Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf mk4 GTI hakkında
Merhabalar,
şu aralar mk4 gti almayı düşünüyorum acaba kullanan yada tecrübesi olan arkadaşlar araç hakkında genel bilgi verebilirse sevinirim. Yakıt / performans oranı nasıldır sürüş hissi vs...
birde günlük kullanmayı düşünüyorum bunun için uygun mudur merak ediyorum
TYPERHAKAN
18-09-2011, 08:46
beklediğin performans nedir,ne güçler bekliyorsun,birazda ona bağlı.birde fiyat aralığı nedir golf için.
stock gti oldukca hantal. cayır cayır performanslı bir araç gibi düşünme. şehir içi ortalama 10lt ile gezersin. konfor olarak oldukca yüksektir. recaro koltukları vs çok çok iyi. sınıfının en dolu aracı. TR de farklı paketleri mevcut deri döşemeli normal döşemeli, cam ısıtmsız vs olan versiyonlarıda var. exclusive en dolu modelidir. stepnesi bile çelik jant öyle söyliyim :D
maskaran
18-09-2011, 09:56
iyi bir gti 25.000 den aşagı yok bunu bilmeni isterim :D
temızı ucuz degıl gtı ların ne yazıkkı eger ıllakı ben gtı alcam demıyosan onun yerıne seat leon topsport alabılırsın, o da 1.8 t aynı motor k03s turbolu 180hp stock halı.dolularında sunroof,elektrıklı ısıtmalı derı koltuklar,elektrıklı katlanır aynalar,dıjıtal klıma,yol bılgısayarı,cruıse control vs... gıbı ozellıkler bulunuyor.1.8t sehır ıcınde ınsancıl kullanımla 8-9 lıtre yaktırılabıleck b motor,uzunda 6-6,5 lıtre arasında gıdıyor.Yazılım,egsoz,filtre ıle eger 150 lık GTİ ıse 190-200hp aralıgında tatlı tatlı kullanılır.
alperkirman
18-09-2011, 10:58
stock gti oldukca hantal. cayır cayır performanslı bir araç gibi düşünme. şehir içi ortalama 10lt ile gezersin. konfor olarak oldukca yüksektir. recaro koltukları vs çok çok iyi. sınıfının en dolu aracı. TR de farklı paketleri mevcut deri döşemeli normal döşemeli, cam ısıtmsız vs olan versiyonlarıda var. exclusive en dolu modelidir. stepnesi bile çelik jant öyle söyliyim :D
benimkinin öle :D:D
günlük kullanıma uygunluğu sana bağlı arkadaşım biraz şehir içi kasarak kullanırsan 450-500lira gibi bişey yaktırırsın aracına
konfor olarak harika bir araçtır ama sana tavsiyem deri koltuk almaman kışın üşütmüyo koltuk ısıtıcısı var ama yazın pişiriyo :)
Sportline
18-09-2011, 11:18
alması zor bir araba tek tük temizi çıkıyor onların da fiyatları epey yüksek.
ben de bir ara kafaya takmıştım mk4 gti lara, hatta halen "acaba alsam mı" demekten kendimi alıkoyamadığım bir araç. şu an ankarada 2003 model 6 ileri çok güzel bir tane var. almaya niyetiniz var ise inceleyin derim. günlük kullanıma gelecek olursak, hem boyutları şehir içine uygun hem de gidişi olarak aşırı hard core olmadığı için her türlü şehir içi kullanılabilir bence. kaporta haricinde (kapı boyutlarının farklı oluşundan ötürü...) parça sıkıntısı da çekeceğini kesinlikle düşünmüyorum.
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2003 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59113714 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-model-hatasiz-golf-4-gti-6-ileri-180-hp-59113714/detay/)
bu araç 28bin km de iken ilk sahibinden alacaktım ama kredim çıkmamıştı. yıl 2008 di. ozaman 29 civarına satılmıştı.hataya gitti oralarda kaldı sonra ankarya satılmış. Yanlıs hatırlamıyorsam doğuş ithali değildi ama eminde değilim.
bu araç 28bin km de iken ilk sahibinden alacaktım ama kredim çıkmamıştı. yıl 2008 di. ozaman 29 civarına satılmıştı.hataya gitti oralarda kaldı sonra ankarya satılmış. Yanlıs hatırlamıyorsam doğuş ithali değildi ama eminde değilim.
