Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonax-Meguiars
bu iki markadan hangisi sizce daha fazla ilgi çekici olur ? yani aslında meg ürünlerini kullanan bir çok kişiyiz buralarda ancak yaşlısından gencine sonax adını da duymayan bilmeyen yok..
sorunun detayını şu anda vermek istemiyorum. sadece hangi marka daha tercih edilebilir ? hangisi daha kaliteli ürünlere sahip sizce ? bu tarz düşüncesi olan arkadaşlarım paylaşırsa cok sevinirim. dedigim gibi sadece hangisi daha fazla tanınır hangisinin ürünleri insanlara daha fazla güven verir tarzı yorumlar yapabilirsek cok sevinirim arkadaşlar :icon_tup:
Sonax daha bilindik ama ben Meguiars tercih ederim. Ürünleri hep daha kaliteli gelmiştir. Sonax işi biraz daha seri üretime dökmüş durumda, Meguiars daha özenli..
İbrahim Erdem
14-09-2011, 11:19
üründen ürüne değişebilir. Sonaxın jant temizleyicisini beğeniyorum ben. jantın üstüne sıkınca yeşilden kırmızıya dönüyor.
Day Walker
14-09-2011, 11:19
Meguiars bencede daha iyi ve özenli ayrıca ürünleri herkes tarafından tercih ediliyor.
hakan308
14-09-2011, 11:21
Ankarada Meguiars olsa 50 km ötede de olsa yıkatmaya oraya götürürüm ilk açılıştada güzel kampanyalar yapıp boya korumayla sabit müşteriler toplasalar bitti gitti...
Sonax daha bilindik ama ben Meguiars tercih ederim. Ürünleri hep daha kaliteli gelmiştir. Sonax işi biraz daha seri üretime dökmüş durumda, Meguiars daha özenli..
meg biraz daha müşteri memnuniyeti odaklı anlamına mı geliyor yani bu :) kafamdakileri yazmışsın abi teşekkür ederim :)
meg biraz daha müşteri memnuniyeti odaklı anlamına mı geliyor yani bu :) kafamdakileri yazmışsın abi teşekkür ederim :)
Kesinlikle,
Hızlıca yap gitsin, sıradaki gelsin mantığı yokmuş gibi geliyor bana.. Günde 5 araba yerine 2 araba yapayım ama adam gibi yapayım mantığındalar sanki..
Sonax orta yaş müşterilerin bildiği tanındık bir marka.
Meg aşağı yukarı hepimizin 5 senedir aşina olduğu bir marka kişisel tercihim meg olurdu ama dükkan açmak gibi bir düşünceniz varsa açacağınız yerdeki tanınmışlık oranı bence önemlidir.
Ürünlerden ziyade işçilik faktörüde çok önemli bu sektörde.
meg iyidir ama sonaxı herkes tanıyor bılıyor
meguiars malzemeleri çoğu zaman daha kaliteli daha verimli sonuçlar alınanlar oluyor. Sana şöyle söyleyeyim detailing kırığı insanlar çok az üründe sonax tercih ediyor... ama uygulama merkezi açmayı düşünüyorsan bulunduğun bölgenin şartları daha önemli
Ankarada Meguiars olsa 50 km ötede de olsa yıkatmaya oraya götürürüm ilk açılıştada güzel kampanyalar yapıp boya korumayla sabit müşteriler toplasalar bitti gitti...
Hocam Ankarada meg var :)
Antalyalogy
14-09-2011, 23:31
Sonax yaptığı reklamlarla-kampanyalarla daha çok biliniyor Tr de.Son kullanıcı ürünleri de ulaşılabilirlik anlamında bayağı önde.Meguiars ın ürünleri ise detay meraklıları tarafından daha çok tercih ediliyor.
eğer ticari anlamda düşünüyorsanız Sonax ın ilk yatırım maliyeti çok uygun..
Ticari anlamda ise Sonax , daha az kazanayim ama oz kazanayimsa Meg . Sonaxin yatirim franchising bedeli 40000€ hersey dahil + tadilat var tabi , meg ise 70000tl + tadilat. Sonax 1 pesin 5 taksit le 6 parcada istiyor , meg 1 kerede nakit istiyor
Sonax yaptığı reklamlarla-kampanyalarla daha çok biliniyor Tr de.Son kullanıcı ürünleri de ulaşılabilirlik anlamında bayağı önde.Meguiars ın ürünleri ise detay meraklıları tarafından daha çok tercih ediliyor.
eğer ticari anlamda düşünüyorsanız Sonax ın ilk yatırım maliyeti çok uygun..
aynen katılıyorum.....abi bu arada aç sende antalya'ya bir meguiars :D
Tanınırlık;Sonax
Özensiz işçilik;Sonax
Hatta sonaxa boya korumaya verilen sıfır arabaların nerdeyse hepsi hologramlı.
yusufcan_k
15-09-2011, 00:01
ankarada meguiars olsa 50 km ötede de olsa yıkatmaya oraya götürürüm ilk açılıştada güzel kampanyalar yapıp boya korumayla sabit müşteriler toplasalar bitti gitti...
tunalı bestekar sokağın girişine meguiars acıldı ayrıca gmg garage da uygulaması yapılıyor meg ürünlerinin ;)
hakan308
15-09-2011, 19:55
tunalı bestekar sokağın girişine meguiars acıldı ayrıca gmg garage da uygulaması yapılıyor meg ürünlerinin ;)
2 aydır Ankarada olmayınca yazında iş güç uğraşınca haberim bile olmamıştı Ankaraya döndüğümde uğrayacağım hemen GMG'yi biliyorum zaten teşekkürler ;)