Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw'de satış danışmanlığı
63owen63
17-09-2011, 14:02
Arkadaşlar , bir arkadaşımın benim için düşündügü işi sizlerle paylaşmak istiyorum, ben kpss ye hazırlanma kararı aldım,ingilizce öğretmeniyim. Bir ihtiyacı olan arkadaşımızın işine yarar diye iş başvuru ilanını paylaşıyorum, Varsa iş arayanımız buyursun,insaniyet namına paylaştıgım bu linkle kesinlikle yakından uzaktan alakam yoktur bilinsin isterim. İzmir li arkadaşların bilgisi varsa daha detaylı yazarlar belki iş yeri hakkında.
http://www.ozser.com.tr/Haberler.aspx?D=76
Düşüncen İyi Niyetin İçin Teşekkürler ;)
silentpr
17-09-2011, 15:52
Daha önceden araç satış danışmanlığım vardı güzel temiz iş fırsatı olan değerlendirsin birde fizik yapısına dikkat ediyorlar bilginize benden 6 yıllık elemanı almayıp benim hiç tecrübem yokken almışlardı fiziksel açıdan :)gerçi benimki biraz amelelik gibi olmuştu 2.el olduğu için antalyadan subaru getir istanbuldan evo bmw mercedes felam zevkliydi :D
bmw de satış danışmanlığı hımmm güzel işmiş :D
Daha önceden araç satış danışmanlığım vardı güzel temiz iş fırsatı olan değerlendirsin birde fizik yapısına dikkat ediyorlar bilginize benden 6 yıllık elemanı almayıp benim hiç tecrübem yokken almışlardı fiziksel açıdan :)gerçi benimki biraz amelelik gibi olmuştu 2.el olduğu için antalyadan subaru getir istanbuldan evo bmw mercedes felam zevkliydi :D
aç navigasyonu yasla gaza:) yoksa davulun sesi uzaktan hoş gelir misali mi...
silentpr
17-09-2011, 21:34
aç navigasyonu yasla gaza:) yoksa davulun sesi uzaktan hoş gelir misali mi...
:D uğur şenel deydim kardeşim hatta e21 turbolu dedeyi kendi çıktığım işime sokmaya çalıştım ama olmadı navigasyon yoktu daha önceden b.a.t taydım uzun yol şöferliğimiz olduğu için tercih etmişlerdi ama tabi amelelik 6 ay dayanabildik :D sonra özel şöförlük felam uzun hikaye.. :D