Orijinalini görmek için tıklayınız : r-Factor de yarışıyoruz
JapanVsGermany
01-10-2011, 23:39
Dun gece 1.30.092 gordum ama bayilacaktim, bu gece hedef 1.29 ;)
arkadaşlar ilaç ı bende pm alabilir miyim?
initial-D
02-10-2011, 12:44
http://img197.imageshack.us/img197/629/27656136.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/197/27656136.jpg/)
hedef 1.28:D
yusufcan_k
02-10-2011, 12:49
oyun konusunda yardım edebilecek varsa yusuf kuvandık facebook tan ekleyebilir mi rica etsem :(
silentpr
02-10-2011, 12:54
1.28.700 civarı gördüm :beuj: kestirmeyi biraz kestirmiştim sanırım :D yakalayamadı oyun :o
initial-D
02-10-2011, 13:02
klavyeyle kullanıyorum ben olsun okadar:D
volume81
02-10-2011, 19:34
hot hatch takılıcak varmı gençler :D
initial-D
02-10-2011, 20:21
m3gtr da pist değişti haberiniz olsun
Low-Rider
02-10-2011, 20:22
hot hatch fena keyifliymiş
rfactor oynadığım dönemde o tür araçları aramış bulamamıştım , dün akşam draggerda oynadık 2-3saat.bundan sonra takılıcam bende:D
silentpr
02-10-2011, 20:28
evet yarış yapıyormuyuz? bmwdeyim ben yeni piste bi bakayım.
yarış varsa bende dahil olmak isterim gerçi 1.30 fln gibi hedefim yok :D ama olsun
ronin_ nicki ile hot hatch e giriş yaptım :) 2 kişiyiz şuanda
volume81
02-10-2011, 20:59
ronin sana yazamadım :D süre kasıyordum zaten spin attıkdan sonra bıraktım :D
rolling yapıcak varmı pug 1.9 GTI :D
Bu denılenlerı yapdm ekstra arabalarn sesi gelmiyor ya :S
initial-D
02-10-2011, 21:06
11 gibi yarış yapalım toplanın m3ile
ronin sana yazamadım :D süre kasıyordum zaten spin attıkdan sonra bıraktım :D
rolling yapıcak varmı pug 1.9 GTI :D
valla pugla hertürlü :D
yaw arkadaşlar normal oynarken upgrade li oynayabiliyorum ancak gel gelelim netten oynayınca araç normal modda çıkıyor
volume81
02-10-2011, 21:43
kornayı nasıl çalıyoruz :D selektör yapıp drag yapıyoruz :D
initial-D
02-10-2011, 22:25
tuş takımından kornayı bul ayarla istediğin tuşa
m3 yarışına gelmediniz çok şey kaçırdınız
JapanVsGermany
02-10-2011, 22:32
tuş takımından kornayı bul ayarla istediğin tuşa
m3 yarışına gelmediniz çok şey kaçırdınız
+1910 :)
initial-D
02-10-2011, 22:34
+1910 :)
sen r şimşek misin?:)
JapanVsGermany
02-10-2011, 22:39
mehmet reşat şimşek ;)
volume81
02-10-2011, 22:44
ya ben m3 pack'ini yükleyemedim onun için 3-5 kişi hot hatch'de takılıyoruz turbo rex ile gazlıyorum ben :D
ilk hatira fotografimizi da konuya ekleyelim. kırmızı golf mk 2 benım arabam. :D
http://img508.imageshack.us/img508/8917/rfactorshoot001.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/508/rfactorshoot001.jpg/)
soldaki kutuda benımde 205 nıye öle çıkmış anlamadım :D
volume81
02-10-2011, 23:02
tamponu dağılmış rex bnmki :D d16 turbo :D
Bende tam o anda oyundan cıktım fotoda yer alamadım :( ayrıca benim bir fikrim var güzel dağ yolları haritaları var öyle pist deil biryerden biryere dağ yollarında gazlıyorsunuz ben tek başıma oynuyorum çok eglenceli typer ile dağ çıkmak falan :) o haritalardan yüklesek oralarda gazlasak nasıl olur?
ikinci olarak listedeki serverlerin bazılarını inceledimde ''All cars and Tracks'' mı ne olabilior sanırım yani istediğimiz araçlar girebileceğimiz server da var benim gördüğüm kadarıyla ?
Germanci
02-10-2011, 23:36
evet mümkün yapmamamızın sebebi serverda şifre olmadığından önüne gelen zaten böyle server aradığından serverı doldurup bize girecek yer kalmaması...
silentpr
03-10-2011, 12:00
beyler gece ceyranlar gitti kusura bakmayın bu akşam uzun süreli yapalım 45 dk lık falan med lastik 2 pite girmeli olsun
serverlara şifrede koyalım ortam ısındıkca yabancı kişiler giriyor çünkü diğer serverler bizden daha boş
initial-D
03-10-2011, 12:12
akşamki iyiydi:)
45 dk değil 1-2-3 saatlik yarış bile yapabilirim:D.sadece internet problemim var.ara sıra kopuyorum.akşam neyseki böyle birşey yaşamadım
Bende tam o anda oyundan cıktım fotoda yer alamadım :( ayrıca benim bir fikrim var güzel dağ yolları haritaları var öyle pist deil biryerden biryere dağ yollarında gazlıyorsunuz ben tek başıma oynuyorum çok eglenceli typer ile dağ çıkmak falan :) o haritalardan yüklesek oralarda gazlasak nasıl olur?
ikinci olarak listedeki serverlerin bazılarını inceledimde ''All cars and Tracks'' mı ne olabilior sanırım yani istediğimiz araçlar girebileceğimiz server da var benim gördüğüm kadarıyla ?
O pistin linki vs. varsa özelden isterim :D
JapanVsGermany
03-10-2011, 12:26
akşamki iyiydi:)
45 dk değil 1-2-3 saatlik yarış bile yapabilirim:D.sadece internet problemim var.ara sıra kopuyorum.akşam neyseki böyle birşey yaşamadım
her zaman dün akşamki gibi olmaz ama söyleyeyim :D
initial-D
03-10-2011, 13:37
her zaman dün akşamki gibi olmaz ama söyleyeyim :D
:D:D
dün geceki tesadüf değildi ama:D
nekadar uzun okadar iyi,sprint değil endurance çıyım ben:D
volume81
03-10-2011, 13:42
şeytan diyo m3 pack'ini uğraş sabaha kadar yükle edit'le :D
ama yok ya turbo d16 daha zevkli :D
initial-D
03-10-2011, 13:46
abi hothatch ler leş ya, nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum:)
volume81
03-10-2011, 13:54
leş derken kontrol felan mı ? evet öyleler pug ve crx dışında diğerleri hep leş dediğin gibi :)
bu akşam m3 pack işini halledebilirsem gelirim :)
volume81
03-10-2011, 13:56
edit: tamam sorunu çözdüm akşama m3'le geliyorum :)
volume81
03-10-2011, 15:16
m3 GTR ile şuan yüklü pistte ortalama 1.08 felan dönüyorum biraz daha alışsam 1.05'lere düşebilirim sizin süreler nedir klavye ile 1dk altına düşebilen varmı ?
JapanVsGermany
03-10-2011, 15:29
m3 GTR ile şuan yüklü pistte ortalama 1.08 felan dönüyorum biraz daha alışsam 1.05'lere düşebilirim sizin süreler nedir klavye ile 1dk altına düşebilen varmı ?
