PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Millitakım ....... ....... ........

G_TT_I
17-10-2007, 21:25
O galata kulesi diye basliyorum ............. ............. ............... ....... ................... ............... ................. ........................ .....................................
aldıkları paralar ........... ........ ..............

MiaMi
17-10-2007, 21:29
Yazik gunah . Ne oldu bu adamlara her top kalemizde.

tazzz
17-10-2007, 21:32
Yazıklar olsun yazıklar ....

BarBo
17-10-2007, 21:38
Yazık ya cidden olmaması gereken bişi :(

Eriador
17-10-2007, 21:39
gene şampiyonaya gidemezlerse köklü bi temizlik lazım başta fatih terimden başlıyarak

yiit
17-10-2007, 21:40
cidden kötüydü bu kadar hatayı nası yaptılar anlamadım

cem
17-10-2007, 21:40
Oynadıkları oyun futbola benzemiyor , yazık vallahi düzelmeleri lazım .

Norveçte şuan bosnada önde yapacak bişi yok görecez..

Istilldo
17-10-2007, 21:45
ben yenilcegimizi tahmin ediyodum,, sadece ilk yarısını izleyebildim:(

Shadow_Dancer
17-10-2007, 21:46
Rezalet tek kelimeyle...

Koca milli takımda oyunu yönlendirecek bi tek adam yok...

Yazıklar olsun

TünayK
17-10-2007, 21:49
fatıh terımın aylık aldıgı paraya sıfır km stı alınabılıyor..

otomobıl sıtesı ya ordan baglantı kurdum:D

KaanKY
17-10-2007, 21:54
vaşlla bu takım avr. şampıyanasına gıttseneee gıtmesenee zaten yunanların yenmışız yenılmışız onemlı değil bu saatden sonra norveçi yenmek şartt ama ben fb lı olarak bu tunccayı sevmıorum alperde sevmıyo soyledı bana dımı lan brocan sooora tumerde fb de oynamıo mıllı takımda oynuo bugun oynadımı bılmıorum ama heyacan kalmadı

Schumi
17-10-2007, 21:57
fatıh terımın aylık aldıgı paraya sıfır km stı alınabılıyor..

otomobıl sıtesı ya ordan baglantı kurdum:D
aylık ile mi. :S birde vatan görevi yapıyor diye gözüküyor. :S

facia
17-10-2007, 21:59
TAkımlarında oynayamayan adamlardan kurulu bir milli takım !!! Yunanlılar acıdı resmen bilerek atmadılar tarihi fark olurdu...

Berkan
17-10-2007, 21:59
cogu takımlarında olmamasına ragmen milli takımda ne işleri var....
acil sol kanat defansın alayından başlayarak bi degişim sart böle gitmiycegini herkes goruyoda teknik direktormuzmu gormuo deigisik:soru:

TünayK
17-10-2007, 22:02
colın kazım ve gokcek wedersonun eksıklıgı hıssedıldı aslında...hahahhaha
aslında parayı kıyıpsoyle bı ıkı brezılyalıyı turk yapsak...ornegın
mahmut ronaldo, tuacettın ronaldınyo,selamettın saha, abdulrezzak shevchenko...
benım aklıma yattı:D

bu arada evt terımın aylıgı 100 000 000 000 tl...

facia
17-10-2007, 22:07
Tünay fatih terim 110bin ytl almakta yani 2 ayda birde sti lar haricinde temiz bir vtec alır :)

cem
17-10-2007, 22:13
Garip bi milletiz ,

Ulusal marşlarını ıslıklıyoruz , yenilince alkışlıyoruz :icon_wack

1.6 VTi
17-10-2007, 22:17
Garip bi milletiz ,

Ulusal marşlarını ıslıklıyoruz , yenilince alkışlıyoruz :icon_wack

Güzel tespit...

Eriador
17-10-2007, 22:26
...............................

cem
17-10-2007, 22:29
Bizim marşımızı ıslıklıyacak Türk'ün bu memlekette yeri yok yanlış okudun yada anladın heralde.

Onlarda bizim marşı ıslıkladı , bizde onların marşı ıslıkladık.. iki rezillik marşlara..

Alkışlama tabiki rakibe. Tezat yani..

yiit
17-10-2007, 22:29
fatih terim istifa diolar .......

1.6 VTi
17-10-2007, 22:30
Cem'in söylediği bu zaten, sen git marşları okunurken ıslık çal, yenilince centilmenlik yapıp alkışla, dilemma mı desek ne desek ¿

Not:Benden önceki 2 postu görmemişim sorry...

Dragger
17-10-2007, 22:39
Fatih Terim artist gibi konusuyordu 2 gün önce...

Basının tabir-i caizse agzına ..........