Nazilli'den giden araba mı bu Alper ?
Yok Anılım ,nazillidekinin sahibi bir çocuktu askere gitmişti babası satıyordu galerici arkadaşına bırakmıştı onlada konuştum fiyattada anlaşmış gibiydim ama o arabaya ısınamamıştım.tampon ve kapı çıtalarının tümü siyah filandı..
haklısınız ben bu arabanın hataydayken ilan çıktığını hatırlıyorum :) ve sanırım o zaman da km si 3 haneliydi...
fanatık dıyenler olucak ama aynı paraya kırmızı gtı yerıne topsport var daha dolusu :)
Seat Leon 1.8T Sport 2003 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 46193527 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-125000-km-de-2003-model-46193527/detay/)
Merhabalar,
şu aralar mk4 gti almayı düşünüyorum acaba kullanan yada tecrübesi olan arkadaşlar araç hakkında genel bilgi verebilirse sevinirim. Yakıt / performans oranı nasıldır sürüş hissi vs...
birde günlük kullanmayı düşünüyorum bunun için uygun mudur merak ediyorum
Bir kere sahibi oldumu vazgeçmesi çok zor :)
Ben İstanbul Levent teyim. Adres bölümün doğru ise bana çok yakınsın müsait bir zamanda buluşursak inceleme imkanına sahip olursun.
Modifiye şart, bence görsel olarak en sönük vw GTi... GTi yazıları olmasa, insan inanmaz.
Mevcut ağılığı ile stock olarak çok muazzam kıvrak olmasınıda beklemek lazım iyi bir suspansiyon ister.
150HP yada 180HP stock makinalar ne kadar iş görür bilemiyorum ama 230 240HP aralığına getirdiğiniz taktirde ki bu rakam bile hatrısayılır harcama gerektirir muhtemelen. Yeterince hızlı olur.
Günlük kullanım için bence en güzel GTi... Sen gaza basmadıkça GTi olduğunu bile anlamayacak insanlar :D
Spook'un arabası bence çok güzel, r32 tampon ile estetik operasyon geçirdi sanki.
Kafa bulandırmak gibi olmasında a3 1.8T de düşünülebilir. O kasa gti sunroof problemi çok diye duymuşluğum var. Zamanında alıp 7 8 ay kullanan arkadaşımda sunroof sorunu yaşadı hatta
Kafa bulandırmak gibi olmasında a3 1.8T de düşünülebilir. O kasa gti sunroof problemi çok diye duymuşluğum var. Zamanında alıp 7 8 ay kullanan arkadaşımda sunroof sorunu yaşadı hatta
Napıyormuş sunroof?
Vag gurubu genelde aynı dönem araçlarda hep aynı markaların aynı model parçalarını kullanır... Muhtemelen a3 te de benzer sorun meydana gelecektir?
Edit:
mk4 ve audi a3...
Rockwell ve Webasto markalarını kullanmışlar, baktım şimid benzer modeller ama parçalarda değişiklikler var.
Modifiye şart, bence görsel olarak en sönük vw GTi... GTi yazıları olmasa, insan inanmaz.
Mevcut ağılığı ile stock olarak çok muazzam kıvrak olmasınıda beklemek lazım iyi bir suspansiyon ister.
150HP yada 180HP stock makinalar ne kadar iş görür bilemiyorum ama 230 240HP aralığına getirdiğiniz taktirde ki bu rakam bile hatrısayılır harcama gerektirir muhtemelen. Yeterince hızlı olur.
Günlük kullanım için bence en güzel GTi... Sen gaza basmadıkça GTi olduğunu bile anlamayacak insanlar :D
Spook'un arabası bence çok güzel, r32 tampon ile estetik operasyon geçirdi sanki.
Kesinlikle katılıyorum. Farkını gösterecek farklılıklar muhakkak lazım. En kötü ihtimalle, yazılım, egzos, filitre ve dv. Sonuç 200/210 hp :)
Napıyormuş sunroof?
Vag gurubu genelde aynı dönem araçlarda hep aynı markaların aynı model parçalarını kullanır... Muhtemelen a3 te de benzer sorun meydana gelecektir?
Edit:
mk4 ve audi a3...
Rockwell ve Webasto markalarını kullanmışlar, baktım şimid benzer modeller ama parçalarda değişiklikler var.