şu an 1.02 lerde yarışan 4 kişi... :)
Ben de virajlı dağ yollarını falan, tırmanma etaplarını falan daha cok seviyorum.
Eski konuda bol bol tavsiye ederdim böyle yerleri, 15 tane 20 tane farklı markalardan rakip koyup onların icinde gazlamak cok güzel olurdu.
Online da cok keyifli olur bence, pist kasmaktansa.
Drag pistleri ve top speed pistleri de var, onlarda farklı arabaları denemek de güzel olur.
rFactor Tracks | rFactor Central - Community Driven Sim Racing Resource (http://www.rfactorcentral.com/list.cfm?cat=Tracks&type=Temporary%20Circuits)
burası güzel meşurdurda :)
Transfagarasan 1.01 by Goibaka | rFactor Tracks | rFactor Central (http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Transfagarasan)
daha sonuna kadar çıkmak içn kasmadım ama fena değil gibi :)
initial-D
03-10-2011, 15:48
Yok ya zevkli oluyor, her girdigimde 5-6 kisi var herkeste farklı araba.
Rolling drag falan da yapıyorsun arada keyifli oluyor.
yok oynaya birşey demem ama ben pistçiyim,ya yarış olacak yada fastest lap kasıcam.
oyunda drag roll pek tarzım değil o yüzden:)
volume81
03-10-2011, 15:52
şu an 1.02 lerde yarışan 4 kişi... :)
oyyy daha çok çalışmam lazım :D
initial-D
03-10-2011, 15:57
direksiyonlamı oynuyorsun Ahmet
silentpr
03-10-2011, 16:00
giriyorum m3
initial-D
03-10-2011, 16:17
giremiyorum-ofisteyim:)
volume81
03-10-2011, 16:18
hayır abi dell notebook :D tuşlarıda minicik kafayı yicem ofisde :D
volume81
03-10-2011, 16:25
şu upgrade işini çözemedim hot hatch'de vechiles kısmından yapıyorduk bende sadece DTM ve jant değiştiriyor orada oyuna girdiknden sonra garage bölümünde bi dünya ayar var :D
Valla dağ yolu çok çok zevkli bende daracık tek şerit bir map var adını şimdi hatılamadığım bildiğiniz tek araç sığıyor orda birbirini geçene hediye verilebilir okadar dar yani :) Şaka bir yana Tymu verdiğin haritayı indirmeye çalışıyorum cidden kafayı dağ ova yollarına taktım pist tat vermio bu kez :)
silentpr
03-10-2011, 18:40
yollar için direkt link varmı ? nürburgring nordschleife kasalım en iyi bildiğim yol diyebilirim orda yarışmak zevkli olur :) birde suzuka varsa link onuda alayım
rFactor Currently Released Tracks (http://39data.web.fc2.com/rFt.html)
burda bir sürü pist yol var bazı linkler çalışıyor bazıları çalışmıyor denemek lazım
az önceki dağ yolu için direk link eklicem bulursam,
edit:
Transafgarasan direct linkss
http://www.filesonic.com/file/1575905914/Transfagarasan_v1.01.rar
http://www.megaupload.com/?d=CQZHM607
bu arada bende downhill kısmı çalışmadı hillclimb çalışıyor ama :)
volume81
03-10-2011, 19:01
yokmu hot hatch'e gelicek :)
Transfagarasan 1.01 by Goibaka | rFactor Tracks | rFactor Central (http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Transfagarasan)
bu pistin direk linkini verebilcek olan varmı ücretsiz hakkımı doldurdumda indiremiyorum :D
2 mesaj üstte :D
dikkatsiz olmak kötü tabiki :D :D
teşekkürler :icon_tup:
Bende şimdi yüklüyorum. Harita belirleyecekseniz oynarız bu akşam.
initial-D
03-10-2011, 20:26
gece 23.00 da yarış yapalım
22:30da gelsin gelenler.ısınsın.ısınırken attığımız tura göre direk yarışa geçeriz.30 dakika yada 45 dakika
yada 20+20 2 yarış yaparız
silentpr
03-10-2011, 20:29
gece 23.00 da yarış yapalım
22:30da gelsin gelenler.ısınsın.ısınırken attığımız tura göre direk yarışa geçeriz.30 dakika yada 45 dakika
yada 20+20 2 yarış yaparız
ısındık piste ısıncağımız kadar bilmeyenler iyi öğrensin mümkünse med lastiklerle yada hard lastıklerle tur atın soft atınca a..g.. dağıtıyoz yarışta :D
ben geliyorum yarım saatte pisteyim karbon m3 sıtayla :D
Bu pisti kurdum fakat oyuna girip pisti seçtiğimde, tam yüklerken sonlarına doğru geldiğinde donuyor :soru:
initial-D
03-10-2011, 21:07
gforce turk bmw e92 m3 gtr serverına geleceksiniz
pro1 sınıfı bmw alın ki benim aracım neden yavaş gidiyor demeyin.pro 2ler yavaş çünkü
oyuna girince garage bölümünden yapacağınız ayarlarda;
tur başına 2,5 litre yakıt tüketiyor araç.ona göre yarış benzininizi koyun
soft lastik alırsanız 5 tur sonra sol ön lastik biter dönemezsiniz.medium yada hard birini seçin
5 turda hararetten motor yakmak istemiyorsanız radyatör büyüklüğünü en az 3. boy seçin
fren soğutma kanallarınızı 1 seçerseniz yarışta artık bir noktadan sonra ısıyı atamayıp 1000 derecelerde gezebilirsiniz.2-3 gibi seçmekte fayda var
yarışa girince startta dizildiğimizde 30 saniyeden geri doğru sayım oluyor.saniye 0 olunca gaza abanıp kalkış yapmayın.bekleyin 30 saniye süresi bitince ışıklar yanacak,kırmızı ışıklar yeşile dönünce kalkacaksınız:D
yarışı 45 dakika falan uzun yapacaksak pit yapmayı isteyenler olabilir.birkaçkere pite giriş antrenmanı yapın.çizgide limitörü ayarlamak,boxa tam oturtabilmek ve pite çağrılma işini ayarlamak için
Bu pisti kurdum fakat oyuna girip pisti seçtiğimde, tam yüklerken sonlarına doğru geldiğinde donuyor :soru:
Pistin 2 seçenegındede bende yaşadım bu sorunu bilgisi olan varmı ?
Pistin 2 seçenegındede bende yaşadım bu sorunu bilgisi olan varmı ?
Bende aynı şekilde..
silwerhooks53
03-10-2011, 21:24
arkadaşlar su oyunu paralı satın alma durumunu nası halledıcem bı yardımcı olursanız crack flan demıssenızde bı acıklarsanız sevınırım bıde hot hatch dosyasını oyunun klasorun ıcınemı atıyorum sadece
arkadaşlar su oyunu paralı satın alma durumunu nası halledıcem bı yardımcı olursanız crack flan demıssenızde bı acıklarsanız sevınırım bıde hot hatch dosyasını oyunun klasorun ıcınemı atıyorum sadece
satın alma olayını bilmiyorum ama hot hatch dosyalarınızı oyunun klasörüne direk yapıştırın.dosyaların üzerine yazın.
initial-D
03-10-2011, 21:41
saat 23te gelen gelsin:D
odaya girdiğim anda atıyor ya beni. pist paketini yükleyip deneyeyim.
