Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 61 LF 678 kotucocuk

kotucocuk
24-09-2011, 16:10
http://img716.imageshack.us/img716/8959/tokiome.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/tokiome.jpg/)

http://img52.imageshack.us/img52/6623/36852562.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/52/36852562.jpg/)

http://img828.imageshack.us/img828/2993/psdcopyc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/828/psdcopyc.jpg/)

http://img153.imageshack.us/img153/6633/dmr8912rrrrr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/153/dmr8912rrrrr.jpg/)

http://img171.imageshack.us/img171/6072/dmr8927.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/171/dmr8927.jpg/)

http://img64.imageshack.us/img64/7983/dmr8941.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/64/dmr8941.jpg/)

http://img59.imageshack.us/img59/5772/dscf4921m.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/59/dscf4921m.jpg/)

bunlarda fuarlardan :)
http://img11.imageshack.us/img11/2557/dbtuningistanbul00711co.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/dbtuningistanbul00711co.jpg/)
http://img853.imageshack.us/img853/5153/61lf678.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/853/61lf678.jpg/)
http://img824.imageshack.us/img824/7129/megane1yg0db5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/824/megane1yg0db5.jpg/)

MOTOR

Tech power Chip tuning, supersprint remus egsoz, K&N filtre kiti Headers,60lık düz boru

SÜSPANSİYON

S racing Coilover

JANT/LASTİK

18 inç Cabo krom - 215/40 R18 Marshall

DIŞ KISIM

Özel yapım body-kit,Roadbox Rollcage,Angeleyes far,AKS stoplar, Vertical doors kapı sistemi,Özel sedefli kırmızı boya, Siyah mat kaput,M3 aynalar,Cam filmi araç altı neon aydınlatma

İÇ KISIM

Komple ve dashboard, kapı cepleri ve torpido boyaması, sportif vites topuzu, sportif pedal, yağ harareti ve akü şarj göstergeleri

SES SİSTEMİ
Pioneer ana ünite, Focal komponent, Cadence Amfi Cadence 2 Adet 30cm Bas cadence mid bas 4 farad cadence kapasitör

berkay_aydin
24-09-2011, 16:14
maşallah kazasız belasız.. Emek verilmiş ancak orjinale dönülse daha iyi olur düşüncesindeyim..

MR.TurboALİ
24-09-2011, 16:42
hemşerim alınma ama katliam olmuş aracı biliyoruz emek var saygı duyarım kazasız belasız.

a.colak
24-09-2011, 16:56
fuarda falan iyi gider belki ama caddede malesefff bide ferrari logoları olmasaymış keşke çamurluklardaki

zıpzıp
24-09-2011, 16:58
arka tampondaki gümüş top gibi şeyler nedir ?

::ZaFeR::
24-09-2011, 17:02
Zamanında çoğumuzun belkide ağzının sularının akarak baktığı araçlardan biriydi.Bana göre hiç te katliam olmuş demek yakışmaz bu araç için.Doğruya doğru.Hoşuma giden araçlardan birisi.Kazasız belasız sürüşler :)

kotucocuk
24-09-2011, 17:05
katliam olmus dien arkşların araçlarınıda görmek isterim :)

MR.TurboALİ
24-09-2011, 17:12

görmeye değil kaputun altını göstermeye meraklıyız neyse tartışmaya gerek yok sıkıntı yok saygı duyarım dedim saygı duyun.

kotucocuk
24-09-2011, 17:14
modfiye listesimi yazalim illa kardeşim

MR.TurboALİ
24-09-2011, 17:15
modfiye listesimi yazalim illa kardeşim

uzatmayalım dedim kardeşim sıkıntı yok dedim kardeşim saygı duydum saygı duyun dedim kardeşim.:icon_tup: yöneticilere pm attım kardeşim.;)