Açıkçası a3 ile mk4 sunroof markalarını araştırmamıştım bende şimdi senden öğrendim. Vag grubu dediğin gibi özdeş parça çok kullanıyor.Özellikle motor turbo enjektör vs. Bendeki dediğim gibi kulaktan dolma ve bir kere denk gelme olayı. Maksat mk4 araştırıken bunada dikkat çekmek :)
turbo&quattro
18-09-2011, 23:56
VAG grubunun kronik sorunlari arasinda sunroof..SU anki a4 um 3.vag grubu aracim ve hepsinde sunroof problemi var(di) .
a3 1.8t kullanıyorum. memnunum. üzülmemiş, yorulmamış, bakımları aksatılmamış bi 1.8t alırsanız sıkıntı yaşatmaz.
golf mk4 gti konusundaki sönüklüğe katılıyorum. çok severim ama bulması çok zordur, a3 bulması daha kolay.
sunroofum yok, sorunum da yok, hem de ağırlık merkezi yere daha yakın :D
Utku Vag grubunda bakımlı olduktan sonra km sınırı nedir? Mesela Rs tam bakımlı olsun isterse 180 190 binde olsun üzmez sahibini. 1.8T lerde bu km nedir hacı?
Açıkçası a3 ile mk4 sunroof markalarını araştırmamıştım bende şimdi senden öğrendim. Vag grubu dediğin gibi özdeş parça çok kullanıyor.Özellikle motor turbo enjektör vs. Bendeki dediğim gibi kulaktan dolma ve bir kere denk gelme olayı. Maksat mk4 araştırıken bunada dikkat çekmek :)
Sunroof sistemleri arıza çıkarmaya müsayit sistemler zaten.
Mesela, 1999-2000 öncesi kullanılan bazı VAG modellerdeki ABS beyinleri de elektronik ünitelerinden kaynaklı arızaya meğilli. Tamiri mümkün bir arıza.
Buradan bir arkadaş Passatında yaşadı, bende yaşıyorum şu sıralar.
Zaman ile herşey eskiyor :D Elden birşey gelmez.
Utku Vag grubunda bakımlı olduktan sonra km sınırı nedir? Mesela Rs tam bakımlı olsun isterse 180 190 binde olsun üzmez sahibini. 1.8T lerde bu km nedir hacı?
Bakımları aksatılmadan gazlanmış 375.000 km 'deki bi 1.8T 'nin kompresyonunu bizzat ölçtüm ve katalog verisine çok yakındı :)
Doğru düzgün bakımlarını yaptıktan sonra...
Olmuşu söylüyorum : bir VAG motora hiçbirşey olmaz. :D
İlk sahibinden 400.000 leri görmüş 1.8T ile çok gezdik.
Bakımları aksatılmadan gazlanmış bi 375.000 km 'deki 1.8T 'nin kompresyonunu bizzat ölçtüm ve katalog verisine çok yakındı :)
Audi= Renault*2 gibi basit bir denklem çıkıyor neredeyse:)
Hep niyet ettiğim ama hiç cesaret edemediğim bir araba. Yaşından km sinden ve parça fiyatlarından ötürü. Validenin gönlünü alalım Vag'a geçebilirim seneye falan :)
Sunroof sistemleri arıza çıkarmaya müsayit sistemler zaten.
Mesela, 1999-2000 öncesi kullanılan bazı VAG modellerdeki ABS beyinleri de elektronik ünitelerinden kaynaklı arızaya meğilli. Tamiri mümkün bir arıza.
Buradan bir arkadaş Passatında yaşadı, bende yaşıyorum şu sıralar.
Zaman ile herşey eskiyor :D Elden birşey gelmez.
Doğru düzgün bakımlarını yaptıktan sonra...
Olmuşu söylüyorum : bir VAG motora hiçbirşey olmaz. :D
İlk sahibinden 400.000 leri görmüş 1.8T ile çok gezdik.
Özet: Motor turbo vs eskimiyor bitmiyor. Geriye kalanlar için eski araba 3 5 masrafına katlan yani:D Valla iyiymiş :)
Hep niyet ettiğim ama hiç cesaret edemediğim bir araba. Yaşından km sinden ve parça fiyatlarından ötürü. Validenin gönlünü alalım Vag'a geçebilirim seneye falan :)
Avrupa otomobillere göre VAG parça fiyatları pek korkutacak cinsten değil... Hatta beklediğinden ucuz çıkıyor.
