Orijinalini görmek için tıklayınız : d4d corolla- isotçu bora
63owen63
16-09-2011, 19:06
Kardeşim yerinde olan bir arkadaşımla birazdan deneyecegiz . Bir kaç deneme yapacagız,videoları paylaşırım yakında, fikirleriniz neler, ne olur ? drag roll vs
corolla 2011 - bora 1.6 16v
ktDQLmRw4Zw&feature=youtube_gdata
BlackEmperor
16-09-2011, 19:16
d4d de chip varsa 160 a kadar onde olur yoksa başta onde olur 3 den sonra bora acar
63owen63
16-09-2011, 19:17
d4d de chip varsa 160 a kadar onde olur yoksa başta onde olur 3 den sonra bora acar
stock , ama gidişini biliyorum, çok iyi yürüyor, çok saglıklı, bende önde olacagını düşünüyorum corolla nın, ama eglenecegiz biraz :)
63owen63
16-09-2011, 20:12
denemeler yapıldı, gece convert ettikden sonra eklerim, cok eglenceli videolar oldu.
denemeler yapıldı, gece convert ettikden sonra eklerim, cok eglenceli videolar oldu.
Umarım o esmer çocuk yine küfretmemiştir videolarda :)
atarktan
17-09-2011, 00:26
Videolarda etmedi ama şimdi sana ediyor :D
63owen63
17-09-2011, 00:26
Artık daha seviyeli co-pilotlarla calışıyoruz :P
Videolarda etmedi ama şimdi sana ediyor :D
Ahlaksız :)
Artık daha seviyeli co-pilotlarla calışıyoruz :P
Adamın biri ne diyordu? ''Geçeceğim arabadan video çekerim'' :) Ama ben ne diyorum? ''Biz borayı sevinmek için sevmedik'' :p
atarktan
17-09-2011, 01:12
Adamın biri ne diyordu? ''Geçeceğim arabadan video çekerim'' :) Ama ben ne diyorum? ''Biz borayı sevinmek için sevmedik'' :p
Amaç EU'nun şevki kırılmasın, yoksa görünen köy klavuz istemiyor :D
63owen63
17-09-2011, 03:46
Çocuk inanmış napsın, video 'da da öyle demişsin,koptum:D
daha çok roll yapın drag yapmışınız baskı balatayı bitireceksiniz. araçlara maş :)
by serçe
17-09-2011, 14:41
maşallah araçlara ...
abdullahçöllü
17-09-2011, 14:55
bileğinize sağlık arkadaşlar. drag da korna ile başlamak kornayı çalan adına daha bi avantaj gibi geldi bana yanılıyormuyum acaba. buradada kornayı ww bora çaldı galiba..:S
ayrıca '' çekim yaparken küfür etmeyin kesmek zorunda kalmayalım___ sen yanındakine söle onu___ ve bomba : s...tir lan...:):)
63owen63
17-09-2011, 18:56
bileğinize sağlık arkadaşlar. drag da korna ile başlamak kornayı çalan adına daha bi avantaj gibi geldi bana yanılıyormuyum acaba. buradada kornayı ww bora çaldı galiba..:S
ayrıca '' çekim yaparken küfür etmeyin kesmek zorunda kalmayalım___ sen yanındakine söle onu___ ve bomba : s...tir lan...:):)
Orayı özellikle kesmedim, çok dogal olmuş, hatta bir kaç kez sırf o sahne için izledim :D
Çocuk inanmış napsın, video 'da da öyle demişsin,koptum:D
Gördün mü hareketi? Bir ara gölgesiyle yarışıyordu çocuk :D
Evet ben boranın içindeydim ve korna çalan bana da biraz avantajlıymış gibi geldi :) Normal şartlarda corollası olan arkadaş kornasını dinletmek için uçan kuşa bile korna çalardı ama o gece o çalmadı kornaları :) ve itiraf ediyorum o bomba bana ait :slomo:
atarktan
18-09-2011, 02:00
Ve böylece sürekli ''OZ RACING(ismail)'in küfür ettiği ortaya çıktı :D:heyoo::heyoo:
63owen63
18-09-2011, 13:05
Gördün mü hareketi? Bir ara gölgesiyle yarışıyordu çocuk :D
Gölgelerin gücü adına :)
atarktan
18-09-2011, 13:16
Gölgelerin gücü adına :)
Tek rakibim kendim diyordu ozamanlar :D
63owen63
18-09-2011, 13:26
Tek rakibim kendim diyordu ozamanlar :D
harbiden kendiyle yarışıyor, ösym'yi kaale bile almıyor :d
i-vtec07
18-09-2011, 13:34
maşallah iki aracada borayla stock fd6 denediniz mi hiç alakasız olucak ama?
