Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak 106 dd 106
_2316940.htm
_2316944.htm
_2316943.htm
polis amca:hahaha::hahaha:
Maşallah tüm araçlara araç specleri neler acaba ?
Ak 769 un güzel bir dyno cıktısı vardı yanlış hatırlamıyorsam beyaz GTI da güzel yürümüş cok kopmamıs AK güçlü bi GTI maşallah...
cihp filtre ekzoz bide sökük komple bildigim kadarı ile
mami abi arkadan fenaa kapatmış yakında geçer onları fazla sürmez:D:D
bı kaç hafta once beyaz 106 nın ıcınde okan rscı tombul olan :D bıde 2 kısı dha wardı rolle geldıler.. hepsı dd nın ıcındeydı we takıbı bırakmadı :D dedım cok cok ıyı :D :D
cffsymbol
26-09-2011, 00:23
maşallah AK çok güzel yürüyo..
ak ya maşşallah çihp filtreli ekzozlu en iyi giden 106 bence nazar degmesin
cRc Ramo
26-09-2011, 06:45
maşallah araçlara..
maaşallah direk ayırıyo 2 videoda vites kaçtı galiba ama iyi gidio kazasız belasız...
yunus_kg
26-09-2011, 09:45
maşallah Ak'a
DD'ye ve AK'ya kocaman Maşallah...
Masallah Araclara.
Ak'a Kocaman Masallah Kanka Bıraz Hızlı Sankı Emsallerınden :)
yorumlar için tşk ederim..
Ak specleri : Ak 106'da chip,filitre,egsoz bulunmaktadır. arka koltuklar sökük (Ne ince conta,port polish, kapak taşlama, nede ayna mahruti yoktur. orjinal 16/63 vardır. )
DD 106 : chip, filitre,egsoz araç komple sokuk
Beyaz 106 sahibine beni kırmayıp denediği için tşk ederim. kazasız belasız kullanması dileğiyle maşallah aracına
maşşallah ak zamanında baya hızlıydı zaten yine güzel bu beyaz 106 nerden s16 adapazarından mı alınan çıkartamadım
maşallahh her iki aracada ak güzel yürümüş.....
Orçun bu araba Adapazar arabası Cihan karaelmasın arabasıydı sen iyi hatırlarsın GSİ zamanlarından.Ben 4 tane 106'ya bindim bu zamana kadar,beyaz 106 ımı benım speclerimde ne saxo ,ne vtec,ne gsi ,ne 106 ,ne 205,ne 206 nede 306 geçebildi.Arabam sağlıklı ,güveniyorum.gittiğim nadir denemelerde hemen arabamda ekzantrik konuldu o oldu bu oldu.bende dedim herkeze açalım kapağı EKZANTRİK,Conta çıkmazsa koyarsınız öyle kapatırız dedim kapağı.Senın arabanında eski yüklü zamanlardaki gibi maşallahı varmış bu haliylede.güzel kafa atıyosun.Benim Eksiklerim vardı,Onları tamamlayıp tekrar denemek İsterim .. Ayrıca vidyo konulması hoşuma gitmedi.benden izin alıp koymalıydın vidyoyu.Saygılar
Orçun bu araba Adapazar arabası Cihan karaelmasın arabasıydı sen iyi hatırlarsın GSİ zamanlarından.Ben 4 tane 106'ya bindim bu zamana kadar,beyaz 106 ımı benım speclerimde ne saxo ,ne vtec,ne gsi ,ne 106 ,ne 205,ne 206 nede 306 geçebildi.Arabam sağlıklı ,güveniyorum.gittiğim nadir denemelerde hemen arabamda ekzantrik konuldu o oldu bu oldu.bende dedim herkeze açalım kapağı EKZANTRİK,Conta çıkmazsa koyarsınız öyle kapatırız dedim kapağı.Senın arabanında eski yüklü zamanlardaki gibi maşallahı varmış bu haliylede.güzel kafa atıyosun.Benim Eksiklerim vardı,Onları tamamlayıp tekrar denemek İsterim .. Ayrıca vidyo konulması hoşuma gitmedi.benden izin alıp koymalıydın vidyoyu.Saygılar
Tekrar maşallah kazasız belasız kullan aracını tabii ki sonuçta deneme yapmanın sebepleri bellidir araçtaki eksikleri giderip durumunu ölçmek kanaatimce hayırlısı ile en kısa zamanda araçtaki eksikleri giderip deneriz.
