Orijinalini görmek için tıklayınız : vtec ve yokus etkısı...:)
http://www.youtube.com/watch?v=0C3hzgI9LlU
caglar kardesımle yaptıgımızson denemedır...
arabalarda ıkıser kısıyıs( kaanky ve alper vns)...
yokusta vtec denenmez dedırten bır vıdeo...
p.s: cagların onceden gecmesı gerekıyodu ama bu sefer bıraz gec kaldı ama fena gectı:)
3den 4 attıgım yerde yokus ıyıce dıklesıyor snucları ortada...
Istilldo
13-10-2007, 23:34
sensin ayıoglu ayı :D ötekinide koy la :D
-oha... ohaaa ayıoğlu ayı...
kısmı olaya renk katmış :D
hakkaten bizim bu vtilar tork fakiri DÜZ yol samurayları olmaktan kurtulamıcak :D ama bu işin de tek ilacı var exedy+kısa :)
sensin ayıoglu ayı :D ötekinide koy la :D
haa su arkadan hızlı gelıp bastıgın bı dakka canımbenım:D
Istilldo
13-10-2007, 23:40
beeep bip bip yaptıgım :D
caglar yukleyemıyorum o vıdeoyu yuotube ızın vermıyo...galıba cok erken basmıssın topluma ynalıs ornek olma dıe yayınlamıyolar vıdeoyu:D:D:D:D
Istilldo
13-10-2007, 23:47
iyi hadi koyma kötü hondacı .avat :D:D
VeNoM_35
13-10-2007, 23:51
Maşallah 2sine de..
http://www.youtube.com/watch?v=zmTUH9kCB_k
rıca mınnet zor yayınlatıyorum vıdeoyu al:D
degısık olmus. vtecın okadar acıp ve okadar kesıcıde kalmasından sonra nasıl saxo gelmıs
Istilldo
14-10-2007, 00:00
balata spreyi basıyom emmeden felaket yürüyo :)
yokus ıste selcuk....ayrıca zaten saxo benı hep gecıyodu...bu deneme bıraz garıp oldu sadece onceden 3 de gecerdı sımdı 4 de gectı..
pşöm ayı oğlu ayı dıyen bendeğilim ayrıca arabada ben olmasam öle ayıramazdın şmlan yok ağırlık yaptım 100 kılo olsun okadar :D bide çift taraflı bant yoktu ondan oldu sağlıklı çalışmadı cihaz:D iii çekmişim ama
ALPER-VNS
14-10-2007, 00:24
ilk vidoda pek belli olmuyo ama saxonun önünde ortadan giden bi araba wardı çağlar saolsun iki arabayı yardı resmen.. bende altıma s.. :D
bide çağlar biara kornaya basıyodun ama ses çıkmıyodu araba birden geçti vti ı anlamadım :p
ayıp ayıp kornaya basmaya bak
bide çağlar biara kornaya basıyodun ama ses çıkmıyodu araba birden geçti vti ı anlamadım
Harbımı lan tunay olm kandırıldık fransızların oyununa geldık :D:D:D:D
kaancım bugun gorduk fransızları yaw..adamlar ferrarı gorunce 10dk. kesıcıde duruyolar:D:D:D
kaancım bugun gorduk fransızları yaw..adamlar ferrarı gorunce 10dk. kesıcıde duruyolar:D:D:D
:D:D:D :beuj: dımı bı caddeyı kesıcıde geçti
biraz adalatsiz olmuş ikinci video ama ilk videoda nasıl arkadan gelip ayırdı vtı anlayamadım ??
tünay kendin ettin kendin buldun kardeşim :)
biraz adalatsiz olmuş ikinci video ama ilk videoda nasıl arkadan gelip ayırdı vtı anlayamadım ??