By_HaNNibaLL
18-09-2011, 13:44
Bi kerede yenilekte öne tutak asdgabsdfa cok iyi ya :D maşallah boraya
63owen63
18-09-2011, 18:30
Henüz denemedim, olursa denerim ama :)
i-vtec07
18-09-2011, 18:51
63owen63@
denerseniz video bekliyoruz.sizin denemeler gerçekten güzel oluyo 1.gün konuyu açıyosunuz 2.gün hop deneme ve video.tebrik ederim.:)
63owen63
19-09-2011, 01:56
Bi kerede yenilekte öne tutak asdgabsdfa cok iyi ya :D maşallah boraya
Haha,co-pilot un götü kalktı :D
63owen63@
denerseniz video bekliyoruz.sizin denemeler gerçekten güzel oluyo 1.gün konuyu açıyosunuz 2.gün hop deneme ve video.tebrik ederim.:)
Düşürebilirsek buralardan bir fd6 ve çok aceleye gelmedigi sürece videoluyorum genelde, zaten paylaşırım burada da. Muhabbeti somutlaştırmadan fikir alıyorum, sonucu paylaşıyorum en geç 2-3 gün içinde :)
Bora ile bir daha yürüyeceğim o videolarıda ben atacağım nedir bu boradan çektiğimiz :)) yeni bi sticker buldum I love bora :))
şuan ösym ile yürüyorum bundan snra diğerleri ile ilgileneceğim :) 2 oldu ösym alıyor ama bu sefer hazırlıklıyım :)
63owen63
26-09-2011, 15:39
şuan ösym ile yürüyorum bundan snra diğerleri ile ilgileneceğim :) 2 oldu ösym alıyor ama bu sefer hazırlıklıyım :)
Eren bu sene beraber yürüyoruz aynı arabadayız
ösym spec'ler : öss + kpss
bizim specler : tecrübeli öss'ci + tecrübeli kpss'ci :)
Eren pilotajla alacagız bu sene inşallah.
atarktan
27-09-2011, 13:05
Eren bu sene beraber yürüyoruz aynı arabadayız
ösym spec'ler : öss + kpss
bizim specler : tecrübeli öss'ci + tecrübeli kpss'ci :)
Eren pilotajla alacagız bu sene inşallah.
Ösym'den kombinem var bende geliyorum =))
alınmaca darılmaca olmasın ama bora erken kalkmış ve sankli corolladaki arkadaşın pilotajı iyi gibi gelmedi bana daha yakın daha başabaş bi mücadele olmasını bekliyordum
63owen63
12-11-2011, 11:08
alınmaca darılmaca olmasın ama bora erken kalkmış ve sankli corolladaki arkadaşın pilotajı iyi gibi gelmedi bana daha yakın daha başabaş bi mücadele olmasını bekliyordum
elimizden geldigince oldugunca eglendik, yok canım niye darılmaca olsun, pilotaj konusunda da allah ne verdiyse bastık corolladaki arkadaşda iyidir,gelecek vaadediyor :)
BAHADIR24
12-11-2011, 11:49
fd6 geçer zaten.
aynı motora sahip toledo var evde filtre hariç stock, fd6 nın ortalama 1 boy önünde yürüyor(fd6 da filtre hariç stock;)
63owen63
24-01-2012, 18:57
aynı motora sahip toledo var evde filtre hariç stock, fd6 nın ortalama 1 boy önünde yürüyor(fd6 da filtre hariç stock;)
Tebrik ederim, maşallah toledoya, ben fd6'nın 1-2 boy gerisinde gidiyorum.video var mı
Haha,co-pilot un götü kalktı :D
O götü kalkan ben miyim mehmet aytar :)
63owen63
24-01-2012, 23:47
O götü kalkan ben miyim mehmet aytar :)
Yok, yok : ) ben sadece arkandan konuşmayı seviyorum :P