The_Doctor
26-09-2011, 19:15
Maşallah Araçlara. DD nin Kendi Speclerinde Başka Bir 106 ya geçilebilcğni düşünmüyordum. eğer eksiği varsa umarım en yakın zamanda hallolur ve tekrar denenir...
Alicanrs
26-09-2011, 19:18
Maşallah araçlara Allah kaza bela vermesin :) Ak roket yine:)
dd'nin ne gibi bi eksiği vardı özel değilse:S
Bu arada aracımla ilgili ince,kısa,port polish, tarzında düşünceler geçiyor olabilir. araçta sadece düz boru egsoz son susturucu venus, chip,filitre, ayrıca araçta o gece çıkmadan önce arıza ışığımın yandıgını tum herkes gordu itecekleriminde ses yaptıgını belirtmek isterim. en kısa sürede ateşleme bobinimi ve iteceklerimi değiştirdikten sonra tam istediğim kıvamda olucagına ınanıyorum.
cila atçam,iç dış kuaför yaptırcam :)
cila atçam,iç dış kuaför yaptırcam :)
ne kadar sürer kuaför işleri ? bizde deneriz kısmetse, 306m var denediklerine benziyor mu görürüz:soru:
Maşallah AK 106 ya , her sartta kondisyonlu :)
Ters cevap verirseniz ters cevap alırsınız ;)
mami_makinen
26-09-2011, 20:13
araclara maasallah ..bı dahakıne eksıksız deneyın:D
Ters cevap verirseniz ters cevap alırsınız ;)
yaaaaani?? Numaranı yazarmısın.İstanbula geldiğimde seni arayıp özellikle denemek istiyorum.
araclara maasallah ..bı dahakıne eksıksız deneyın:D
tesekkurler muammer abi :heyoo:
percussionali
26-09-2011, 20:28
maşşallh araçlara AK zaten ayrı gideri olan ender 106 lardan DD yede diyecek lafım yok her ik araç a da maşşalllh kazasız belassız inşallh çeşke her 106 cı AK ile DD 106 kardeşlerin gibi araçlarına baksada 106 lılar salıklı yürüse bu araçlar gibi maşşalh tekrardan araçlarra AK ya ayrı tabi ;)
0505-947-21-40...
videosuz çıkmam, aracım komple sökük sonra sökmüşsün deme günlükte söküğüm,
speclerim ms beyin+ yüzde 85meth+filtre+egzos+ emme gaz kelebeği port polish olucak gelmeden mesaj at veya ara sonra geldimde gelmedi olmasın araba hazır değilken;)
............................
...................................
benim anlşayamadıgım bişey var sahibi olmadıgın arabayla gider yapıyorsun sonrda arabayı arkadaşından alamadıgından dolayı denemeye gelmiyorsun.bigün kendi araban olursa senle deneriz sıkıntı yok benimde kimseden korkum yok isteyen istedigi arabaya ister 10 bin tl harcasın bende mami abiyle yenisetapımı yaparım isteyene dayarım
Selcuk_RoL
26-09-2011, 21:50
maşşallah 106 lar fena:icon_tup:
................................
Ben cevabı yazdım bu konuya başka yorum yazmam bilginiz olsun .
Millete eğlence lazım .
mami_makinen
26-09-2011, 22:01
ahmet sende benim gibi yapıp beni arayabilseydin başkalarından duyduklarınla değil kulagınla duyduguna inan,arabamı yüklediğimi bile ıspatlayamıyorsunuz çagırıyorum cecoya söylüyorum cevap bile vermiyorsunun,ama sizin anladıgınız dilden biraz agır konuşayım
Aracımı doldurdugumu ispatlayamayan iftira atan ne çocugu olsun sen yaz :)
Bende seni usta sanıyordum ahmet sende bizim gibi başkalarından akıl alıyorsun,ne farkın kaldı bizimle :) ?
Sen kendin yazdıgın zaman cevap yazarım ahmet,ayrıca şu araba mevzusunuda bir yazı yazayım araba benim içinde kalanlara duyrulur ;)
.....................
bak hemşerim bana burda yazdıgın gibi sorabilirsin kim dedi sana bunu di,ye saklayacak degilim konuşmalarına dikkat et etirirler ben seni kaç sefer aradım cvp vermedin benim kimseden çekindigim korktugum yok herkez haddini bilsin ismail abi söledi bana ara sor sen ahm ye böle bişe söledinmi diye neyin peşindesin sen
arabanın sahibi selim garajcı mustafaya sölemiş arabaya 6000 bin tl harcandı diye sen kim oluyosun arabanın sahibi konuşsun beni de tanıyan tanıyo benim ustalıgımdan ne şüpen var sana bi yaramı verdim yoksa
ahm 52 bana sormadan videoyu koydun.kendi videon bile değil.daha fazla uzatmaya gerek varmı sence ?