Drift mod yükledim bu gün kntrolü epey bi zor ama çok zevkli araç direk kesicide sarıyor :D
skyline r34, 350z, 180sx, ae86 filan var kapetin içinde tafsiye ederim
Bende aynı şekilde..
pistin hillclimb olanı çalışıyor bende diğeri hata veriyor bilemicem :)
Yaw bişe sorucam stage 2 3 vs bunlari seciyorum en son alamıyorum oyuna giriyorum tekrar stock halde cıkıo makina
silentpr
03-10-2011, 22:14
şuan m3 te 8 kişiyiz yarış başlıcak bırazdan
Germanci
03-10-2011, 22:28
Yaw bişe sorucam stage 2 3 vs bunlari seciyorum en son alamıyorum oyuna giriyorum tekrar stock halde cıkıo makina
once aracı satın alman lazım stage 3 u sectigindede buy upgrade diyip onuda satın alman lazım...
volume81
03-10-2011, 22:34
o kadar ısınma turu yaptım 1.06'lı süreler çıkardım 3. başladım 3. turda hararetten motor gitti :D vay arkadaş ne güzelde gazlıyodum be :D
neyse bakayım izlenebiliyosa izlerim :)
ugurbora
03-10-2011, 22:49
tam önümde birisi yaktı arabayı helal olsun valla ateşe verdi makineyi dedim :D:D
güzel yarıştı tekrarlarız arada :)
stage kısmı oldu ama bu sefer rwd arabalarda turboda kontrolde baya sorun oluyor klavyede bunu biraz daha ayarlardan yumuşatabiliyor muyuz acaba
Benimde çıkmam gerekti ayrıldım yarıştan. Zevkli oldu kontrollere de ısınıyorum inceden.
motor yakan arkadaş arabayıda almadı yolun ortasından 1 kişi patladı kafa kafaya :)
ugurbora
03-10-2011, 23:08
2 defa yolun ortasında durmuslar onlara carptım ama zevklıydı gercekten :)
Germanci
03-10-2011, 23:17
stage kısmı oldu ama bu sefer rwd arabalarda turboda kontrolde baya sorun oluyor klavyede bunu biraz daha ayarlardan yumuşatabiliyor muyuz acaba
F1 den F12 ye kadar sürüş yardımları var F8 traction control mesela aç onu...
silentpr
03-10-2011, 23:21
güzel yarıştı beyler elinize sağlık
initial-D
03-10-2011, 23:24
iyiydi bu gece
bir dahaki sefere motor yakanlar kaza yapanlar esc ile yarıştan çıkıp araçlarını yol ortasından kaldırırlarsa sevinirim:D
@Volume81
bas bas bağırmadıkmı radyatörü 3 yap diye:D
volume81
03-10-2011, 23:25
yaw sormayın kanser oldum bir anda yandı kaldı yolun ortasında bütün tuşlara bastım pit'e alsın felan diye baktım olucak gibi değil ctrl+alt+del :D
gelene geçene sellektör atıyorum artık vurmasınlar diye pc başında kafam döndü :D
ısınma turlarında siyah DTM'li ve sarı jantları olan arkadaş kim'di ? onunla ısınma turlarında iyi gazladık dip dibe :D
volume81
03-10-2011, 23:26
iyiydi bu gece
bir dahaki sefere motor yakanlar kaza yapanlar esc ile yarıştan çıkıp araçlarını yol ortasından kaldırırlarsa sevinirim:D
@Volume81
bas bas bağırmadıkmı radyatörü 3 yap diye:D
bende 4'dü 3 yaptım fren merkezi ile radyatör'ü :D ama yetmedi herhalde 9.000 rpm dönüyorum ondan mı oldu acaba :D
initial-D
03-10-2011, 23:28
yaw sormayın kanser oldum bir anda yandı kaldı yolun ortasında bütün tuşlara bastım pit'e alsın felan diye baktım olucak gibi değil ctrl+alt+del :D
gelene geçene sellektör atıyorum artık vurmasınlar diye pc başında kafam döndü :D
ısınma turlarında siyah DTM'li ve sarı jantları olan arkadaş kim'di ? onunla ısınma turlarında iyi gazladık dip dibe :D
benim araba o,kara karbon+sarı jant:D
Şimdi oyun zevk vermeye başladi :) tek sorunum oyunun başindan beri çözemediğim server a girdiğimde arac kısmı boş olarak gözüküo o ara race e basiyorum giriyor arac ile iligli bi uyari veriyo cıkıo serverdan ana menüye dönüyor.. bunun nedenini bilen var mi ?
güzel kalabalıkdı daha iyi yarışlar yaparız :)
lag vardı bende kalabalıkdı onuda çözersem iyi olacak kalkışta pist dışına çıkıoz bidaha toplıyamıoz sonra :D bide setup yaptıkmı tamam :D
m3 paketını tam ındırmemıssın demektır yada o pakette bır sorun var. araba paketını sıl tekrar yukle duzelır ;)
initial-D
03-10-2011, 23:47
bi daha yükle aracı ama bütün dosyalarını eksiksiz yükle
ilkerrrrr
03-10-2011, 23:51
evde arkadaşalar vardı onlar da oynamak istedi. Çarpmayın etmeyim desem de kasaplık yaptılar biraz kusura bakmayın. 1.07.00 dönebiliyorum klavyeyle. Yarın da direksiyonla tekrar deneyeyim. Her turda 5,6 saniye takıyorlar. Bu farkın hepsi şöförlük mü? assistler ne kadar yavaşlatıyor insanı?
initial-D
03-10-2011, 23:53
klavye ile 1.02 küsür atanlar var:D
ayar çok önemli
Evet ayarda çok önemli sadece sürüş teknikleriyle olmuyor. Örneğin hep 4. oldum sebebi yardımları kaparsam bile viraj çıkışlarında diğer 3 araç mükemmel hızlanıyor ama benim araç(otomatikte olmasına rağmen) daha yavaş hızlanıyordu o yüzden hep büyük fark oluşuyodu 6-7 tur sonra aramızda
silentpr
04-10-2011, 00:01
evde arkadaşalar vardı onlar da oynamak istedi. Çarpmayın etmeyim desem de kasaplık yaptılar biraz kusura bakmayın. 1.07.00 dönebiliyorum klavyeyle. Yarın da direksiyonla tekrar deneyeyim. Her turda 5,6 saniye takıyorlar. Bu farkın hepsi şöförlük mü? assistler ne kadar yavaşlatıyor insanı?
direksiyonun sadece avantajı rahat olması bırde nerde ne şekilde dönceğine bisüre sonra alışıyorsun ben son yarışta artık sigara yakmıştım :D arabama 70 tur boyunca ayar yaptım hızlandıkça ayarlarla oynadım ayar önemli büyük düzlükte artık 6. viteste kesiciye giriyordu alet 285 son hızımdı viraj çıkışlarını iyi alsın diye biton ayar var tek tek üşenmeden uğraştım onlarla sonra ayarlarımı kaydettim başladım yarışa :) klavye hariç analoglu gamepad alıp onlada yarışılabilir..