ÜSTÜNERC
24-09-2011, 17:17
emege saygı tabıkı zevkler renkler tartısılmaz ama benımde hosuma gıtmedı fuar aracı olarak kullanılabılır ama caddede apacı tarzı gıbı durur dıye dusunuyorum ama emege herzaman saygım var kazasız belasız surusler dılıyorum

ladaman
24-09-2011, 17:40
maşallah bu raçta heralde her yıl evrim geçiriyor

seneye nasıl olucak merak ediyorum

her türlü yoruma açıkmısın bilmiyorum ama pek iyi durmuyor orj. hali daha iyi

EREN34
24-09-2011, 17:53
Zevktir birşey diyemem. Bana göre olmamış

bLackModeL
24-09-2011, 18:03
kardesım allah kaza bela vermesın baya emek varr liste yazmana gerek yok gorunen koy kılavuz ıstemezz kazasız belasızz

peace
24-09-2011, 18:10
bu tarz modifiyenin zamanı geçti bence.kazasız belasız kullanın.

react1ve
24-09-2011, 18:23
görmeye değil kaputun altını göstermeye meraklıyız neyse tartışmaya gerek yok sıkıntı yok saygı duyarım dedim saygı duyun.

+999 nokta olmus..yazık verılen paralara harcanan emeklere..arac sahıbı arkds kusura bakmasın ama ben bu arabaya bınemem aga yuzum kızarır utanrım aguha =) Allah kaza bela vermesın..

Quantum
24-09-2011, 18:24
Yandaki ferrari sticker larından kaç beygir aldın?

BARR
24-09-2011, 18:30
10yıl öncesi için bile abartılı bir arabaydı..

Kazasız belasız.

by serçe
24-09-2011, 18:31
zevkler ve renkler meselesi kazasız belasız

react1ve
24-09-2011, 18:32
Yandaki ferrari sticker larından kaç beygir aldın?

aduahua adamsn sen ya =))

UtkuG
24-09-2011, 18:36
Kusura bakmayın ama aşırı abartı olmuş resimlere bakarken photoshopmu bile dedim yani maalesef saygılar

ÜSTÜNERC
24-09-2011, 18:39
arkadaslar dalga gecmek ıcın yorum yapmayın lutfen yani sonucta onun zevkı yanı begenırsın begenmessın gorusunu yazarsın ama yok ferrari amlemınden kac hp aldın yok ıgrenc yok harcanan paraya yazık.Adamın kendi arabası ıstedıgını yapar.siz begenmessınız begenmedım dıye yorum yaparsınız ama ınsanları rencide edecek sekılde yorum yapmanız hoş degil...

Ahmet_28
24-09-2011, 18:40

toprağım yanlış anlama arkadaşları ama bu forumda bu tür araçlar kimsenin ilgisini çekmez eğer resimleri foruma koyuyorsan eleştiriye açık olmalısın bizler için dış görünüm ne kadar orjinalse o kadar iyi kaput altı ne kadar orjinal değilse o kadar iyi :)

Quantum
24-09-2011, 18:49
arkadaslar dalga gecmek ıcın yorum yapmayın lutfen yani sonucta onun zevkı yanı begenırsın begenmessın gorusunu yazarsın ama yok ferrari amlemınden kac hp aldın yok ıgrenc yok harcanan paraya yazık.Adamın kendi arabası ıstedıgını yapar.siz begenmessınız begenmedım dıye yorum yaparsınız ama ınsanları rencide edecek sekılde yorum yapmanız hoş degil...

Herkes beğenecek diye bir şey yok.. İnternette böyle bir platforma aracının fotoğraflarını koyuyorsa bir kişi, iyi kötü tüm yorum ve eleştirileri kabul eder, etmelidir..

Hem araç senin değil sana ne oluyor ??

Ome_RS
24-09-2011, 19:01
zamanında fuarlarda bakıyoduk ama modası geçti artık işte şimdi bek göze hitab etmiyor iyi gunlerde kullanın

kotucocuk
24-09-2011, 19:15
iyi ve kötü yorum yapabilirsiniz saçma sapan yorum yapmaya gerek yok kardeşim

BLuEBoY
24-09-2011, 19:17
bu kadir abinin kendi kullandıgı araçmı yoksa aynısından yapıldımı ?

edit : o araçmış

üstünde çok emek var zamanında güzel arabaydı güle güle kullanın ;)

Emre İlbi
24-09-2011, 19:19
çok sert şeyler yazılmış,
aracı bende beğenmedim,
yay, jant ve ön liple tadından yenmez bir görüntüye sahip olurdu diye düşünüyorum,
sonuçta cabrio bir araç, stock olsa bile dikkat çeker :)

lakin genede abartılı yorumlar hoş olmamış,
kırıcı olmadan eleştiri yapmak daha iyi olurdu,
bizim siteyede bu yakışır diye düşünüyorum :icon_tup:

son olarak kazasız, belasız, inip binmeniz dileklerimle :)

sinan-s
24-09-2011, 19:21
Maşallah kazasız belasızz :)

Kakus
24-09-2011, 19:25
Toprağım tavrını biraz daha yumuşat bence.

