Orijinalini görmek için tıklayınız : Şikayet superonline !!! Bağlatacaklar iyi okuyun
slowmotion
16-09-2011, 13:20
4 gün önce fiber internet sağlayıcısı sahtekar superonlinedan internet bağlattım. kampanya varmış, 21tl ye vınn 2gb dediler. 2si bir şu anki ttnet tarifemden uygun olduğu için kabul ettim. sonra modemi almaya gittim bir ton sorun çıkardılar şifre almam gerekiyormuş. aradım müşteri hizmetlerini şifre almak için 120tl modem parası istediler!!! hemde peşin!! ayrıca tüm vergiler dahil 21tl dedikleri vınn 26 küsür tl ye, 49 tl sınırsızda internette 54-55 küsür tl ye geliyormuş. UYANIK OLUN BAĞLATMAYIN... ayrıca bizim evde superonline çok yavaştı. çözüm bulamadılar...
iptal ettim interneti, 150tl para istediler. tüketici hakem heyetinde görüşeceğiz. sahtekarlardan alışveriş yapmayın arkadaşlar rica ediyorum...
EDİT : bu fiber kabloyu döşerken aracımın altından geçiyormuş. sabah gittiğimde aracımı yan vaziyette bulmuştum. adamlar kablo geçireceğiz diye aracımın yerini değiştirmişler.
hocam ben 1.5 yıl önce fiber 10 mbps sınırsız bağlatmıştım modem parası kurulum oarası falan almadılar ilk 3 ay 10 lira ödedim şimdi 49 lira download hızım 10mbps nin altına hiç düşmüyor. Sizin bayiyle alakalı bi sorun olabilir çünkü ben çok memnunum
geçmiş olsun yaa...bende süperonlıne alacaktım vazgectım daha metronet baglattım fiber ınternet sınırsız 31 tl..ilk 6 ay kampanyalı 9 tl sınırsız 2mb internet...
slowmotion
16-09-2011, 13:26
hocam ben 1.5 yıl önce fiber 10 mbps sınırsız bağlatmıştım modem parası kurulum oarası falan almadılar ilk 3 ay 10 lira ödedim şimdi 49 lira download hızım 10mbps nin altına hiç düşmüyor. Sizin bayiyle alakalı bi sorun olabilir çünkü ben çok memnunum
bendende almadılar zaten, iptal etmeye çalışırsanız kurulum parası modem parası vs. dünya kadar para istiyorlar... 49 tl 1-2 vergi ile 55e geliyormuş müşteri hizmetleri söyledi
slowmotion
16-09-2011, 13:27
geçmiş olsun yaa...bende süperonlıne alacaktım vazgectım daha metronet baglattım fiber ınternet sınırsız 31 tl..ilk 6 ay kampanyalı 9 tl sınırsız 2mb internet...
en güzelini yapmışsın dostum.
Ayni sekilde bende de :)
şu araç yer değiştirme olayını açarmısınız :S kaldırıp yerini mi değiştirmişler :S
+2 Aynı şekilde bende çok memnunum.... :)
Sizin bayi ile ilgili bir sıkıntı olmasın çünkü ben neredeyse 2 yılı geçti superonline abonesiyim. İstanbulda 10Mbit sınırsız kullandım .
İzmire taşınınca ADSL e çevirdim . Bağlantı hızımda problem vardı çok ilgilendiler sağ olsunlar hızımı ve sinyalimi maksimumda sabitlediler.
Fiber modem ve kurulum ücretsizdi . Hatta modem hala bende daha teslim etmedim. Faturamdan otomatik - 150 TL düştüler iade etmediğim halde. Bence sen bayii ile tekrar görüş veya ana merkezi ara çok ilgililer sorununu çözerler.
individual
16-09-2011, 13:30
superonline normal yani çok duydum 1 senedir herkezin dili yandı uydunet alın ;)
ygtkrmdnz
16-09-2011, 13:33
tt net den şaşmamak lazım :)
mertacar
16-09-2011, 13:33
bende memnunum superonline'dan bi sorun yok.Size denk gelmiş olabilir.