tekrar acıklama yapıyorum o saxo zaten benı gecıyor her seferınde ama 3 vıteste gecmeye baslıyordu...bu denemede ben yaklasık 45oo devırde falan bastım o yuzden 3 de gecemedı sonra baya dık bı yokus geldı ...zaten gecmesı beklenıyrdu ama yokusun etkısıyle ayırdı resmen olay bu...:)
tünay kendin ettin kendin buldun kardeşim :)
wallaha ole yaw ama haın planlarımı devreye sokuyorum yavastan...:D
vts iimiş ya ilk videoda sanki soradan dolan bişiler var gibi olmuş :D
VeNoM_35
14-10-2007, 16:27
nos var nos:p
^^ANIL^^
14-10-2007, 16:36
maşşallah maşşallah gzl gider vts :):)
tünaycım VTV 87 yi hiç bi fransız böyle geçmedi yau bendeyken ne yaptın arabaya hayırdır :)
fatıhcım walla bu fransız baska gormen lazım...daha bu arabadan baska benı gecen fransızyada japonda olmadı:)
nos var nos:p
wallaha arabayı bılmesem bende var dıyecem ama yok malesef:)
hatta vıdeoyu koymadan caglarla geyıgını yapmıstık vtec vs noslu saxo doe koyalım demıstık...
arabanın ayarları ii kardeşim, arabasına ii bakan adamdan aaraba aldılar :)
ne vardı bu kadar ıı bakacak arabaya cem yaw...sattın ıste sonunda benım basıma bela ettın...:)
Tünay ne var bu saxo da modifiye olarak?
superchıps, pasaoglu tımıng. kn fıtre kıtı. ıskender ekzos, ss magnum son susturucu...
Istilldo
14-10-2007, 19:56
tünaycım VTV 87 yi hiç bi fransız böyle geçmedi yau bendeyken ne yaptın arabaya hayırdır :)
valla fatihcim senden aldıgımız halinden şu an en kötü 1-2 boy daha iyi gidiyor araba 165hp vtec işte,, başka 2001 90.000de filtre egsozlu bi saxoyu 3-4 boy geçiyor tünay,,
bide 17" leri unutmamak lazım, 15"leri takınca çok ciddi zor geçiyorum boy olmuyor arada..
şu tayyarı bi getirde 3lü bi basalım ya çok merak ediyorum ben ne kadar fark oluyor..
Ya hakkaten tork ozurlu bu fiteqler yuw... :D
fatıhcım walla bu fransız baska gormen lazım...daha bu arabadan baska benı gecen fransızyada japonda olmadı:)
video güzel olmuş sonunda denemenızı görebıldık..:)
başka fransız olmadımı emınmısın:icon_wack:p
yokus harbıden çok etkılıo ya:D
video güzel olmuş sonunda denemenızı görebıldık..:)
başka fransız olmadımı emınmısın:icon_wack:p
yokus harbıden çok etkılıo ya:D
serkancım 206 gtı dan bahsedıyosan o arabayla cekılen vıdeolarda hep gır gır samata olmustur...ondan yanlıs anlasılma olmasın daha benı gecen olamdı japon ve fransızlardan...:icon_tup:
hee bide aklımdaken solıyım bi timing yuksek hızda çok gösterıo kendını yaw:)4. vitesten itibaren kendını bellı edıo sanırım....:);)
tunay son denmelerde gecmıstın dıye bılıorum ztn ama sertonun arabayı kasdetıorum:)
ALPER-VNS
15-10-2007, 00:52
ee fransız bu.. vtece de gider ferrariyede :D alayına gider:p
enteresannnnn 106 ve saxo lara karsı normal bi sonuc bence...
vts neree gidior ya:D:D
maşalah ıkısınede.vtecın seside güzelmiş:)
araçların boş ağarlıkları ne kadar
nitrO_Oxide
15-10-2007, 18:24
vtec vitesleri biraz kotu atmıs bence ve nerdeyse 2-3 sn redline da kalmıs..
yokus yukarı biraz tork on plana cıkıo sanırım
tork'dan çok ağırlık ön plana çıkıyor, sonuçta 2si de 1.6 ve yaklaşık aynı torkları üretiyor motorlar ama saxo'nun hafifliğiyle yokuşta kg/tork oranı ağır basıyor ve saxo gidiyor... Ayrıca katılıyorum vites geçişleri biraz verimsiz olmuş :D
nitrO_Oxide
15-10-2007, 18:28
tabi kiloda cok onemli:icon_tup:
evet kılo onemlı vtı de benle tunay vardı :D:D:D yokya vıtes gayet guseldı :D
Low-Rider
15-10-2007, 22:56
saxo da mod varmı
superchıps, pasaoglu tımıng. kn fıtre kıtı. ıskender ekzos, ss magnum son susturucu...
