Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Düzgün Dyno ?
Ankara'da aracımı ölçtürücek düzgün dyno arıyorum.En son ivedikteki beyinciye gidiyorduk o da son dyno eğrisini kalp grafiği gibi çıkarınca yeni yer aramak farz oldu.
Var mı bilinen düzgün ölçen biyer?
armağan çevik kuvvete gelmeden istanbul yolu üzerinde full petrolden hemen önce bir dyno var. fena ölçmüyor. oraya gidebilirsin. ne zaman gitmeyi düşünüyorsun birlikte gidelim ;)
Hacı asil oto ekspertız dıye bır yer varmıs dynosu yenymıs falanmış filanmış :D bi araştır.
armağan dyno'da 110-120 civarı bir güç çıkarsa seninle bir deneme yaparız :D :D
Ankara'da aracımı ölçtürücek düzgün dyno arıyorum.En son ivedikteki beyinciye gidiyorduk o da son dyno eğrisini kalp grafiği gibi çıkarınca yeni yer aramak farz oldu.
Var mı bilinen düzgün ölçen biyer?
Orası düzelmiş diye duydum...
armağan dyno'da 110-120 civarı bir güç çıkarsa seninle bir deneme yaparız :D :D
125 de 130 da çıkarmışlığı var abi. 125likde eğri de düzgündü.Ama bi filtre egzozla sen inandın mı buna hayır.Bende peh ihtimal vermemiştim o zmn:D
Orası düzelmiş diye duydum...
Ben sadece taşındı diye biliyorum abi.Hala aynı diye duydum..
sen ne zaman gidersin bu dediğim yere? :)
sen ne zaman gidersin bu dediğim yere? :)
Abi bi soruşturalım en iyisi nereyse oraya gidelim.Seninki en iyise cumartesiye giderim :)
Abi bi soruşturalım en iyisi nereyse oraya gidelim.Seninki en iyise cumartesiye giderim :)
bunların dyno'su yeni sayılır. bu dyno'lara adam gibi kalibrasyon yapan kimse yok. kullandıkça dyno'nun ayarı bozuluyor sonra sapır supur değerler ölçüyor. bu dyno da bozulmadan önce ölçtürebilirsin :D
GokhanE.
21-09-2011, 13:29
Ankara da yük dynosu yok benim bildigim kadarıyla,yol şartlarında aracı yüke bindirerek ölçmeyen dynoların da sağlıklı olmadıgı biliniyor.
Ankara da yük dynosu yok benim bildigim kadarıyla,yol şartlarında aracı yüke bindirerek ölçmeyen dynoların da sağlıklı olmadıgı biliniyor.
Bi dyno için başka şehire gidemiyceğimize göre elimizde olanların en iyisine ölçüm yaptırsak yeterlidir benim için :)
Yıldız sanayinin karşısındaki güzel bence.
Corsa,combo,mondeo götürdük mondeo benzinliydi 90hp 200nm tork çıkmıştı orjinali 130hp 170 küsür torktu :D
Comboyla corsa iyiydi ama :)
istanbul yolundan batıkentten ankamalle giderken etlik sapağını geçince ilerde metro köprüsünün altında ki iş yerlerinde ASİL OTO orda mustafa abi var Altaylar Kemal yolladı derseniz hertürlü yardımcı olur
Emre Ekrem
21-09-2011, 17:34
Var mı Ankara da doğru düzgün bir yer ?
TURBO CİVİC
21-09-2011, 18:18
ben zamanında bosch un bir yeri vardı,orada cıkıyorduk hep (tam ismini hatırlamıyorum ama bilen cıkıcaktır illaki yazarlar)
Yenimahalle tarafından
aselsana giderken
aselsan kavsagını gecınce yıldız hurdacılar sanayısıne dogru gıderken
ostım koprusune gelmeden sagda
dyno var
orada olcture bılırsınız.
İzmire gel Ka-Style da ölçtür tam olsun :D
İzmire gel Ka-Style da ölçtür tam olsun :D
Şuan ayvalıkta olsak olurdu:D
Şuan ayvalıkta olsak olurdu:D
ctesi buluşalım benim dediğim yere gidelim ;)
JapanVsGermany
21-09-2011, 19:46
Ankara 3 farkli yerde dyno ya soktum araclarimi, bir daha da asla parami cope atmam diyorum...
Iphone dan inen dyno uygulamasi bu 3 farkli yerde aldigim sacma rakamlardan cok daha gercekci emin olun...
bunların dyno'su yeni sayılır. bu dyno'lara adam gibi kalibrasyon yapan kimse yok. kullandıkça dyno'nun ayarı bozuluyor sonra sapır supur değerler ölçüyor. bu dyno da bozulmadan önce ölçtürebilirsin :D
Abi bu dediğin yer tam neredeydi.Opera tarafından ist yoluna bağlanan yoldamı.Yani iskitlerde ?
Abi bu dediğin yer tam neredeydi.Opera tarafından ist yoluna bağlanan yoldamı.Yani iskitlerde ?
evet orda.. kazım karabekir köprüsünden sağa dönüyorsun, full benzinliğe gelmeden hemen sağda.. yanında oto yıkamacı, onun da yanında Full benzinlik var..
KingoAtmo
28-09-2011, 10:47
Ankarada rol vtec en güvenilir dynodur
tdipower
28-09-2011, 10:49
Ankarada rol vtec en güvenilir dynodur
ahahaha :D