Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım az önce bağlandı..
Arkadaşlar aracım az önce Bağdat Caddesi'nde bağlandı.Aracımda egzos var ama sesi de kat iptal filan olmadığından az çıkıyordu.Herneyse polis bas bakalım dedi;bastık.Egzostan bağlayın dedi.
Ceza zaten yazıldı.Otoparka da çekildi aracım ve yarın çıkaracağım parktan ama asıl önemli kısım ise araçta ledli stop-yay-mercekli far-film var.Bu parçaları söktürmeden muayeneye gidebileceğim bir istasyon var mı?
Forumda Gebze'deki Nazmi abinin muayene işlerinde yardımcı olduğunu duymuştum ama bilgisi olan varsa çok makbule geçer.Zira şu anda staja başladım ve aracın parçalarını vs. söktürüp tekrar Anadolu Yakası'na geçip meni sildirmek en az 2-3 günüme mâl olacak.
İstediğim tek şey bu parçalar sökülmeden muayeneden geçip meni sildirmek.Egzosu yine söktüreceğim zaten o sorun değil.Diğer parçaların sökülüp orijinallerinin takılması resmen elzem..
Painkiller
25-09-2011, 00:16
Öncelikle geçmiş olsun. Bu link size yardımcı olabilir sanırım;
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/95832-egzoz-cam-film-vs-men-kaldirma-islemleri-motor-isleme-vs.html
freelife
25-09-2011, 00:17
geçmiş olsun ,ne olacak bu işin sonu bilmiyorum valla ,branda alıp aracımı ben men edeyim bari trafikten..
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/88907-tuv-personelinden-muayene-hizmeti.html
şu konuya da bi göz atabilirsiniz.
@Painkiller
Çok makbule geçti o konu.No'yu kaydettim ve yarın arayıp görüşeceğim kendisiyle.Çok sağol.
@freelife
Ben de merak ediyorum doğrusu..Bize ceza yazılırken Dtm kanatlı Pontiac'mı ne;sesini çıkara çıkara gitti..Hiç;dönüp te bakmadılar bile..
@UNAL
Teşekkür ederim.Olmazsa @Ome RS ile de iletişime geçerim.
@DRaGGeR
Yarın arayacağım Yavuz abi.İnşallah dediğin gibi halledebiliriz.
freelife
25-09-2011, 00:28
arabadan anlamıyorlar ya amerikanı görünce büyük motor büyük ekzozu olur mantığı. banada ekzozdan takıyorlar hep o yüzden dışarı bile çıkmıyorum artık arabayla.
Painkiller
25-09-2011, 00:30
@SErhat.;
Rica ederim, tekrardan geçmiş olsun.
fatih(fb)
25-09-2011, 00:31
ömere ulaşabilirsin yardımcı olur muayene men işlerinde
arabadan anlamıyorlar ya amerikanı görünce büyük motor büyük ekzozu olur mantığı. banada ekzozdan takıyorlar hep o yüzden dışarı bile çıkmıyorum artık arabayla.
Hayır abi işin garip tarafı da benzin alayım diye çıktım.Ardından da caddeyi dolaşayım oldu.Zaten trafik vardı.Bağırtma vs. olmadan sakin sakin;yavaş yavaş gidiyordum.Ben orta şeritten giderken direk önüme çıktı zaten.15 sağa çek dedi;gaza bas dedi;bağlayın dedi direk..
Birisi mi şikayet etti desem hatalı bir hareket te etmedim.
Neyse;sökülecekti egzos zaten;zamanım yok diye erteliyordum.Şimdi mecburen sökülecek işte.
Sağolasın..
@Painkiller
Sen de sağolasın..
ömere ulaşabilirsin yardımcı olur muayene men işlerinde
No'sunu biliyorsanız PM ile yollarsanız daha makbule geçer Fatih hocam.Ona da ulaşmaya çalışacağım.
freelife
25-09-2011, 00:36
artık parlak ekzoz görrdükleri er aracı bağlıolar caddede , caddeye hiç inmiyorum en fazla e-5 oda ailece hanım ve çocuk olursa yoksa arabayı kıpırdatmıyorum yerinden buna bir son verilene kadar. meganın çift ekzozumu olur diyen bile çıktı bana...
Cadde de gezmeyin... Bostancıdan ara sokaoklara girip... Kızıltoprak'a kadar gidebilirsiniz. İşiniz neredeyse orada bir araya park edin...
Minibüs yolu ve ana yolları kullanın...
Bu tip bir konu daha vardı gene yazmıştım... Cadde de gezmek, turalamak artık bitmiştir.
Biz geöen geçtik birşey olmadı demeyin, birdahaki geçişte olabilir.
s2000'ler amerikanlar geçiyor demeyin, siz geçemeyebilirsiniz. Onlar içinde her an herşey olabilir.