arabanın sahibi selim garajcı mustafaya sölemiş arabaya 6000 bin tl harcandı diye sen kim oluyosun arabanın sahibi konuşsun beni de tanıyan tanıyo benim ustalıgımdan ne şüpen var sana bi yaramı verdim yoksa
bu 6000tl mevzusu bana aracın sahibi selim tarafından söylendi yg615 selim arkadaşımızın aracıdır bunu da bilen biliyor ben konuya girmek istemiyordum ama adımız geçti madem biz de bildiklerimizi söyleyelim ki inanmayan varsa ismeil ustanın elemanı mustafa arkadaşımızda konuşulurken yanımızdaydı isteyen onada sorabilir kimse nin malında mülkünde gözümüz yok allah daha çok versin gözü çıksın umarım anlata bilmişimdir............
0505-947-21-40...
videosuz çıkmam, aracım komple sökük sonra sökmüşsün deme günlükte söküğüm,
speclerim ms beyin+ yüzde 85meth+filtre+egzos+ emme gaz kelebeği port polish olucak gelmeden mesaj at veya ara sonra geldimde gelmedi olmasın araba hazır değilken;)
hahahah alıcan atarlı gıderlı :D yafruma bak :D :D
ya kanka adam gibi kibarca bi soru sorduk adam ti'ye aldı filan, cevap vermiyceksen adam gibi bende saklı vs. bişey dersin yani..
yok, milletimiz de hep bi negatiflik abi, bana mı bilendin diyo, adamı tanımam etmem arabasını şimdi burda ki video da ilk kez gördüm rollingini filan bana mı bilendin diyo :D
ahm 52 bana sormadan videoyu koydun.kendi videon bile değil.daha fazla uzatmaya gerek varmı sence ?
uzatılan şeyin senle bi alakası olmadıgını anlamadın heralde bide roling yapan arkadaş ak benim arkadaşım neden vdeoyu koyarken sana sorim vdeoları ben çektim farkındaysan benim arç ile çıktık vdeo çekmek için hem ne olduki zorunamı gitti seni geçti diye sen geçseydin senin vdeonu koyardım peki senin geçtigin vdeoyu koysaydım bana dermiydin bana sormadan neden koydun diye sonuçta bu işi zevk için yapıyorsak kimse gücenmesin darılmasın vdeo olmassa yorum yapılmassa paylaşılmassa ne önemi kaldıki rolingin maşşallah araçlara ....
ahmet ben selim araba ile bir sıkıntınmı var kimin oldugu konusunda evet ekrem abiden ben aldım tesisatı ile beraber senetle aldım senetlerinide yaşar abi ile ödüyorum bak ben aracın sahibiyim inanmıyorsan ara beni sana telden teyid edeyim.ayrıca ben kimseye arabaya 6000 masraf ettim demedim bunuda bilin kimse ile husumetim yok kimse ilede olmasını istemem kullandıgınızlafları seçin.
ben selim
cihan-34
27-09-2011, 09:07
iki aracada maşallah ak'nin eski dolu halinide bildiğim için araçta 14/60 olduğunu biliyorum eğer söküldüyse güzel bir yürürü var maşallah ( jdm vti nikli arkadaş ömer kardeşimi tanımadığın için atar yaptığın belli sen dünyanın öbür ucundada olsan senle gazlamaya gelir merak etme gerisi arızalı bi arkadaş kendisi :icon_tup:
janer106
27-09-2011, 09:11
ak ya maşşallah çihp filtreli ekzozlu en iyi giden 106 bence nazar degmesin
kanka o arabaya vakti zamanında bi el değdi ondan sonra böle oldu umarım yürümemezlik yapmaz bundan sonra da :))
iki aracada maşallah ak'nin eski dolu halinide bildiğim için araçta 14/60 olduğunu biliyorum eğer söküldüyse güzel bir yürürü var maşallah ( jdm vti nikli arkadaş ömer kardeşimi tanımadığın için atar yaptığın belli sen dünyanın öbür ucundada olsan senle gazlamaya gelir merak etme gerisi arızalı bi arkadaş kendisi :icon_tup:
hala atar diyorsunuz neyin atarı Allah aşkına???
ters cevap verirse ters cevap alırsınız bu kadar basit, tanımam etmem dener denemez artık kendine kalmış, atar lafı hiç sevmediğim bi olay tiksindiğim bi kelime.
