Orijinalini görmek için tıklayınız : - 34 MFK 52 | Lincoln Aviator Drift @ Turkey ..
http://www.youtube.com/watch?v=V5qJapra3qA&mode=related&search=
Bence hiç yakışmıyor bu tip hareketler bu tür kasalara.
-Bence çok yakışıyor bide herkezin harcı değil oda iyi .. :)
merttepe
19-10-2007, 19:09
hey maşallah :D virajda çok kaymakmış..
bence de yakışmıyor, araç fazla ağır viraj çıkışlarında nası savruluyor aksi yöne baksanaza .
ağırlık merkezi yerden çok yüksek. ne kadar yeteneklide olsa aracın savrulmaları çok kontrolsüz ve aşırı tehlikeli. bazı durumlarda toplamak için yapılan ufacık kontralar bile acaip ters tepebiliyor. büyük araçlarda bu hareketleri yapmayı hoş bulmuyorum. şahin bile daha az tehlikeli olur kanımca.
S2000'le daha iyi dönülüyor oralarda eheh , baranla güzel deneyimlerimiz olmuştu aynı videodaki virajda :)
Buğra A.
19-10-2007, 21:31
Şöför fenaymış =) Bu spinnerlı jantlı Lincoln sanırım.Trafiğe kapalı bir noktada yapmalarıda ayrı bir güzel.
Birde bunu buldum : http://www.youtube.com/watch?v=p9Cu8zI6LU4
Trafiğe kapalı değilki orası .
Buğra A.
19-10-2007, 21:36
Trafiğe kapalı değilki orası .
Farkındayım.Araç olmaması trafik ile alakası olmadığının göstergesi zaten.Bariz bir şekilde erken saatte yapmışlar bilinçli olarak.
Dolmuş yolu orası genelde yoğun bir yol.
Şöför fenaymış =) Bu spinnerlı jantlı Lincoln sanırım.Trafiğe kapalı bir noktada yapmalarıda ayrı bir güzel.
Birde bunu buldum : http://www.youtube.com/watch?v=p9Cu8zI6LU4
-Evet faruğun bi kaç videosu daha var CLK'ylada güzel yanlıyordu ..
Öyle bir aracla bunları yapmak gercekten cesaret ister, cok da güzel görüntü vermis acıkcası...
Tehlike diger araclara göre cok yüksek tabi ama arkadas calısmıs sanırım bu isi :)
tuhaf
(10 karakter kısıtlaması mesaj uzunluğunu kısıtlayabilir ama söylemek istediklerimi asla)
Öyle bir aracla bunları yapmak gercekten cesaret ister, cok da güzel görüntü vermis acıkcası...
Tehlike diger araclara göre cok yüksek tabi ama arkadas calısmıs sanırım bu isi :)
-Faruk'u hatırlamadın heralde coilover'lı clk FRK 64 ..
drıft ahmete verın bu aracı neler yapar neler :)
M_PROJECT
20-10-2007, 00:11
drıft ahmete verın bu aracı neler yapar neler :)
bence bu arkadasa baska bi arac vermek lazim
el freni ile mi yapılıor bu hareket nasıl oluyor . su yana kayma olayını bi biz yapmadık sahinin den doblosuna herkes yapıyor. tepsi koyup yapanlar bile var, gerçi gerek de yok ya neyse...
-Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla bu arkadaş her araçta yapabiliyor zaten bayağı pro şekilde .. :)
ALPER-VNS
20-10-2007, 02:35
walla sorento warken 3.18den daha güzel yanlıyodu.. dizel araba tork yüksek falan ondanmıdır bilmiyorum ama iyiydi yani.. hemen hızlanmıyodu araba yawaş yawaş sallıyodu arkayı :D bu da güzel olmuş ama kocaman jantları we arabanın ağırlığını düşününce
Ataşehir tarafında spin attığını görmüştüm hiç bozuntuya vermedi aynen yan yan devam :) araç sahibi çözmüş bu olayları :)
eylenceli goruntu fakat o arabayla ne gerek var bole şeylere yaw :D
yusufbatırel
20-10-2007, 08:43
fenerdede goruyoruz aracı masallah her vırajdan yan cıkıyor kaza bela vermesın.
arkadaş yorumlardan anladığım kadarıyla bu işin tam pro'u olmuş ama bu kasayla iyi çıkıyor
Mechanix
20-10-2007, 09:39
Valla bana sadece gaza basıp kontra veriyor gibi geldi :) Sonra ayağını gazdan fazla hızlı çektiği içinde 2 videoda da diğer tarafa savruluyor araba.
tunbullah
20-10-2007, 10:07
bence de yakışmıyor, araç fazla ağır viraj çıkışlarında nası savruluyor aksi yöne baksanaza .
sankı savrulması agarlıgından degılde saga kırmasından dolayı kaynaklanıyoo:beuj:
Ferhat_V
20-10-2007, 10:30
güzel yapmış tebrikler..
http://www.youtube.com/watch?v=p9Cu8zI6LU4
şu videodakini bizim burda F150 ile yaptılar acayip zevkli bişey..:D
Valla bana sadece gaza basıp kontra veriyor gibi geldi :) Sonra ayağını gazdan fazla hızlı çektiği içinde 2 videoda da diğer tarafa savruluyor araba.
-Ben onu bilerek makarasına yaptığını zannediyorum ..
Mechanix
20-10-2007, 15:52
Ben sanmıyorum.
-Ben onu bilerek makarasına yaptığını zannediyorum ..
Mechanix e katılıyorum çünkü diğer videosundada aynı şekilde savruluyor..
Sürekli makaramı yapıyor bu arkadaş ?
-Ya ben kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum sadece arkadaşın videosunu koydum ve
banada öyle geliyor onu diyorum bende her videoda savruluyor aracı ya ağırlıktan dolayı
veyada makarasına bilmiyorum sonuçta vermiş işte yan'ı ve her gördüğümdede veriyor ..
kocaman bi kütlenin böle yanlarken verdiği görüntü gerçekten çok hoş :)
ALPER-VNS
21-10-2007, 01:14
ya arkadaşlar araç yüksek olduğu için oluyo bence bu sonradan sawurma.. sorentoyla kaldırıma çıkıyodum bikeresinde, bende de hata wardı tabi gazı öyle aniden bırakmamak da lazımmış..
Aynen katılıyorum sana mustafacım..
Cem :Ehing yapmışızdır çıtır şeyler :D