Orijinalini görmek için tıklayınız : Pug 206 xenon yardım....
Arkadaşlar 206 CC aracım var farlara xenon taktık fakat arıza ısıgı yakıyor... aırbag abs falan... bı kac marka denedik ama hep aynı sonuc... araya diot mudur nedir ondan koyduk yine yemedi... napabiliriz arkadaslar bı akıl verin 2 gündür ugrasıyoruz... aracım 1.6 110 luk bu arada...
1.8 turbo
19-09-2011, 22:40
Mtech marka denediniz mi. Benim sorunlari mtech cozmustu
dostum park ampullerini degıstırdınızmı?
yok park ampullerı orjınal... mtech de denemdk ama baska bı konuda okudum sıtede abs beynıne yakın koyduysanız yapar yazmıslar... bızde tam abs beynının onune koymusuz.. sımdı aldık ordan suan yakmıyor arıza ısıgı beklıyoruz
derece43
21-09-2011, 10:30
Dostum sorunun %99 izolasyon zenonların balastlarını camurluk içlerine monte et yapıştır ve dış kısmını yalıtım malzemesi ile izole et yoksa dediğin gibi ABS beyni yüksek voltaj akımından dolayı etkileniyo sapıtık tüm ikazları yakıyor.. Dediğimi yaparsan sorun çözülür.. Sorun markayla değil izolasyonla alakalı..
aynen dedıgın gıbı oldu... camurluk ıcıne monte ettık sorun cozuldu... sagolun arkadaslar
ÜSTÜNERC
22-09-2011, 19:19
benım aracımda 4 bucuk seneden fazladır mtec modeli var 206 RC m de kulalnıyorum arıza yakmadı sıkıntı cıkmadı bazı xenonlarda 206 lar yakıyor arıza ısıgı bence xenonu degıstırın mtec veya philips falan takın onlarda sıkıntı olmaz