Bende internetimi değiştirme aşamasındayım tak etti artık ttnet 1mbit internete 50 lira para veriyorum oda günde düzenli olarak 127531823123 defa ya kopuyo ya can çekişiyo. Bende araştırıyorum superonline ı kimisi çok memnun, kimisi şikayetçi, kumar oynayıpta uğraşmakta istemiyorum. Kobay niyetine sokakta biri bağlatsada bende iyi kötü karar verip değiştirsem çünkü ttnet illallah dedirtti :)
aegean76
16-09-2011, 13:49
valla ne yalan söylim bende çok memnunum ...ayda 49 tl ye sınırsız...10 mbit
ve modem ve kuruluma para vermedim...
arkadsın dediği gibi bayi ile ilgili bir problem olsa gerek....
+1 yalnız ben 39 TL ödüyorum, çok memnunum.
Buğra A.
16-09-2011, 13:55
Geçmiş olsun ama bende memnun olan tayfadanım :)
onursumer
16-09-2011, 13:56
ben tam olarak olayı anlamadım superonline vınn servisimi var ?
adsl varken 3g uzerinden niye internete girmeyi tercih ettinizki anlayamadım bulunduğunuz yerde iyi çekmiyorsa zaten hiç verim alamazsınız
Ben ttnet ten cok kazik yedim superonline gectim 3 ay para vermedim 20 mbit modem kurulum hediye acaip memnunum cok hizli
bende super onlınedan cok memnunum ılk 3 ay 9.90 sonra 49tl. 20 mbit kesıntı yok sıkıntı yok ohh mıss...
sizde bir sıkıntı çıkmış muhtemelen. ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorm bir nevi kobay styla sorun sıkıntı yaşamadım ozaman quicknetti adı superonline a geçtiği
zamanlardaki sacmalaması dısında enfes
redbaron
16-09-2011, 14:31
2 yıldır kullanıyorum acayip memnunum.her seferinde ttnet ten yediğim kazıklardan kurtulduğuma şükrediyorum.benden modem parası almadılar sizin orda bir yanlışlık olmuş.2 yıl tahahüt yaparsanız modem sizin oluyor.ttnet daha kazık ve müşteriyle alakaları yok.fiber 10 numara .bağlantı hızım 10mbps ve netten ölçtüğümde 9 küsürün altına hiç inmedi
Istilldo
16-09-2011, 14:34
Bende superonline bağlatmaya çalışıyorum, site yönetimi ile papaz oldular bi türlü bağlatamadık
mahkemelik olucaz..
fiber internette başka alternatif var mı ???
KA®ANLIK
16-09-2011, 14:40
bende superonline kullanıyorum,
1,5 senedir. 20mbps Fiber... aynı zamanda telefonlarını da kullanıyorum. TTNET in YÜKSEK fiyatından sonra MUHTEŞEM hizmetleri var...
Bu arada, zaten modem hediyeli, bağlantı ücreti almadan bende üye oldum. zaten taahüt veriyorsunuz, o zamandan önce üyeliğinizi iptal ettirirseniz adamlar tabiki bir dünya para isteyeceklr. bundan daha başka birşey beklemek abesle iştigal.
kısacası Bende sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
+1.çok memnunum.adanada hizmet vermeye başladıklarından beri kullanıyorum ve çok memnunum o derece yani.modem ücretsiz ve tahaddüt ettikleri hızda her zaman.yıllarca ttnet e sövmeden sonra ilaç gibi geldi superonline.
slowmotion
16-09-2011, 16:43
şu araç yer değiştirme olayını açarmısınız :S kaldırıp yerini mi değiştirmişler :S
evet aracım kazı güzergahındaymış. kimse birşey demedi tabelada yoktu. arabanın arkası bıraktığım gibi değildi. allahtan zarar vermemişler. allahınızdan bulun dedim...
