Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gittigidiyor.com sitesinden alışveriş..

burak35-
22-09-2011, 19:37
Gittigidiyor.com sitesinden alışveriş yapıcam bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama dolandırılmaktan korkuyorum bu siteden hiç bu gibi ürün alan varmıdır ??

Şimdiden teşekkürler :)

Emre İlbi
22-09-2011, 19:44
Gittigidiyor.com sitesinden alışveriş yapıcam bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama dolandırılmaktan korkuyorum bu siteden hiç bu gibi ürün alan varmıdır ??

Şimdiden teşekkürler :)

ben almıştım tekno bilmem bişey diye bir kullanıcıdan, adamlar sağlam firma,
gelmesi 1 ay sürer dediler, dedikleri gibi 1 ayı buldu,
sağlam bir üründü, halen kullanıyorum, çok memnunum,

kullanıcı ile ilgili yorumları iyi takip edin, okuyun :)

Kadyr
22-09-2011, 19:46
orda dolandırılma olmaz herhalde ya ben bı kac kere kucuk alısverıs yaptım para once havuzda duruyor urun gelınce onay verırsen hesabına gecıyor adamın.3 gun ıcınde gelmezsede iptal edebılıyosun sanırım

levent
22-09-2011, 19:49
bende aldım foto makinesi gg aracılığı ile, sıkıntısız şekilde teslim aldım kullanıyorum.

daha birsürü elektronik eşya vs aldım gg aracılığı ile ayrıca.

Starion
22-09-2011, 19:53
GG'de dolandırılma yaşamazsınız. Ödeme yaparsınız, ödemeniz satıcıya değil GG'nin havuz hesabında bekletilir, ürün elinize ulaşır ve onay verirsiniz. Onay süreniz 3 iş günüdür. Rahatça ürünü inceleyip onay verebilirsiniz. İade hakkınız daima mevcuttur. Sebep göstermeksizin ürünü kargo bedelini ödeyerek iade edebilirsiniz. GG'de üç seneyi aşkın mağaza işlettim, kötü niyetli bir satıcı dahi olsa alıcıyı kazıklama ihtimali yoktur.

burak35-
22-09-2011, 19:53
Yorumların sahte olabilme imkanı var ne yapsam bilemiyorum biraz kararsızım.

ÜSTÜNERC
22-09-2011, 19:58
ben yıllardır alısverıs yapıyorum su ana kadar belkıde 50 ye yakın ürün almısımdır telefon olsun giyim olsun xenon olsun allaha sukur dolandırılma gıbı bı sıkıntı ıle karsılasmadım.En kötü adam kargo yapmaz zatenki paranı gerı almıs olursun urun gelmedı dıye.Yani sen parayı adama aktarmıyorsun dırekmen gittigidiyor sıtesıne atıyorsun oda gizli biryer kredi kartı sıfren vs hıcbırsey gorunmez calınmaz rahat olabılırsın...Ürün eline gelıncede onayla butonuna basıyorsun olumlu veya olumsuzda oy kullanıyorsun.İçin rahat olsun gittigıdiyor hepsiburada giibi sitelerden sorunsuz alısverıs yapabılırsın güvenli sitelerdir her 2 side.Tanınmamıs siteler risklidir.Zaten yorumlardan satıcının nası bı satıcı oldugu anlasılır yorumlarına ve puanına bakarsanız ıcınız daha rahat olur...

Emre İlbi
22-09-2011, 20:16
Yorumların sahte olabilme imkanı var ne yapsam bilemiyorum biraz kararsızım.

illa ki içlerinde sahte olanlarda vardır, lakin Gitti gidiyor alışverişten sonra insanın kafasının etini yiyor, yorum yap yorum yap diye :D

ozzi41
22-09-2011, 20:17
Bu gune kadar en az 25 işlem yaptım hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim

cagri-35
22-09-2011, 20:32
Yıllardır alır satarım gg de , çok çok fazla işlemim var. Asla problem yaşamassın sistem güzel işliyor. Dolandırılmassın rahat ol.

recky
22-09-2011, 20:39
gıttıgıdıyortdan daha once 3 tane makına aldım
satttım elımde 1 tane kodak m381 siyah renk var
1 tane yedek pıl ıle verebılırım cıhaz sıfır
dusunursen verırım
http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/M381_Digital_Camera/productID.156586000

burak35-
23-09-2011, 19:08
gıttıgıdıyortdan daha once 3 tane makına aldım
satttım elımde 1 tane kodak m381 siyah renk var
1 tane yedek pıl ıle verebılırım cıhaz sıfır
dusunursen verırım
KODAK EASYSHARE M381 Digital Camera (http://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/M381_Digital_Camera/productID.156586000)