ÜSTÜNERC
24-09-2011, 19:54
Herkes beğenecek diye bir şey yok.. İnternette böyle bir platforma aracının fotoğraflarını koyuyorsa bir kişi, iyi kötü tüm yorum ve eleştirileri kabul eder, etmelidir..

Hem araç senin değil sana ne oluyor ??

ilk önce yazma tavrını degiştir derim yasınız benden büyük saygım var tamam.Ben iyi veya kötü yorumlara bırsey soylemıyorum rencide edecek sekılde yapılan yorumlar hoş değil bunu söyledim sadece bu niye size bu kadar dokundu onu anlamadım;)

cix boy
24-09-2011, 19:59
ilk önce yazma tavrını degiştir derim yasınız benden büyük saygım var tamam.Ben iyi veya kötü yorumlara bırsey soylemıyorum rencide edecek sekılde yapılan yorumlar hoş değil bunu söyledim sadece bu niye size bu kadar dokundu onu anlamadım;)

üstüner herkezin kendi fikri saygı duymak lazım ortamı germeye gerek yok.ayrıca bu siteye koyduysa aracını iyi veya kötü yorumlara açık olmalı herkezin kendi fikri.

Quantum
24-09-2011, 20:06

Yazma tavrım gayet güzel bunu eleştirecek durumda değilsin yaş olarak..
Bana dokunan bir şey yok.. Sticker kelimesini ben söyledim, sen de bunu teleffuz ettiysem cevabını veririm.. Şimdi anlamışsındır herhalde güzel kardeşim niye sana yazdığımı..

hakanbalkaya
24-09-2011, 20:17
kazasız belasız.

berkayGLRN
24-09-2011, 20:33
maşallah kazasız belasız..

ÜSTÜNERC
24-09-2011, 20:59
üstüner herkezin kendi fikri saygı duymak lazım ortamı germeye gerek yok.ayrıca bu siteye koyduysa aracını iyi veya kötü yorumlara açık olmalı herkezin kendi fikri.

yasin abi tamam ben bisey demıyorum zaten tabıkı kendi fikri saygı duyarım yascada benden buyuk tamam onada eywallah ama yok ferrari amblemi kac hp verıyor gibi sözler bılmıyorum ben yakıştıramadım kendisi oyle uygun gördüyse tamam öyle olsun kendi bileceği iştir.Herkese iyi forumlar

silentpr
24-09-2011, 21:05
yasin abi tamam ben bisey demıyorum zaten tabıkı kendi fikri saygı duyarım yascada benden buyuk tamam onada eywallah ama yok ferrari amblemi kac hp verıyor gibi sözler bılmıyorum ben yakıştıramadım kendisi oyle uygun gördüyse tamam öyle olsun kendi bileceği iştir.Herkese iyi forumlar

katılıyorum kardeşim okudum baştan sona konuşmanın yada yazmanın yaşla alakası yok bu noktada hemfikirim araç o stiker amblemi olayı olmamış yazmasaymış daha iyiymiş boş yorum... araç arkadaş kendine göre yapmış biniyor farklı olmak güzeldir sevimli araba ;) illa tüm türkiye tuner cımı olucak ?? Tipi olmasın ama yürüsün yok öyle bir dünya

ÜSTÜNERC
24-09-2011, 21:08
katılıyorum kardeşim okudum baştan sona konuşmanın yada yazmanın yaşla alakası yok bu noktada hemfikirim araç o stiker amblemi olayı olmamış yazmasaymış daha iyiymiş boş yorum... araç arkadaş kendine göre yapmış biniyor farklı olmak güzeldir sevimli araba ;) illa tüm türkiye tuner cımı olucak ?? Tipi olmasın ama yürüsün yok öyle bir dünya

