Orijinalini görmek için tıklayınız : acil kapida kaldim cilingir hizmeti
Kredi kartlarinin oyle bir hizmetini hatirliyorum ama
Anahtarci 0534 476 13 80
Zümrütevler Çilingir-0534 4761380
Cagirdim geliyorlar ne kotu birsey
turbo&quattro
24-09-2011, 22:48
Techturkey her derde deva :)
Abi çağırsaydın omuz momuz bişeyler yapardık. : ))) Neyse abi, anahtarını kaybettiysen dikkat et, kilidini değiştir ne olur ne olmaz. : )
freelife
24-09-2011, 22:58
kapı kilitlimi çekipmi çıktınız
Tayfun-E30
24-09-2011, 22:59
O kapiyi acinca bunun icinmi bu parayi verdim diyor insan :)
freelife
24-09-2011, 23:01
geç kaldım sanırım :),çekili ise gelip açardım ...bende zümrütevlerdeyim...
ÜSTÜNERC
24-09-2011, 23:01
:):):):) olsun ama kapıda kalmak kadar kotu bıse yok helekı aksam aksam
fastchild
24-09-2011, 23:04
bütün site zümrütevlerde çıkacak :D bende yanınızdayım
freelife
24-09-2011, 23:05
zümrütevler buluşması patlatalım o zaman :)
fastchild
24-09-2011, 23:09
gelin çıkalım bigün ormana abi mangal atarız bi mekan vardı adını unuttum orman yolu üstünde marmaranın girişine gelmeden geride
freelife
24-09-2011, 23:12
çamevi :) güzel mekan genelde takılırız oraya :)
fastchild
24-09-2011, 23:18
heh çam evi sahibi tanıdıkmış sanırım bi buluşma konusunda önermiştim babam söylemişti benim için ev zevkli tarafı sitelere giden yeni yol tak diye sahile tabi tünelin altındaki polis amcalar izin verirse
çilingir konusu buluşma konusuna döndü :D
cabrioleter
24-09-2011, 23:27
aynen ya 2 dk sürmüyor =)
40 tl gitti :)
Dediginiz gibi 15sn surmedi ama yapacak birsey yok
salaklik bizde anahtar uzerindeyken cektim kapiyi
Tesekkurler herkese
volume81
24-09-2011, 23:47
çok bilgili bir çilingir vardı burada
olay şöyle adamı gecenin bir vakti kaldırıyorlar yolda mercedes'in biri kapıları kilitli kalmış işte açarmısın açarım muhabbeti çilingir abimiz 2dk'da açıyor ve araç sahibinden ücreti talep edince yahu 2dk uğraşmadın bile felan diyor araç sahibi sonra çilingir kapıyı geri kapatmış aç ozaman 2dk'da diyip geri evine dönmüş :D
yani emeğe saygı fazla uğraşılmamış gibi görünsede adam onun için belki yıllarını verdi :)
emeğin karşılığı bazı yerlerde para ile bile ölçülmüyor :)
freelife
24-09-2011, 23:49
geç kalmışım üzgünüm yoksa açardım, zaten yakınızda 40 tl ile gidip takılırdık beraber kapının üstünden anahtarı alıp :D
Tayfun-E30
25-09-2011, 00:11
olay şöyle adamı gecenin bir vakti kaldırıyorlar yolda mercedes'in biri kapıları kilitli kalmış işte açarmısın açarım muhabbeti çilingir abimiz 2dk'da açıyor ve araç sahibinden ücreti talep edince yahu 2dk uğraşmadın bile felan diyor araç sahibi sonra çilingir kapıyı geri kapatmış aç ozaman 2dk'da diyip geri evine dönmüş :D
yani emeğe saygı fazla uğraşılmamış gibi görünsede adam onun için belki yıllarını verdi :)
Kardes ben alin teriyle parami kazaniyorum allaha cok sukur, emegin esnafligin ne oldugunu biliyoruz. Aldigi paralar haram olsun falanmi dedim? Sen neden cellalendinki?
