Orijinalini görmek için tıklayınız : 235/45/17 Lastik İhtiyacı Olan Varmı???
hakotech
23-09-2011, 09:43
arkadaşlar audi'me 4 adet sıfır lastık aldım,elimde 2 adet iş görücek hatta 1 tanesi baya iyi durumda michelin pilot sport2 lastik bulunmakta..diğer ikisinde balon oldugundan attım gitti..
konunun özüne geleyim..gercekten ihtiyacı olan bir arkadaşıma bedelsiz hediye olarak vermek istiyorum..benim işime yaramıyo artık, bari işini görecek bir arkadaşımıza faydası olsun...
NOT:çok rica edicem arkadaslar, lütfen gercekten ihtıyacı olan arkadasımıza gitsin lastıkler..
(istanbul içi elden teslım alacak olan varsa cok makbule gecer )
dedebeto
23-09-2011, 09:45
ılk sırada olmasamda lastıkler ısımı gorur
hakotech
23-09-2011, 09:47
ılk sırada olmasamda lastıkler ısımı gorur
inşallah,bakalım ılk sırada yer alıcak ıhtıyacı olan bı arkadasımız cıkmassa sız alın :) gercı ızmırdesınız sanırım kargo bana bıraz sıkıntı olur..
dedebeto
23-09-2011, 09:48
kargo sırketını ararız gelır alır lastıklerı..
hakotech
23-09-2011, 09:50
kargo sırketını ararız gelır alır lastıklerı..
valla sız bı sekılde ayarlarsınız artık..yarın aksama kadar beklıyelım olmadı öle yaparız :) anladıgım kadarı ıle cok ıhtıyacınız yok..?
bnmde işime yarar.başkasına daha cok faydası olacaksa tabi önceliklidir :) yeriniz nerdeydi ?
hakotech
23-09-2011, 09:54
bnmde işime yarar.başkasına daha cok faydası olacaksa tabi önceliklidir :) yeriniz nerdeydi ?
ben bahcelıevlerdeyım lastıkler avcılarda..ıstenıldıgınde avcılardan yada bahcelıden verebılırım
Bende pendikteym hatta şuan tuzlada istanbulun diğer ucu :) ha buraya kargo ha izmire kargo ayni tutar herhalde :D
hakotech
23-09-2011, 09:59
Bende pendikteym hatta şuan tuzlada istanbulun diğer ucu :) ha buraya kargo ha izmire kargo ayni tutar herhalde :D
valla okadarını bılmıyorum kargo sırketıyle anlasırsınız bı turlu :)