çok teşekkür ederim benım demek ıstedıgım sey bu:)

Emre İlbi
24-09-2011, 21:11

:icon_tup:
abi inan ki banada sataşırlar diye, herhangi birine yönelik yorum yapmadım,
öyle ortaya yazdım, ama ayıptır yahu,

yaşça büyük olunca ne istenilirse söylenebiliyor mu?
böyle bir hakkı kim, nerde veriyor?

alfonso4474
24-09-2011, 21:21
zamanında imrenerek bakılan araçlar şimdi apachi işi oluyo milet orjinale dönüyo modifiye neresinde kalıyo bu işin çözemedim bn

JDM_5
24-09-2011, 21:29
kazasız belasız kullan zevktir saygı duyarım modifiye değişti ayak uyduramayan apaçi oluyo herkez zevke ve emeğe saygı duymalı...

ExtRemee
24-09-2011, 23:10
Çok kıskanç adamlar varmış gerçekten burda. Tamam aracı beğenmemiş olabilirsiniz ama aptal saptal laflar etmeye de gerek yok. Ben arabayı tanımam etmem ama baya bi emek harcandığı belli aracın. Bu forumların ortak yönü genelde, araç sahibi arkadaşları olunca "ooo kral çok iyisin" tanımadığı kişilerin araçları olunca "bu ne yaaa apaçiye bak" tarzında yorumlar. Sanki millet anlamıyor nasıl tipler olduğunuzu 2 dk'da. Neyse araçdaki emeğe saygı..

JDM_5
24-09-2011, 23:29
Çok kıskanç adamlar varmış gerçekten burda. Tamam aracı beğenmemiş olabilirsiniz ama aptal saptal laflar etmeye de gerek yok. Ben arabayı tanımam etmem ama baya bi emek harcandığı belli aracın. Bu forumların ortak yönü genelde, araç sahibi arkadaşları olunca "ooo kral çok iyisin" tanımadığı kişilerin araçları olunca "bu ne yaaa apaçiye bak" tarzında yorumlar. Sanki millet anlamıyor nasıl tipler olduğunuzu 2 dk'da. Neyse araçdaki emeğe saygı..

bence araç sahibini tanımakla alakası yok bazı yorumlar aşırı olsada bu aracın sahibi bnm arkadaşım dahi yorumum değişmez konuyu saptırmaya gerek yok...

oguzhan999
24-09-2011, 23:35
hemşerim kazasız belasız , :) kadir tuncer de fuardaki sarı hali en iyisiydi

AFy
25-09-2011, 00:53
zamanında imrenerek bakılan araçlar şimdi apachi işi oluyo

Kısmına katılıyorum devamına katılmıyorum Modifiye evet her yıl değişiyor neredeyse Söz konusu araçda 2005-2006 yıllarında yolda görününce Ohaa! denecek cinstendi çünkü o zaman dış görünüme abartılı parlak renklere jantlara önem veriliyordu şimdi kaput altına işlem yay ve jant ile ufak doknuşlara yer veriliyor 3-5 sene sonra belki değişecek yine şu ankilere bu yorumu yapıcaz ezici yorumlara gerek yok küçük düşürmenin anlamı yok sadece günümüzün gözde modifiyesine göre değil araç olay bundan ibaret uzatmanın anlamı yok aslında..

Araca maşallah sarı renkli hali çok hoşmuş. :)

berkay_aydin
25-09-2011, 00:59

vay be 16 mesajda forumu tanımışsınız.. Bu forumdan kimseyi tanımam etmem gördüğümü yorumlarım.. Modası geçti artık...

oğuz
25-09-2011, 01:00
araç fuar aracı. fuarda ilgi çeker felan fılan.ama günümüz modasında artık bunlar abartılı ve göze hoş gelmiyor. abimiz emek harcamış.keyfini o sürsün.beğenmeyenlerede saygı duyulsun

Alper DEMİR
25-09-2011, 01:18
Eklenecek pek birşey kalmamış zamanın iyilerindendi herkesin bakışı anlayışı değişti şuan ne görmek istiyosa onu dile gitrmeye çalışıp dalgaya alanlar olmuş olmaması gereken yorumlar yansıtıldı bencede hiç hoş şeyler değil aynısı bu forumda benimde başıma geldi..(tanıdık-tanımadık ilkesi ) ;)
Kazasız belasız maşallah aracınıza..