Banane senin cilingir abin izah edicegine insanlari tersliyorsa? Sen niye dertlendin hayat dersi vermeye calistinki simdi bana? Ne oluyor ne bitiyor olc tart ona gore atla..
freelife
25-09-2011, 00:14
Kardes ben alin teriyle parami kazaniyorum allaha cok sukur, emegin esnafligin ne oldugunu biliyoruz. Aldigi paralar haram olsun falanmi dedim? Sen neden cellalendinki?
Banane senin cilingir abin izah edicegine insanlari tersliyorsa? Sen niye dertlendin hayat dersi vermeye calistinki simdi bana? Ne oluyor ne bitiyor olc tart ona gore atla..
zaten anlatma tarzıda yalnış :), 2 dakikada açtın diyince çilingir abimiz hayır 15 senede açtım der :D ( böyle olmalı cevap :) )
Tayfun-E30
25-09-2011, 00:21
zaten anlatma tarzıda yalnış :), 2 dakikada açtın diyince çilingir abimiz hayır 15 senede açtım der :D ( böyle olmalı cevap :) )
Abi anliyamiyorumki bu insanlari, her firsatta bir laf sokim yarim yamalak bisey ogrenmis onu solim gelmis bana emege saygi maygi yaziyor saygisiz yapiyor beni bide..
freelife
25-09-2011, 00:23
demekki ben gidip açsaydım ve arkadaşa kıyak yapsaydım çilingire terbiyesizlik olurdu :),arkadaşa kıyak değil yani...
Low-Rider
25-09-2011, 00:23
bilginiz olsun
finansbank'ın müşterilerine bedava çekici hizmeti var
istediğiniz yere bırakıyor , benim işime yaramıştı 100-150tl çekici parasından kurtarmıştı
freelife
25-09-2011, 00:25
bilginiz olsun
istediğiniz yere bırakıyor , benim işime yaramıştı 100-150tl çekici parasından kurtarmıştı
teşekkürler bilmiyordum ve finansbank kartı kullanıyorum ,kimsenin söylediği bişey yok bankadan birde iyi müşteri sayılırım...
Low-Rider
25-09-2011, 00:31
teşekkürler bilmiyordum ve finansbank kartı kullanıyorum ,kimsenin söylediği bişey yok bankadan birde iyi müşteri sayılırım...
çekici ihtiyacım olduğunda şans eseri öğrenmiştim bende
bahçelievlere gelmeden 15dakika önce aradım akşam 7 trafiğinde 15dakikada geldiler çok iyi hizmet
farklı hizmetleride varmış bu tür web sitesinde yazıyordu
şehir dışında yolda kalınırsa vs vs
ErayCerit
25-09-2011, 00:57
ya yemin ederim bu TT forum 118XX numaralarından daha iyi iş yapar :D
40 tl gitti :)
Dediginiz gibi 15sn surmedi ama yapacak birsey yok
salaklik bizde anahtar uzerindeyken cektim kapiyi
Tesekkurler herkese
Geçenlerde benim ev arkadaşıyla markete inmiştik o ben anahtarı alırım sanmış bende o alır diye düşünmüştüm çıktık mal gibi ikimizde kaldık kapıda. Kapıcıyı çağırdık. Hastanelerde çekilen röntgen filmleri oluyo ya ondan getirdi kapının dilinin olduğu yere soktu o ara kapıyı ittirip geri çekti sürekli film dili ittirdi açıldı kapı :D Aklınızda olsun kapı kilitli olmadığı zaman bu şekilde rahat açılıyor. Çelik kapıydı bu arada :)
Bu konu hiç hayırlı bi hal almamaya başladı. Kapı açma teknikleri falan... :D
freelife
25-09-2011, 01:12
ben tam tekniğini söylicemde burdan olmaz :D
cidden tüm iyi niyetimle paylaştım bu nacizhane bilgiyi :D
kapıyı çekip anahtarı unutan tt ci panpalarımızın işine yarar diye düşündüydüm :D
freelife
25-09-2011, 01:17
her kapıda yaramıyor film veya kart :) ama denesinler tabii, olay bir tele bakar aslında :)
aynen filmi sokcak aralık varsa her türlü açar.:D
:D en iyi yöntem pet şişe :D tabi kabı kilitli deyilse ve üstünde anahtar yoksa
bilginiz olsun
butun musterılerıne mı yoksa atıyorum 2 yıllık 5 yıllık musterılerıne vs mı?