Noldu simdi?

Kurudun be Fatih Terim, öyle artistlikle, öyle külhanbeylikle mac kazanılmıyor.

Basınla ugrastıgın kadar azcık Yunanistana karsı nasıl kadro hazırlayacagına ugrassaydın simdi bayram yeriydi Ali Sami Yen...

Kimseye lafım yok futbolculardan, o Fatih Terim'i Allah davul etsin...

cem
17-10-2007, 22:44
Şuanda 3. olduk grupta geçmiş olsun Norveç yendi . REzillik.

Bu arada Terim hayatımda ilk defa " İstifa Terim " seslerini duydum dedi sanırım surdatıda fena bozuktu ne diyelim ..

MUGENPOWE®
17-10-2007, 22:54
terım gıtse kım gelcek ya baska adammı kaldı getırseler getırseler yınemustafa denızlıyı getırcekler oda gereksıs takımda ruh yok bu ruhuda terım weremıyosa kımse bu takıma bısı weremes

mert_16
17-10-2007, 23:00
yazık ya sinirlerim bozuluyor maçları izledikçe artık izlemicem vallahi önceden hatırlıyorumda dünya kupası zamanında maç gününü iple çekerdi koca türkiye...

Cem.B
17-10-2007, 23:11
gördük terimini ruhunu gs ye 2.kez geldiğinde futbol bilgiside belli oldu çıkardığı kadrodan

Berkan
17-10-2007, 23:22
illa Türk hoca olcak diye bi kaide yok eli yüzü düzgün bi ton t.direktör var fatih terime okdr para verip kasım kasım kasılcagna yabancıya ver ise yarar enazından

Berkan
17-10-2007, 23:27
Terim, Yunanlı bir gazetecinin ''Türk Milli Takımı'nda 4-1'den sonra ne değişti?'' biçimindeki sorusu üzerine, ''Orada oynayanlar da buradakiler de aynı oyuncular, herhalde sezon değişti. Normal şartlarda bire bir röportaj yapsak gerekçelerini anlatırım ama şu anda mağlubiyetten sonra herhangi bir gerekçe, benim duruşuma yakışacak birşey değil. Mağlup olmayı da olgunlukla karşılarız. Normal şartlarda hepimiz kazanmak isteriz, özellikle Yunanistan ile oynadığımız maçları kazanmak isteriz. Yunanistan için 2008 garanti oldu, onu da tebrik ederiz'' diye konuştu.

-''HAYATIMDA İLK KEZ 'İSTİFA' SESLERİ DUYDUM''-

Terim, bir gazetecinin, ''1-0'dan sonra tribünlerin yoğun bir şekilde size karşı 'istifa' sesleri vardı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' yönündeki sorusunu şöyle yanıtladı:
''Ben sizin gibi yoğun bir şekilde duymadım, kısmi duydum ama benim için o da yeterlidir. Hayatımda ilk kez duyuyorum. Bazıları alışkın olabilir ama ben alışkın değilim. Şöyle bir durum var. Biz Norveç'i orada yenecek güçteyiz, en azından pes etmedik. Onun zamanlaması, onun kararı sayın başkanımıza, yönetimimize ve bana aittir. Kimse canının istediği gibi hareket etme hakkına sahip değil.''

............

Eriador
18-10-2007, 01:05
Bizim marşımızı ıslıklıyacak Türk'ün bu memlekette yeri yok yanlış okudun yada anladın heralde.

Onlarda bizim marşı ıslıkladı , bizde onların marşı ıslıkladık.. iki rezillik marşlara..

Alkışlama tabiki rakibe. Tezat yani..

ewt pardon yanlış anlamşm özür

ALPER-VNS
18-10-2007, 01:39
vaşlla bu takım avr. şampıyanasına gıttseneee gıtmesenee zaten yunanların yenmışız yenılmışız onemlı değil bu saatden sonra norveçi yenmek şartt ama ben fb lı olarak bu tunccayı sevmıorum alperde sevmıyo soyledı bana dımı lan brocan sooora tumerde fb de oynamıo mıllı takımda oynuo bugun oynadımı bılmıorum ama heyacan kalmadı

hakkaten sewmiyorum tuncayı iiiki gitmiş FB den :)

tünay paraya kıyıp alex le carlos u türk yapmak lasım:rolleyes:

bide rıdvan ın yorumlarına falan bakarsak adam bilio bu işi dio insan, merak etmiyo diilim gelse milli takıma yada FB ye napar:beuj: Terşm gderse belki de o gelir

cem
18-10-2007, 05:50
Rıdvan gelsin başa Türkiye 2 kere yenilsin diyelim Terimden bin kat beter ederler adamı
dedi dersiniz :)

B!Rtan
18-10-2007, 07:49
türkiye liginin en iyi futbolcularından kurulmuş olan milli takım ın düştüğü durum gerçekten sinir bozucu. yazık oldu.