Edit: Mekanik aksam için... Kaporta parçaları konusunda pek kibar olamayabilirler.
Araçta ağır kaza bela olmadığı sürece sunroof sorunlarıda pek büyük olmaz. Uğraşmak istedikten sonra çözülemeyen sorun kalmaz.
Parça fiyatı mı?
Renonun yarı fiyatı diyebilirim.
Triger, kayışlar, gergiler, bilyalar, su pompası işçilik dahil 600 lerde,
Debriyaj seti 300 tl,
Pek çok işçilik renodan daha kolay.
Ve herşey renodan daha sağlam :)
Turbosu bozuluyor diyenlerin de ne yaptığını ben bilmiyorum.
125.000 km 'deki turbom sıfır gibi duruyor. Temizlense sıfır diye satarım. Korkulacak hiç bişey yok vagda :)
Bende Seat Leon 1.8T'cilerdenim :)
Kasasına bitiyorum, ama 26-27 gibi fiyatlar çok yüksek ve nitekim de satılmıyor.
Piyasası olan bi araç değil malesef.
Parça fiyatı mı?
Debriyaj seti 300 tl,
125.000 km 'deki turbom sıfır gibi duruyor. Temizlense sıfır diye satarım. Korkulacak hiç bişey yok vagda :)
Zamanında Toros ile hayatımıza giren Renault'un adı var desene sen şuna :)
Zamanında Toros ile hayatımıza giren Renault'un adı var desene sen şuna :)
Aynen malesef adı var ama bakım maliyetleri gerçekten yüksek.
Modifiye imkanı da arabanın amerikada satılıyor olmasından sebep daha geniş, ebay.com dan ucuz malzeme alabiliyorsun :)
Ebay.co.uk incir ağacı diker :D
Parça fiyatı mı?
Debriyaj seti 300 tl,
Ben de 100.000 büyük turboya geçerken söktürdüm. Tertemiz ve sıkıntısızdı. 100.000 in 30.000 km sinde yazılım, egzos, filitre, dv ile gazladım.
komcuyuz biz anlamayız öle uk muka falan :) Konuyu daha fazla baltalamadan mk4 için güncel diyeyim
20v 1.8T motor, eğer düzgün ellerden alınırısa, korkuladan binilebilecek bir motor.
Dünya çapında 10 larca firma tarafından tuning ve upgrade parçaları mevcut.
Ufak bıdıklamalar ile uçmaksa amaç, orada biraz düşünmek lazım ama...
Öyle ufak bıdıklamalar ile uçulmaz 1.8T ... Biraz harcamak gerekiyor. Turbo+İntercooler+Yazılım vs... BElki dahala ilerileri standalone ecu ve daha iyi internaller, daha büyük üfürdeme ekipmanı.
Bende Seat Leon 1.8T'cilerdenim :)
Kasasına bitiyorum, ama 26-27 gibi fiyatlar çok yüksek ve nitekim de satılmıyor.
Piyasası olan bi araç değil malesef.
fıyatlarının dusmesı lazım kesınlıkle ama su da var 20 lıranın ustunde 96-99 vtecler satılırken 2003-2005 model donanımlı 1.8t vag grubu b arabanın fıyatı kolay kolay ınmez:)
komcuyuz biz anlamayız öle uk muka falan :) Konuyu daha fazla baltalamadan mk4 için güncel diyeyim
Şu kırmızı mk4 ü alalım sana... Zaman kaybetmeden :D
Şu kırmızı mk4 ü alalım sana... Zaman kaybetmeden :D
Babacım dur hele:D Şu sıra sakin bir araba alıp 5 6 ay binmek gerek.Valide 3 5 kullansın etsin sonra satıp özümüze döneriz:D İŞte o zaman mk4 mü olur a3 mü olur Allah Kerim. Allah biliyor bana göre a3 mk4ten daha yakışıklı
A3 'ü basıp BBS leri koymazsan çok çirkin :D
fıyatlarının dusmesı lazım kesınlıkle ama su da var 20 lıranın ustunde 96-99 vtecler satılırken 2003-2005 model donanımlı 1.8t vag grubu b arabanın fıyatı kolay kolay ınmez:)
VTI olayı da bi ayrı zaten malesef,
Babacım dur hele:D Şu sıra sakin bir araba alıp 5 6 ay binmek gerek.Valide 3 5 kullansın etsin sonra satıp özümüze döneriz:D İŞte o zaman mk4 mü olur a3 mü olur Allah Kerim. Allah biliyor bana göre a3 mk4ten daha yakışıklı
Kendini yeniden doğmuş gibi hissedecksin, Ukku clio yu satıp a3 ü aldğından nüfüs idaresinden yaşını 3 yaş ufalttırdı. Ben 10 yaş falan gençleştim Seat alınca :D
Bu aralar ABS cortladı işte... oradan 2-3 yaş gene ileri gittik :p
Kendini yeniden doğmuş gibi hissedecksin, Ukku clio yu satıp a3 ü aldğından nüfüs idaresinden yaşını 3 yaş ufalttırdı. Ben 10 yaş falan gençleştim Seat alınca :D
Hahahaha :D:D
Utku o fizikle 3 ay geri aldırsa belli eder kendini:D 3 geri 3 ileri Allah ABS'den razı olsun :D
VTI olayı da bi ayrı zaten malesef,
nicklere dikkat edelim:D vti yazan nick değil araba para ediyor:D
Utku o fizikle 3 ay geri aldırsa belli eder kendini:D 3 geri 3 ileri Allah ABS'den razı olsun :D
Onunki değil yaff :D benimki
Onunki değil yaff :D benimki
ABS senin 3 yaş atan Utku değilmi? :) ABS arızalarında 10ar 10ar ilerlemek şartmı:D
edit: Bu muhabbetin sonunda işi çözene kadar sabahı buluruz:D
Benim ABSm'de sorun yok. Ama fiziğim iyidir evet :D
Benim ABSm'de sorun yok. Ama fiziğim iyidir evet :D
ABS sağlamsa kilitlenmiyordur. Kilit olmadıktan sonra kuru fizik ne işe yarar:D :D :D
ABS sağlamsa kilitlenmiyordur. Kilit olmadıktan sonra kuru fizik ne işe yarar:D :D :D
Basket oynamışlar çocukken, biz futbolcu olup köşeyi döneriz dedik... bak 1.75 kaldık :D
ABS de gitti... ahh bee :beuj:
Hahaha diff kilidi sağlam orda sorun yok :D
nicklere dikkat edelim:D vti yazan nick değil araba para ediyor:D
beni başkasının arabaları ilgilendirmiyor benim arabalarım para ediyor ya çok şükür o yeterli kaliteyi her zaman severim :D
Hahaha diff kilidi sağlam orda sorun yok :D
:D :D :D
beni başkasının arabaları ilgilendirmiyor benim arabalarım para ediyor ya çok şükür o yeterli kaliteyi her zaman severim :D
:D :D Aklın yolu bir :)
iyi bir gti 25.000 den aşagı yok bunu bilmeni isterim :D
evet malesef fiyatları yüksek temiz ve uygun fiyatlasını bulmak imkansız gibi gözüküyo şimdilik... :(
temızı ucuz degıl gtı ların ne yazıkkı eger ıllakı ben gtı alcam demıyosan onun yerıne seat leon topsport alabılırsın, o da 1.8 t aynı motor k03s turbolu 180hp stock halı.dolularında sunroof,elektrıklı ısıtmalı derı koltuklar,elektrıklı katlanır aynalar,dıjıtal klıma,yol bılgısayarı,cruıse control vs... gıbı ozellıkler bulunuyor.1.8t sehır ıcınde ınsancıl kullanımla 8-9 lıtre yaktırılabıleck b motor,uzunda 6-6,5 lıtre arasında gıdıyor.Yazılım,egsoz,filtre ıle eger 150 lık GTİ ıse 190-200hp aralıgında tatlı tatlı kullanılır.
evet seat ve a3 te kafamda fakat dış görüntüsü golfün daha çok hoşuma gidiyor neden bende bilmiyorum :) onun için uygun bir fiyata bulabilirsem golf 4 tercihimdir
ben de bir ara kafaya takmıştım mk4 gti lara, hatta halen "acaba alsam mı" demekten kendimi alıkoyamadığım bir araç. şu an ankarada 2003 model 6 ileri çok güzel bir tane var. almaya niyetiniz var ise inceleyin derim. günlük kullanıma gelecek olursak, hem boyutları şehir içine uygun hem de gidişi olarak aşırı hard core olmadığı için her türlü şehir içi kullanılabilir bence. kaporta haricinde (kapı boyutlarının farklı oluşundan ötürü...) parça sıkıntısı da çekeceğini kesinlikle düşünmüyorum.