bendeki direksiyon bu şu aralar biraz pahalı 270-280 tl arası piyasadada çok bulunmuyor
http://img.donanimhaber.com/upfiles/1129423/F53427F39100435EB407197ED0938B21.jpg
initial-D
04-10-2011, 00:07
direksiyonun avantajıhızlı uzun virajlarda belli oluyor.starttan önceki şkana gelmeden sağ uzun virajda mesela gaz ve direksyonla dürekli oynamak gerekiyor çizgide kalabilmek için.zaten en çok orada zaman kaybediyorum ben
silentpr
04-10-2011, 00:09
direksiyonun avantajıhızlı uzun virajlarda belli oluyor.starttan önceki şkana gelmeden sağ uzun virajda mesela gaz ve direksyonla dürekli oynamak gerekiyor çizgide kalabilmek için.zaten en çok orada zaman kaybediyorum ben
aynen lanet geldi o virajdan :D masa yerinden kalkıyor o virajda birde yarış ortasında direksiyon masadan kurtulmazmı ne yapcağımı bilemedim iyi şıkıştırmamışım :D
Ewet sonunda oldu serverdayim 1 arkadaş daha var
aynen lanet geldi o virajdan :D masa yerinden kalkıyor o virajda birde yarış ortasında direksiyon masadan kurtulmazmı ne yapcağımı bilemedim iyi şıkıştırmamışım :D
Bu bi tane video vardı son sürat drag yarışı yaparken direksiyonu çıkıyodu adamın o hesap :) ya bendeki problemde geceleri direksiyonu bağlayamıyorum acaip sesler çıkınca evdekiler huzursuz oluyor :)
JapanVsGermany
04-10-2011, 00:23
tur başına 1 saniye daha yawaştım initial ve silnetpr dan..
ayar da bi sıkıntı var dedim muhtelen, yılmadım sıkılmadım,yaptım oldu
http://www.clanbbw.com/publicimg/data/images/rfrsts.JPG
Yarın şu oyunu yüklüyeyip bir bakayım. Sararsa bende gireyim servera. :)
bende ilk oynamamla ayarsız 08 yaptim :D Reşat abi cevap yazamadım bilmiyordum k bakma hangi tuşla yazılıyor ? :) birde biri ayar gönderirse serverdan nasıl kaydedildiğini anlatarak bende daha iyi süreler yapabilirim :)
silentpr
04-10-2011, 00:31
Yarın şu oyunu yüklüyeyip bir bakayım. Sararsa bende gireyim servera. :)
ilk başta sıkılıp bırakma en az bi oturuşta 50-60 tur at pit gir çık ayar yap arabanın ruhunu anla kısacası 1.04.000 lerin altına düşmeye başladığında hazırsın demektir :D bi ara juan kopartıyordu dedim bu adam nasıl bukadar hızı virajlarda arayı açıyor düzlükte downforce ayarlarımla yakalalıyordum sonra zaten lag girdi kaza yaptım meğer lastikleri med miş :D en iyi lastik yarışlarda hard arkadaşlar ona göre lastik şeçin.
JapanVsGermany
04-10-2011, 00:32
t ye bas yazarsın :)
direksiyon setin en büyk avantjı ayarlı gaz verebilmek setup çok önemli ama genede :)
Şu setup olayından hiç anlamadım ya neyazıkki ingilizcede kıt olunca tam oluyor :) sizin yaptıklarınzı paylaşsak çok süper olur kendim ayar yapsam kamikaze gibi heryere dalarım sanırım aahahaha :) neyse ben direksiyonu bağlayıp bir alışayım yapcak birşey yok evde çok ses çıksada hep geride kalmak can sıkıyo :)
EDİT : Bir sorum daha olacak bende 2 ekran kartılı 2 ekranlı pc var. Bu videolarda izliyorum herhalde oyunun ayarlarından biryerden örnegın sol camı solumdaki ekrana alabilsem süper olur :) varmıdır bu konuda bilgisi olan??
initial-D
04-10-2011, 07:25
tur başına 1 saniye daha yawaştım initial ve silnetpr dan..
ayar da bi sıkıntı var dedim muhtelen, yılmadım sıkılmadım,yaptım oldu
http://www.clanbbw.com/publicimg/data/images/rfrsts.JPG
bu akşam 1.02.000 yapmak şart oldu ozaman:D
illa direksiyon almak zorunda bırakmayın adamı ya, tur zamanlarınız iyi, geliştirmenize gerek yok:D
volume81
04-10-2011, 09:37
bu akşam iş çıkışından sonra bi oturuyorum akşama kadar ayar :D sonrasında yarışıcam inş. teknik sorunlar yaşamam yine :D
JapanVsGermany
04-10-2011, 09:52
Ayari kendi basina hazirlamak baya bir tecrube ister, aksam garaja ayar atariz, obce hazir ayarlar ile gazlayin, sonra ufak tefek degisiklikler yapilir zamanla ;)
JapanVsGermany
04-10-2011, 09:54
Birde aksam ilk yaris ile 2. Yaris arasinda bile baya bir fark oldu, ilk kez yarisan arkadaslar 2. Yarista cok daha hizli ve saglam gittiler, tebrik ettim gercekten ;)
initial-D
04-10-2011, 11:01
Birde aksam ilk yaris ile 2. Yaris arasinda bile baya bir fark oldu, ilk kez yarisan arkadaslar 2. Yarista cok daha hizli ve saglam gittiler, tebrik ettim gercekten ;)
aynen ha
2.liğe düşünce silentpr tur bindirmede kaza yapar belki dedim, 1 kişi tur yedi oda o sıra yol dışına çıkmıştı
JapanVsGermany
04-10-2011, 11:56
ilk yarış 8 kişiydik, sen ve silent hariç ben 3. olarak tur bindirdim ama 2. yarış ben de sadece sonuncu arkadaşa yetişebildim, demek ki giderek heyecan da zewk de artacak, kaldı ki hala ayarsız oynayan arkadaşlar var, uygun ayarları yükledikten sonra çok daha heyecanlı olacağı kesin :D
ugurbora
04-10-2011, 12:18
su ayar ısı nasıl olucaksa bı ogretınde arkadaslar sıze yetıselım anca 4.5. oluyoruz :D
silentpr
04-10-2011, 13:49
bu akşam 1.02.000 yapmak şart oldu ozaman:D
illa direksiyon almak zorunda bırakmayın adamı ya, tur zamanlarınız iyi, geliştirmenize gerek yok:D
sabah 1.01.890 küsür yaptım :D hedef 1 altına düşmek :D :D imkansız gibi ama denicem son viraj zaman kaybettiriyor
volume81
04-10-2011, 14:58
sabah 1.01.890 küsür yaptım :D hedef 1 altına düşmek :D :D imkansız gibi ama denicem son viraj zaman kaybettiriyor
yok artık :eek: 1.06'nın altına inemedim :Deli:
kurdum ama daha direksiyonu oynatamadım bile.Akşam gamepad ile deniyeceğim.
Bu arada kısıtlı süre diyor.
Bunun bi ilacı varsa pm'den yollayabilir misiniz?