SaRaC
18-10-2007, 08:33
türkiye liginin en iyi futbolcularından kurulmuş olan milli takım ın düştüğü durum gerçekten sinir bozucu. yazık oldu.

Pekte en iyiler deil aslında geneli eski isimleri sayesinde takımdalar Tuncay ve bi kaçı daha yanlışmıyım?

coolvtec
18-10-2007, 08:57
Fatih Terim'in ruh hali bütün takıma yansımış. Bence bu hocanın milli takıma verebilecek bir şeki kalmadı artık. Denemediğimiz Türk hoca kalmadığına göre şöyle çok disiplinli bir yabancı hoca ile devam edilmeli bence. Türk futbolunun çok başarılı olduğu dönemlerin biraz gerisine giderseniz temelinde disiplinli alman teknik direktörler vardır hep.

coolvtec
18-10-2007, 08:59
hakkaten sewmiyorum tuncayı iiiki gitmiş FB den :)

tünay paraya kıyıp alex le carlos u türk yapmak lasım:rolleyes:

bide rıdvan ın yorumlarına falan bakarsak adam bilio bu işi dio insan, merak etmiyo diilim gelse milli takıma yada FB ye napar:beuj: Terşm gderse belki de o gelir

İşi bilmek ile takım yönetmek çok farklı şeyler. Ben de isterdim yapabilsin.

Bu arada fatih terim istifa etmez ise yuh derim başka bir şey demem. Tek neden aylık 150 milyar maaş ise, yazık olmuş adama, nereden nereye.

facia
18-10-2007, 09:29
İşi bilmek ile takım yönetmek çok farklı şeyler. Ben de isterdim yapabilsin.

Bu arada fatih terim istifa etmez ise yuh derim başka bir şey demem. Tek neden aylık 150 milyar maaş ise, yazık olmuş adama, nereden nereye.

Norveç maçından önce istifa etmesi kadar yanlış bir hareket olamaz . O kadar sürede gelicek yeni birinin bu takıma marjinal faydası ne olurki? ...Ayrıca Fatih Terim ayda aldığı 110 milyara ihtiyacı olan birisi değil... Ama cumhurbaşkanından 10 kat fazla maaş alması çok yanlış!

Erol
18-10-2007, 09:34
en başda gelmemeliydi milli takımın başına..+ alper arkadaşımız rıdvan dilmenden bahsetmişte bu adamlar spikerle yukarıdan izliyorlar maçları yukarıdan bütün hatalar ve oynamayanlar direk gözüküyor;) ama tabiki rıdvan türk futbolunun şeytanı görmek isteriz onuda

Bestsi
18-10-2007, 10:15
ben ders almam ders veririm bu ne buyuk laftır böle yedirtirler adam lafını;)

facia
18-10-2007, 10:54
en başda gelmemeliydi milli takımın başına..+ alper arkadaşımız rıdvan dilmenden bahsetmişte bu adamlar spikerle yukarıdan izliyorlar maçları yukarıdan bütün hatalar ve oynamayanlar direk gözüküyor;) ama tabiki rıdvan türk futbolunun şeytanı görmek isteriz onuda

Görüyorda Fatih Terim dün Rıdvanın dediği değişikliklerin nerdeyse tamamını yaptı...
Sorun sadece Terimde değil futbolcularda daha fazlası var.

Dragger
18-10-2007, 11:50
Şenol Güneş'in gözünü seveyim, adamın agzına ettiler adam yine de takımı Dünya 3.sü yaptı :)

Fatih Terim bir kere cok artist, cok sımarık...Kaldırdılar heryerini zamanında hala inmek bilmiyor, defolsun gitsin bence...Sadece bu mac icin degil, herifi karakter olarak sevmiyorum.

AyB_Tv
18-10-2007, 12:00
türk antrenör devri milli takım için kapanmıştır..
derwal denizliyi
piontek terimi yarattı..

ama buraya kadarmış.. zaten gerilemede olan ülke futbolunun başına oturup yerli gitirilemez.. kapasitemiz biryere kadar.. şuan boşta olan capello gibi tecrübeli isimlerden birinin gelmesi lazım...

ayrıca ülke olarak "devşirme" futbolcuları kabullenmemiz lazım.. dün gece zaten mehmet alkışlanırken yavaş yavaş alıştığımız anlaşılıyo..
türk futbolcularının 10 tanesinden 8i kalitesiz.. servet çetin,gökhan zan,ibrahim üzülmez vs.. görüyoruz 1 değil 3 değil her hareketleri hata !! geriye kalan 2lik pay olan kalitelilerde mantalite olarak 0 !! tuncay şanlı örneği.. adam bittii..emre belezoğlu...

