Orijinalini görmek için tıklayınız : Supercharger Vtec vs impreza gt TURKEY
http://www.youtube.com/watch?v=PMvO7E1-bXw
vtec biraz erken çıkıyor gibi ama açmış arayı yani :)
Shadow_Dancer
10-10-2007, 17:53
vtec fena gıdıyo masallah
impreza tamamen standart herhalde, hic motor sesi yok..
Serkan.S
10-10-2007, 18:34
ses kalitesi çok kotu ayrıca honda çok önce basıyo ya adam elini kaldırır kaldırmaz basmaya başlıyo bu kadar fark olmaz ama gene rahat geçerdi heralde
selçukdemirkara
10-10-2007, 20:33
denemek lazım arçla
denemek lazım arçla
stock ustune sc koyulmus bı vtec 220 230 max olur. sana az gelır selcuk kardes.
UL vtec deilmi bu yada suki takmiştı bunu konyadan gelip taktırmişlardı yeşil vtec yanlış hatırlamıosam..güzel gidiyo ama maşallah sesıde güzel..aslıda beyınli bi tayyarla denetmek lazım..
ben anlayamadım ya typer lar nie moda oldu :)
vtecburhan
11-10-2007, 07:37
arabanın plakası 34 vtc 09 konyada araba stoc motorda sc vardı bu vıdeo cekılırke
ama suanda pıston falan gırıldı araba şuan rodaj aşamasında
subaruda oyle boş ve stok bı subaru degıl
nitrO_Oxide
11-10-2007, 08:13
bu ay dergiye cıkan arac sanırım bu
vtec biraz once baslamıs ama 2 sn redline kaldı arac :) ses cok guzel
vtecburhan
11-10-2007, 10:38
evt bu ay ki sayıda cıkan arac
mşllh. güzel gidiyor vtec..
Cenan'ın eski arabası bu ,
sahibi gene değişti heralde.
vtechasan
11-10-2007, 13:18
evet cenanın eski arabası
evet cem, mart ayında konyadan bi arkadaşa sattım :)
Hayırlısı olsun abi ;)
hayırlısı tabi yaaa ;):icon_tup:
bana göre impreza standart, vetek önce basmış sonuç normal
Önce basmasada gecermiş.Guzel gidiyor cenanın eski araba maşallah
eee,
standartmi simdi impreza??
yok yok belli vtec gecer miş yani.. benım tahmınım impreza baya stok hiç ses gelmıo makınadan egzoz bile e bu haliylede burda da tek cekerın farkı öne cıkıyo işte.
yok yok belli vtec gecer miş yani.. benım tahmınım impreza baya stok hiç ses gelmıo makınadan egzoz bile e bu haliylede burda da tek cekerın farkı öne cıkıyo işte.
:icon_tup: kesinlikle..
ama drag yapsalar vtec üzülürdü..
vtecburhan
11-10-2007, 16:39
http://www.youtube.com/watch?v=N9I5ec_c5vo
buda aynı arabalar ve aynı gun cekılen drag
son hız gibi olmuş :) mşllh. çok iyi gidiyor vtec..
fena ayırıyor maşallah ...:)
http://www.youtube.com/watch?v=N9I5ec_c5vo
buda aynı arabalar ve aynı gun cekılen drag
şekil A bknz=0 dan 4 cekerın gücü...işte 4 ceker ve sıkı dolu bi makına olduğu zaman tek cekere göre olan avantajı ve sıfırdan daha koyduğuu fark..
vtec güzel gecmiş güzel deneme iki aşırı besleme araç:)
vtecburhan
11-10-2007, 21:20
şekil A bknz=0 dan 4 cekerın gücü...işte 4 ceker ve sıkı dolu bi makına olduğu zaman tek cekere göre olan avantajı ve sıfırdan daha koyduğuu fark..
herzaman 4 cekerın farkı vtec ın dolu olması patıye cok dusuruyor zaten vıdoyu ses olarak
ıyı dınlenırse patı sesı bellı oluyor ama tabıkı 4 ceker her zamn avantaj
subaru zaten bambaşka bı olay kanıca
sectigimiz kelimelere lütfen dikkat edelim!
dostum ben koydu kelımesıni bilerek uzun yazdım orda ben koydu da diebilirdim..amacım atttığı farkı ima etmek istedim..koydu deyip kısa yazsaydım o zaman tabiri kötu oLur die düşündüm..kısacası turkce cekım yerı cok fazla.
dostum ben koydu kelımesıni bilerek uzun yazdım orda ben koydu da diebilirdim..amacım atttığı farkı ima etmek istedim..koydu deyip kısa yazsaydım o zaman tabiri kötu oLur die düşündüm..kısacası turkce cekım yerı cok fazla.
fark koyulmaz fark atılır .. :) dilbilgisel olarak yanlış bir kullanımdır, yerleşmiş halk diline ne yazık ki.
attğı farkda da diebilirdim doğru o anlık aklıma gelen kelıme..sory arkadaşlar akla bişey gelmesin lutfen...
attğı farkda da diebilirdim doğru o anlık aklıma gelen kelıme..sory arkadaşlar akla bişey gelmesin lutfen...
yok ztn şahsi olarak ben art niyet aramadım, sadece belirtmek istedim o kadar:) kimse yanlış anlamamıştır zaten:)
vtecburhan
11-10-2007, 21:40
sorun yok;)
bana göre impreza standart, vetek önce basmış sonuç normal
dimii ahhahahahahahahah
ben kalkarım sulhi senle 400 metre :D
sikistirma cocugu buyucu:P
gel kalkak aslan :D
tamam kabul ama silik lastık kuLLanmassan gel ben silik kullanmıycam cunkü hahha
herşey serbest kulllan :) imitasyon sulhi:) ne i,stiyosan kullan seni 400 metrede geçerim aklın durur :D:D:D:D:D:D
:smokin::redspotdane alakası var yahuuuuuuuuuuuuuu
sikistirma cocugu buyucu:P
sen poponu kaldırda gel buraya bakiiiim bırak araba kaldırmayı :heyoo::heyoo:
herşey serbest kulllan :) imitasyon sulhi:) ne i,stiyosan kullan seni 400 metrede geçerim aklın durur :D:D:D:D:D:D
hehehhehe :D
Tholl-ga
12-10-2007, 09:55
imitasyon deil replika :D
puhahaha deneriz ama sen bi önce erken kalkta belgradda yürü:)
+10000000000000000 :icon_tup::icon_tup:
merhaba :) nasılsınız inşalllah :) hehehhe :) sulhiii imitasyon SULhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aloooo 11k rpm tamam
geniş ol :D ee yağlı iticekler mekanık olcak krank kol piston deişcek şaselerle 1000 kg :D 11 k rpm:D
850 kilo tamam :) ayrıca kasa honda çarparım ağzına :) 1de 4x4 :) türkiyede tek olur herhalde hondam a koyarıs uzay ucağı derler :D:D:D:D
merhaba :) nasılsınız inşalllah :) hehehhe :) sulhiii imitasyon SULhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aloooo 11k rpm tamam
merhaba iyiyiz :) kardeşim mavi boncuk ellerinden öper bayramda ziyaretinizi bekliiiiiii
tatlımıda alip gelicem kardeşim :)
emreekin
12-10-2007, 16:57
güzelmiş....
türker42
14-10-2007, 14:27
araç TRTuning ekim ayı sayısında