................................
sLcK_VTI
15-10-2007, 23:22
saxo gerçekten güzel gitmiş..bende denemek isterdim şahsen:D
vtec vitesleri biraz kotu atmıs bence ve nerdeyse 2-3 sn redline da kalmıs..
yokus yukarı biraz tork on plana cıkıo sanırım
900 kısı konuyu okumus buna bı tek sen dıkkat etmıssın tebrık ederım...sen patınaj cekmek nedır bıırmısın???
cagların arabasını geceek fıltre egzoslu vtec bulun bır dısımı kırarım o kadar dıyorum...
tork'dan çok ağırlık ön plana çıkıyor, sonuçta 2si de 1.6 ve yaklaşık aynı torkları üretiyor motorlar ama saxo'nun hafifliğiyle yokuşta kg/tork oranı ağır basıyor ve saxo gidiyor... Ayrıca katılıyorum vites geçişleri biraz verimsiz olmuş :D
aynı torklarımı adamaın arabası 165nm verıyo nerde aynı tork..hele bıde kılaya bolunce cok komık seyler cıkıyo ortaya...
yanlıs anlasılmaları onlemek ıcın tekrara yazıyorum..
saxoda cıp fıltre egzoz ve tımıng var
vtec te fıltre egzoz hafıf volan var...bırde 17 jant var...
yanı bu araclar stok deıldır...onagore yorumlayalım genelleme yapmalayılım derım...
umarım anlasılmıstır...
yani düz yolda vtec geçiyorda, yokuşta geçilmiş gibi başlık atılmış ama düz yolda da vtec geçiliyordur o yüzden yokuşta da geçilmiştir.
Yanlız saxo ya binen +1 kişi ile vti a binen +1 kişinin etkisi bir değil :) saxoya daha fazla etki ediyor o 1 kişi
yani düz yolda vtec geçiyorda, yokuşta geçilmiş gibi başlık atılmış ama düz yolda da vtec geçiliyordur o yüzden yokuşta da geçilmiştir.
Çok açıkça Tünay herseferinde söylemiştirki Çağların arabası çok iyi gidiyor ve vti geçiyordur... Bunu kaşımaya çalışmanın bence bir anlamı yok ... Ölesine çekilmiş eğlence olsun diye konulmuş bir videoda geyiğin dibine vurmuşlar hala art niyet aramak abes...
aynı torklarımı adamaın arabası 165nm verıyo nerde aynı tork..hele bıde kılaya bolunce cok komık seyler cıkıyo ortaya...
yanı bu araclar stok deıldır...onagore yorumlayalım genelleme yapmalayılım derım...
umarım anlasılmıstır...
Olm utkunun ayarı atlamışsın :P
olay su caglar arabasına yakısıyor herif arabaya binin ce bir butun oluyoo özünde varmış SAXO culuk ;)
olay su caglar arabasına yakısıyor herif arabaya binin ce bir butun oluyoo özünde varmış SAXO culuk ;)
:soru::soru::beuj::beuj:
:D:D:D:D:hahaha::hahaha:
nitrO_Oxide
16-10-2007, 10:12
900 kısı konuyu okumus buna bı tek sen dıkkat etmıssın tebrık ederım...sen patınaj cekmek nedır bıırmısın???
iyi bilirim..
ama bu senin elinde olan birsey vtec yurutmek ayrı bi ustalık bence :)
neyse fazla uzamasın ikisinede masallah diyelim :icon_tup:
iyi bilirim..
ama bu senin elinde olan birsey vtec yurutmek ayrı bi ustalık bence :)
neyse fazla uzamasın ikisinede masallah diyelim :icon_tup:
vtec yurutmrk ustalık???