freelife
25-09-2011, 01:41
artık finansabanka arar dururm çekici için benzin yakmam :D
tolgakaynak
25-09-2011, 02:06
gece gece koptummm :rolleyes:
volume81
25-09-2011, 09:19
asıl soru sen neden celallendin ? ben geçen olayı anlattım ve emeğidir dedim yalnış mı ?
dip: not sosyal mesaj felan vermedim böyle böyle bir olay geçmiş anlattım
Ludacris
25-09-2011, 09:39
çelik kapıyı açmak
330ml lik kutu kolayı açmak kadar kolay aslında :)
bizim sokağın kapı sorumlu olduğumdan :)
Arkadaslar ne oluyo :)
ortada gerilecek bi durum yo
adam geldi isini yapti parasini aldi,ister 3saat sursun ister 10saniye
Soz verilen is yapilmistir.
Ayni durumlar otomobillerdede oluyor
sirf bu yuzden 30dk da tamir ettigi araci 2 gun bekletenler gordum
cunku musteri 10dk cozulen sorununa para odemek istemiyor nedense.
alfonso4474
25-09-2011, 10:34
geçen gün eniştem kalmış gittik bizim şöfer bn açayom dedi3kredi kartı kırdı yamulttu beceremedi dedım tel bulun açayım bulamadılar 40 tl aldı anahtarcı geldi 5snde spatula gibi ince oynayan aleti araya soktu açıldı :)
Tayfun-E30
25-09-2011, 11:56
asıl soru sen neden celallendin ? ben geçen olayı anlattım ve emeğidir dedim yalnış mı ?
dip: not sosyal mesaj felan vermedim böyle böyle bir olay geçmiş anlattım
Benim mesajima alinti yapar ustunede anektodlar yazip emege saygi falan yazarsan celallenmis olursun kardesim heralde farkinda degilsin.. Ben bu sebeplerden dolayi cellallendim, eger birisi kazikliyolar adam yoluyolar vs yazarsa ona dersin emege saygi diye..
olcay_bora
25-09-2011, 12:03
sokak kapılarını nufus kagıdı daire kapılarını kredi kartı açabiliyor kitli deil ise.. bu tur durumlarda çilingirciye basvurmam
bilginiz olsun
biz mayıs ayında bolu gerede de kaldık.world card ın hizmeti varmış sehir içi 50 km sehir dışı en yakın yetkili servise (bolu) ücretsiz olarak çektirdik. ve hiç bir ücret almadılar.artı istanbul a kadar da cektirmek isterseniz 2. bi araç la birlikte 300 tl ye bırakırız dediler yer farketmiyor.(2. aractan kastım iki araç gelirse yarı yarıya anlamında)
bende cuma kapıda kaldım 30 tl gitti, rüzgardan üstüme kapandı
volume81
25-09-2011, 12:43
Benim mesajima alinti yapar ustunede anektodlar yazip emege saygi falan yazarsan celallenmis olursun kardesim heralde farkinda degilsin.. Ben bu sebeplerden dolayi cellallendim, eger birisi kazikliyolar adam yoluyolar vs yazarsa ona dersin emege saygi diye..
anlatmak istediğimi anlamadınız herhalde adam çok çok basit bir iş yapsa bile bazen ona muhtaç oluyosunuz onun örneğini verdim dağ başında e36'nın kapıları kapandı ne olucak ? mecbur muhtaçsınız ona yaptığı iş basittir hakkıdır değildir tartışılır