Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ıphone 3gs tamir

karsiyakaliozi
19-09-2011, 17:46
arkadaşlar merhaba cıhazı dusurdum zaman zaman sebeke kayboluyor 2-3 saat sonra duzelıyor cekım gucu durduk yerde gıdıyor gelıyor bu tur sıkıntıları var genpaya bıraktım tamır olamayacagını soyleyıp 900 tl ye yenısını vermeyı tekllıf ettıler kabul etmedın telefoncuya gosterdım halledebılecegını soyledı garantı verıyor 60 tl dıyor aklım karısdı genpamı uckagıtcı telefoncumu izmirde bu işlerden anlayan varmı aramızda reşekkür ederim

boosted_pug
20-09-2011, 22:58
sorun anakartda muhtemelen üzerinde bi entegre war onun bacaklarının lehimleri çatlıyo yada antenin soketi çıkması gibi basit bi arıza bile olabilir birde anakart üzerinden bu kenardaki metal çerçeveye değen bi pin war o temas etmezsede aynı sıkıntı oluyor

genpa dakiler uğraşmak istememiş olabilirler ama bu tarz telefoncular baya bi telefon tamir ettikleri için daha bi tecrubeli olabiliyolar

bu arada sitede bi arkadaş telefon tamircisi sitedende tamir ettiren arkadaşlar war memnun kalmıyanı duymadım bi arattır istersen iphone konularını

mmustu
20-09-2011, 23:01
istanbulda olsanız yardımcı olurduk birader yapıyor tamir işini zor bişey değil

siR
20-09-2011, 23:04
iphone garantisinde hiçbir garanti firması tamir yapmıyor.. direk degişim yapıyor.. eger entegre catladıysa tamiri olmaz.. entegreleri degiştirilmiyor.. özel bir kimyasal kullanmıslar ısıyla cıkmıyor yerinden.. sizinki dewamlı yaşanan bir sorun olmadıgına göre tamir edilebilir bir sorundur diye düşünüyorum..

karsiyakaliozi
21-09-2011, 08:52
bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim sunu sormak istiyorum telefoncuya teli bıraktık imei kopyalama veya parca değiştirme gibi bişeyler olabilirmi tamirci bende 2-3 gün kalır denerim oyle geri veririm diyor tamir olmazsa parada almam diyor ne dersiniz

Ludacris
21-09-2011, 10:10
Kiyida kosedebi tamirciye gitmessen sikinti yasamassin
Ama 60 liraya hallediceklerini sanmam :)
Urun iphone oldugu icin fazla istiyolar
Ben hd2 ye yazilim atsinlar diye 30lira verdim
Cahilligin gozu kor olsun 5 dakikalik is aslinda

EvoX
21-09-2011, 10:55
Aynı sorun bende oldu sizin gibi 900 lira teklif ettiler vermedim 600 liraya telefoncuya sattım S2 aldım sizin kararınız fakat artık asla İphone almam.

miniks
21-09-2011, 11:28
Ailemizin telefoncusu Cumhur bu işi çözüyor sürekli iphone yaptırtıyoruz hiç problemsiz çalışıyor

sizde tamir ettirtin hallolur merak etmeyin

siR
21-09-2011, 11:30
2 3 gün süreyi telefon üzerinde harcamayacktır .. baska işleri oldugu için ertelemiştir.. yoksa en zor donanım işi max. 2 saat sürer..

karsiyakaliozi
21-09-2011, 11:31
Ailemizin telefoncusu Cumhur bu işi çözüyor sürekli iphone yaptırtıyoruz hiç problemsiz çalışıyor

sizde tamir ettirtin hallolur merak etmeyin

nick neydi cumhurun pm den ulasayım tesekkur ederım

efe-E
21-09-2011, 11:47
Çankaya Bit Pazarı'nda iPhone&Blackberry servisi var, Söğüşçü Ali'yle Adil Müftüoğlu'nun restoranının tam arasında kalıyor. Oraya götürün, en ucuz ve sorunsuz şekilde yaparlar emin olabilirsiniz.

onursumer
21-09-2011, 14:06
nick neydi cumhurun pm den ulasayım tesekkur ederım

http://www.techturkey.com/forum/members/185-cumhur.html

DoguErdogan
21-09-2011, 14:30
3 gün süre elindeki işleri bitirip sonra senin cihaza başlamak içindir sonrada 1 gün dener içinden parça alması zor o şekilde iş yapan pek kalmadı artık. Genpa nın 900 tl istemesi de şu eger entegresel problem varsa kesinlikle garanti firmaları o entegreyi değişmez komple cihazı değişir swap yapar 60 tl de normal bi rakam kimi 100 lira da isteyebilir bu işleme yapıcağı şeyde anten switch i diye adlandırılıan bi parçanın değişmesidir