Orijinalini görmek için tıklayınız : İmhotep ''U'' Vtec
ştandart toplanıyor yaw şuan için bi extrası yok
iyi güzelde 2 gün önce alinmiş arabaya noldu :D
dotum kasındı :D
çizik var evet aslan kardesım :D
araba uzun sure yatmıs daha sonra basıma iş cıkartmasın diye komple ne gerekıyorsa yapalım didik:)
kankacım araba özgüründe dediği gibi baya baya yatmış bakımları yaparken contayıda değiştirelim diye açtık kapağı gözümüze takılan işleride yaptık içimizde kalacağına yapalım dedik ama baya bi aldık içimize :D
güzel oldu güzel gömlekler fena güzel oldu zaman olsa flanşlı yapıcaktım..
http://i325.photobucket.com/albums/k365/stlegal/293583_10150411608301584_724646583_10214356_240991 845_n1.jpg
ah be abi güzelliğe bak :D
bu extradan takılan bi zımbırtı vardı abi adını unuttum flanş gibi ondan takıvereydik
ah be abi güzelliğe bak :D
bu extradan takılan bi zımbırtı vardı abi adını unuttum flanş gibi ondan takıvereydik
block guardmı kanka o eskide kaldı yakında bunlardan 2şer 3er yapıp kenara koyucam dartona hiç gerek yok aynı kalite aynı sertlik defalarca denedik çok şükür sıkıntı çıkmadı
block guardmı kanka o eskide kaldı yakında bunlardan 2şer 3er yapıp kenara koyucam dartona hiç gerek yok aynı kalite aynı sertlik defalarca denedik çok şükür sıkıntı çıkmadı
Elinize sağlık bu gerçekten çok gerekli bir şeydi keşke dartonu zengin etmeden önce olsaydı hepimiz faydalanırdık mustafada çok uzun süredir kullanıyor maşallah, bende block guard yerine gömlek alırdım. haftasonu uğrayacağım kısmetse.
Elinize sağlık bu gerçekten çok gerekli bir şeydi keşke dartonu zengin etmeden önce olsaydı hepimiz faydalanırdık mustafada çok uzun süredir kullanıyor maşallah, bende block guard yerine gömlek alırdım. haftasonu uğrayacağım kısmetse.
tayfun zaman alıyor ama bir şeyleri layıkıyla yapmak 3 senedir bunu en iyi seviyeye taşımaya çalışıyoruz şimdi bunun son versiyonunu yapıyorum komple nitrite kaplamalı paslanma olmuycak kesinlikle yakında koyrım resimleri
tayfun zaman alıyor ama bir şeyleri layıkıyla yapmak 3 senedir bunu en iyi seviyeye taşımaya çalışıyoruz şimdi bunun son versiyonunu yapıyorum komple nitrite kaplamalı paslanma olmuycak kesinlikle yakında koyrım resimleri
Kanka bu konulardaki titizliğini bildiğim yegane insansın o yüzden laiki ile olacağından eminim benim sorunum ile ilgilide bişeyler yapmamız için yardım isteyeceğim sorun dediğim şu guide veya duman lastikleri olayı. belki hiçbişey yok ben büyütüyorum.
TAYFUN ne gerikiyorsa yaparım yardımcı olurum biliyorsun arabalar benim çocuklarım gibi :)
TAYFUN ne gerikiyorsa yaparım yardımcı olurum biliyorsun arabalar benim çocuklarım gibi :)
ya konuşmalara bakın yaaa ayar oldum haahha :D
ya konuşmalara bakın yaaa ayar oldum haahha :D
yalanım varsa söle kankacım :)
yalanım varsa söle kankacım :)
ya yalan yokta bi incelikler kibarlıklar falan :D
Lan olm biz böyle incelirik kalınlaşırık cem beyle sanane
ya yalan yokta bi incelikler kibarlıklar falan :D
bir ara eke sendeyken sen çok inceydin bana karşı :D
eee köprüyü geçene kadarmış bu işler :hehe:
mustu bırak geyiğide git iki halı yıka göbegini erit :hehe:
mustu bırak geyiğide git iki halı yıka göbegini erit :hehe:
hacı bu kadın milletiyle uğraşmak ne zormuş yaaa 50 kuruş için 1 saat pazarlık yapıyolar :D
ayımı dedin bana muştu
estağfurullah abim o ne demek :D
kadınlarla ugrasmak zordur hacı :D
Kardeş Pınarbaşı pisti nerde
O yeaaaaa
***** haaaa ttatatatatatatat pak küt çat
Cem eby siz bu anı hatırladınızmı,
Kardeş Pınarbaşı pisti nerde
O yeaaaaa
***** haaaa ttatatatatatatat pak küt çat
Cem eby siz bu anı hatırladınızmı,
hatırladım :D
bence bu arabaya yapılan emeğe değecek. herkesin dilinde u vtec var. bu aralar çok popüler oldu. maşallah.
U VTI 'ın kabusu olacam ben :) biraz fıs lazım sadece :)
miami kumda oyna kanka :D:D:D
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
miami kumda oyna kanka :D:D:D
Gözümsünnnnnn :) kum grimi rengi yoksa nazar değmesin kanka güzel olacak.
kankacım rodaj bitsin videolar gelcek :) saolasın
kanka marş bastınızmı yoksa,
kanka 2 gun oldu alalı. 200 km bitti :)
Kanka ayrıntılarınıda yazmıyonki nerden bilelim :( valla bende hardcore yapıyor özgür dedim sezonu kapattı dedim.
full stock mu :D
evet mustafa abi itr piston filan takıncada stok oluyor oem sonuçta ya :D:D yok mu abi port polishi olsun pistonu olsun vs bişeyler cidden.
nan kimse inanmıyor ama cidden makina full stock toplandı :)
oem segman oem yatak oem su pompası hacı style gömlek
makinayı sökme sebebimiz antifirizsizlikten gömlek kenarlarında yıpranma olmuş o yüzden yani :D
puhahahah stok ya.. tayfuna bi sardım oda şaşırdı ya :D
motoru ilk biz actık. sebebide asagıdakı fotoda mevcut :)
http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/10525.jpg
http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/10571.jpg
Shadow_Dancer
07-10-2011, 18:03
Özgürüm sen buna bi şerbet katmışsındır :) maşallah...
kankacım oem takım conta ,oem ana yataklar , oem piston , oem ust kapak :) yani hersey orjınali ile degişti sadece cem abi kapaga ufaktan polish yaptırmıs :)
puhahahah stok ya.. tayfuna bi sardım oda şaşırdı ya :D
suli öyle bi yazdıki dedim özgür kökünü kazıyacak istanbulun kardeşim en güzelini yapmışsın maşallah allah cc. uzun süreler gazlamak gezmek nasip etsin.
Bu arada resimleri detaylı baktımda o parçalar su pompasını nasıl kitlememiş yahu.
kanka hayvan antifirizi yiyince kustu işte :D
ama bu haldede yaslarım sana :D
rodaj bitsin zevkine sıkıyozmu
Allah nasip ederse,Bi aksilik çıkmassa p.tesi günü İstanbula geliyorum Özgür abinin yanına araç artık benim Allah'ın izniyle...