Orijinalini görmek için tıklayınız : EG Team
kadir jdm civic
23-09-2011, 08:44
Tüm eg kullanıcılarına selamlar olsun tamamen birbirimize teknik konularda yardımcı olmak amaçıyla konu açılmıştır atar gider yapılmaması önemle belirtirim.
kadir jdm civic
23-09-2011, 08:46
ilk konuda bende bilirsinz ZC sedan si m var az cigerden gidiyordu dün üst kapagını söktük ince conra portpolish yaptırıyorum tek düşüncem ince conta sıkıntı yaşarmıyım aracı zorladıgımızda acaba conta yakma olayı olur mu ???
civicsi_r
23-09-2011, 12:35
kadir inceyı kaça aldın.?
PPR engineering
23-09-2011, 12:39
ilk konuda bende bilirsinz ZC sedan si m var az cigerden gidiyordu dün üst kapagını söktük ince conra portpolish yaptırıyorum tek düşüncem ince conta sıkıntı yaşarmıyım aracı zorladıgımızda acaba conta yakma olayı olur mu ???
termostat ve fan müşürünü after market bir ürünle değişmen gerekiyor.spoon.mugen.budy club vs vs gibi radyatörünüde komple elden bi gecir istersen mutlaka su olmasın içinde iyi marka antifiriz tercih et..
arda aykan
28-09-2011, 17:23
konu hayırlı olsun...ince conta olayı çok keyifli...suyuna dikkatet ve b16 radyatör kullanabilirsin mesela...
port polish'i nerde yaptırıyorsun ?
gayet keyifli olur aracın şimdi doğru işçilik olursa.
termostat ve fan müşürünü kaan abinin de dediği gibiafter market bi ürün al kesinlikle değiştirip. daha erken fan açtır arabaya vs.
kaç mm ince conta?
kadir jdm civic
28-09-2011, 23:31
ince conta cometic 0.27mm
port polishi birilirsiniz draglarda yarışan kadettler var cenker abinin tüm camia tanır onun kapakcısına yaptırdık çok guzel oldu benım içime sindi en ufak ayrıntısına kadar yapıldı.
bakalım eksiklikler var daha ama farkı ayarsız olmasına ragmen iyi hissettim hoşumada gitti yaptıgın emeklerın boşa gitmemesi ve umdugunu bulmak çok guzel birsey
eski kasa accord yanlıs hatırlaıyosam 91 falan olması lazım onların radyatörünü kullan bence daha büyük birde herkesin dediği gibi termostat müşür falan bunlarada bi baktır sonuçta port polish ve ince conta yapıyosan dikkat etmen gerekecek