Orijinalini görmek için tıklayınız : Van da catisma 2 sehit!!!
searock///
22-09-2011, 00:18
Van'da atma: 2 ehit - Hrriyet Gndem (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18795789.asp)
searock///
22-09-2011, 00:25
Artik oldukca normal bi olay oldu bu :((( hergun sehit haberi !!! Bu ulkeyi bu durumlara dusurenler utansin!!! Basbakanda hele bi filistini libyayi Huzura kavustursun sonra sira bizede gelicek insallah
MR.TurboALİ
22-09-2011, 00:47
şaşırıyorum şaşırıyorum nerde bu millet nerde nerde be kardeşim neden ses çıkmıyor neden izliyoruz...
kaan_cupra
22-09-2011, 01:17
Allah belalarini versin!..Turklere bunlari yapiyorlar ve yukardakiler hala neyin pesinde..Yazik vallahi yazik.
Secim donemlerinde onlari savunup onlara oy verenler..bi dahaki secim donemine kadar bu sehitlerin haberleri insallah akliniz bi yerinde duru!
ÇALIŞKAN
22-09-2011, 01:20
bizi satan araplar için israille nerdeyse savaşa girecez bizi koruyan bizim öz evletlarımız öldürülüyor biz hala bakıyoruz....İran pjak ın ana kampını n birini ele gecirmis iran ı ayakta alkışlıyorum bizim yöneticilere de yazıklar olsun diyorum...
Vtec-SEDAN
22-09-2011, 01:22
Arefe günü, Ramazan Bayramı.. hatta Kurban Bayramına doğru bir aksilik olursa hiç olmadı seneye falan bir tatbikat yapacağız..
garip bir durum aldı memleket.. 1 dakika haber bülteni, gazetelerde ufak bir küpür falan geçişiyor olaylar ama dış sorunlar, sondajlar, saçma sapan lafta hiç sevmediğimiz memleketlerin liderleri ile alenen görüşmelerle beraber düşmanımız bu haberin baş adamları teröristlerin belirli kesimleri ile en güvenilir kurumlarımızın toplantı halinde olmaları... en acısı diğer milletlerde insanların geçim zorluklarıyla beraber onların başındaki bizim adlandırdığımız terörizm bizim iç sorunlarımız oldu.
çok yazık. Allah rahmet eylesin şehitlere.. Onların güzel ailelerine maalesef sabır ihsan eylesin...