Teşekkürler,
23:00 te yarış var dediler geldik :)
initial-D
04-10-2011, 16:18
23:30 ilk yarış
00:00 2.yarış(yaparsak)
herkes için uygun bir saatse akşama görüşürüz
volume81
04-10-2011, 17:18
ben şimdiden giriyorum :D ayar ve kendimi geliştireyim akşama rıza'da gelicek bizimle :)
Germanci
04-10-2011, 17:18
Serveri All track and vehicle yaptım E92 M3 GTR, HotHatch ve Clio Cup 2008 den istediğiniz aracı seçip girebilirsiniz server adı GForceTurk-TechTurkey....
silentpr
04-10-2011, 17:22
bana uyar akşam yarıştayım diğer yeni katılan arkadaşlar tur bindirme esnasında sellektör yapılıyor dikkat edelim sellektörlere
JapanVsGermany
04-10-2011, 17:35
HotHatch ile GTR aynı pistte olacaksa çok hadise çıkar :)
***** hot hatch kullananlar drag olsun roll olsun işin eğlencesindeler, GTR kullananlar ise direk yarış modundalar, görelim neler olacak :)
gelirim ama bende oyundaki normal araç var ben patch yüklemeyi başaramdım
Normal araçla giriş var mı?
Germanci
04-10-2011, 17:40
gelirim ama bende oyundaki normal araç var ben patch yüklemeyi başaramdım
Normal araçla giriş var mı?
normal araçlar yok patchlerde ne sıkıntın var söylersen ona yardımcı olalım....
JapanVsGermany
04-10-2011, 17:42
burhan akşama unutma dediğim şeyi ;)
volume81
04-10-2011, 18:37
yahu ne kadar kastırsamda 1.06 'nın altına inemedim kamber bile verdim ama yok :D
initial-D
04-10-2011, 19:33
yarışın ortasında drag roll yapan olmayacak tabi.günün 1 saati adam gibi yarış yapılıyor orada zaten.dragcılar rollcular başka zaman yapar.
volume81
04-10-2011, 19:50
gençler kimse yok pistlerde :) 71 tur attım ayar yapmaya çalışıyorum hala daha :D
ama TC medium'da iken 1.06 dönebiliyorum artık
silentpr
04-10-2011, 20:08
gençler kimse yok pistlerde :) 71 tur attım ayar yapmaya çalışıyorum hala daha :D
ama TC medium'da iken 1.06 dönebiliyorum artık
tcni-high antilockbrakeste-high yap süspansiyonlarından kafayı düşür downforce 1-6 yap araç max hız 290
volume81
04-10-2011, 20:13
tcni-high antilockbrakeste-high yap süspansiyonlarından kafayı düşür downforce 1-6 yap araç max hız 290
dur bunları deneyeyim tüm ayarları gönderme felan varmı
vites aralıkları en iyi seviyede düzlüğün sonunda 6 bitiyor
lastikler hard
Merhaba arkadaşlar bende katılabilir miyim?:) bugün başladım ancak LFS de iyi bir tecrübem var alışmam çok vakit almadı şimdilik klavye ile idare
JapanVsGermany
04-10-2011, 20:21
Bende ne dewir saati ne de hiz gostergesi var :(
İc gudusel gazliyorum ;)
silentpr
04-10-2011, 20:38
dur bunları deneyeyim tüm ayarları gönderme felan varmı
vites aralıkları en iyi seviyede düzlüğün sonunda 6 bitiyor
lastikler hard
Ayar gönderme vardı ama nasıl gönderiliyor bilmiyorum ayrıca benim ayarlar benim direksiyona göre ayarlar yani ani basmada araban sağa sola kayabilir sanırım uzun virajlarda kesilebilir araban tabi görmen lazım ayar göndermeyi tarif ederler şimdi :)
initial-D
04-10-2011, 20:57
ben bi ayar gönderdim oyundan attı beni tekrar girdim tekrar attı.sildim yeniden yükledim
gece 23gibi herkes toplansın yarış yaparız gene
ben girerim büyük ihtimal ile yalnız bana bir kaç arkadaşın attığı ayarlar oyunu açıp girince kayboldu...ve hızlı virajlar için ne yapmak gerekiyor hangi ayarlar ile oynamak lazım biliyor musunuz?
volume81
04-10-2011, 21:13
rıza o uzun virajda gaz kesiyorum ben :D direksiyon olmadan imkansız gaz kesmeden dönmen :D
o kadar kasmaya 1.05'e indim :D
Ahmet senin çizgi alıştırması yapman lazım bol bol:) bazı virajlara çok geç fren yapıyorsun ve çizgin çok içte kalıyor onlara dikkat edersen çok daha iyi zamanlar yapacaksın:)
Güzel bir yarış oldu teşekkürler:) devam ediyorlar hala katılmak isteyen kaçırmasın derim:)
volume81
04-10-2011, 23:07
evet artık kafam ağrıdı 150 tur atmışımdır bugün pistte :D ellerim su topladı :D
pc bile isyan etti :D
Rica etsem biri oyunun crack dosyasını pm atabilirmi?
initial-D
04-10-2011, 23:46
klavyeyle bu kadar oluyor:)
silentpr
05-10-2011, 08:51
bi ara heyecan olsun diye yavaşladım baktım arkadan biçer döver gibi geliyorlar dedim bas gaza aşkım bas gaza :D 6 saniye fark olunca yine yavaşladım :D
initial-D
05-10-2011, 09:54
bu akşam pist değişirde yeni bir heyecan yaşarız umarım:D
Bir arkadaş şikanı düz geçiyordu dün, hatırlamıyorum kimdi yarışta da düz mü geçti acaba?:D:D
ilkerrrrr
05-10-2011, 10:12
Bir arkadaş şikanı düz geçiyordu dün, hatırlamıyorum kimdi yarışta da düz mü geçti acaba?:D:D
Bendim o. Önceki tur sürem kötü çıkacak ise, orayı düz geçip şikana 200 kmh ile başlayıp bidahaki turda kaç sn yapacağıma bakıyordum yine de 1.06 dan aşağı inemedim :)
neler kaçırıyorum :D hemen indiriyor ve oyuna balıklama dalıyor um :D
volume81
05-10-2011, 10:55
bu akşam hedef 1.05 altına inmek en iyi sürem 1.05.017 idi yarışda 1.05.987 yaptım :)
Thexerox
05-10-2011, 19:36
1.08 den salise aşağı inmedi dün bende canım sıkıldı pit çıkışında lastik yakıyodum ama genede güzel vakit geçiyor.
DetailEF
05-10-2011, 19:37
Damdan düşer gibi olucak ama ***** dosya için pm alabilir miyim :)
silentpr
05-10-2011, 19:48
bu akşam belki gelemeyebilirim beyler bakalım 1. kim olucak yarışta :D birde şu sezonluk yarışlar yapalım puanlamalar en iyi tur zamanları falan yazalım hatta işi kumara döküp sezon sonu ödül falan olsun :D mesela 1. hariç diğerleri para koyup en sonuncuya bi gamepad hediye gibi :D
initial-D
05-10-2011, 20:06
evet ya bu haftasonu sezonun ilk yarışını yapalım
mass eror veriyor neden olur bu?
birisi şu kontrolleri nasıl ayarlayabileceğimi söylesin mümkünse.
gamepad taktım ama nerden ayarlaaycağım?
Thexerox
05-10-2011, 20:35
Şuanki pistte bende hata veriyor neden diğer pistlere giriyor.
silentpr
05-10-2011, 20:45
birisi şu kontrolleri nasıl ayarlayabileceğimi söylesin mümkünse.
gamepad taktım ama nerden ayarlaaycağım?
