Orijinalini görmek için tıklayınız : alfa romeo gt hakkında bildikleriniz?
2006 ve ustu gt hakkında neler bılıyoruz? nedir ne degildir? sıkıntılar,keyıfler cikolatalar piskevitler?
ALPER-VNS
22-09-2011, 14:51
içi fiat palio dışı da eskidi artık.. alfa mito çok güzel ama, hem yeni hem 170hp mi ne.. bi bak combo ;)
AcA_1988
22-09-2011, 16:54
Benimde ilgi duydugum bir araç konunun takipcisiyim
panpiş zamanında niyet ettiydim
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/63899-alfa-romeo-gt-coupe-19jtd.html
Boost Up
22-09-2011, 21:15
içi fiat palio dışı da eskidi artık.. alfa mito çok güzel ama, hem yeni hem 170hp mi ne.. bi bak combo ;)
Mitonunds içi Fist Bravo:) 170 lik modelleri bence polo gti kovalayabilecek tarzda. oldukça hafif bir araç. bende 135 lik hp var, chipli downpipe li 1.4tsi a3 geçemiyor:)
motorunun parcaları ucuz. parca sıkıntısı yok. partikül filtresi sıkıntısı var o da iptal edilebiliyor artık. cok ugrastım cok guzel gucler cıkıyor. tipi hosuna gittiyse mutlaka temizini al yoksa bela olur basına
motorunun parcaları ucuz. parca sıkıntısı yok. partikül filtresi sıkıntısı var o da iptal edilebiliyor artık. cok ugrastım cok guzel gucler cıkıyor. tipi hosuna gittiyse mutlaka temizini al yoksa bela olur basına
2.0 selespeed bakıyorum ben onlar nasıl?
selespeed sanzımanın sıkıntıları var biraz. ayarı fln baya sıkıntılı.. ama yapılabiliyor.. biraz sac bas yoldurur ama hallolur..
156 mıydı neydi o kasada selespeed şanzıman arıza yapmıştı arkadaşımda. Sahibi hiç mutlu olmamıştı çözümün faturası karşısında. Gerçi kmsi çok yüksek bir araçtı ve kendi pek iyi araç kullanmazdı.
2 yıl alfa romeo 147 kullanmış birisi olarak gt nin de çabuk dağılacağını, yağ eksilteceğini, iç plastiğinin pek de kaliteli olmayacağını, elektrik tesisatının soruın çıkaracağını, ayda bir dış aydınlatma ampüllerinden birisini patlatacağını söyleyebilirim (kendi tahminlerim ve deneyimlerimdir) :) bunun dışında felaket güzel viraj dönebileceğini de eklemek isterim :)
baskan sen japondan vazgeçme