Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Satarken Şasi Numarasını Verme
Burak K.
20-09-2011, 15:01
2 gündür araba için arıyor birisi şasi numarasını istiyor servisten sorgulatmak için. Şasi numarası vermemizin bi sakıncası var mıdır ? Bilgim olmadığı için soruyorum...
kredi çekecegim diye Ruhsat fotokopisini istese vermeyecekmisin ?
verebilirsin sıkıntı olmaz.
Sasi no zaten on cam kenarnda yazmiyormu skinti olcak bisi olsa orda olmaz herhalde(bazi arabalarda yaziyor)
fastchild
20-09-2011, 15:12
bizdende sürekli son 7 hanesini isterlerdi ASAP'tan bakmak için bende bakılmışı var deyip gönderirdim specleri
kısacası verilmesinde sakınca olmaz sanıyorum
Sasi no zaten on cam kenarnda yazmiyormu skinti olcak bisi olsa orda olmaz herhalde(bazi arabalarda yaziyor)
Katılıyorum:icon_tup: Hiçbir sorun olmaz adam mızmızlanıyorsa pazarlık yapmaya çalışıyordur zaten çoğu arabalarda şase numarası yazıyo zaten
Burak K.
20-09-2011, 15:29
Bilmediğim için sordum...
verebilirsin sıkıntı olmaz.
bizdende sürekli son 7 hanesini isterlerdi ASAP'tan bakmak için bende bakılmışı var deyip gönderirdim specleri
kısacası verilmesinde sakınca olmaz sanıyorum
Katılıyorum:icon_tup: Hiçbir sorun olmaz adam mızmızlanıyorsa pazarlık yapmaya çalışıyordur zaten çoğu arabalarda şase numarası yazıyo zaten
Teşekkür ederim cevaplar için...
Ben arabayı alacak kişiyi görüp tanışıp, güvenmeden ruhsatımıda faxlamıyorum.
Bazen telefon dialoğundan fax isteyende çıkıyor :)
Ne bileyim inmisin, cinmisin :)
abdullahçöllü
20-09-2011, 15:46
şase motor no. ne istiyosa verebilirsiniz.. ruhsat fotokopisini bencede yüzyüze gelemeden vermek sakıncalı olabilir. sonuçta alıcı adam iilaki alacağı arabayı önce bi görür içine siner kafasına yatarsa kredi işlemine başlar.. arabayı görmeden ancak akraba arabası için krediye girilir o da zaten illaki görmüş olduğu bi arabadır veya akrabadır zaten..:) akrabadan akrabaya da fark var tabi..:)
hddsheriff
20-09-2011, 16:33
ruhsatı bankadan başka yere faxlamam, şase numarasını vermende bir sakınca olmaz.
ErenErdem
20-09-2011, 17:10
ruhsatı bankadan başka yere faxlamam, şase numarasını vermende bir sakınca olmaz.
Türkiye burası, şase numarası verilebilir ama bence de ruhsat görüşülmemiş edilmemiş kişiye faxlanmamalı, madem kredi alacak direk bankaya faxlanabilir.
Aslında işin doğrusu araba başına gelinir çıplak gözle beğenilir,beğenildiği ciddi olduklarını söyliyerek şase numarasından sorgulatıldıktan temiz ise,sonra tekrar gelinir el sıkışılır.
Burak K.
20-09-2011, 17:30
Aslında işin doğrusu araba başına gelinir çıplak gözle beğenilir,beğenildiği ciddi olduklarını söyliyerek şase numarasından sorgulatıldıktan temiz ise,sonra tekrar gelinir el sıkışılır.
Alacak adam İstanbul'dan arıyor. Sanırım şasi numarasıyla sorgulatıp gelicek almaya.
tramer den sorgulatmak için istiyor olabilir bence...
Burak K.
20-09-2011, 17:33
tramer den sorgulatmak için istiyor olabilir bence...
Servisten sorgulatacağım bana dedi. Bursa'da ki İnallar'ı arayıp plakayı vermiş ama plakayla bilgi veremiyoruz demiş Servis...