öyle hazır yoook dolaş ayarlarda zaten basit kontorller araç setupunda daha kafayı sıyırıcaksın oyun içinde oyun var zaten onlarda takıldıysan işin zor :D
silentpr
05-10-2011, 20:46
Şuanki pistte bende hata veriyor neden diğer pistlere giriyor.
pistti indirdinmi sayfanın ilk post unda daki tüm ek dosyaları indir kur
öyle hazır yoook dolaş ayarlarda zaten basit kontorller araç setupunda daha kafayı sıyırıcaksın oyun içinde oyun var zaten onlarda takıldıysan işin zor :D
Zaten sol menüde 3 başlık var. Online, control bi bişey daha.
Tam olarak hangi yolu izleyerek girebiliyoruz yön tuşlarını vs ayarlamaya?
Ya da bi yere bi .txt dosyası falan mı gömmek lazım?
silentpr
05-10-2011, 21:02
Zaten sol menüde 3 başlık var. Online, control bi bişey daha.
Tam olarak hangi yolu izleyerek girebiliyoruz yön tuşlarını vs ayarlamaya?
Ya da bi yere bi .txt dosyası falan mı gömmek lazım?
yön tuşarını oyunun içinden ayarladım sanırım ben oyuna gir pitstop ekranında ayar olması lazım ben ordan yapıyorum genel ayar merkezide orası olması lazım
ana menüdede basit costumize>setting>controlls yazıyor en solunda ufak bi çeltik var ona tıkla açılıyor
volume81
05-10-2011, 21:09
kimse yokmu beyler :D
reşat abi ile iyi gazladık tabi geçti bekledi bidaha geçti :D sonra pit'e girmedim diye diskalifiye oldum :D
initial-D
05-10-2011, 21:16
kuzey güney bitsin gelir millet:D
mesela ben:D
volume81
05-10-2011, 21:17
walla 1.15 altını yapmayan girmesin :D ör:ben :D
reşat abi barbili aracıyla maymun etti beni :D geçiyo duruyo tekrar geçiyo :D
barbi reşat :D
http://2.bp.blogspot.com/_9j71wUPD0DM/TSsI-veKIdI/AAAAAAAAAOk/btP3WHyUMOI/s1600/barbi-mehmet.jpg
JapanVsGermany
05-10-2011, 21:41
Gençler pist artık austuria RedBull Ring...
Çok hızlı bir pist, keskin sayılacak 2 S wiraj dışında neredeyse tam gaz geçiliyor...
JapanVsGermany
05-10-2011, 21:43
Kızım hasta, 12 gibi gelirim piste...
initial-D
05-10-2011, 21:44
geçmiş olsun bende 15 dakkaya giriyorum
hsktr:D orada ayar yapmak çok zor ya:) hızlı yavaş arasında 2-3 saniye oynar gene ama aracı hızlandırmak çok zor orada:)
iyi oldu değişmesi.bir pistin ömrü 3-4 gün olmalı:D
dün giremedim bugünde internette bir sıkıntı olmassa geliyorum :)
volume81
05-10-2011, 21:57
dur bende geliyim biraz gazlarım manita trip yaptı yazmıyor zaten :D
Beyler gelicem şimdi hepinize carparım diye girmiyorum sonra ban man yerim hauhau :D
Oyundan ne haber girdinizmi gelelimmi :)
initial-D
05-10-2011, 22:07
toplanın beyler:D
Thexerox
05-10-2011, 22:10
bütün herşeyi indirmiştim ama pistte hata veriyor.
Ben serveri bulamıyorum acaba benmi görmüyorum yoksa ismi cismi mi deişti ???????
EDİT : Yanlış bilgi.... :)
volume81
05-10-2011, 23:41
yok arkadaş ben hiç bir yarışda yarış sonunu göremeyecekmiyim :D bu seferde takla attık :D
initial-D
05-10-2011, 23:46
5 dakıkaya yarış başlıyor
arkadaşlar birşey sormak istiyorum... oyunu sildim yeniden kurdum ona rağmen;
connectten bağlanıp modlu aracı seçmeme rağmen mod olayını görmüyor hiçbir şekilde. stok şekilde başlıyorum yarışa.
hard lastik seçelim dedik kayak yaptık yarış boyu arkadaş :D antremanlarda ne güzel dönüoduk :D ilk yarış iyi kalabalıkdı pit olayları karıştı biraz :D
ronin , ana menüde ilk seçenkede arabayı satın alman lazım
initial-D
06-10-2011, 00:25
internet koptu ya kusura bakmayın reşat-atabey
1. giderken hemde anasını satayım:D
JapanVsGermany
06-10-2011, 00:29
arkadan kaptırmış seni gözüme kestirmiştim ki kopukladın :D
Bu pisti sewdim, hızlı pist tam benlik :D
ATABEY de maşallah rocket spec geliyor ama ;)
:) bizde yol ortasında frenledık nereye gitti bu die :) sonra reşat sigara içerken daldı virajı kaçırdı bende onun stoplara öyle odaklandım ki gece gece ışıklarda kapalı odada :)))))))))))))))) bende daldım direk karşıya neyse çıktık bizde zaten
arkadan kaptırmış seni gözüme kestirmiştim ki kopukladın :D
Bu pisti sewdim, hızlı pist tam benlik :D
ATABEY de maşallah rocket spec geliyor ama ;)
yok valla nereye geliorum ellerim şişti yetişecem die ama nafile :))))))
silentpr
06-10-2011, 11:56
akşam yoktum beyler kusura bakmayın daha piste göz atmadım ama iddalıyım :D
initial-D
06-10-2011, 12:09
pist iyide ayarı tam oturtamadık.son sol-sağ-sol bayağı sıkıntılı
silentpr
06-10-2011, 16:17
1.15.696 yeni pist sürem
JapanVsGermany
06-10-2011, 17:59
Dun aksam 1.15.000 yaptim; 1.14 e 1/1000 saniye kaldi, yarisirken Pistte 2 kez 1.15.100 kusurler yaptim, hemen herkes cok yakin dereceler yapiyor, bu pistte yaris cok zewkli ;)
initial-D
06-10-2011, 18:01
özellikle ilk viraj:D:D
initial-D
06-10-2011, 18:31
birazdan altına inerler:)
http://img97.imageshack.us/img97/8243/94552499.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/97/94552499.jpg/)
CooLeqenD
06-10-2011, 18:35
Oyunu bende merak ettimde cr*ck olayını nasıl halledeceuk ? Yardımcı olursanız aranızda olabilirim :)
silentpr
06-10-2011, 19:39
yollar saçmalamaya başladı arkadaşlar bi ordayız bi burda boş boş tur atıoz şimdiki yolda bi garip bilindik dünya yollarında yarış yapalım
şu kürek'i pm leyebilecek birileri varmıdır aramızda :)
initial-D
06-10-2011, 20:46
23:00a kadar toplanalım beyler
yeni pistimiz çok zevkli,rollırkostır stayla
bu arada benim sağ kol ile kanat kısmımın birleştiği yerde r-factor kası çıkmaya başladı:D
23:00a kadar toplanalım beyler
yeni pistimiz çok zevkli,rollırkostır stayla
bu arada benim sağ kol ile kanat kısmımın birleştiği yerde r-factor kası çıkmaya başladı:D
hangi ağa bağlanıyoruz :D ben biraz antrenman yapıcam önce de yeni yükledim :)
sierra rs cossy aldım bitane, kabul görürmüyüm aranıza :D
gforce turk - techturkey de piste yanlış çıktım , attı beni dışarı sonra da giremedim bidaha bulamadım :/
initial-D
06-10-2011, 21:31
gforce turk - techturkey de piste yanlış çıktım , attı beni dışarı sonra da giremedim bidaha bulamadım :/
diskalifiye olmuşundur,çıkıp tekrar gir
beyler pitten sağa doğru çıkıp sonra sağa u dönüşü yapıp dümdüz gidiceksiniz pitten çıkmak için:D
toplanalım hadi
diskalifiye olmuşundur,çıkıp tekrar gir
beyler pitten sağa doğru çıkıp sonra sağa u dönüşü yapıp dümdüz gidiceksiniz pitten çıkmak için:D
toplanalım hadi
sağa dönüp soldan çıktım ben terse girmişim ztn :D
dq görünüyorum hala ben giremedim bitürlü :(
Yeni pistin linkini alabilir miyim ? Eğer 12 pist içinde varsa gerek yok indirdim onu
m3 gtr ı oyuna nasıl yukleyeceğiz ?