sıkıntı vardı dedi özel değilse sıkıntısı nedir acaba yazdım, cila mila diyip ta.şağa vurdu ona göre de bende ta.şak bi cevap verdim bu kadar basit.
tanımam dediğin gibi arkadaşını, bana mı bilendin diyor :D yani arabayı ön plana çıkarma çabası bana göre başka bişey değil...
uzamasın daha mevzu rica ediyorum çok boş bi muhabbet oluyor çünkü arkadaşının ısrarla ters almaları yüzünden.
mami_makinen
27-09-2011, 11:06
ahmet ben selim araba ile bir sıkıntınmı var kimin oldugu konusunda evet ekrem abiden ben aldım tesisatı ile beraber senetle aldım senetlerinide yaşar abi ile ödüyorum bak ben aracın sahibiyim inanmıyorsan ara beni sana telden teyid edeyim.ayrıca ben kimseye arabaya 6000 masraf ettim demedim bunuda bilin kimse ile husumetim yok kimse ilede olmasını istemem kullandıgınızlafları seçin.
ben selim
selim baskalarının agzıyla yazma gerek yok ...kımın ne oldugunu az cok bılıyoruz sen bu tarz konulara bence hıc gırme kımseyede alet olma senı severım ...yasar mıllete gereksız yazılarından ve gereksız gıderlerınden bu konuları buralara kadar getırdı arabanın senın veya onun olması mevzu degıl..zaten az cok herkes bırbırını ıyı tanıyo kım kac kılo gelır ıyı bılırız sen o 106 gıbı ıkı tane daha 106 alsan tek basına odersın ;)burada bırılerını korumaya kalkma herkes hakettıgını yasar ...
cihan-34
27-09-2011, 11:11
hala atar diyorsunuz neyin atarı Allah aşkına???
ters cevap verirse ters cevap alırsınız bu kadar basit, tanımam etmem dener denemez artık kendine kalmış, atar lafı hiç sevmediğim bi olay tiksindiğim bi kelime.
sıkıntı vardı dedi özel değilse sıkıntısı nedir acaba yazdım, cila mila diyip ta.şağa vurdu ona göre de bende ta.şak bi cevap verdim bu kadar basit.
tanımam dediğin gibi arkadaşını, bana mı bilendin diyor :D yani arabayı ön plana çıkarma çabası bana göre başka bişey değil...
uzamasın daha mevzu rica ediyorum çok boş bi muhabbet oluyor çünkü arkadaşının ısrarla ters almaları yüzünden.
Gerginliğe gerek yok arkadaşım katılıyorum yanlış anlaşılma olabilir :icon_tup:
Ö.öztüRk
27-09-2011, 11:29
uzatmaya gerek yok 2 aracada maşallah AK çok güzel yürüyor Ömer reis'ede maşallah
ben selim
ne sıkıntım olcak yaa kimin olursa olsun araba bana sadece 6000 bin tl harcandı dendi kimin sölediginide yazdım kimseyle ugraşacak vaktim yok bi sıkıntısı olan varsa akşama mc deyim gelir grşrz
Emre Abdik
27-09-2011, 11:59
Masallah AK'ya... Allah kaza bela vermesin;)
yasinipek79
27-09-2011, 12:04
Maşallah AK ye..Güzel makine güzel yürüyor...:icon_tup:
Cliosportve
27-09-2011, 12:12
Son video ne öyle :D
Maşallah arabalara
Cihan-34 doğru söylüyorsun araçta önceki zamanında 14/60 mevcuttu hatta bütün vites dişlileride farklı kullanılmış, 2 sefer şanzıman kırdım komple bir defasında 4 vites dişlisinin yanlış takılmasından diger kırılmasıda ıstavroz dişlisinin piminin şanzıman gövdesini parçalaması ve içinin dağıtması sonucu komple şanzıman grup dişlisi priz direk mili ve baskı balata değiştirdim. şuan sıkıntısız şekilde 16/63 ayna mahruti taktık.
Masallah AK'ya... Allah kaza bela vermesin;)
amin cümlemize ;)
ne kadar sürer kuaför işleri ? bizde deneriz kısmetse, 306m var denediklerine benziyor mu görürüz:soru:
o kısmını bilmiyorum da geçen ist.a geldiğimizde denemek için bu DD 106 beni oldukça şaşırtmıştı hayran kaldım gidişine aracım da ER 306 lüleburgazdan gelmiştik..AK 'ya maşallah diyorum hiçbirşey kaybetmiyor formundan..