takımı taşıyan ana unsurlar dikkat edin hep gurbetçiler..hamit,yıldıray.. birde marco mehmet eklendi...

kısacası bu takıma türk olan vedersonun sol bek olarak mutlaka girmesi lazım !! nobrenin bebbenin girmesi lazım ! lincolnde türk olucaksa onunda girmesi lazım.. aşmalıyız bu işleri.. yendiğimiz yada yenildiğimiz zaman isim olarak "TÜRKİYE" geçiyo bireysel isimler değil..
dünya 3.lüğü şanstı gerçek kapasitemiz asla o değil,zateno jenerasyonda bitti.. kalitesiz türk futbolcularıyla yunanistana evimde yenilip malta moldovya ile berabere kalmaktansa marco,vederson,lincoln ile çıkıp çatır çatır top oynayıp yenmeyi 1000 kere tercih ederim :) ;)

MUGENPOWE®
18-10-2007, 12:22
zaten ne geldıyse oo ıbrahım delısı yusunden geldı basımsa nıe oynatmasn solda ardayla volkanı anlamam cok yazık oldu cokkkk butakım seyırcısıs cok daa gzl oynuyodu

Eriador
18-10-2007, 13:13
türk antrenör devri milli takım için kapanmıştır..
derwal denizliyi
piontek terimi yarattı..

ama buraya kadarmış.. zaten gerilemede olan ülke futbolunun başına oturup yerli gitirilemez.. kapasitemiz biryere kadar.. şuan boşta olan capello gibi tecrübeli isimlerden birinin gelmesi lazım...

ayrıca ülke olarak "devşirme" futbolcuları kabullenmemiz lazım.. dün gece zaten mehmet alkışlanırken yavaş yavaş alıştığımız anlaşılıyo..
türk futbolcularının 10 tanesinden 8i kalitesiz.. servet çetin,gökhan zan,ibrahim üzülmez vs.. görüyoruz 1 değil 3 değil her hareketleri hata !! geriye kalan 2lik pay olan kalitelilerde mantalite olarak 0 !! tuncay şanlı örneği.. adam bittii..emre belezoğlu...

takımı taşıyan ana unsurlar dikkat edin hep gurbetçiler..hamit,yıldıray.. birde marco mehmet eklendi...

kısacası bu takıma türk olan vedersonun sol bek olarak mutlaka girmesi lazım !! nobrenin bebbenin girmesi lazım ! lincolnde türk olucaksa onunda girmesi lazım.. aşmalıyız bu işleri.. yendiğimiz yada yenildiğimiz zaman isim olarak "TÜRKİYE" geçiyo bireysel isimler değil..
dünya 3.lüğü şanstı gerçek kapasitemiz asla o değil,zateno jenerasyonda bitti.. kalitesiz türk futbolcularıyla yunanistana evimde yenilip malta moldovya ile berabere kalmaktansa marco,vederson,lincoln ile çıkıp çatır çatır top oynayıp yenmeyi 1000 kere tercih ederim :) ;)

çok güzel yazmışın katılmamak elde değil :icon_tup:

coolvtec
18-10-2007, 17:19
Ben yabancı fulbolcu olayına katılmıyorum. 70 milyonluk nufustan bı milli takım çıkaramıyorsak yuh bize. İthal atlet ile altın madalya aldık, bence çok komikti.

TünayK
18-10-2007, 17:23
devsır power:)

Istilldo
18-10-2007, 17:40
sonra niye fenerin hepsi yabancı futbolcu diyolar :)

ALPER-VNS
18-10-2007, 17:46
Görüyorda Fatih Terim dün Rıdvanın dediği değişikliklerin nerdeyse tamamını yaptı...
Sorun sadece Terimde değil futbolcularda daha fazlası var.

walla sadece dünki maçta deil, rıdvanın yorumladığı FB maçlarında da aynısı oluyo.. önce rıdvan "şunu çıkarıp şunu alsa ya" diyo sonra 5dk içinde o deişiklik yapılıyo.. FB de rıdvanı görmek istiyorum ben walla daha iyi olacağı kesin ama milli takım için daha çok tecrübe lazım tabi ona bişey diyemem

Eriador
18-10-2007, 20:06
maçı geç bu sene başında Gs hakkında Tr lig inde üzerine gidilmediği için kazanıyor bu taktikle avrupada bolcalar dedi 5 gün sonra sion 3 attı .. Rıdvan FB de iken tek yenilgisi yoktu mhk ya elendi diye istifa etti keşke etmeseydi ...

Bencede Rıdvan Dilmen Teknik adam olarak tekrar kazandırılmalı ...