Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : davlumbaza sürtme yardım!!!

koray ozan
20-09-2011, 17:42
arkadaşlar arabamı tamamen bastım (coil de 3 cm pay var). ama davlumbaza en küçük esnemede vuruyor ne yapmam lazım. Lütfen yardım edin nasıl bi çözüm yolu önerirsiniz?

Low-Rider
20-09-2011, 17:54
söküceksin davmlumbazı yada esneyip vurmaması için dahada sertleştiriceksin

benim ki de esnemelerde vuruyor davlubmaza alıştım artık:)

koray ozan
20-09-2011, 18:25
Çok teşekkür ederim low rider abi :D . adınızı bilmiyorum k. bakmayın :).
davlumbaza sürtmüyor kamera bağladık esnemiyor. ama tak tak ses geliyor en küçük esnemede bile.
acaba yaylar esneyip tablalara mı vuruyor?

EREN34
20-09-2011, 19:06
amortisor dibe vuruyir olmasin??

koray ozan
20-09-2011, 19:25
bilmiyorum coil over var da 3 cm daha payı var. amortisörcüde 25 km ötede. bu cmartesi bi gitcem yanına.

ZaZy
20-09-2011, 19:28
ya bizim FadılDa davlumbaza sürtüyor sorun çıkar mı ya_? lastiği yarar mı_?

gazi
20-09-2011, 20:03
valla fadılın işini görürmü bilmem ama... davlumbazı pürmüzle ısıta ısıta içeri doğru esnetsen sürtmeyi azda olsa kesersin kanımca. ısıt davlumbazı bir bez yardımıyla elinle bastıra bastıra esnet oldu bitti :D

not : sonra buraya vay davlumazım eridi vay davlumbazım bozuldu yazarsın ben sorumlu değilim bilesin :D:D;)

Mr.K
20-09-2011, 20:16
davmlumbazı sök.camurlugun ıcınede wurthun puturunden at olsun bıtsın.camurluk ıcındekı cıkıntıyıda ıcerıye kıvırırsan sorun ortadan kalkar.Ama butun bunları yapmadan once on 2davlumbazıda sokup tecrube surusune cık bı.Eger hala o ses gelıyosa amortısorlerınle ılgılıdır..

ZaZy
20-09-2011, 23:08
valla fadılın işini görürmü bilmem ama... davlumbazı pürmüzle ısıta ısıta içeri doğru esnetsen sürtmeyi azda olsa kesersin kanımca. ısıt davlumbazı bir bez yardımıyla elinle bastıra bastıra esnet oldu bitti :D

not : sonra buraya vay davlumazım eridi vay davlumbazım bozuldu yazarsın ben sorumlu değilim bilesin :D:D;)

davmlumbazı sök.camurlugun ıcınede wurthun puturunden at olsun bıtsın.camurluk ıcındekı cıkıntıyıda ıcerıye kıvırırsan sorun ortadan kalkar.Ama butun bunları yapmadan once on 2davlumbazıda sokup tecrube surusune cık bı.Eger hala o ses gelıyosa amortısorlerınle ılgılıdır..

kendi adıma teşekkür ediyorum :)

berkay_aydin
20-09-2011, 23:14
nereye kamera bağladınız ? sürtme anında başka çamurluk'ta sorun olabilir o yüzden sordum

koray ozan
20-09-2011, 23:49
ön tarafa tam çamurluk lastik arasını gösterecek şekilde vantuzlu kamera bağladık :D ama esneme yok yani davlumbaza sürtme yok. büyük ihtimal yaylar vuruyor birbirine.