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-09-2011, 14:37
ak 106 ya maşallah..ak ile denemek isterim:):)dün gece mavi 106 ile sıktık plakayı hatırlamıyorum güneşli mc de buluştuk öle sıktık güzel yürüyo aracın maşallahı var ak yde bi görelim eğer denemek isterseniz:):)
cihan-34
27-09-2011, 14:59
Cihan-34 doğru söylüyorsun araçta önceki zamanında 14/60 mevcuttu hatta bütün vites dişlileride farklı kullanılmış, 2 sefer şanzıman kırdım komple bir defasında 4 vites dişlisinin yanlış takılmasından diger kırılmasıda ıstavroz dişlisinin piminin şanzıman gövdesini parçalaması ve içinin dağıtması sonucu komple şanzıman grup dişlisi priz direk mili ve baskı balata değiştirdim. şuan sıkıntısız şekilde 16/63 ayna mahruti taktık.
Maşallah güzel yürümüşsün
o kısmını bilmiyorum da geçen ist.a geldiğimizde denemek için bu DD 106 beni oldukça şaşırtmıştı hayran kaldım gidişine aracım da ER 306 lüleburgazdan gelmiştik..AK 'ya maşallah diyorum hiçbirşey kaybetmiyor formundan..
aracım hazır değilken ist'ye geldin, denk gelemedik seninle de deniyelim :)
bi kadran videon filan var mı?
Yiğitin kadran videosu var ama eskişehirdeki evde bilgisayarda net ortamında yüklü olarak yok malesef...
yiğitte suanda lüleburgaz taraflarında telden giriyor sanırım :)
Ben seninle denemek icin geldim oraya acikcasi gelicekmi diye sordk evet dediler zonra aradigmda bana aracm hazir degil demedin bu aksam cikmicam arkadaslarlaym dedin..kadran videosuna gelince evet var ama iyi bir deneme yaptktan sonra altina onu da ilistirmeyi dusunuyorum eskisehire gidince .. Benden iyi olabilrsn belki ama speclerimz arasnda farklar oldugunu biliyosun ki cok fazla bir fark yaratacagini da sanmiyorum arkadasim..
Ben seninle denemek icin geldim oraya acikcasi gelicekmi diye sordk evet dediler zonra aradigmda bana aracm hazir degil demedin bu aksam cikmicam arkadaslarlaym dedin..kadran videosuna gelince evet var ama iyi bir deneme yaptktan sonra altina onu da ilistirmeyi dusunuyorum eskisehire gidince .. Benden iyi olabilrsn belki ama speclerimz arasnda farklar oldugunu biliyosun ki cok fazla bir fark yaratacagini da sanmiyorum arkadasim..
benimle denemek için mi geldin, ama benle irtibata geçmedin ki hiç? ayrıca sana kim gelicek dedi :)
hatırladım ali abi aradı, o gece çıkmıycağımı söyledim evet, aradığı saatte 12 filandı, arkadaş ortamındaydım sende aradığında pardon hazır değil vs. dememiştim haklısın.
eğlencedeydik, arabamın iyi olup olmaması önemli değil belki geçerim belki geçilirim maksat denemek:icon_tup: arkadan af döndüren, olmamış şeyi olmuş gibi gösteren kişilerden değiliz çok şükür.
ak 106 ya maşallah..ak ile denemek isterim:):)dün gece mavi 106 ile sıktık plakayı hatırlamıyorum güneşli mc de buluştuk öle sıktık güzel yürüyo aracın maşallahı var ak yde bi görelim eğer denemek isterseniz:):)
tabii ki denemek isterim sizinle
Koray abi ile denemisin bilgim var kusura bakma dun bende gelicektim ancak telefonum şarjı bitmiş ve yorgunluktan uyuya kaldım kusura bakma
bugun musaıtsenız denıyelım hem tanışmış oluruz ..
Maşallah güzel yürümüşsün
teşekkür ederim çok sağol...
benimle denemek için mi geldin, ama benle irtibata geçmedin ki hiç? ayrıca sana kim gelicek dedi :)
hatırladım ali abi aradı, o gece çıkmıycağımı söyledim evet, aradığı saatte 12 filandı, arkadaş ortamındaydım sende aradığında pardon hazır değil vs. dememiştim haklısın.
eğlencedeydik, arabamın iyi olup olmaması önemli değil belki geçerim belki geçilirim maksat denemek:icon_tup: arkadan af döndüren, olmamış şeyi olmuş gibi gösteren kişilerden değiliz çok şükür.