nıe 60 modelaskerı kargo ucagımı bu ???
benım elımden bu kadarı gelıyo kardesım..napalım ogerenırızbızde bıgun...
ayrıca nedense sureklı acıklamak zorunda kalıyorum saxo benı duzde de gecıyor zaten bız sadece eglencelık bır vıdeo koyduk vıdeonun basındada belırttıgım gıbı bı garıp bır deneme oldu benı daha oncegecmesı gerekıyordu sonradan cok aıı gectı bız desasırdık aslında....
ayrıca ben kopmlekslerı olan bı adam deılım arabamdan da gayte memnunum...baska hıc bır arabaya karsı benı uzmedı...
bır de saxoda benım vtec te cagların ıkı arabyaı beraber aldık gunun en az 6 7 saatını beraber gecırırız caglarla...dolayısıyla bız cok rahatız sız de rahat olun...sadece eglence...
haa vtec gıtmıyo sahıbı kullanamıyor dıyen de olabılır...gonul rahtlıgıyla bunu soyleyen arkadaslara verırım arabmı gezebılırler...cekınmesınler...
Cosmicboy
16-10-2007, 10:58
burası aktif buraya yazayım :D
maşallah saxo çok güzel yürüyor, bir ara buluşsak araba falan denesek eğlenceli olabilir kanımca havalar iyice bozmadan
nitrO_Oxide
16-10-2007, 11:15
vtec yurutmrk ustalık???
nıe 60 modelaskerı kargo ucagımı bu ???
benım elımden bu kadarı gelıyo kardesım..napalım ogerenırızbızde bıgun...
yanlıs anlasılıyorum arkadasım oyle soylemek istemedim :) kırdıysam ozur dilerim
neyse uzatmıyalım ikisinede masallah :icon_tup:
olay su caglar arabasına yakısıyor herif arabaya binin ce bir butun oluyoo özünde varmış SAXO culuk ;):hahaha: Kavgada söylenmez bu:D
burası aktif buraya yazayım :D
maşallah saxo çok güzel yürüyor, bir ara buluşsak araba falan denesek eğlenceli olabilir kanımca havalar iyice bozmadan
her zaman can bız de aksıyon ıstıyoruz aslında sen herhangı bı aksam ara bulusalım oke?
0554 763 80 31
0533 469 01 67
her zaman can bız de aksıyon ıstıyoruz aslında sen herhangı bı aksam ara bulusalım oke?
0554 763 80 31
0533 469 01 67
olum su numara değiştirme hızına hayranım :) 554 yenimi?
cem bu hangi saxo benim istda denediğimmi:)
olum su numara değiştirme hızına hayranım :) 554 yenimi?
:D yenı wallaha...zaten artık tum operatorlere tunayı baglayın deyınce baglayacaklar...
ha bu arada yanlıslıkla caglarınkını vermısım 31 onunkı :D bwnımkının sonu 32...:D
cem bu hangi saxo benim istda denediğimmi:)
ya o arabada benden önceki sahibi arabaya ayda bir biniodu ve hep araba kuurm bağladığından dolayı ilk 40-50 km gitmiodu baskı balatası filanda eskiydi yani o durumuyla bnm 106 ya filan eşdeğerdi,bide ben satmadan 2 gün önce debriaj set deişmiştim çağlarlarda gelip aldılar o gün şanslarına baya ii gidiodu ben sattığımda ama test edemedim pek çağlarlar edio işte :)
he bide bence vtecte kısa yoksa geçemez bu tarz saxo ve 106 yı
ok fena deildi denediimde ama sarıdan zayıftı
sarı dengesız biraz:) senle denediğinde baya iidi....
yokusta eh işte, inişte güzel gidıo:)
valla fatihcim senden aldıgımız halinden şu an en kötü 1-2 boy daha iyi gidiyor araba 165hp vtec işte,, başka 2001 90.000de filtre egsozlu bi saxoyu 3-4 boy geçiyor tünay,,
bide 17" leri unutmamak lazım, 15"leri takınca çok ciddi zor geçiyorum boy olmuyor arada..
