Orijinalini görmek için tıklayınız : --camber yardımı--
arkdslar aracımda yaklasık 1,5 aydır bbs lerle beraber camber kıtı kullanıyorum.
(sadece arkalarda)
yardım istedıgım konu,lastıklerı bıraz daha yatırmak ıstıyorum.bunu nası halledıcez.
2.problemım ıse arkaya 2 kısı oturdugunda cok fazla sürtme yapıyo,nerdeyse yurumez hale gelıyo arac.
VteC_MaNiaC
08-09-2011, 10:29
senin kamber kiti az açılı olanlardan demekki kollara diş açıtırıp daha kısaltman lazım... açıyı dahada arttırmak için spacer da takabilirsin ki bu baya baya fazla olur :)
zafer_0403
08-09-2011, 10:39
bencede sizin kamber açısı ile ilgili bir probleminiz var hele 2 kişi ile o şekilde sürtüyor ise kesin açıdan 9 ofset bbs de 205*40*16 ile arkada 3 kişi sorunsuz kullanıyorduk 3,5 cm yay vardı
zafer_0403
08-09-2011, 10:42
bu arada aracınızın arkadan bir fotosu var ise çözüm daha kolay olur yanlış hatırlamıyor isem kullandığımız camber kit +/- 3,5 cm açı verebiliyorduk
resım aksam ewe gecınce eklıyım.
ayarları -5 ayarlı gecen gun gıttım tekrar bı elden gecırttım.
arkalar 9 ofset. 195 45 16 lastık ölçüm. 5'lık eıbach pro kıt yaylar war. bu ay sonuna dogru amotısorlerıde yaptrıp daha basmk ıstyrm ama şuan surtme problemınden dolayı napıcam bılmıorum.
Benim problemin aynısını yaşamışsın çözümün bende:)
ortadaki ayar borusundan yarım cm kestirmen lazım
kestirince biraz daha bükülüyor ve de kısalıyor kısalınca işin görülüyor
Benim problemin aynısını yaşamışsın çözümün bende:)
ortadaki ayar borusundan yarım cm kestirmen lazım
kestirince biraz daha bükülüyor ve de kısalıyor kısalınca işin görülüyor
yer olarak nerde yaptrdın abı ? bi de kesılmeden bahsettıgnız nası bı kesılme, örnegın camber kit inin boyu 15cm 1-2cm kesılıp 13cm mi düşüyo ? anlayamadım k.bakmayın :)
yer olarak nerde yaptrdın abı ? bi de kesılmeden bahsettıgnız nası bı kesılme, örnegın camber kit inin boyu 15cm 1-2cm kesılıp 13cm mi düşüyo ? anlayamadım k.bakmayın :)
0532 687 58 66 ararsan anlatırım