Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 xt yardım.
Splendour
20-09-2011, 20:48
merhabalar.aracım 2001 206 xt.(xs le aynı motora sahip) 16v araç.üzerinde şuan simota hava filtresi ve isimsiz bir son susturucu var.4-5 bin gibi bir bütçeyle bu araca performans konusunda neler yapabilirim atmosferik olarak.Ve izmirde böyle işlerle uğraşan bir usta veya mekan bulamadım ben bilgisi olanlarda paylaşırsa minnettar olurum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
çınarlıda aygaz bayisi için de proservis var onlar sana gereken yardımı verir.
Splendour
21-09-2011, 15:07
pro servisi duydumda.bu araçtan nasıl bişey ortaya çıkar yürürü iyileşirmi mesela böyle sorular var kafamda.yoksa yapılanlar psikolojik hp mi olur.
106 gti, saxo vts egzantrkleri kasnağı, düzgün filtre ve egsoz sistemi ve chiple düzgün yürüyenler var..
pro servisi duydumda.bu araçtan nasıl bişey ortaya çıkar yürürü iyileşirmi mesela böyle sorular var kafamda.yoksa yapılanlar psikolojik hp mi olur.
Ben arkadas yardimci olcaktim anck istemedi butun parcalar elimde vardi
106 gti, saxo vts egzantrkleri kasnağı, düzgün filtre ve egsoz sistemi ve chiple düzgün yürüyenler var..
106 gti egzantrikleri direk uyuyor yazilimla baya fark alacakti birde kendisine 14-60 kisa sanziman verecektim egzoz filtre gusel bir seyler ortaya cikacakti
xt'ler 90 beygir mi 110 beygir mi? ben 90 beygir diye biliyordum. 90 beygir ise masrafa deymez ama 110 beygiri doldurmak benim de hayalimdi. yapamadan verdik 206 yı ellere..
Splendour
21-09-2011, 20:20
Ben arkadas yardimci olcaktim anck istemedi butun parcalar elimde vardi
abi iyi niyetine teşşekkür ediyorumda,pek bi fikrim olmadan neyin ne olduğu konusunda acele etmekte istemiyorum. ayrıca soranlar için araç 110 bg
boosted_pug
21-09-2011, 22:14
106 gti kasnak yay şapka pt 52 egzantrik
106 gti headers 51 lik düz boru sona supersprint
custom yazılım
14-60 ve custom debriyaj seni mest eder
eğer yapabilirsen 106 gti emme manifoldu da iyi bi tercih olur ama onu takması biraz sıkıntılı
106 gti kasnak yay şapka pt 52 egzantrik
106 gti headers 51 lik düz boru sona supersprint
custom yazılım
14-60 ve custom debriyaj seni mest eder
eğer yapabilirsen 106 gti emme manifoldu da iyi bi tercih olur ama onu takması biraz sıkıntılı
pt52 piston gerektirmez mi
xt'ler 90 beygir mi 110 beygir mi? ben 90 beygir diye biliyordum. 90 beygir ise masrafa deymez ama 110 beygiri doldurmak benim de hayalimdi. yapamadan verdik 206 yı ellere..
ben doldurdum ;)
boosted_pug
22-09-2011, 10:09
pt52 piston gerektirmez mi
pistonla egzantriğin bi bağlantısı yok takarsan çok güç alırsın takmazsan az güç alırsın hee birtek şu sıkıntı olabilir senin arabanın pistonları üzerinde sübap yeri yok 52 taktığında pistonun sübaba değme ihtimali olabilir onun için piston üzerine sübap yeri açıllması gerekebilir
pistonla egzantriğin bi bağlantısı yok takarsan çok güç alırsın takmazsan az güç alırsın hee birtek şu sıkıntı olabilir senin arabanın pistonları üzerinde sübap yeri yok 52 taktığında pistonun sübaba değme ihtimali olabilir onun için piston üzerine sübap yeri açıllması gerekebilir
Aynen bu ne kadar saglikli olur
boosted_pug
22-09-2011, 21:00
piston üzerine segman kanalı açmakdan bahsediyosanız herhangi bi zararı olmaz
peki pt52 mi colombo bariani 280-280 mi
peki pt52 mi colombo bariani 280-280 mi
Hangisi ucuzsa onu al. Aynı fiyatsa satması PT52'nin daha kolay ama şahsen Colombo alırım.
bende colombo istiyorum pt52 rolantı daha skıntılı ve ayrıca yay şapka değişimi gerekiyor