Spor görünümlü otomobiller zaten gürültü olur diye düşünüyor polisler, bu sebeple onların eksoz sesine zartıan zurtuna pek bakmıyor.
Askerden geldiğimden beri hava karardıktan sonra bağdan caddesinde hiç dolanmadım, dolanmıyorumda... Başka yerlerde polis çevirdiği oluyor, alkol muayenesi yapıyor, son susturucum stock ve tampon altınd duruyor zaten. Devam edip gidiyorum. Bununda garantisi yok.
Stock eksoz kullanın... Eksoz kafası vs takmayın... görüyorum bazen kardeşim aracına hiçbrşey yapmamamış bangır bangır bir eksoz... eee takmayıversin onuda.
Gördüğünüz gibi deymiyor, araçlar bağlanıyor... İnsanlar üzülüyor... Maddi giderlerde cabası.
ceratoniaorg
25-09-2011, 00:41
ya bu sürekli egzoz var sök bağla bilmemne olaylarını duyuyoruz ediyoruzda Türkiye de trafikte 74 yada 78 desibel olması lazım verilen izin bunun altındaysa ceza yazmaya hakları varmı ölçüm bildiğim kadarı ile asla yapmıyorlar kafasına göre işlem yapıyor polis
@Safak-e30
Abi zaten caddeye girerken dedim;içime doğdu heralde.Şurda polisler oluyordu dedim;baktım yoklar ama yine de ileride var mıdır yok mudur derken;gördük.
Zaten söktürecektim de bu gece böyle olmasa iyiydi.
ya bu sürekli egzoz var sök bağla bilmemne olaylarını duyuyoruz ediyoruzda Türkiye de trafikte 74 yada 78 desibel olması lazım verilen izin bunun altındaysa ceza yazmaya hakları varmı ölçüm bildiğim kadarı ile asla yapmıyorlar kafasına göre işlem yapıyor polis
Adama zaten birşey diyemiyorsun.Bir de ölçüm aletin var mı;sesini ölç bakalım desem daha kimbilir nelerde ceza yazılırdı..Burası Türkiye.
freelife
25-09-2011, 00:43
arabadan anlamıyorlarki kafalarına göre davranıyorlar yukardada yazdım bana renault meganda çift ekzoz olmaz bu tamponlar modfiye diyorlar ve hep direkten döndüm bugüne kadar.
fatih(fb)
25-09-2011, 00:43
No'sunu biliyorsanız PM ile yollarsanız daha makbule geçer Fatih hocam.Ona da ulaşmaya çalışacağım.
ö.m yolladım
ö.m yolladım
Yarın onu da arayacağım.Çok sağolasın.
34 NZM 88
25-09-2011, 01:01
Arkadaşlar aracım az önce Bağdat Caddesi'nde bağlandı.Aracımda egzos var ama sesi de kat iptal filan olmadığından az çıkıyordu.Herneyse polis bas bakalım dedi;bastık.Egzostan bağlayın dedi.
Ceza zaten yazıldı.Otoparka da çekildi aracım ve yarın çıkaracağım parktan ama asıl önemli kısım ise araçta ledli stop-yay-mercekli far-film var.Bu parçaları söktürmeden muayeneye gidebileceğim bir istasyon var mı?
Forumda Gebze'deki Nazmi abinin muayene işlerinde yardımcı olduğunu duymuştum ama bilgisi olan varsa çok makbule geçer.Zira şu anda staja başladım ve aracın parçalarını vs. söktürüp tekrar Anadolu Yakası'na geçip meni sildirmek en az 2-3 günüme mâl olacak.
İstediğim tek şey bu parçalar sökülmeden muayeneden geçip meni sildirmek.Egzosu yine söktüreceğim zaten o sorun değil.Diğer parçaların sökülüp orijinallerinin takılması resmen elzem..
0542 814 29 89 ara benı çözerız herturlu kardeşim gecmiş olsun
Gecmis olsun pazar gunu araci cikartamazsin pazartesini bekliceksin cunku belgeyi verecek olan sube cumartesi oglene kadar calisiyor pazar kapali
Skyhawk34
25-09-2011, 08:57
gecmis olsun bi kac kere benim aracinda basina geliyordu neyseki fazla dikkat li olmadiklari zamana geliom hep sacma sapan konusuyorlar camlar filmli falan diye egsozu daha gormediler ama daha camlarin renkli olduguna inandiramadim
Gecmis olsun pazar gunu araci cikartamazsin pazartesini bekliceksin cunku belgeyi verecek olan sube cumartesi oglene kadar calisiyor pazar kapali
Aracı az önce çıkardım.Selamiçeşme'deki şube işlemleri yaptı;açıkmış bugün.
-----
Nazmi abi numaranı aldım.Sağolasın;arayacağım.