Benim anlatmak istedigimi anlamissin önemli olanda bu..kismet olrsa deneriz birgun mutlaka takip ediyorum videolarini hizli oldugunu soyleyebilirim ;)
teşekkür ederim yiğit.
306gti-6'ları çok seviyorum, yıllarca hakkıyla yürütülmedi bu araba, up ile başladı yürüme mevzusu o zaman vteclerle kafa kafaya yürüdü gerçi f-gh-e denilen vteclerde başka şeylerde vardı ya neyse :) sonra sbl 306 filan cıktı gayette güzel yürüyor denemdim ama hiç bilmiyorum nasıl gidiyor videolardan takip ettiğim kadarıyla gayet başarılı.
şimdi beyin ile daha da ileriye taşıycaz inşallah bu güzelim ''spor'' arabayı :)
teşekkür ederim yiğit.
306gti-6'ları çok seviyorum, yıllarca hakkıyla yürütülmedi bu araba, up ile başladı yürüme mevzusu o zaman vteclerle kafa kafaya yürüdü gerçi f-gh-e denilen vteclerde başka şeylerde vardı ya neyse :) sonra sbl 306 filan cıktı gayette güzel yürüyor denemdim ama hiç bilmiyorum nasıl gidiyor videolardan takip ettiğim kadarıyla gayet başarılı.
şimdi beyin ile daha da ileriye taşıycaz inşallah bu güzelim ''spor'' arabayı :)
Birileri ugrasmali ki ornek alinmali .. Ufak ufak ugrasiyoruz butce isteyen isler bunlar daha hizli daha iyi olucaz ins
Her boş denilen araba boş olmuyor inanmak inandırmak lazım şimdiki sahibini tanımam ama belliki iyi gidiyor eskidende gidiyordu göki de bilir :D
2 Aynı araç 3 korna gaza oturdugunda nasıl oluyorda 1 boy direk açabiliyor sonra açılmıyor ciger sadece bir boymu ? daha sonradan yavaşladıgını görüyorum,görüncede ilk aklıma kısa geliyor :)
Kimse ile polimige girmiyorum ama bu işler böyle olmuyor görüyoruz yakaladınmı affetmeyeceksin :)
haaa lafı gelmişken yazayım ceco ya söyledim okanada söyledim tanıdıgım herkeze söyledim aracımda regulatör değiştirdim bujilerimi değiştirdim ekzoz değiştirdim CRM de,arabaya 6,000 lira masraf etmiş diyipde ortamı gerene söyledigi şeyi ıspatlamayana aklının almayacagı güzellik yapacagım,ayrıca AHM 52 keşke ilk duydugunda beni arasaydın biz şerefsiz değiliz neysek oyuz araba için kendi kişiligimizden ödün verecek değiliz sen bunları yaptıgımı düşünmüşsün ya o bile yetiyor ;)okana cecoya söyleyecegine yada suat ustayı arayıp soracagına bana sorsaydın ilk beni dinleseydin keşke etrafda tereyag çok :icon_tup:
aracta kisa var diye benim aracimdan mi bahsediyorsun abi merak ettim ?
maşallah onur ak'ye forum daymış
diger dd'yede maşallah begendigimiz b ir araç
aracta kisa var diye benim aracimdan mi bahsediyorsun abi merak ettim ?
Yok onur sana demedim kardeşim var oldugunu düşündüm araban fırlıyor ilk aklıma gelende kısa oldu ;) yoksa yoktur ustamı getirelim ? :) sen yok diyorsan yoktur eyvallah.
O gün senin gününmüş sen geçmişsin bir dahaki sefer diğeri geçer ;)
Bu arada ahmet bir daha yazıyorum istemedende olsa benim agzımdan duymadıgın kelimeleri ben söylemişim gibi haraket etme isim yazmıyorum kendilerini biliyor laf taşıyanlar bir sorunun varsada akşam gel bende mc de olacagım.
Mami ile telefonda görüştüm ona bile sana bunu diyorlar demişler,diyecegim bir şey varsa telefon eder söylerim sana nasıl telefon edip adam gibi konuşduysam :icon_tup: bizi abuk subuk adamlarla karıştırma.
