Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce kaç hp artar
cupram için filitre takıp katalitiği iptal edip orj eksozla kullansam artı eksi ne olur kaç hp alırım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Ahmet_28
22-09-2011, 22:16
hp net olarak bilemem ancak kat iptali yerine dp ve komple düz boru ile epey farkeder
colt czt de bile headers+düz boru ile 17 hp alınıyor
hp net olarak bilemem ancak kat iptali yerine dp ve komple düz boru ile epey farkeder
colt czt de bile headers+düz boru ile 17 hp alınıyor
o şekil baya fark eder tahmin edebiliyorum ama orj borusuda baya bi kalın 60lık gibi bişiy ve oem eksozla bişeyler olurmu acaba katı iptal edince arıza ışığı yanarmı ve yanarsa bi zararı olurmu
By_HaNNibaLL
22-09-2011, 22:33
o şekil baya fark eder tahmin edebiliyorum ama orj borusuda baya bi kalın 60lık gibi bişiy ve oem eksozla bişeyler olurmu acaba katı iptal edince arıza ışığı yanarmı ve yanarsa bi zararı olurmu
headers yapilacaksa sensor yeri ayarlanir
Ahmet_28
22-09-2011, 22:36
cuprada tecrübeli arkadaşlar yazar ama yanacaktır diye tahmin ediyorum.czt de yanıltıcı ile hallolluyor o sorun cuprada aynı şekildedir sanırım.
kelalper
22-09-2011, 22:54
+ yazılım tavsiye ederim.