Designer
25-09-2011, 01:29
Çok acımasız yorum yapılmış evet bende beyenmedim ama sadece bunu belirtim beyenilmeyen noktalara değinip kazasız belasız diyip yorum bırakıp çekilsek daha hoş olurdu diye düşünüyorum

Arda K.
25-09-2011, 01:46
maaşallah araban zamanının en iyilerinden bence saçma sapan yorumları okuyupta moralini bozma eskiden imrenilerek bakılan araba şimdi ağızlara sakız olmuş tekrardan allah kaza bela vermesin

tolgakaynak
25-09-2011, 02:19
fuar aracı olarak kullanılabilir :)

Metehan Mete
25-09-2011, 02:30
Allah kaza bela vermesin Saygılar.

Murat Özcan
25-09-2011, 02:36
kazasız belasız

ExtRemee
25-09-2011, 03:07
vay be 16 mesajda forumu tanımışsınız.. Bu forumdan kimseyi tanımam etmem gördüğümü yorumlarım.. Modası geçti artık...

Üyelik tarihim yazıyor orda. İnsanları tanımak için yorum yapmama gerek yok izlemek yeterli.

EfeTopcu
25-09-2011, 08:00
bence de çok ağır yorumlar yapılmış , gurur-heves kırıcı olabiliyor bazen bu tür yorumlar ki hiç gerek yok bence . aracın üstünde belli ki harcanmış baya emek var beğensek de beğenmesek de saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum . diğer yorumlarda da belirtildiği gibi gerçekten zamanında "vay be" denilecek ve güzel araçlardan biriymiş ancak son zamanlarda modifiye anlayışı-tarzı biraz daha sadeye yönelik değiştiği için insanların gözüne ilginç gelmiş olabilir .

Bir de "Madem aracını buraya koyuyor her türlü eleştriye açık olması gerek" gibi yorumlar var . Eleştri var , Eleştri var . İnsanların Gururunu , hevesini kırmadan yapılan eleştriye kimse ağzını açıp bişey demez ancak ağır sözlü , emeği vs. silip atacak eleştriler her zaman tepki görür kanaatindeyim . Emeğe saygı , Maşallah güle güle binin .

kotucocuk
25-09-2011, 13:39
iyi veya kötü yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum kimseyle polemiğede girmek istemiyorum araçın geçmişi ortadadir belli bir kalitesi vardır harcanan emek ortadir. saygsızlığa gerek yokdur

TC_VTEC
25-09-2011, 13:51
Maşallah kazasız belasız.

mustafaa_akca
25-09-2011, 18:18
orjınale don dıyen gencler abartı olmus dıyıp herturlu yorum hakkını kullananlar sıdık yarıstıran eskı uyelerr sızde haklısınızz...

AşkınS.
25-09-2011, 20:08
Öncelikle Aracına maşallah arkadaş güle güle kullan,hçbişeye kafanı takma ;)

Ayrıca yorumlara baktım da gerçekten saçmalayanlar olmuş.Şundan 10 sene önce bu tarz araçlar vardı ortalıkta ve gayette ilgi çekiyordu,şimdi öyle bi abartmışsınız ki Sticker'den kaç hp aldın muhabbeti bile olmuş ki ona cevap verene ters cevap verecek kadarda kızmış anlaşılan Yaş mevzularına gelmiş,kusura bakma ABİCİM,ama yaşına göre yorum yapmamışsın.
Araç sahibiyle en ufak konuşmuşluğum yoktur tanımam,ismi nedir bilmem ama yorumlar gerçekten çok kötü,kimseye nasıl yorum yapacağını tabi ki ben anlatamam ama YANLIŞ.
''Bize yakışmamış '' ;)
tekrar güle güle kullan arkadaşım.

bora1311
25-09-2011, 20:15
masallah...

gule gule kullanın, kazasız belasız...

