Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi A3 1.2 TFSi mı, yoksa Golf 1.6 TSi 122 hp highline mı?
Ablam sıfır km araba alacak.
1- 2011 model Audi A3 Sportback 1.2 TFSi Attraction S tronic (25,200 euro = 62,150 TL)
2- 2012 model Golf 1.4 TSi 122 ps Highline DSG 60,100 TL...
ben golf almasından yanayım ama ablam audi diyor.. audi sac jantlı beyaz renkli ve standart donanımlı ve 1 yaş eski.. sizce hangisi mantıklı? fiyatları hemen hemen aynı..
audi iç mekan kalitesi olarak Golf highline'dan daha iyi midir? ctesi gidip canlı göreceğim arabaları..
BurakCengizhanoğlu
08-09-2011, 17:54
Ben olsam golf alırdım a3 leri oldum olası sevmedim + donanım farkı çok büyük.
a3 yakın zamanda kasa değiştiricek golf almak daha mantıklı. Ayrıca o bomboş a3lere allahtan korkmadan nasıl o paraları veriyolar anlamış değilim. Bende audi kullanıyorum ama a3 e hayatta para vermem..
bence de haklısınız, ablamı ikna etmem lazım :)
Audi daha kalitelidir prestiji de artısı ama 1.2 tsi kullanıcısı ile konuştuğumda yokuşlarda bazen hacim eksikliği hissettirdiğini ve 350 kuruş yaktığını söylemişti ...
Golf tercihim olurdu dayı!
1.6 tsi motor yeni mi çıktı ? 1.4 tsi olmasın o ? Neyse Golf tabiki de. Boşline paketli a3 o para yazık gerçekten.
1.6 tsi motor yeni mi çıktı ? 1.4 tsi olmasın o ? Neyse Golf tabiki de. Boşline paketli a3 o para yazık gerçekten.
pardon doğru diyosun.. 1.4 tsi :D :D olacaktı..
şimdi de nette gördü 116i BMW alayım demeye başladı.. :D :D
Boost Up
08-09-2011, 18:38
şimdi de nette gördü 116i BMW alayım demeye başladı.. :D :D
ooo yakıt katili:D
ooo yakıt katili:D
yapma yaw? çok mu yakıyor 116i'ler?
yoo o kadarda fazla yakimiyor; sehir icinde azicik fazla olabilir agirliktan belki:D
\
golf tercih ederdim sanirim a3 eskidi cunki.. kalite konfor olararakta eksik kalmaz. prestij eksik kalir sadece..
yoo o kadarda fazla yakimiyor; sehir icinde azicik fazla olabilir agirliktan belki:D
\
golf tercih ederdim sanirim a3 eskidi cunki.. kalite konfor olararakta eksik kalmaz. prestij eksik kalir sadece..
316 killer golf tidiş verelim :D:hahaha:
golf tsi 1.4 122 lik aldı yakın bi arkadaşım gayet konforlu bi araba gidişide eh fena dill gibi gibi ama 1.16 dan çok çok iyi hem yakıtı daha az hem çekişi daha yüksek hemde içi daha geniş ben olsam golf alırdım :)
yalnız geçende bmw sitesine girdim :)))
3.16'nın gücü 136 ps mi ne gözüküyor ???