+1.çok memnunum.adanada hizmet vermeye başladıklarından beri kullanıyorum ve çok memnunum o derece yani.modem ücretsiz ve tahaddüt ettikleri hızda her zaman.yıllarca ttnet e sövmeden sonra ilaç gibi geldi superonline.
ben memnun kalmadım. bizim ev postaneye yakın. ttnet gayet hızlı. babam yaşlı, o bile dedi yeni bağlantı çok bekletiyor diye... yorum sizin. zaten herkes diyor ilk 3 ay hızlı sonra yavaşlatıyorlarmış bilerek. irenç bir müşteri hizmetleri var :(
Skyhawk34
16-09-2011, 16:45
Ben 2 yıldır 10 mbps kullanıyorum memnunum turkcell e geçtiler aptallaştılar...
slowmotion
16-09-2011, 17:03
Ben 2 yıldır 10 mbps kullanıyorum memnunum turkcell e geçtiler aptallaştılar...
nedeni anlaşıldı :(
benim dükkanım için teklif yaptılar hatta sesi inanılmaz güzel gülçin diye bir arkadaşla konuşuyoruz devamlı..
evrakları imzalama süreci çok hızlı idi ilk kabul ettiğim telefon görüşmesinden 2 gün sonra hemen geldiler imzaladım ama 2 haftadır kurulum gerçekleşmedi gülçin dediğim kızla artık direk cepten görüşüyoruz o derece kızda walla emre benimle ilgisi yok turkcellden kaynaklanıyor ben evraklarını filan hepsini verdim diyor,çok ciddi bir şekilde artık gülçin hanım filan değil direk gülçin diye konuşuyorum ve bir gün ulaşamadığım için direk kendi cebinden benim cebi aradı kusura bakma yogunluktan bana bağlanamamışssın arkadaşlar söyledi filan dedi.Ya kavga edicem çok samimi kız belli bir şeyde denmiyorda bu iş 2 hafta oldu sayfalarca mal gibi kendi imzamı attım bu benim başımı ağrıtırmı,tırsmaya başladım?
Skyhawk34
16-09-2011, 17:49
benim dükkanım için teklif yaptılar hatta sesi inanılmaz güzel gülçin diye bir arkadaşla konuşuyoruz devamlı..
evrakları imzalama süreci çok hızlı idi ilk kabul ettiğim telefon görüşmesinden 2 gün sonra hemen geldiler imzaladım ama 2 haftadır kurulum gerçekleşmedi gülçin dediğim kızla artık direk cepten görüşüyoruz o derece kızda walla emre benimle ilgisi yok turkcellden kaynaklanıyor ben evraklarını filan hepsini verdim diyor,çok ciddi bir şekilde artık gülçin hanım filan değil direk gülçin diye konuşuyorum ve bir gün ulaşamadığım için direk kendi cebinden benim cebi aradı kusura bakma yogunluktan bana bağlanamamışssın arkadaşlar söyledi filan dedi.Ya kavga edicem çok samimi kız belli bir şeyde denmiyorda bu iş 2 hafta oldu sayfalarca mal gibi kendi imzamı attım bu benim başımı ağrıtırmı,tırsmaya başladım?
o da demiş zaten turkcell den kaynaklanıyor diye
turkcell neye elini atsa daha fazla yemek için elinden geleni yapıyor sırf o yüzden yeni alternatifler arıyorum internet konusunda
TTnet belasından çok daha iyi bir hizmeti var Superonline'ın fiber internet konusunda.
Bende gayet memnunum.
onursumer
16-09-2011, 17:59
daha oncedende turkcell iindi zaten
tellcom turkcell diye geçiyordu
sonradan superonline olarak geçmeye başladı
Bemde neredeyse 1 yildan beri kullaniyorum superonline.49 tl sinirsiz hizimida 20 mbit yaptilar.cok memnunum
Bemde neredeyse 1 yildan beri kullaniyorum superonline.49 tl sinirsiz hizimida 20 mbit yaptilar.cok memnunum
hocam nasıl yaptılar hızı 20 mbps 49 lira dimi yine öyle bişey varsa bende bastırayım :D
StyleALP
16-09-2011, 22:19
3 yıldan beri SuperOnline kullanıcısıyım. Hiçbir şikayetim olmadı bu zamana kadar. TTNet 'den sonra farkı anladım onu söyleyebilirim.
