Orijinalini görmek için tıklayınız : sakaryalı arkadaslar yardım...
arkadaşlar dgs ile sakaryaya gecıs yaptım.. sonuclar yenı acıklandı... sadece 1 hafta surem var... unıversiteye yakın 1+1 vs. daıre arıyorum... esyalı olursa daha ıyı olur... sakaryayı ıyı bılmem... yardımcı olursanız sevınırım... saygılar
valla hocam 1+1 üniversiteye yakın çok zor ihtimal bulman bu saatten sonra. ama gene bakariz bulursak 1 haftaya haber werirrim.
Fiyatı ikinci plandaysa Serdivan civarında bulunur herhalde...
Aslında kampüse hemen hemen her yerden tek minibüs ya da otobüsle ulaşabiliyorsun. Bunu da göz önünde bulundurun derim.
Serdivan civarında yeni yapılan Asem mobilyacılar çarşısı civarında 1+1 ev görmüştüm
Hatta öğrenciye kiralık levhası vardı , Sakaryada olsam öğrenebilirdim..Ama giderseniz bulabilirsiniz.
driftboy
12-09-2011, 11:13
Bende yeni ev tuttum sakaryada. Serdivan civarında kiralik pek ev kalmamış Olan evlerde ya kızlara kiralıyo ya aileye yada faiş fiyatlar istiyo. . Perşembe sabah geri dönücem sakaryaya bakar haber ederim
emlakçı arkadaşlar var yardımcı oluruz ...
GökhanÖzkan
16-09-2011, 15:52
valla hocam 1+1 üniversiteye yakın çok zor ihtimal bulman bu saatten sonra. ama gene bakariz bulursak 1 haftaya haber werirrim.
caner ufuk yakın arkdasımdır..
kulübe falanda baglayın sewer muhabbetı:)
zonguldak - körfez muhabbeti geliyor hala aklıma :D