RcK4MiL
25-09-2011, 20:38
fuar aracı olarak kullanılabilir :)

+1

Jantlar ve kaput sadeleştirilirse çok daha güzel olur bence

Maşallah :)

Emre Akçay
25-09-2011, 22:17
Gezmelik değil de haftasonu oraya buraya çekilip içten içten bakılabilir :) Emek verilmiş emek verilen herşeye saygı duymak lazım.

SerhatA.
25-09-2011, 22:19
Ben pek beğenmiyorum aracı :)

Beğendiğim tek şey sesi ;)

Zevk meselesi sonuçta ... MAŞALLAHH

mstfcn28
26-09-2011, 08:49
Bu sözüne katılıyorum.Benimde hoşuma gitmedi araç ama kazasız belasız sürüşler dilerim,tavsiyeleri olanlar söyler sonra çekilir.Nerde çokluk orda bokluk işte yapcak bişi yok.

Emre Ekrem
26-09-2011, 10:23
Kaput, tomponlar eski haline dönse, çamurluklarda ki ferrari logoları çıksa, gayet hoş bir araç olacak. Show car olabilir fakat caddede hoş durmuyor. Bu saydıklarım dışı gayet hoş, maşallah.

MiaMi
26-09-2011, 10:45
Araç zamanının en güzel yapılı araçlarından JSV 106 zamanlarında falan yıkımdı çok emek var üstünde yakındanda bilirim çok zaman geçirdik fuarlarda, lakin para ile imanın kimde olduğu bilinmez araç sahibi yarın bi evo alıp gırtlak yapar o zaman kişiye bakış açıları değişir insanların bi tarafı düşer , buraya yeni üye olan insanları siteden soğutmadan eleştiri yapılmasını öneririm,.

nitrosystem
26-09-2011, 11:43
emeğe sayıgı.ama biraz fiber yıgını olmuş..

asot
26-09-2011, 12:39
kasaplık :D kazasız belasız

ondertopcu
26-09-2011, 12:52
Zamanın efsane araçları şu anda apaçi durumuna düştü ne yazıkki. Allah kaza bela vermesin

Melih-Ö
26-09-2011, 13:00
Zevk meselesidir. Öncedende beğenmiyordum gene beğenmiyorum. Fiber tamponlar falan benim tarzım değil emeğinize saygı elinize sağlık maşallah kazasız belasız...

cliver
26-09-2011, 16:13
camdaki KÜTÜÇOCUK yazısı cıkarılırsa cok daha ıyı olur ve yandakı ferrarı amblemlerı cıkması gerek 17''oz jantlarla çok daha iyi durur ;)

ZCC
26-09-2011, 23:55
maşallahh ...

focus musty35
27-09-2011, 00:02
kımse k.bakmasın emege saygıda yapan ustanın bos vaktı cokmus hehrlde ben sahsen ugrasmazdım reklamn ıyısı kotusu yoktur dıe bırsy yok bana göre bu sekılde bınceme hıc olmasın daha ıyı ozellıkle o ferrari stıcker ları kotu cocuk yazusu cıkmalı zevk meselesı ama cok kotu bu arada arkadas herkese arabanı vs goreyım demıs ama buranın tr dekı en ıyı araba forumu oldugundan haberı yok herhalde kazasız belasız bad boy

emirhan sph
27-09-2011, 00:13
Yau bi araba icin herkez birbirine girio :D

Gule gule kullan kardes. Sen mutluysan sorun yok

Elestirim soyle olucak: Tarz olarak sadeligi tercih etmisimdir o yuzden benim gozumde cok abartili bi arac daha sadelige gidilirse stickerler sokulurse jantlar fiberler cikartilirsa gercekten cok guzel olur. Hatta fiberleri cikartmadan camurluk lastik seviyesi sifira indirilirse cidden guzel olur gibi gibi :)
Emek zaman ve para cok harcanmis Allah kaza bela vermesin.

Anıl E.
27-09-2011, 16:11
Maşallah kazasız belasız sen begenip aldıysan bize allah kaza bela vermesin demek düşer ..

mevlut-S
27-09-2011, 16:51
herkes fikrini belirtmiş ama keşke biraz daha kibar olunsaymış. sonuçta bu adam bu kadar emek ve para harcamış arabasına. ve herkesin hemfikir olduğu gibi zamanının en gözde modifiyeleri böyleydi. ama değişime ayak uydurmak da fena olmaz diye düşünüyorum.

benim modifiye anlayışıma göre biraz daha sade olsa daha şık dururmuş. kazasız belasız sürüşler :)

VTI
27-09-2011, 16:57
Trabzonda dimi bu her gorsugumde gozlerimi alamiyorum bu kadar enterasan bir otomobil galiba gormedim cok guzel kazasiz belasiz :)

Ö.öztüRk
27-09-2011, 17:00
Kazasız belasız

Bone-crusheR
27-09-2011, 17:26
yannıs hatırlamıyorsam 2 yada 3 senelik bi arac olması lasım dergiden hatırlıyorum hala bu fekildemi guncel resimler varmı

JDM#
27-09-2011, 22:10
aracın hakkında yapılıcak tek yorumm.....ALLAH kaza bela vermesın..
yorum yapan arkadaslar da bıraz daha dıkkatlı olmalıdırlar.. alay eder gıbı yorum yapılmamalı...
mecbur yorum yapacak degılsın begenmedıysen yorum yapmayabılırsın...
bıraz daha dıkkatlı olmalı sıte sakınlerı =)

ALPER-VNS
28-09-2011, 05:12
zamanında milletin dibinin düştüğü araçlar şimdilerde apaçi oluyosa demek ki zamana göre güncellenmemiştir araba.. yalan yok sarı hali o zamanlar hoşuma gidiyodu ama şimdi beğenmedim arabayı..

yapıcı eleştiridir yazdıklarım baştan söyliyim..

krom jant diye bişey kalmadı bi kere, değiştirirdim ben
kötü çocuk vs stickerları değil bu arabada gerçek ferraride olsa kalitesini düşürür benim gözümde arabanın, onları ve ferrari stickerlarını sökerdim..
ön tamponun alt kısmı yamuk duruyo, sağ taraf.. düzeltilip boyanması lazım
arka tamponu komple değiştirirdim ferrariye özenip yapmaktnsa kendim yaparım.
kapıları orjinaline çevirir krom namına ne varsa sökerdim arabadan..
marşpiyeleri de orjinale çevirirdim son olarak

burak özer
28-09-2011, 11:17
Konuyu ilk sayfadan itibaren okudum çok abartılı yorumlar yapılmış hiç gerek yok böyle şeylere. Araç Sahibinin kendi zevki
Maaşallah Allah kaza bela vermesin..

CeM öZeR
28-09-2011, 12:26
Allah kaza bela vermesin. Emek...

krscan
28-09-2011, 12:38
Araç zamanının en güzel yapılı araçlarından JSV 106 zamanlarında falan yıkımdı çok emek var üstünde yakındanda bilirim çok zaman geçirdik fuarlarda, lakin para ile imanın kimde olduğu bilinmez araç sahibi yarın bi evo alıp gırtlak yapar o zaman kişiye bakış açıları değişir insanların bi tarafı düşer , buraya yeni üye olan insanları siteden soğutmadan eleştiri yapılmasını öneririm,.

+10 :icon_tup: kesinlikle katılıorumm

eeagle0
28-09-2011, 12:49
Jant ve stickrlerden kurtulursa araba cok daha güzel durur diye düşünüyorum tampondaki krom olan seylerden kesinlikle kurtulmalısın ! allah kazadan beladan korusun .

reddewill
28-09-2011, 17:05
maşallah kazasız belasız

xawuz
28-09-2011, 21:21
bu konu 10 sene önce açılsa güzel olabilirdi.şimdi bu sekildeki mod lar. garip gelio insana. emek verilmiş ii günlerde kullanın.

muarrem
28-09-2011, 22:37
Cok emek var ama , bu kadar ugrasa degicek bir araba olmamıs bence. Sticker olayi zaten cok iddali olmus :)

ST
29-09-2011, 00:55
Bir ara posteri duvarımda duran araçtı :)

Zamanına göre en ilgimi çeken araçlardan birtanesiydi hatta :)

Kazasız belasız binin inş. Herkesin kendi zevki sonuçta ;)

kotucocuk
27-11-2011, 12:41
eyvl saolun arkadaşlar aracı konyaya sattım hayırlısı

mesutt1
27-11-2011, 15:39
bu tarz modifiyenin zamanı geçti bence.kazasız belasız kullanın.