1 seneyi geçti bende çok memnun olanlardanım açıkcası.iyiki bağlatmışım diyorum
hocam nasıl yaptılar hızı 20 mbps 49 lira dimi yine öyle bişey varsa bende bastırayım :D
evet bendeki tarife de bu limitsiz 49 tl aylık,benimde 1 seneyi biraz geçti bağlatalı
başka bir firmada böyle bir olay başımıza geldi. uyandığımızda hemen iptal etmek istedik, bızdende anlaşma iptali olduğu için para ödencek dediler.taahhüt mü ne oluyor işte ondan.
tel abim biraz bağırıp çağırdı sahtekarlar fln mahkeme olayları. bişey ödemedik :)
Cogunluk superonline dan memnun :)
20Mbit 49 lira verenler sinirsiz mi kullaniyor acaba? Telefonla arayip ayni fiyata yukseltebiliyorsak ben de artirayim :D
paranla rezil olamk buna denir gecmiş olsun
Turkcell el attı kesin bozulmuştur diyordum. Okuduklarıma göre bozulmuş. Yoksa öyle sahtekarlıkları yoktu.
49 sinirsiz kullaniyorum 20 mbit
Istilldo
19-09-2011, 11:36
Sınırsız diye bir şey yok artık, adil kullanım hakkımı ne var belirli bir kotadan sonra hızın ne olursa olsu hangi servis sağlayıcı olursa olsun 1mbite düşüyor
Ne olursa olsun Türktelekomdan kazık olamaz...Türk telekom adsl ayağına yıllardır mahvetti beni , ve birçok kişiyi gerek hızıyla ücretlendirmesiyle kotayı geçirmesyle aman aman
Superonline da 20 mbit sinirsiz :49tl yaziyordu
Fiber internet Hız Alanı uygulaması doğrultusunda FiberMaster 50, FiberMaster 100 ve Fiberkolik paketlerinde aylık download 100 GB’a, Fibergezer paketinde 50 GB’a, Fibersever paketinde ve kotalı seçeneklerde ise 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı kullanımın yapıldığı ayın sonuna kadar 1 Mbps’ye düşürülecektir.
10 mbps limitsizde böyle birşey yok :)
bendende almadılar zaten, iptal etmeye çalışırsanız kurulum parası modem parası vs. dünya kadar para istiyorlar... 49 tl 1-2 vergi ile 55e geliyormuş müşteri hizmetleri söyledi
abi ttnettende modem alsan onlarda parasını isticek. sana alırken soruyo modem parası vericek misn hayır dersen geri alıo kapattırırken. kapatma parasını da kesin taahhutlu bişeye imza atmışsndır. ondan. superonline=turkcell yani nerde cakallk var buluyolar. ama turkiyenin en iyi interneti. kimse beni baska bi firmanın daha iyi olduguna inandıramaz.
imprezaWRC
19-09-2011, 14:30
TTnet benden uzak allahına yakın olsun. 3 senedir Superonline fiber kullanıyorum arada bir sıkıntı çıksada hemen halletmişlerdi.
Sınırsız 20mbs hikayesi ise bende şöyle gelişti; 10mbs sınırsızdaydım, artık o hizmeti vermiyoruz dediler direkt upgrade yaptılar.
Asıl konu ile ilgili olarakta;
Sanırım size fiyatlar konusunda eksik bilgi verildi. Geçen bizim ofise Turkcell'den geldiler, Vınn ile ilgili bilgi aldık, aklımıza yatmayan bir noktada Turkcell müşteri hizmetlerinden şirket temsilcisi ile görüştük, aklımıza neden yatmadığını ayrıntılı şekilde öğrendik. Bazen eksik bilgilendirme olabiliyor; ama sizinkide bu durumda baya eksik bir bilgilendirme olmuş oluyor.
Quicknet zamanında bu adil kullanım yeni çıkmıştı . Adil kullanım tamamen sağlayıcıya bağlı olarak esneklik göstermekte.
Ben bir ay içerisinde hiç cihaz kapatmadan download yaptım. indirdiklerim 200 GB gibi bir yer tutuyordu ve hızım 10 Mbit hatta üzerine çıkıyordum.
Turkcell el attı kesin bozulmuştur diyordum. Okuduklarıma göre bozulmuş. Yoksa öyle sahtekarlıkları yoktu.
Turkcell hep vardı ilk çıktığı günden beri quicknet / tellcom ikende . superonline a geçtikten sorada