Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra J 1.3 cdti & Megane coupe 1.5 dcı

Tnrylsl
24-09-2011, 16:31
İki araç arasında kaldım ... Kullananlar ve bilenler yardımcı olursa sevinirim veya siz iki araç arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz . İkiside ikinci el olucak . Bütçe (40.000 - 45.000) arası .

SekoLive
24-09-2011, 16:33
geçen bir megan coupenin içine bakma fırsatım oldu taner deri koltuk falan cok güzeldi hiç öyle bi iç dizayn beklemiyordum :) dıştanda ender beğendiğim renolardandır. sanrım megane coupe derdim ben olsam.

hiç bir teknik veri v.s. bilgim olmaksızın yazıyorm bunu görsel olarak değerlendir.

Cry
24-09-2011, 16:35
Megane coupe 1.5 dci tercih ederdim. Aracın görünüşü çok güzel. O sportifliğe rağmen dizel olduğu için yakıtı da iyi. ;)

Kadyr
24-09-2011, 16:40
Teknik veri olarakta meg gorunus olarakta piyasa olarakta meg

devil_berk22
24-09-2011, 18:02
alman olsun 1.3cdti olsun astra j ler çok güzel ileri doğru bir chip ile yeterli olur

Kadyr
24-09-2011, 18:17
Alman diyince aklima opel disinda butun markalar geliyor benim :) ford bile geliyor:) 1.3 chiplesende onu kapali hacim kucuk cunku

BARR
24-09-2011, 18:27
Astra J Dizel 1400KG ye yakın 95hp 1.3cdti yetmiyor o kasaya arabaya 0-100 14.7sn. Yakıt olarak şehir içide az yakmıyor gitmediği için basıyorsun mecburen basıncada gitmiyor ya ayrı konu.

Megane Coupe genç arabası hem tipi güzel hem motoru güzel Fransız üretimi ben olsam Cupe tercih ederim ama;

Eğer 1.6T veya 1.4 140hp benzinli tercih edecekseniz kesinlikle Astra J derim.

İbrahim33
24-09-2011, 18:37
megy nin dış görünüşü gayet güzel , motoruda idare eder , az yakar , gidişide idare eder.astra megiye göre daha oturaklıdır ancak punto evoyu bile anca kaldıran 1.3 motor astranın kasasını kaldırmıyor , astra zaten ağır araba.ama astranın iç mekanıda megiden güzel , ben olsam renoları sevmememe rağmen tasarımı ve az yakması nedeniyle coupe meganeyi alırım.

porschemurat
24-09-2011, 19:44
new jetta 1.6 TDI 105 ps.
az yakıt cok iş.
son derece güzel ve yeni bir kasa...

erh
24-09-2011, 20:45
Megane al bence

_Burak_
24-09-2011, 20:59
new jetta 1.6 TDI 105 ps.
az yakıt cok iş.
son derece güzel ve yeni bir kasa...

40-45 e varmı ikinci el yeni jetta ? :)

Arasts61
24-09-2011, 21:15
Bence astra alin. Performans ikisinde de cok iyi degil.tamam astra daha zayif ama megane sanki cok mu iyi. Malzeme ve iscilik olarak opel her zaman daha kaliteli.

ahmetbaha-drs
24-09-2011, 21:32
Megane Coupe DCI. Çok şık tasarım,ekonomik araç.:)

Dayı2
25-09-2011, 00:30
megane az yakar ;)

hakanbalkaya
25-09-2011, 00:43
Renault için toros baz alınarak yapılan yorumlar gerçektende teknik bilgi yetersizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

Megane Coupe 1.5dCi her zaman cebinizi düşünen bir araç olacaktır.
bu ekonomi sadece yakıtla değil işçilik parça değişimi bakım tutarları ve ikinci el konularınıda kapsamaktadır.

zaten konfor estetik makul performans değerlerini bir kenara bırakıyorum.

ayrıca Renault un 2002 senesinde güvenlik adına yaptığı atakda göz önünde bulundurulmalı.

ama yinede iki aracıda plazalarda test etmeden karar vermeyin... ;)

Tnrylsl
25-09-2011, 04:34
Astranın iç mekanı görünüşü çok aklımı çeliyo ama 1.3 motorun 1.400 kg da sorun yaşatacağını dşünüyorum . Megane coupenin ise 1.5 105 hp nin benim için yeterli seviyede olucağını düşünüyorum ve kaldıki görünüş olarak astradan eksik bi yanı yok . İki aracıda bu hafta test edip tam kararımı vericem inş

efe_
25-09-2011, 09:48
Test etmeniz bile yersiz :) astra cok hantal...

devil_berk22
25-09-2011, 11:15
astra için herkes çok ağır 1400kg demiş ancak astra nın ağırlığı 1318kg dır sw olanlar 1396kg dır megane coupe lerde 1280 Kg gücü ise 105 hp aralarındaki ağırlık ve güç farkları çok fazla değil yani

Tnrylsl
25-09-2011, 11:19
astra için herkes çok ağır 1400kg demiş ancak astra nın ağırlığı 1318kg dır sw olanlar 1396kg dır megane coupe lerde 1280 Kg gücü ise 105 hp aralarındaki ağırlık ve güç farkları çok fazla değil yani

Arkadaşımda 1.4 140hp var ruhsatta 1500 küsür yazdığını söyledi ???

efe_
25-09-2011, 11:23

çıkın bir deneyin fikriniz değişecek :D

Tnrylsl
25-09-2011, 20:31
bugün astrayı denedim ve ağırlığının 1280 oldugunu söylediler ... Pek hantal değil fakat megane daha kullanmadım ona göre elbet eksiği vardır performans olarak . Vites geçişler ve sürüş keyfi hoşuma gitti

anil37
25-09-2011, 20:37
kesınlıkle astra ötesi yok . o germany dıınce aklıma en son gelen arkadasa seslenıyorum burdan . heryerı plastık bır araca mı bınersın yksa saç olana mı ? :) reno nun arması ofsayt bı kere :) lafı uzatmadan astra j noktadır.

Harunde
25-09-2011, 21:44
karşılaştırmaya bile gerek yok... iç hacim malzeme olarak magane astranın yanından geçemez bence...
tam 1 senedir astra 1.3 kullanıyorum ve 31.000 km oldu ve çok çok memnunum konfor malzeme her şey çok güzel...
306 gti'dan indim astraya bindim tabiki araba gitmiyor ama bence konfor ve kalite aradaki farkı hayli kapatıyor..
uzun yolda çok rahat ve 4 kişi denizli istanbul 4.5 lt ortalama
şehir içi aracı sıkamama rağmen 6 lt tüketim var...
h&r 40mm yay taktım konfor hiç bozulmadı...Motor yenilenmiş zaten 5 hp fark olmasına rağmen eski motor ile hiç alakası yok...

erh
25-09-2011, 22:00
astra J 1.3 perrformans olarak astra h tan bile zayıf kalıyor.. bircok konuda sıkıntı yaratabiliyor performansı. yazılım yapıldıktan sonra normale dönüyor ama sonrasında yine öyle aman aman bi perfromansı olmuyor. yazılımlı hali kabul edilebilir, std hali sac bas yolddurabilir.. diğer butun konularda megane dan ustundur ama performansı bıktırtabilir kendinden.. sırf bu yuzden arabasını satmak isteyenler oldu, yazılımla ancak satmaktan vazgectiler ve onu oyle kabullendiler :)

Shadow_Dancer
25-09-2011, 22:03
multijet makina çok ezilir o agırlıgın altında.. bence megane..

efe_
25-09-2011, 23:23
Megane ayarları güzel açıldğında tsi makinaları kowalıyor 125'leri...Yani alakasız 2 motora sahip araç..
Yani halen daha astra denilebiliyorsa markaya önyargıdan başka birşey değilki 1 arkadaşın yaptığı yorum açıkca ortaya koymuş amblemi faul felan sadece gülüyorum...Kendisi kullansa arabasını değiştirir lakin henüz bunu bilmiyor...

devil_berk22
26-09-2011, 01:46
Arkadaşımda 1.4 140hp var ruhsatta 1500 küsür yazdığını söyledi ???

katalog verilerini söyledim 1.4 140 ile 1.3cdti motor olan kasa arasında ağırlık farkı var her farklı motorun ağırlığıda değişiyor

devil_berk22
26-09-2011, 01:53
Megane ayarları güzel açıldğında tsi makinaları kowalıyor 125'leri...Yani alakasız 2 motora sahip araç..
Yani halen daha astra denilebiliyorsa markaya önyargıdan başka birşey değilki 1 arkadaşın yaptığı yorum açıkca ortaya koymuş amblemi faul felan sadece gülüyorum...Kendisi kullansa arabasını değiştirir lakin henüz bunu bilmiyor...

megane 3 coupe ler çıktığında tipi hoşuma gitti ve bayii de inceledim arac genç işi tamamda ordan opel bayisinde astra ya binince araba bu dedim vw golf 6 dan bile iyi oldu son kasa astralar 2 sene önce astra h kasa aracım vardı ona göre son kasalar nokta olmuş. Bu arada kimse yanlış anlamasın ancak renault un araçları bence vasat motor olarak güzel evet ancak plastik kalitesi olsun gövdesi olsun kaliteli gelmiyor bana bu ön yargı değildir sadece izlenimdir.

Harunde
26-09-2011, 14:27
astra J 1.3 perrformans olarak astra h tan bile zayıf kalıyor.. bircok konuda sıkıntı yaratabiliyor performansı. yazılım yapıldıktan sonra normale dönüyor ama sonrasında yine öyle aman aman bi perfromansı olmuyor. yazılımlı hali kabul edilebilir, std hali sac bas yolddurabilir.. diğer butun konularda megane dan ustundur ama performansı bıktırtabilir kendinden.. sırf bu yuzden arabasını satmak isteyenler oldu, yazılımla ancak satmaktan vazgectiler ve onu oyle kabullendiler :)

abi bence aradaki fark sadece şanzumandan geliyor gibi geldi ben günlük ikisinide kullanıyorum hemen hemen aynı gibi...

magane sadece motordan ibaret olduğunu söyleyebilirim...
geriye kalan her hususta mukayese bile edilemez...

efe_
26-09-2011, 14:30
Mükayese bile edilemez iddaa'lı olmuş biraz...O "A" stunu ile nasıl kullanabiliyorsunuz astra'ları anlamadım arkadaşlar cidden diyorum

Orhan
26-09-2011, 14:34
çok kötü bi ikilem
bence reno motor olarak iyi ama geri kalan herşeyde astra
ben yeni megane a alışamadım kullandımda ama tipi şekli şemali kaba kullanışlı değil şansıman oranları çok kısa tamam ekonomik güçlü ama bence o paraya o araba pahalı
Astra yeni kasası çok güzel estetik ben beğendim ama 1.3 motor gerçekten çok cılız kalıyor

.::EmrE::.
26-09-2011, 14:35
Sanki biri 500 hp biri 100 hp gibi konusmus herkes.. Ne olacak yani 0-100 e 12 saniyede cıksan , 14 saniyede cıksan :) kıyas bile olmayacak kadar kalite uçurumu var arada.. Astra J nin iç mekanı ve donanımı klasmanında hangi araçta var? Megane de cok begeniyorum ama şahsi fikrim Astra. Zaten performans odaklı almıyorsunuz ikisini de. Biri (her ne kadar "alman otomobili gibi değil" gibi komik bir yorum yapılmış olsa da ) Alman , diğeri Renault. Kapıları kapattıgınız,açtıgınız andan itibaren kalite farkını zaten bariz bir şekilde görebiliyor olmanız lazım.

erh
26-09-2011, 14:39
abi bence aradaki fark sadece şanzumandan geliyor gibi geldi ben günlük ikisinide kullanıyorum hemen hemen aynı gibi...

magane sadece motordan ibaret olduğunu söyleyebilirim...
geriye kalan her hususta mukayese bile edilemez...

yok astra j euro 5 motor.. uzeridne partikul filtresi vs var ve biraz daha kısıtlanmıs bi motor.. astra j daha agır o da etki ediyor tabiki.. ama asıl olay yazılımsal olarak cok daha fazla kısılmıs olması astra j nin.. Diğer konualrda astra bariz daha iyi megane dan..

onur_S
26-09-2011, 14:42
astra h ,70 lik corsayı anca geçiyor.j allah kerim o zaman :D

ilker_ismail
26-09-2011, 14:50
astıra hantal ve düşünldüğü kadar tasaruflu bi araç değil ama malzeme kalitesi gurubuna göre ii derecede
megane malzeme kalitesi zayıf astıraya göre daha tasarflu kalite diyosan astra tasarruf diyosan megane

c20let
26-09-2011, 15:31
10 hp arada fark var ne kadar büyük katkı sağlıyormuş 10 hp :D hangisi göze hoş geliyorsa onu alırdım ben olsam

efe_
26-09-2011, 16:27
10 hp arada fark var ne kadar büyük katkı sağlıyormuş 10 hp :D hangisi göze hoş geliyorsa onu alırdım ben olsam

Evet öyle demek isterdim hakkatende :)))))

Eyup Duygun
26-09-2011, 16:43
Araclar hakkında yorumda bulunmıcam megane coupeyi hic sevmiyorum cunku kafa karıstırmıyım :):)

Megane coupe sehır ıcı 4.2-5.0 ort. ile cokcok rahat gezersiniz,

Sehır dısı 3.5'a kadar düsürdük daha altı olurmu bilemicem bu rakamlar ile cok cezbedici bir arac.(Yazılımlı megane )

Diger konularda ise tamamen opel üstündür sanırım.Birde dizel arac hacimli olsun multijet cok cektirir o kasada hele 3-4 kişi binerseniz.

MatraX_07
26-09-2011, 16:51
Megane Coupe Astrayı cebıne alır tasır yanı
Tercıh Megane olsun
Yakıt,performans,tarz,rahatlık bunlara yeterlı sebep

turkerrr
26-09-2011, 17:09
astra nın iç dizaynı ve donanımı iyi ama 5 kapı olması 3 kapı bir arabanın yanında onu sıradan gösterir...

performans olarakta sanki megane type-r lara gider yapan bir arabaymış gibi sonuç çıkıyor konuşulanlardan olay çekişi ise 1,5 dizel getz im var alayına gider :)

bu güçlerdeki hiçbir araç için gidiyor denemez bunlar sadece hareket ediyor...

Harunde
26-09-2011, 17:14
Mükayese bile edilemez iddaa'lı olmuş biraz...O "A" stunu ile nasıl kullanabiliyorsunuz astra'ları anlamadım arkadaşlar cidden diyorum

motor haricinde benim düşüncem böyle
benim oturuş pozisyonuna göre bir sorun teşkil etmiyor
ben arabayı aldığım zaman aynı hafta komşumuz megane coupe almıştı ve ilk bindiğimde acayip rahatsız etti iç mekanı

sonuçta bu arabalar ile yarışa girmiyoruz ekonomi aracı... türkiyeye 1.7 cdti 160bg olan modeli gelseydi herhalde hiç bir bahanesi olmayacaktı...

tabiki çok sakin kullanımda yakıt az oluyor ama üst limit yok...

Harunde
26-09-2011, 17:16
yok astra j euro 5 motor.. uzeridne partikul filtresi vs var ve biraz daha kısıtlanmıs bi motor.. astra j daha agır o da etki ediyor tabiki.. ama asıl olay yazılımsal olarak cok daha fazla kısılmıs olması astra j nin.. Diğer konualrda astra bariz daha iyi megane dan..

yazılımlı hali nasıl olacak merak ediyorum ciddi fark olur gibi geliyor.

EM-RE
26-09-2011, 17:30
Araclar hakkında yorumda bulunmıcam megane coupeyi hic sevmiyorum cunku kafa karıstırmıyım :):)

Sehır dısı 3.5'a kadar düsürdük daha altı olurmu bilemicem bu rakamlar ile cok cezbedici bir arac.(Yazılımlı megane )

Diger konularda ise tamamen opel üstündür sanırım.Birde dizel arac hacimli olsun multijet cok cektirir o kasada hele 3-4 kişi binerseniz.

meggy nie sewmıosun ya ne yaptı sana :D

Opel alın reno *** kaka..

efe_
26-09-2011, 17:41
motor haricinde benim düşüncem böyle
benim oturuş pozisyonuna göre bir sorun teşkil etmiyor
ben arabayı aldığım zaman aynı hafta komşumuz megane coupe almıştı ve ilk bindiğimde acayip rahatsız etti iç mekanı

sonuçta bu arabalar ile yarışa girmiyoruz ekonomi aracı... türkiyeye 1.7 cdti 160bg olan modeli gelseydi herhalde hiç bir bahanesi olmayacaktı...

tabiki çok sakin kullanımda yakıt az oluyor ama üst limit yok...

Sürüş ferahlığı olarak megane çok daha iyi....Görüş açıları felan...
Ralliye girmiyoruz cümlesi olmadı neden biliyormusunuz?.
60-65 bin tl verip aldığınız araçta performans eksikliği hissetmek çok kötü bir durum..
Girin opel almanya sitesine 1.3 motoru kendi piyasasına sürmüyorlar bile...
olduğu gibi 1.7...Megane'ninde 2.0 175ps'lık,160'lık dci motoru var gelmeyen onları karıştırmayalım...

AEAlmas
26-09-2011, 18:53
Astra Alman ama sedan astra dizeller baygın cıkıyor yokus yukarı ama megane keci gibi tırmanıyor
Kalite dayanıklılık bakımından astra biraz önde ama megane nın digital ekran 2. el olanlarından bul 105 lik onlar direk fransadan ithal olanlar ve daha dayanıklı yerli yapımına göre

Tnrylsl
26-09-2011, 20:14
İşin içinden kolay kolay çıkılmıyo :D astra çok çok güzl meganeda öyle ama astranın iç mekan bitiriyo meganeda performans olarak (astraya göre) baya hissettiriyo kendini ... Ama baba faktörüde göz önünde bulundurulduğunda muhtemelen astra olucak gibi

_Burak_
26-09-2011, 20:27
gm neden 1,6 multijetlerden koymuyor acaba opele hala

erh
26-09-2011, 20:39
yazılımlı hali nasıl olacak merak ediyorum ciddi fark olur gibi geliyor.

burda yazılımlı ve yazılımsız 2 astra deneme yaptı gecenlerde videosunu alabilrisem gonderirim izlemiş olursun.. Cok farklı ;) dumansız ve cok guzel lineer bi guc oluyor aracta.. fazla gec kalma :)

erh
26-09-2011, 20:40
gm neden 1,6 multijetlerden koymuyor acaba opele hala

cunku motor fiat ın ve opelle fiatın ortaklıkları bitti. onceden yaptıkları anlasma sonucunda ortak kullandıkları motorlar var o kadar. tekrar motor anlasması yaparlarsa muhtemelen kullanacaklardır.

Harunde
26-09-2011, 20:54
Sürüş ferahlığı olarak megane çok daha iyi....Görüş açıları felan...
Ralliye girmiyoruz cümlesi olmadı neden biliyormusunuz?.
60-65 bin tl verip aldığınız araçta performans eksikliği hissetmek çok kötü bir durum..
Girin opel almanya sitesine 1.3 motoru kendi piyasasına sürmüyorlar bile...
olduğu gibi 1.7...Megane'ninde 2.0 175ps'lık,160'lık dci motoru var gelmeyen onları karıştırmayalım...

yarışa girmiyoruz derken drag veya roll kast etmiştim ama yinede hiç gitmiyor değil bu araç kendine yetiyor...
almadan öncede bakmıştım malesef vergiden dolayı getirmiyorlar 1.7 motorları güzel türkiyem... :(
1.7 dememin sebebi tek eksiği motor gücü olmasıydı o da çözülmicek bir problem değil...

burda yazılımlı ve yazılımsız 2 astra deneme yaptı gecenlerde videosunu alabilrisem gonderirim izlemiş olursun.. Cok farklı ;) dumansız ve cok guzel lineer bi guc oluyor aracta.. fazla gec kalma :)

videosunu bulabilirsen abi iyi olur baya fikir veriri ve karar verme konusunda yardımcı olur abi... :)

efe_
26-09-2011, 21:22
Astra J gerçekten kemikli bir araç...Kapıları kasası direkleri taş gibi...Bu aksamları megane'den daha kalın,tok olabilir birşey demiyorum.Lakin bunlar güvenlik olarak kıstas olmuyor.Bizim göremediğimiz yerlerdeki aksamlar etkiliyor can sağlığımızı.
Benim düşüncem şu kendi görüşüm o kadar para veripte ışıklarda hadi hızlan oğlum diyerek sürekli tapagaz yaparak trafik akışına yetişmek istemem veya sollamalarda çıksam sollayabilirmiyim acaba diye düşünmek.Yani herhangi bir araç astra'yı geçebilir bir corsa bile belki.Clio vs...
Hele hele araçta birkaç kişi + bagajda yük olduğunu düşünüyorum...Uzun yola giderken yeri geldiğinde yokuşlu yerlerde düşük hızlardan kamyon sollamaları yapıyoruz....Oldukça riskli Opel'in vergi olayını ortaya sürerek daha çok kar elde ettiği bu 1.3 motoru özellikle astra'nın o güzel kasasına koyması akıl alır gibi değil...

yesil
26-09-2011, 21:55
iki aracıda kullandım megane coupe kendi aracım zaten kesinlikle megane diyorum. astranın iç kısmı daha güzel görünebilir ama malzeme kalitesi megane da daha iyi, motoru gerçekten çok zayıf, megane da 5. vitesle çıktığım yokuşu astrada 3 le çıkıyorum. astranın vitesleri çok sert, yoruyor bir süre sonra. benzinli alınacaksa astra tercih edilebilir. yakın zamanda gtc modelide gelicek, sıfır düşünürseniz benzinli astra gtc diyorum.

Emre.E
26-09-2011, 23:07

Seni arabaya bindirmiycem kanka her fırsatta kötülenmezki ya :D

Murat Özcan
27-09-2011, 12:06
ben astra alın derım ıkısınıde kullandım astra daha hos ve seri geldi bana

yesil
27-09-2011, 16:14
ben astra alın derım ıkısınıde kullandım astra daha hos ve seri geldi bana

astra çiplense bile megane ın stock undan ağır kalır. 0-100 14.7 0-130 27 saniye. ne kadar seri olabileceğini siz düşünün :D

Eyup Duygun
27-09-2011, 18:26
@Emre (Xdream) aslında suan ikinci el olarak sıfırınada sıkı pazarlıkla o sınıfdakı alınacak aracların en basında megan ama ben cok bindim artık sıkıldım :D:D

Pro Ceed kia 48 bin tl civarı
Ds3 citroen 1.6 hdi ancak 90hp oda 48bin tl cıvarıdır.
Volvo c30 var 1.6 hdi 112 hp bu sınıfın lideri bana göre.

Bunlar göz önüne alınınca aralarında en az yakıt Renaultda var.Volvo ve Citroenin net bilmiyorum ama bakım ücretleri sanırım Renaultdan fazladır keza opelinde öyle.

@Dragger Yavuz abi 8 aydır biniyoruz arabaya hergün,4.2 deger tabikii dikkat ederek yer yer el gazına alınarak yapılmıs deger ama gercek.(Power box'lı megan buna yazılımlıda diyebiliriz)

@Emre kanka bu aralar özledim senın aracı bayadır binmiom sankı sempatim geldi heheueuh :):)

Birde görüs acısı diyen arkadaslar olmus Astra J hic kullanmadım ama megancılar gene kızmasın görüs acısı felan bu tip seylerden meganda bahsedilmez bence inanılmaz kötü.Yan direkleri vsvs..

onur_S
27-09-2011, 18:50
astra hos güzel ama bayırda kalkarken sıkıntı yapıyosun acaba stop etcekmi diye.biz yeni astra h aldık 90 hp lik,2500 e kadar ölü gidiyor araç.altı çok yıkık,aradaki 10 hp değil yolda görmek lazım megane uçar gider.tork faktörü +güç bandı kesinlikle hacimli olduğu için daha iyidir.astra h su an ankarada 5.7-5.8 ortalama gösteriyor 50 lirayla 220 civarı gidiyor.astra j daha ağır olduğunu düşünürsek biraz daha yakabilir yalnız ben ikisini de inceledim teknik verisi j nin yakıt daha düşük ve sıkıştırması da 90 lığa göre aynı sekilde düşük,turbo sanırım farklı ve stock olarak j nin basıncı daha yüksek olması gerekli mantıken.

erkin006
27-09-2011, 18:58
yeni c4 siparişi verdim comfort plus paketli beyaz...

2. elde 45 e çok temizleri var bi araştır derim...en azından tasarımı güzel ve 1.6 dizel olur...araştır derim:)

Emre.E
27-09-2011, 19:40
@Emre kanka bu aralar özledim senın aracı bayadır binmiom sankı sempatim geldi heheueuh :):)

Birde görüs acısı diyen arkadaslar olmus Astra J hic kullanmadım ama megancılar gene kızmasın görüs acısı felan bu tip seylerden meganda bahsedilmez bence inanılmaz kötü.Yan direkleri vsvs..
Pazartesiden itibaren hergün biniceksin zaten :D:D
Megane'da direkler kalın ama görüş açısı çok çok kötü değil bence yada ben alıştım :)

Frank
27-09-2011, 19:51
Opelden uzak dur bence

Tnrylsl
19-11-2011, 09:38
Uzun kararsızlık döneminin ardından babamında %80lik faktörüyle :D opel astra j aldım sıfır ... Kırmızı sport paket . Yorum yapıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

seko
19-11-2011, 09:46
acelen yoksa az bekle reno 1,6 dci 130 luk geliyor ..

Harunde
19-11-2011, 09:50
Uzun kararsızlık döneminin ardından babamında %80lik faktörüyle :D opel astra j aldım sıfır ... Kırmızı sport paket . Yorum yapıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

hayırlı uğurlu olsun...
ne kadar doğru bir karar verdiğinizi kullandıkça anlayacaksın...

astra h ile j nin hiç bir alakası yok motor yakıt kullanım bakımından...
astra j daha az yakıt tüketiyor....
kısa bilgi vereyim sakin kullanımda şehir içi 4.8 lt, şehir dışı 4 litre...

Tnrylsl
19-11-2011, 09:50
acelen yoksa az bekle reno 1,6 dci 130 luk geliyor ..

Artık aldık çarşamba aracı teslim alıcam bayiden ... Hayırlısı böyleymiş