şu tayyarı bi getirde 3lü bi basalım ya çok merak ediyorum ben ne kadar fark oluyor..
abi valla işlerden güçlerden baya yogundm ama kısa zamnda görüşcez inş..uzun zaman oldu görüşmeyeli..tabi canım bendeyken eksoz bile yoktu arabada boguyordu resmen arabayı.. 17 ile zaten en kötü 1 boy fark ediyor 15 olsa çok değişiyor..
Tünaycım teşekkür ediyorum arabama böyle güzel baktıgın için belllimi olur günün birinde belki alırım senden :)
Istilldo
16-10-2007, 19:45
halil abi seni ahmet abiye havale ediyorum, aramızda en eski saxocu ahmet abidir:), bu söylediğin imalı laflar onu da çok kıracaktır,:D:D
umarım anlasılmıstır...
Yok arkadaşım gerçekten kötü niyetle yazmadım keşke bu kadar kötü almasaydın söylediklerimi :( VTI da yanlış bilmiyorsam 150NM üretiyor saxo da 165NM yakın sayılır ve ben de aynı noktaya değinmiştim ağırlık diyerek ama gerçekten sadece videodaki durumun gayet doğal olduğunu söylemeye çalışıyordum, vites geçişleri ile ilgili yorumum da sadece arkadaşça takılmacaydı... Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma hiçbir art niyetim yoktu...
bu arada saxonun stoku 145 nm verır...onuda belırteyım...kusur falan yok abıcım art nıyet olmadıgını bılıyorum:)
abi valla işlerden güçlerden baya yogundm ama kısa zamnda görüşcez inş..uzun zaman oldu görüşmeyeli..tabi canım bendeyken eksoz bile yoktu arabada boguyordu resmen arabayı.. 17 ile zaten en kötü 1 boy fark ediyor 15 olsa çok değişiyor..
Tünaycım teşekkür ediyorum arabama böyle güzel baktıgın için belllimi olur günün birinde belki alırım senden :)
eywallah abıcım yaw aslında benımde hıc vaktım olmuyor arabya ayıracak hemen hemen aldıgım gıbı bınıyorum:icon_tup:
zaten satmaya karar verdıgımdeılk senı arıyacam:D
Eywallah sevindim sonuçta Honda kardeşiyiz :D
halil abi seni ahmet abiye havale ediyorum, aramızda en eski saxocu ahmet abidir:), bu söylediğin imalı laflar onu da çok kıracaktır,:D:D
oy oy oyyy halil abi Reisin karşısına çıkamazın sen daha :P
yawwww halıl abının karsısına cıkayacagı adam yok!!!
ver gazı evladım ver gazıııı...:D
süper deneme olmuş vts çok zalim
halil kavgada söylenmez :hahaha:
Vts_Power
17-10-2007, 09:04
halil 12 den görüşelim .....
benim arabam artık citroen değil bunu fransızlarda kabul eder.burdan ilan ediyorum arabam artık eski jipimin lakabı GOLDENEAGLE dır.aksini söyleyeni indiririm yuutibiyede koyarım :D:D.Çağlarcım git arabandaki bütün yazılardan kurtul bide turbo takalm, böle turbolular fln konuşamazlar o zamn
Istilldo
17-10-2007, 21:02
turbolular fln farketmez ahmet abi alayına gider yaparız icabında :D:D
Gerçekten çaglar kardeşimze Tebrrikler...At Guzel jokey de işini bılıyor bence ;yürütüyor maşallah...
dragon07
06-12-2007, 14:31
gercekten güsel videolar tsk ederizz:)sonuç normall vtectede beyin felan olsa kafa kafaya giderlerdi galiba
Sportline
06-12-2007, 17:47
birlik mah ha :) saxo güzel gidiyor , maşallah ikisinede ..
o vıdeoda headers yok sımdı var...
şimdi gelin hadeeee :D ben binerim tunayın arabayaa
ALPER-VNS
07-12-2007, 19:37
ben binmem çağların arabaya, korktum :D