Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabadaki Çizikler Hakkında
Çiziklerin fotolarını koyarsan daha iyi fikir yürütebiliriz.
Skyhawk34
07-09-2011, 18:51
vernigin altina inmis ise yapacak fazla bisey yok maalesef boyanacak ozman
Dün gece arabanın 3-5 yerini çizmişler rütuş yapmamı önerirmisiniz çizikler hafif dikkat çekiyor ama aşırı çizik yok ne yapmamı önerirsiniz boyaya karşıyımda
Yine mi çizmişler :ofk: Baştan dedim sana garaja koy diye en azından kafan rahat olurdu ;)
İbrahim Erdem
07-09-2011, 20:44
çiziklere elin takılıyorsa boyanacak yok pürüzü pek hissetmiyorsan polisajla düzelebilir.
Çiziklerin fotolarını koyarsan daha iyi fikir yürütebiliriz.
Biraz uğraştırıcı olur be:( ama aşırı çizik yok rütüş yapsam cihaza girince boyalı diye gözükmüyo demi?
satasıya kadar boyatma bence neden dersen adam dio pertmi oldu kazalımı cart curt ille boyatıcam diosan fotolarını boyamadan detaylıca çek mümkün mertebe yetkili serviste boyattır.
Bende bi hastalık var arabayı alırkende boya deymemiş araba almak için çok çaba harcadım. Allah göstermesin anca kaza olursa boya düşünürüm çizikleri boyatmak gibi bi fikrim yok.
vernigin altina inmis ise yapacak fazla bisey yok maalesef boyanacak ozman
Okadar fazla değil hafif ufak çizikler uzaktan anlaşılmıyo bile en fazla 10 tane çizik vardır kaputta küçük bi M harfi var rütüş yapmayı düşündüm ama cihaza girince boya olarak geçeceğinden korkuyorum
Yine mi çizmişler :ofk: Baştan dedim sana garaja koy diye en azından kafan rahat olurdu ;)
Sorma kanka ya şerefsizler hainlikten napıcaklarını bilemiyolar elleri felç olur inşallah:ofk:
çiziklere elin takılıyorsa boyanacak yok pürüzü pek hissetmiyorsan polisajla düzelebilir.
Polisaj derken?
bora1311
07-09-2011, 21:21
ciziklere tırnak takılıyorsa kurtarmak pek mumkun olmuyor, ya rutus olucak ya da boyatacaksınız...
rutusdan kaynaklı boya ölcum makinesinde bi sıkıntı olacagını dusunmuyorum, rutus her aracda var nerdeyse...
arkadaşlar lütfen her konuyu sohbete açmayın
ciziklere tırnak takılıyorsa kurtarmak pek mumkun olmuyor, ya rutus olucak ya da boyatacaksınız...
rutusdan kaynaklı boya ölcum makinesinde bi sıkıntı olacagını dusunmuyorum, rutus her aracda var nerdeyse...
İstenilen cevabı sonunda alabildim teşekkürler:)
bora1311
07-09-2011, 21:49
İstenilen cevabı sonunda alabildim teşekkürler:)
rica ederim :)
imprezaWRC
07-09-2011, 22:29
Rötüş, zımpara ve pasta veya ufak bir zımpara ve pasta ile belki kurtarılabilir. Ama en iyi fikir için and. yakasındaysan 5-10dk'nı bana ayırırsan en azından sana fikir verebilirim.
aaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz