Orijinalini görmek için tıklayınız : babam icin AB RH - kan
Kayınpederim akciger kanseri pazartesiye kadar kan toplamam gerekiyor. Kan vermek isteyenler 5322070031 beni arayabilir.hastane beylikduzu medicana gelenlerin yol masraflarini veririm.
Babam akciger kanseri pazartesiye kadar kan toplamam gerekiyor. Kan vermek isteyenler 5322070031 beni arayabilir.hastane beylikduzu medicana gelenlerin yol masraflarini veririm.
Allah yardimciniz Olsun kankacim .
Bizim forumdaki listeye baktinmi ara istersen siradan ?
AB RH -
Berkan OKAN AB rh (-) 0530 6927172 İstanbul
İbrahim Arslandoğan Ab Rh(-) Bursa/Osmangazi 0546 868 07 57
embıya korkmaz AB RH(-) eskişehir merkez 535 911 88 19
geçmiş olsun kan grubum tutsa hemen ordaydım malesef
sitede kan grublarınız diye sabit konu var orada grubu tutanların isimleri ve tel. noları var bir bakın isterseniz...
edit; verilmiş zaten
AB RH - (negatif ) gunceli arkadaslar .
1 unite berkandan tamam 1 unite daha gerekiyor allah razi olsun
Abi grup uymuyor ama takas oluyorsa gelip vereyim ?
ARH+ verip değiştirme olayı olmuyormuydu yada farklı bir kan gurubu.Böyle bi imkan varsa şirketimde bu şekilde kan vericek çok kişi var.
Evren DARMAN
No: 532 413 16 93
Dostlar takas olmuyor kan lazim
Skyhawk34
24-09-2011, 17:35
Allah acil sifalar versin insallah her sey duzelir
özgurum allah yardımcınız olsun acıl sıfalar dılıyorum bende bırıne hbr verdım cvp beklıyorum kanka.
onursumer
24-09-2011, 18:23
acil şifalar abi
kan grubum tutmuyor ama tutan birini bulur bulmaz hastaneye getiricem
ceratoniaorg
24-09-2011, 18:31
Allah acil şifa versin abicim tez zamanda umarım bulunur
özgür abi geliyorm ben sorun yok
sadece pazar günümü pazartesi sabahmı vericem geceden kalan alkol varda kesiyim ona göre
özgür allah acil şifalar versin. duyurabildiklerimize duyuruyoruz.
Abi Allah acil şifa versin tutmuyor malesef
Allah acil şifalar versin.
Kan grubum uysaydı gelmiştim abi.
kanashibari
24-09-2011, 22:21
Büyük geçmiş olsun.
Allah acil şifalar verir inşallah
abı benım tutmuyor fakat bulursam dırek getırırım tuttugumu cok buyuk gecmiş olsun abı her zaman bır alo demen yeterlı sımdı aramadım bılerek basın kaabalıktır dıye...
berkayGLRN
24-09-2011, 22:35
Abi Allah acil şifa versin cok cok geçmiş olsun tutmuyor benım malesef tutsa ordaydım ..
özgür abi geliyorm ben sorun yok
sadece pazar günümü pazartesi sabahmı vericem geceden kalan alkol varda kesiyim ona göre
berkanım kan pazaetesi sabah verilicek. allah razı olsun
mehzentim saolsın bize 2 unıte kan lazım birisni berkan vericek bir tane kaldı
herkezden allah razı olsun
allah şifa versın inşallah.
imparatoR
25-09-2011, 07:55
Allah yardımcın olsun..çok darda kalırda bulamazsan sakaryada (kendi sağlığı+insanlık namına)sürekli kan veren belirli bi kitle var numaramı pm geçtim ulaşırsan irtibata geçiririm meşakatli olur ama çaredir en azından aklında olsun..tekrardan ALLAH acil şifalar versin.
Allah acil şifalar versin abi.. Geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin abi umarım 2. ünitede biran önce bulunur
BerkayKamaci
25-09-2011, 10:21
Abi benım 0 rh- .
pazar gunu aksam saatlerınde alırlarsa gelıp verebılırım ama pazartesi okulum var. istersen bugun gelip veriyim
Geçmiş olsun acil şifalar
Geçmiş olsun..
Yarın 14:20 de devlet hastanesinde randevum var benimde.Eğer bulunmadıysa hala yarın sabah feribota binip geleyim ?