak zorundalar.
kaba kuvvet değil amacım. görürsem durdurup kibar kuvvet uygulucam : ))
hehehehhhi benimde amacım da kibar kuvvetti ama...
umarım sende de kaba kuvvet gerektiren bir denyo çıkmaz karşına.
sen yinede her ihtimale karşı temkinli ol :)
hehehehhhi benimde amacım da kibar kuvvetti ama...
umarım sende de kaba kuvvet gerektiren bir denyo çıkmaz karşına.
sen yinede her ihtimale karşı temkinli ol :)
teşekkürler abi ilgin alakan ve verdiğin örnekler için. umarım kimsenin başına gelmez. :)