Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : masaustundeki simgelerin kaybolma sorunu.

powERS
12-09-2011, 08:29
arkadaslar isyerindeki pc nin masaustundeki simgeleri kaybettim yanlislikla ve ne yaparsam yapayim geri gelmiyorlar. Bu durumu nasil asabilirim yardimci olabilecek varmi?

Tekrar kisayol atmak sorun degil onemli olan mevcut olanlari geri getirmek. Bazi word ve excel dosyalari vardi.
İsin garibi herhangi bisey yaparken olmdi bu durum. Yenile diyecektim ki pc hafif kasar gibi oldu bi kere daha sag tik yaptim arayuz acildi ve kendiliginden birsey secti sonrasinda da bu durum olustu.

Mod. Ve adm. Ler konuyu gereksiz veya geyik olarak gorurlerse silebilirler.

nitrO_Oxide
12-09-2011, 08:30
Sistem geri yükleme denedinmi ?

EmrahERKAN
12-09-2011, 08:31
Masaüstündeki hiç bir simge görünmüyor mu yoksa bazıları mı gitti ? İşletim sistemin nedir ? Masaüstüne Sag tık yaptıgın zaman Görünümde Masaüstü Simgelerini Göster diye bir yer olması lazım bir kontrol edermisin

DOHC
12-09-2011, 08:52
Recycle bin'e baktın mı?

Mr.K
12-09-2011, 08:55
oncelıkle ısletım sıstemın ne

sonrasında xp ıse sımgelerı duzenle de m.ustu sımgelerını goster secenegınde tik yoksa tıkla gelır hepsı gerı

7 ve vistada da ozellıklerden gosterıyodun dıye hatırlıyorum..

powERS
12-09-2011, 09:27
cozum bulundu. Yaptım ve oldu. Tesekkurler.

sonrasında xp ıse sımgelerı duzenle de m.ustu sımgelerını goster secenegınde tik yoksa tıkla gelır hepsı gerı.

Arkadaslar ilginize cok tesekkur ederim yukardaki yontemle hallettim. Tekrar sagolun.

Bu arada xp sp3.

Sistem geri yukleme daha once hic yapmadigim icin bilmiyorum ve macamda yemedi acikcasi :)

Recycle bin lik bi is degildi o yuzden bakmadim. Cunku basit bisey oldugunu tahmin ediyordum aadece yontemi bilmiyordum. :)

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Mr.K
12-09-2011, 09:30
Hadi geçmiş olsun . :)