+1milyon2yüz5bin :D aracın sahibi kusura bakmasın gerçi bu işler zevk meselesi ama hiç tarzım deil :(

eser
27-11-2011, 15:55
Türkiyedeki ilk krom jant takan araçların belkide en başında gelen bir arabaydı Kadir çok emek çok para harcadı bu arabaya 2005 miydi 2004 mü ilk güzellik yarışmasında türkiye guzeli şeçilmişti (Hazarfen de) ondan sonra çok şekil değiştirdi bu araba sayesinde Kadir çok paralar kazandı romanyadan dahi arabalar geldi yaptı etti şuan beğenilmiyo olabilir ama çok para kazandırdı yani reklamı iyi oldu ;)

Numan
27-11-2011, 16:06
hüseyin tuncerin megane cup.u değil mi bu :confused:

EMD
27-11-2011, 16:25
Zamanında emek verilmiş yapılmış, Maşallah. Alan arkadaşta hayrını görsün...

BAŞAR
27-11-2011, 16:46
bakalm aracın yeni sahibi görüntüsünü değiştirecek mi ?

sinan-s
27-11-2011, 17:00
Alana hayırlı olsun emek verilmiş bir araç..

By_HaNNibaLL
27-11-2011, 17:16
Foruma konu açtiysa adamin arabasi yerden yere vurma hakki doğmaz yöneticilerin konuyu temizlemesi daha iyi olur.

Herkezin zevki farklidir.orjinaline cevirip bi manifold bi turbo ufak bi ayar yapip 2 gazlama videosu eklese yorumlar farkli olur yapmayalim beğenmiyorsan kazasiz belasiz amaa ben beğenmedim yazmak cok daha mantikli

28 EE 106
27-11-2011, 17:20
kazsız belasız:)

hakanbalkaya
28-11-2011, 01:47
bakalm aracın yeni sahibi görüntüsünü değiştirecek mi ?

bence değiştirmez :D

BAŞAR
28-11-2011, 08:38
bence değiştirmez :D

belli olmaz pampa;)

PULAT
28-11-2011, 09:09
Alanada satanada hayırlı olsun.

weycell387
28-11-2011, 14:52
baya bi emek verilmiş allah kaza bela vermesin

kotucocuk
16-08-2012, 21:57
araç konyaya satılmıştır ordan da adanaya satılmış hayırlısı

JDM#
16-08-2012, 22:16
biri bana aracın markasını söyleyebilirmi bu arada maşşallah emek harcanmış 5yıl önce olsa azımızın suyu akarak bakardık ama artık sade daha hoş modifiyeler tercih ediliyor allah kaza bela vermesinn...

JusticeForAll
17-08-2012, 04:13
biri bana aracın markasını söyleyebilirmi bu arada maşşallah emek harcanmış 5yıl önce olsa azımızın suyu akarak bakardık ama artık sade daha hoş modifiyeler tercih ediliyor allah kaza bela vermesinn...

+1 :icon_tup: araç megane cabrio. bu aracın aynısını ankara araba pazarında gördüm pembeyle kırmızı arasında karışık bi renkdi

sipsak
17-08-2012, 13:43
uzatmayalım dedim kardeşim sıkıntı yok dedim kardeşim saygı duydum saygı duyun dedim kardeşim.:icon_tup: Yöneticilere pm attım kardeşim.;)

:d ............................

Met
17-08-2012, 17:25
Hayırlısı olsun.

By_MuGeN
17-08-2012, 17:28
Zamanında çoğumuzun belkide ağzının sularının akarak baktığı araçlardan biriydi.Bana göre hiç te katliam olmuş demek yakışmaz bu araç için.Doğruya doğru.Hoşuma giden araçlardan birisi.Kazasız belasız sürüşler :)

bencede zafer haklı zamanında bu tarz arabalar çok prim yapardı şuan jdm diye bir tabir oluştuğu için bu tarz modifiyeler absürd geliyor emeğe saygı. . .

FAGE12
17-08-2012, 20:58

KATILMAMAK ELDE DEĞİL :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :bravo: :bravo: :bravo: