Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 1.6 16 v ıcın debrıyaj onerısı alabılırmıyım
1.8 turbo
19-09-2011, 13:46
arabanın kavraması guzel, yokuslarda falan kacırma yok ama bazen gazlarken debrıyaj kavramıyor.motor bagırıyor ses yuksekten az dogru ınerken araba kavramaya baslıyor.
debrıyaj setı alcam.orjınalın dısında su set daha ıyıdır dıyebılcegnız bır debrıyaj var mı
boosted_pug
21-09-2011, 22:17
ben valeo kullandım bide bi marka daha kullandım valeodan bi 30 lira felan ucuzdu ikisininde ömrü çok uzun olmadı şuan custom bi bronz war çok memnunum ilk kaldırışta biraz sarsılıyo ama çok rahatsız edici değil
Stok ve stoğa yakın araçta Valeo derim. Şehir içi konforunu bozmaya değmez.
DoguErdogan
22-09-2011, 08:46
Stok ve stoğa yakın araçta Valeo derim. Şehir içi konforunu bozmaya değmez.
bende de 106 var bende değiştiricem de luk valeo ve orj seçeneği var orj. valeo mu dersin pek bi fiyay farkı yok aralarında
1.8 turbo
22-09-2011, 09:15
bende bugun degıstırcektım almısken ıyı bır sey olsun dıye beklıyorum, arastırıyorum
orjinali baya iyiydi diye hatırlıyorum..
ben 2 sene, 50 bin km, o kadar çok motor freni yaparak yavaşladım..
hiç bi sıkıntı çıkarmamıştı..
Valeo orjinali zaten. Tercihimde Valeo.
mad_max1978
27-09-2011, 01:03
Valeo orjinali zaten. Tercihimde Valeo.
yanlış bilmiyorsam valeonunda yerlisi var piyasada.
yanlış bilmiyorsam valeonunda yerlisi var piyasada.
valeo fabrikası bursada olduğundan dolayı olmasın :)
yerli valeo kötü müdür yoksa?
olcay_bora
28-09-2011, 09:36
bnmde bitti luk marka alcam bu sefer denemedim denemiş olcam
Tekrar konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum
aynı problem bendede var yokuşta sıkıntı yok kalkarken felan ama gaza oturunca araba bağrıyo gidemiyo bunun nedeni debriyaj mı yoksa dişlilerde bi problem olabilirmi ?