zip i indirdim
içinden çıkanı oyunun klasörüne atacaksın örneğin c:/program files / rfactor
12 pistin içinde var.
araçları upgrade ediyoruz ya oyuna girmeden, oyuna girince niye çıkmıyo anca stok arabayla dönebildim oraları. o da corrado vr6 1.40 yapmışım :D
sorunu tam anlamadım bi ekran görüntüsü varsa iyi olur
hocam problem bu win 7 x64 kullanıyorum
http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3763.jpg
Makinist
07-10-2011, 10:23
hocam problem bu win 7 x64 kullanıyorum
http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3763.jpg
Crack yap düzelir bence.
crack nereden bulucam bırde oyun hiç acılmıyor arkadakı ekran sonradan gelıyor
Sizin sorun crack yapmamışsın ve rfactor config den ayar yapmanız gerek
işte ayarlerı nedeır ne degıldır bılemıyorum lfs olsa herturlu cozerdımde r factoru daha yenı yukledım oynamak nasıp olmadı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
h.guroglu
07-10-2011, 10:26
adres değişikliğinden internetim yok bağalnır bağlanmaz bende dalıyorum odaya 1 haftadır bağlamadılar gitti sinir oldum ya :(
bende win7 oynuyorum ekran boyutunu 1280x1024 32 bit yaparsanız sorunsuz oluyor birde windescreen ul kapalı olmalı. crack de pm atmaya çalşym olmadı burhan abi yardımcı olcaktır :)
crack için teşekkurler hocam dedıklerınızı yaptım ama olmadı :(
Makinist
07-10-2011, 10:39
Şimdiye kadar 5 kere kurdum ama böyle bi sorun yaşamadım. Burhan gördüğü zaman yardımcı olacaktır.
initial-D
07-10-2011, 11:07
akşam ben yokum ama pazar günü mosport park ile lige başlayalım derim:)
JapanVsGermany
07-10-2011, 11:07
dün akşam yeni pistte ard arda 5 tur'u 1.14 küsürle döndüm, oldukça zewkli pistmiş :)
JapanVsGermany
07-10-2011, 11:08
akşam ben yokum ama pazar günü mosport park ile lige başlayalım derim:)
12 pistin hepsini kullanalım önce deneme maksatlı, yani bu şekilde her bpiste 1 yada 2 gün hak tanıyalım, ardında sezona hazır bir şekilde lig başlar daha eğlenceli olur :)
Hem katılım da artmış olur bu sayede...
reşat abi oyuna gelde 2 tur atalım öğret bana ya tayyarla yarım saattri dönyorum boş boş :D
initial-D
07-10-2011, 11:20
öylede olabilir
ama slazburgda yarış olmasın :) daha doğrusu yol kesilebilecek yerlerde:)
initial-D
07-10-2011, 11:21
watkins glende çok zevkli olur
mosport
road atlanta
road america
laguna seca
fuji
snetterton
bunlar m3 için harika pister
JapanVsGermany
07-10-2011, 11:32
reşat abi oyuna gelde 2 tur atalım öğret bana ya tayyarla yarım saattri dönyorum boş boş :D
Şu an iş yerimdeyim ve maalesef sadece geceleri oynayabiliyorum oyunu..
Type R'ı Stage3 yap, ss dinle, gazlayıp ne yapacaksın :)
M3 GTR indir sen, her gece yarış yapıyoruz zaten çok zewkli de oluyor, bir de ayar bul araca, akşama kapışalım.
Salzburg RedBull pistinde son virajı keserek girene ceza şu aşamada yok ama lig başladığı zaman ilk5e giren pilotların yarışları tek tek inceleniyor, sistemin ceza vermemesi size viraj kesme özgürlüğü vermez, direk DQ yapılırsınız derece beklerken :)
O virajı kesmeden 1.15.000, o virajı keserek 1.13.070 yaptım, maksat ne kadar süre kazanıldığını öğrenmekti :)
ama dediğim gibi viraj kestim, ceza almıyorum mantığı hatalıdır, sıkıntı yaşamamak için YOLDAN gitmek yeterli olur ;)
initial-D
07-10-2011, 11:47
Şu an iş yerimdeyim ve maalesef sadece geceleri oynayabiliyorum oyunu..
Type R'ı Stage3 yap, ss dinle, gazlayıp ne yapacaksın :)
M3 GTR indir sen, her gece yarış yapıyoruz zaten çok zewkli de oluyor, bir de ayar bul araca, akşama kapışalım.
Salzburg RedBull pistinde son virajı keserek girene ceza şu aşamada yok ama lig başladığı zaman ilk5e giren pilotların yarışları tek tek inceleniyor, sistemin ceza vermemesi size viraj kesme özgürlüğü vermez, direk DQ yapılırsınız derece beklerken :)
O virajı kesmeden 1.15.000, o virajı keserek 1.13.070 yaptım, maksat ne kadar süre kazanıldığını öğrenmekti :)
ama dediğim gibi viraj kestim, ceza almıyorum mantığı hatalıdır, sıkıntı yaşamamak için YOLDAN gitmek yeterli olur ;)
öyleyse sorun yok, ben kimin kesip kesmediğini bilemeyeceğimizi düşünerekten öyle dedim.
3 günde 1 pistleri değiştirelim ozaman da biran önce başlayalım lige.lig başlayana kadar millet oyundan sıkılacak:D
dachosen
07-10-2011, 19:09
Ben göremiyorum server ı :S
dachosen
07-10-2011, 20:37
Server ı gördüm bu sefer kimse yok :D
JapanVsGermany
07-10-2011, 23:59
çok çekişmeli geçiyor halen daha oyun an itibari ile :)
dachosen
08-10-2011, 02:46
Klavyeyle 1.14.500 lere inebildim çok risk almak gerekiyor hep 14 çıkaramam yani :)
initial-D
08-10-2011, 09:38
bu akşam geliyorum
bugun bende gelıyorum okul açıldı yurtta kalıyoruz net bulmak sıkıntı gelemedim uzun zamandır (:
eve gidip tatıl yapayım 2 gun o ara girerim (:
initial-D
08-10-2011, 23:18
kimse yok heralde
ilk sayfadaki lite versiyonu indirmek yeterlimi yoksa full surum gibi bişy varmidir ?
birde şunu buldum indiriyorum dogrumudur?
