Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde muayene istasyonu
arkadaslar muayene ıcın randevu alacam ama ızmırde hangı ıstasyondan randevu alayım... en az takan en az kıllatan neresı
h.guroglu
15-09-2011, 09:35
en az takan olayları hikaye senin aracına bakan kişinin psikolojik durumuna bakar takıp takmaması
adam senden önce birisine kızmıştır sen takmıcak diye gidersin ne görürse yazar geçer ;)
valla ole bisey yok sanirim takma falan.
Dun iki arac soktuk sarnic takine. Silgeclerden gecirmemisler yeni silgec alindi devam.
Olabildigince masum yap aracini :)
tesekkurler arkadaslar cevaplarınız ıcın..
Çiğlide 2 araç yaptırdım. Bu sırada girip çıkan araçları takip ettim. Geçen araçları istanbulda Tüvün yakınına yaklaştırmazlardı tavsiye ederim Çiğlidekine git..
karsiyakaliozi
15-09-2011, 17:09
bende gecen ay cıglı yaptım gayet sorunsuz geldı gozume elemanlar tavsıye ederım
cagri-35
15-09-2011, 18:27
Kesinlikle Çiğli harmandalı ;)
Ne araçlar geçti ben beklerken, ben ikitane araç geçirdim birisi dip basık ayarsız xenon vs. hiç bir problem olmadı, ve hepsi değildir belki bana ikisindede denk gelen arkadaşlar çok çok bilgili ve efendiydi.
Ayrıca Bornova'daki istasyon 2- 3 gün sonraya gün verirken son anda aklıma geldi ve aynı gün randevu alarak gittim ki randevusuzda gelenleri alıyorlardı bekletip biraz.
valla cıglıye gıtmeyı dusunuyorumm... bı kac kısıdende cıglı dıye duydum... yarınn bı randevu alayım:)
Senin işin tamam hadi yallah :D
Randevu ile hiç uğraşma eğer haftasonu gideceksen öğleden önce git 15 dakikada işin bitiyor. Ben randevu almıştım sonra işim erken bitince dedim orada beklerim. Gider gitmez birde numara aldım randevudan önce sıra geldi :D işimi hallettim çıktım toplam 20 dakika bilemedin 30 dakika zamanımı aldı.
ınsallah yaa bole 15 -20 dakkada bıter ısım:D sanssız bı ınsan oldugum ıcın korkuyorum:D
Senin işin tamam hadi yallah :D
sabah kahvemı ıcıyım cıkıcam alıcam arkadası;)
PaSSerBy...
16-09-2011, 20:28
mesai saatinin sonuna doğru git,çalışanlar;bitsinde gidelim artık pskilojisinde oluyorlar..:)
bornova istasyonunda beni basıklıktan geçirmediler haberin olsun
Çiğlideki iyidir pek sıkıntı çıkarmıyorlar.