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2003 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59113714 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-model-hatasiz-golf-4-gti-6-ileri-180-hp-59113714/detay/)
evet o ilanı görmüştüm gayet temiz bir araç fakat indirim yapması gerek 28 bin TL 140 bindeki bir golf için az para değil :) eski ama bu kadar nasıl bu kadar pahalı olabiliyor anlamıyorum ya çok tercih ediliyor yada sahipleri memnun belki alan olur diye yüksek fiyattan koyuyor :)
Bir kere sahibi oldumu vazgeçmesi çok zor :)
Ben İstanbul Levent teyim. Adres bölümün doğru ise bana çok yakınsın müsait bir zamanda buluşursak inceleme imkanına sahip olursun.
çok teşekkürler gerçekten incelemek isterim haftasonu bigün müsaitseniz ben etiler tarafında olucam görüşelim :)
Hic sunroof prblemi yasamadm yasayan gti li arkadasimda olmadi.. Ben aracimi 8 ay icinde satmassam eger cok uzun zamana yayilmis 3071 projesi dusunuyorum sanirim... Allahim sen soktun sen cikar bu beladan yarabbim :D
Km soranlara 170bin mildeki aracimiza 1.7 bar cont stock internallara 2871 ile bastik.3 yil kadar sadece yag su buji :) bilincli prof uygulama ve bakimla sorunsuz..
28 lira iyi para.. :D
Stock haline mi ? :D
evet o ilanı görmüştüm gayet temiz bir araç fakat indirim yapması gerek 28 bin TL 140 bindeki bir golf için az para değil :) eski ama bu kadar nasıl bu kadar pahalı olabiliyor anlamıyorum ya çok tercih ediliyor yada sahipleri memnun belki alan olur diye yüksek fiyattan koyuyor :)
Bu aracın tek kapı olanının temiz olanının bulunması caddede aynı anda 5 tane veyron görme ihtimalinle eş çünkü. :)
Bu aracın tek kapı olanının temiz olanının bulunması caddede aynı anda 5 tane veyron görme ihtimalinle eş çünkü. :)
ayrıca piyasada 6 ileri, esp li versiyonu çok fazla yok sanırım :) valla acayip iştah kabartıcı bir araba. ben bile alabilirim :D
çok teşekkürler gerçekten incelemek isterim haftasonu bigün müsaitseniz ben etiler tarafında olucam görüşelim :)
Hafta sonu http://www.techturkey.com/forum/sohbet/94499-turkiye-vag-meeting-2011-fotograf-amp-video-gunu.html gelebilirseniz çok daha rahat bir ortamda görüşmüş oluruz.
arkadaşlar 150 lik GTI larla 180 lik GTI lar arasında ne gibi farklar var? mesela:
1. 150 liklerde esp yok, 180 liklerde var
2. 150 likler 5 ileri, 180 likler 6 ileri
3. 150 liklerde kkk k03 var, 180 liklerde kkk k04 var??? (bunu örnek olması açısından salladım :D)
???
farkları bilenler yazabilirler mi acaba? kırmızı arabayı ben alacağım sanırım :D
180 liklerde k03s var. vvt var, esp var, elektronik gaz kelebeği var.
180 liklerde k03s var. vvt var, esp var, elektronik gaz kelebeği var.
elektronik gaz kelebeği pek makbul olmasa gerek :soru: ama onun dışında çok keyifli bir araba olduğunu düşünüyorum.
150 lık olsun Agu olsun,dokum block olsun,kollar daha kalın olsun,emme manıfoldu portları daha genıs olsun,gaz kelebegı tellı olsun bızım olsun :)
1.8T Elektronik gaz kelebeği olmasın, bol miktarda fazlalık ve gereksiz performans noksanlığı.
AHMET1907
22-09-2011, 21:48
Hic sunroof prblemi yasamadm yasayan gti li arkadasimda olmadi.. Ben aracimi 8 ay icinde satmassam eger cok uzun zamana yayilmis 3071 projesi dusunuyorum sanirim... Allahim sen soktun sen cikar bu beladan yarabbim :D
Km soranlara 170bin mildeki aracimiza 1.7 bar cont stock internallara 2871 ile bastik.3 yil kadar sadece yag su buji :) bilincli prof uygulama ve bakimla sorunsuz..
Vay alperim yakisir 3071:D