Nerde çokluk orda :icon_tup: :icon_tup:
onurtopcu
28-09-2011, 19:22
AK ya dicek yok mermi gibi maşallah :)
maşallah her iki aracada ak yine her zamanki gibi formunda :)
28 EE 106
30-09-2011, 19:07
ak oldugun fazla hızlı gdyor mşlahh skntlrıda yaptr baklım kanka nler olck:)
vtecburac
03-10-2011, 21:17
ak 106 zaytinburnunda görüyorum aracı yanlıs hatırlamıyorsam, ceconunda eski aracı zaten.
onur sen aldın sanırım aracı hayırlı olsun
Masallah AK'imiza bir gti hepmi onde olur ya
ak 106 zaytinburnunda görüyorum aracı yanlıs hatırlamıyorsam, ceconunda eski aracı zaten.
onur sen aldın sanırım aracı hayırlı olsun
Aynen kanka Onur aldiAK yi cok keyifli cok guzel gidiyor masallah o speclerde daha hizlisini son zamanlarda gormedim
Edit:sen zeytinburnuna gel arama yaziorum bunlari tek tek :)
life is life
03-10-2011, 22:28
maşallah iki aracada..
AK 106 'da kısa yok mu yani ?
Aynı plaka harflerine sahip çok araç var. Ben karıştırıyorum valla. Son rakamlarıda yazmak iyi değil polis açısından. Misal bir tane pistonlu egzantrikli AK vardı. O hangisi ? Şehir dışına mı satıldı o araç ?
aLperTunga
03-10-2011, 23:06
ohh be özlemişim böyle alengilli konuları :D maşallah iki aracada ama ben şunu bilir şunu söylerim önceden insanlar arabasında olmayan şeyleri söylerdi YOK BENIM ARABAMDA KISA VAR BILIYORMUSUN,KADRANI BOZULUR BENIM ARABAMDA CHIP VAR BILIYORMUSUN,şimdide moda millet arabasında olanları saklıyor ben kimseye güvenmiyorum bu spec konusunda ha 106ların hangi speclerde nasıl yürüdüğünü bilirim denerim bi 106la 200e kadar sonuca bakarım zaten anlarım..arac sahıbı ıstedıgı kadar bişey yok desin umrumda olmaz kendını kandırır sadece..chiple miple olacak işler değil 106yı yürütmek millet tutturmuş chipte chip..arac sahıpleri üstüne alınmasın yazdıklarımı ben genel anlamda yazdım..kazasız belasız sürüşler..
ohh be özlemişim böyle alengilli konuları :d maşallah iki aracada ama ben şunu bilir şunu söylerim önceden insanlar arabasında olmayan şeyleri söylerdi yok benım arabamda kısa var bılıyormusun,kadranı bozulur benım arabamda chıp var bılıyormusun,şimdide moda millet arabasında olanları saklıyor ben kimseye güvenmiyorum bu spec konusunda ha 106ların hangi speclerde nasıl yürüdüğünü bilirim denerim bi 106la 200e kadar sonuca bakarım zaten anlarım..arac sahıbı ıstedıgı kadar bişey yok desin umrumda olmaz kendını kandırır sadece..chiple miple olacak işler değil 106yı yürütmek millet tutturmuş chipte chip..arac sahıpleri üstüne alınmasın yazdıklarımı ben genel anlamda yazdım..kazasız belasız sürüşler..
+999.... :)
ohh be özlemişim böyle alengilli konuları :d maşallah iki aracada ama ben şunu bilir şunu söylerim önceden insanlar arabasında olmayan şeyleri söylerdi yok benım arabamda kısa var bılıyormusun,kadranı bozulur benım arabamda chıp var bılıyormusun,şimdide moda millet arabasında olanları saklıyor ben kimseye güvenmiyorum bu spec konusunda ha 106ların hangi speclerde nasıl yürüdüğünü bilirim denerim bi 106la 200e kadar sonuca bakarım zaten anlarım..arac sahıbı ıstedıgı kadar bişey yok desin umrumda olmaz kendını kandırır sadece..chiple miple olacak işler değil 106yı yürütmek millet tutturmuş chipte chip..arac sahıpleri üstüne alınmasın yazdıklarımı ben genel anlamda yazdım..kazasız belasız sürüşler..
+106... :d
yorumlar için herkese teşekkür ederim.
AK 106 'da kısa yok mu yani ?
Evet araçta kısa yoktur. 16/63 mevcuttur.
Aynı plaka harflerine sahip çok araç var. Ben karıştırıyorum valla. Son rakamlarıda yazmak iyi değil polis açısından. Misal bir tane pistonlu egzantrikli AK vardı. O hangisi ? Şehir dışına mı satıldı o araç ?