Benim ona benzer makinem var ben biraz daha profesyonel düşünüyorum teşekkürler :)

Day Walker
23-09-2011, 19:17
Satan kisi icin yorumlari oku oyle al ben bugun alis veris yaptim

lnd_samet
23-09-2011, 19:37
ürün adamın elindeyse zaten ertesi gün elinde olur.
yok 1 ay sonra diyorsa Yurtdışı fiyatının üstüne kar koyup satıyordur.gümrüktende senin adınla gececektir.
otomatik para hesabına geçmemesi için ürünü teslim almadıgını gg a bildir ve süreci dondursunlar.sonra bekle ürünü.
yada yurtdışından sende sipariş et.
hoş bu ara gümrükler cok kötü benden söylemesi...

burak35-
23-09-2011, 19:48
Anlıyorum biraz beklemede kalayım o zman belki daha iyi ürünler çıkar piyasaya sağolun :)

Onamdar
23-09-2011, 21:21
ben 25-30 tane ürün aldım gg den hiç birinde problem yaşamadım ne ödeme ne kargo konusunda bir tanesi hariç. Birtane cep telefonu aldık kız arkadaşıma adam orjinal garanti filan vermiş baya yazmış döktürmüş. Aldık telefonu 2 3 gün sonra problem oldu gönderdik geri yaptırıp yolladılar neyse 2-3 ay sonra şarjı çabuk bitiyordu bi tane batarya alalım dedik telefoncuya gittik adam imeiden modeline bakıyım öyle veriyim dedi bataryayı iyi dedik verdik imeiyi adam bu telefon kaçak dedi. Dedim hass.tr. Türkiyedeki başka bi telefonun imeisine kaydetmişler bunu. Neyse aradık adamı tel cevap vermiyo mail attık yok hiç bi şekilde ulaşamadık. GG ye mesaj attık adamların bütün kişisel bilgilerini yolladılar sağolsunlar. Savcılığa verdik ama bi haber yok henüz. Gittigidiyor gerçekten çok güvenilir bi platform ama bi taraf art niyetli olunca yapıcak birşey yok tabi.

Anıl E.
24-09-2011, 09:47
Ben çok şey aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım merak etmeyin gönül rahatlıgıyla alışverişinizi yapın

ygtkrmdnz
24-09-2011, 09:53
2 sene once kodak fotograf makinesi almistim soyledikleri gunde ve ozelliklerde geldi hicbir sıkinti yasamadim

merve
24-09-2011, 09:55
sanırım siteden çok kullanıcıya dikkat edilmesi gerekiyo.

burak35-
24-09-2011, 10:01
Bazı şerefsizler çıkıyor mutlaka o şerefsizlere denk gelmemek asıl mesele işte..

ÜSTÜNERC
24-09-2011, 10:03
Bazı şerefsizler çıkıyor mutlaka o şerefsizlere denk gelmemek asıl mesele işte..

aynen öyle.Bunun icin aldıgı olumsuz yorumları mutlaka oku ürün eline gelmeden parayı asla yollama ve ürünun bellı gunu varya 6-7 günmü kendisi onaylıyor bazen bunada dikkat etmelisin.Elinden geldiğince olumlu oy alan kısılerden alısverıs yapman senın ıcın en ıyısıddır

BAŞAR
24-09-2011, 10:03
satıcıya yapılan yorumlara dikkat et olum lu olumsuz bir şablon var orda onu takip edersen anlarsın ben çok alış veriş yaptım şükürler olsun ki hiç keleğe gelmedim...

gambit49
24-09-2011, 14:33
ürünü kargo gorevlisinin yaninda acin kontrol edin baktiniz sikinti var urunu teslim almayip geri gonderin para onay ile karsi tarafa gectigi icin sıkıntı yok ama urunun elinize gecmesi onayın bekleme suresinden uzunsa yine bir gg musteri hizmetleri ile gorusun derim

|KaAn|
24-09-2011, 18:09
1.76-76kg olan kendim için almış olduğum medium tshirtun 1.84-110kgluk abime olması dışında bi sıkıntı yaşamadım,o da zaten yabancıya gitmemişti :)

burak35-
24-09-2011, 20:37
Anlıyorum sıkıntılı bir iş biraz ama illaki doğrularıda vardır teşşekürler tavsiyeleriniz için :)

cabrioleter
24-09-2011, 23:49
ürünü kesinlikle alırsın ama kullanıcıya dikkat et sahte veya kaçak ürün gönderebiliyorlar. beğenmezsen kapıda iade edebiliyorsun

TT_BOY
25-09-2011, 14:06
kesinlikle güvenilir bi site , tavsiye ederim ..