rFactor v1.255 Full Install
1GB
O versiyonu indirin ilk linkteki daha oyunu acmadan kurek yapın özelden gönderiyorum size kureği ;) öyle daha iyi olur
initial-D
09-10-2011, 11:25
1,14ün altına inebildik nihayet
gece toplanalım, ben 2 günüdr evde olmadığımdan giremiyordum
http://img401.imageshack.us/img401/4800/mosort.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/401/mosort.jpg/)
paylaşsanıza abicim şu setuplarınızı.
yırtınıyorum ama 118,5 altına inemedim gitti
initial-D
09-10-2011, 11:43
program file/rfactor/userdata/kullanıcı adınız/settings/mosport içine atabilirsiniz
şuan serverda döndüğümüz mosport için kullandığım ayarlar
http://www.fileserve.com/file/mBQpdvR/mosport.svm
Bişy sorucam herseyı deddıngz gıbı yaptm ama hot seçince oyundan atıyor kategori seçince
ve dier all cars secıncede eklenen arabaların sesi gelmiyor :S
initial-D
09-10-2011, 18:43
Bişy sorucam herseyı deddıngz gıbı yaptm ama hot seçince oyundan atıyor kategori seçince
ve dier all cars secıncede eklenen arabaların sesi gelmiyor :S
hot hatch ile servera girilmiyor sanırım
araç seslerinin gelmesi için game data klasöründe sound klasörü içine araç dosyasındaki ses dosyalarını atacaksın
initial-D
10-10-2011, 21:49
serverdayız
Beyler bende çift ekran kartı ve çift ekran var :) Rfactor'de bunun ayarlarını bulamadım. İngilizcemde okadar ahım şahım olmadığından nette araştırmalarımda sonuç vermedi. Şimdi ben bu 2 ekrana rfactor' ü nasıl adapte edebilirim bilen bulan eden varmıdır. Youtubede videoları mevcut çünkü :)
EDİT: http://www.youtube.com/watch?v=Hqo-rE5GJ40&feature=related
Burda videosu mevcut
Germanci
10-10-2011, 23:47
Beyler bende çift ekran kartı ve çift ekran var :) Rfactor'de bunun ayarlarını bulamadım. İngilizcemde okadar ahım şahım olmadığından nette araştırmalarımda sonuç vermedi. Şimdi ben bu 2 ekrana rfactor' ü nasıl adapte edebilirim bilen bulan eden varmıdır. Youtubede videoları mevcut çünkü :)
EDİT: rFactor on dual monitors - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Hqo-rE5GJ40&feature=related)
Burda videosu mevcut
bildiğim kadarı ile yardımcı programlar var ancak onlarla olabiliyor...
o programları nasıl indirip nasıl ayar yapıcam işte ingilizcemde yok :( kafayı kırıp birde plazma bağlayıp 3 yapasım var ama önce 2 tanesini becerebilmeliyim
Germanci
10-10-2011, 23:56
bi araştırma yaparım yarın ama şunu söyliyim kullanacağın monitörlerin genişliği aynı olsa iyi olur çünki oyunu atıyorum 768 yükseklikle oynayacaksan o programlar sana oyunu 3 monitörün yani ör 1024 is çarpı 3 = 3072 piksel genişliğinde oynatıyo yani yanına tutup plazma koyarsan nasıl bi görüntü elde edersin bilemiyorum :)
Yok elimdeki 2 ekran aynı zaten önce 2 ekran oynamayı başarırsam gerisi sorun deil :) Plazma fantazi kısmı onada vaktim yok. Bulupda çözebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim uğraştığın için :)
Ya birde bu aracın direksiyonunu birtürlü oyunda 900 döndüremiyorum. Benim direksiyon dönüyor ama oyunda arabanınki tam 900 dönmüyor yarım :(
Germanci
11-10-2011, 00:35
Ya birde bu aracın direksiyonunu birtürlü oyunda 900 döndüremiyorum. Benim direksiyon dönüyor ama oyunda arabanınki tam 900 dönmüyor yarım :(
dönmez zaten o direksiyonun acı ayarlarıyla alakalı zaten bu modlarda dönmez bi kaç otobüs modu var onlarda sanırım biraz dönüyo...
Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayarımda hafta sonu kuzenim takılmış oyun oynamış falan sanırım direksiyon ayarımı değiştirmiş.Hız yükseldikçe dönmüyor düşük hızlarda ise çok çok seri hareketler yapıyor.Nerden yapılır ayarı?
Germanci
11-10-2011, 17:24
Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Bilgisayarımda hafta sonu kuzenim takılmış oyun oynamış falan sanırım direksiyon ayarımı değiştirmiş.Hız yükseldikçe dönmüyor düşük hızlarda ise çok çok seri hareketler yapıyor.Nerden yapılır ayarı?
oyuna girdiğinde sol taraftaki menüden CUSTOMIZE sonra SETTINGS ardından CONTROLS de direksiyonunuz seçili iken RATES kısmında SPEED SENSITIVITY kısmını 0 yapın hızlarda tepki vermez direksiyon....
nakayama
11-10-2011, 17:32
TECHturkeyın serv erı kapalımı ?
İpad ile oynaniyomu bu kardeş :) :D
Germanci
11-10-2011, 17:35
evet sunucu taşınıyo o yüzden şuan kapalı en kısa zamanda açılacak
Germanci
11-10-2011, 17:36
İpad ile oynaniyomu bu kardeş :) :D
bugün yarın alıyorum KARDEŞŞŞŞ senle itina ile oynıcam rahat ol sen :p
nakayama
11-10-2011, 17:37
anladım teşekkürler
Eee kanka benimki vardi :) nie zahmet ediyordun kullanirdik beraber bi gun sen 6 gun ben :D
Germanci
11-10-2011, 17:39
büyük lütuf 1 gün bile vermen görmemiş seniii
indirme linkleri vs off durumda sanırım rafa kalktı oyunama durumu :)
Germanci
28-12-2011, 08:36
evet ilgi alaka kesilmesiyle rafa kalktı :)
initial-D
28-12-2011, 08:59
abi hazırlık olayını uzun tuttuk sıkıldı tabi millet:)direk sezon yapıcaktık.3 gün boş döneceğimize aynı pistte 3 günde 1 yarış yapacaktık biticekti:)
bence:)
Germanci
28-12-2011, 10:19
abi hazırlık olayını uzun tuttuk sıkıldı tabi millet:)direk sezon yapıcaktık.3 gün boş döneceğimize aynı pistte 3 günde 1 yarış yapacaktık biticekti:)
bence:)
Dogru soyluyosunda oyunu yeni ogrenenler alissin dedik yanlis yaptik.
initial-D
28-12-2011, 11:09
Dogru soyluyosunda oyunu yeni ogrenenler alissin dedik yanlis yaptik.
yanlış yaptınız demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama yeni girenler alışırken iyilerde hızlandı hevesi kırıldı adamların.zaten önlerde giden 3-5 kişiydik:)yeni yılda yeni bir sezon denemesi yaparız olur biter:)
Yiğit G.
28-12-2011, 13:37
EDİT: rFactor on dual monitors - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Hqo-rE5GJ40&feature=related)
Burda videosu mevcut
Çift ekran kartı ile alakası yok , kartının eyefinity özelliğini desteklemesi lazım. (nvidia da baska isimde olabilir ati de eyefinity die geçiyor)
ibT7bL4_eEg
Haklısınız sanırım benim ekran kartımda öyle bir özellik yok :(
19gokhan90
15-01-2012, 14:06
yokmu oynayan :)