Orijinalini görmek için tıklayınız : s2k,s2k,ep3 izmir marşı akustik versiyon
hsyn_çvk
24-09-2011, 10:05
akşam dyno night'dan sonra otobana doğru giderken hazır tünelide bulunca 2 tane s2000 ve bir ep3 bi senfoni yapalım dedik ;)
http://www.youtube.com/watch?v=goGumYRc40Q&feature=player_embedded
Harıka :)
Hepsıne Kocaman Masallah.
Ö.öztüRk
24-09-2011, 10:10
ohh izmir marşı :) maşallah araçlara
tünelde üstten gecen ınsanlar ayılmıstır kesinlikle :D
life is life
24-09-2011, 10:44
biraz kısa olmuş senfoni, tünel çıkışına doğru. maşallah..
maşallah dün gece iyidi
@life is life tünel zaten çok kısa
by serçe
24-09-2011, 11:24
maşallah hepsine ayrı ayrı
İzmir marsi hemiii :) masallah araclara daha uzun olsaydi keke
JumboAli
24-09-2011, 12:49
dun aksam otoban mevzularından bı olay anlatıyım ozaman :D
2 s2000 denıyor arkalarından TypeR'la selcuk abıde Sıkıyo. selcuk abının 3te uzaması o desıbelı bol olan ses ıle yanımdan gecıyor ve ben napıyorum Yanımda Sözlum oturuo kendısı yaklasık 50kılo Ben Bacagına yumruk atıorum sese bak dıe kız felc oluyodu az kalsın :D hahaha
saf herif, kızın bacagına gaza gelip yumruk atıyo.. ben varım diye düşünüp :D şizofrene bağlanıyo insan bazen :D :D
jum alemsin,yazık kıza :D
konak alt geçit güzel yer,biraz daha uzun olsaaa...gecenin denemelerinden videolar vardı ama kim bilir kimde,nerede ? :)
azdaha sabır diyorum bende..:)
mşllh. araçlara
hsyn_çvk
24-09-2011, 15:45
bende balkanın s2k ile deneme videom var ;) esas ses orda selçuk :icon_tup:
alpergti
24-09-2011, 16:00
jum alemsin,yazık kıza :D
konak alt geçit güzel yer,biraz daha uzun olsaaa...gecenin denemelerinden videolar vardı ama kim bilir kimde,nerede ? :)
müdür maşallah hakkını veriyosun tayyarın :icon_tup:
eğer bulablrsem video koymaya çalışırım :) maşallah araçlara.
NOT:Selçuk abi bulamadın abi bir tane ep3 bana ;)
güzel bı geceydı masallah herkese
müdür maşallah hakkını veriyosun tayyarın :icon_tup:
eyw alperim :)
@cenk35 yaza kadar beklemen lazım :) alg 11 vardı satılıklarda duruyorsa bi görüş istersen ;)
react1ve
24-09-2011, 18:31
2 s2000 denıyor arkalarından TypeR'la selcuk abıde Sıkıyo. selcuk abının 3te uzaması o desıbelı bol olan ses ıle yanımdan gecıyor ve ben napıyorum Yanımda Sözlum oturuo kendısı yaklasık 50kılo Ben Bacagına yumruk atıorum sese bak dıe kız felc oluyodu az kalsın :D hahaha
abı ole bı anda bende kız arkdsmn kolunu sıkıyorm hıc farkında olmadan..artık alıstı seste cıkarmıyor normal karsılıyor =)
boşver abi yazı kısı typer canavar gibi olmus kazasız belasız bende küçükte olsa bi video var abi
Shero Dolunays Videos | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=152180191543686)
tşk ederim hersey için:icon_tup:
Ahahaha aynısını bi kere benim hatuna yaptım kahkahalara boğuldu :D
Dizelimle geleydim Dyno Tork göreydi :hahaha::hahaha::hahaha:
berkayGLRN
24-09-2011, 22:07
maşallah araçlara..
boşver abi yazı kısı typer canavar gibi olmus kazasız belasız bende küçükte olsa bi video var abi
Shero Dolunays Videos | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=152180191543686)
tşk ederim hersey için:icon_tup:
araçlara massallah . :)
bu denemenin sonucu ne oldu ?
MR.TurboALİ
25-09-2011, 14:13
maşallah hepsine biraz kısa sürmüş ama :D