Evet araç eski halinde pt53,piston,yay şapka itecek, ne ararsan vardı. sonra komple sokulup egzantrıklerı ve yay,şapka ve itecekleri VE saxo vts Ahmet ustanın aracına takıldı ceco aracı boş sekilde sattı. araç sonra anadolu yakasına satıldı. aracı aldıgımda araçta kısa sokulmus 16/63 takılı ve berlingo baskısı mevcuttu. aracı komple suat ustada orjinal pistonlu olaraktan toplattık. aracın şubat ayında ecufastte dyno olcumunde 148 hp tekerlege aktaran 128 hp yanlış hatırlamıyorsam ölçtük.
ohh be özlemişim böyle alengilli konuları :D maşallah iki aracada ama ben şunu bilir şunu söylerim önceden insanlar arabasında olmayan şeyleri söylerdi YOK BENIM ARABAMDA KISA VAR BILIYORMUSUN,KADRANI BOZULUR BENIM ARABAMDA CHIP VAR BILIYORMUSUN,şimdide moda millet arabasında olanları saklıyor ben kimseye güvenmiyorum bu spec konusunda ha 106ların hangi speclerde nasıl yürüdüğünü bilirim denerim bi 106la 200e kadar sonuca bakarım zaten anlarım..arac sahıbı ıstedıgı kadar bişey yok desin umrumda olmaz kendını kandırır sadece..chiple miple olacak işler değil 106yı yürütmek millet tutturmuş chipte chip..arac sahıpleri üstüne alınmasın yazdıklarımı ben genel anlamda yazdım..kazasız belasız sürüşler..
evet kesinlikle katılıyorum sana, sonuçta bu zamana kadar yapılan uygulamaların tahmını degerlerını kestırebılıyorsunuz. aracın uzerınde o kadar malzeme olupta deneme zamanı yok aracta chıp eksoz filitre diyip sıkan cok var :icon_tup:
vtecburac
04-10-2011, 14:38
Masallah AK'imiza bir gti hepmi onde olur ya
Aynen kanka Onur aldiAK yi cok keyifli cok guzel gidiyor masallah o speclerde daha hizlisini son zamanlarda gormedim
Edit:sen zeytinburnuna gel arama yaziorum bunlari tek tek :)
kankam mecbur gelıorum sözlendim sümerden:D
:) şimdi ebenin emme manifoldunu gordun :)
bende z.burnundayım burak gectıgınde alo de.
Geldiğinde bilgimiz olsun ;)
vtecburac
04-10-2011, 17:22
:) şimdi ebenin emme manifoldunu gordun :)
bende z.burnundayım burak gectıgınde alo de.
aynen kanka gördük:D tamamdır araşırız:)
Geldiğinde bilgimiz olsun ;)
tamam onur haberleşiriz;)
SEÇKİN172
04-10-2011, 17:39
AK maşallah gerçekten güzel gidiyor . sahibide şeker gibi insan aracı gerçekten anlattıgı gibi maşşalh çok çok iyi gidiyo yanlız onur abi söyle bişe var DD 106 da eger araç sahipleri 1 problem var dediyse dogrudur inanırım ben senden iyi olmasın onlarda 10 numara insanlardır.
inşallah eksiklerinizi giderim tekrar saglıklı bi deneme yaparsınız iki aracada maşşallah..
:icon_tup:
AK maşallah gerçekten güzel gidiyor . sahibide şeker gibi insan aracı gerçekten anlattıgı gibi maşşalh çok çok iyi gidiyo yanlız onur abi söyle bişe var DD 106 da eger araç sahipleri 1 problem var dediyse dogrudur inanırım ben senden iyi olmasın onlarda 10 numara insanlardır.
inşallah eksiklerinizi giderim tekrar saglıklı bi deneme yaparsınız iki aracada maşşallah..
Teşekkür ederim yorum için. tabii ki önemli olan eksiklerimizi görüp gidermek çözüm bulmak her zaman deneme yaparız. aracının maşallahı var :icon_tup:
SEÇKİN172
05-10-2011, 21:35
2 aracinda masallahi var.:)
chip filtre egsoz ile 30hp emsali atmasforiklerde rekor sanırım maşşallah
Hikmet Gönül
26-10-2011, 15:07
masallah 106 lara .. cok yırtıcı lar...
kcl_saxo
27-10-2011, 00:00
maşallah iki aracada
Geçen hafta okan ile görüştügümüzde geleceginizi duymuştum DD AK EE 106 bu giden 3 araba ile denerim dedim yeni aldıgımız bal köpüğünü :) Saat 9 10 gibi geldik saatler ilerledi bekledim ama gelen yok ömer ile görüştüm geliyorum abi dedi samete ulaştık oda ataşehirdeyim bu tarafa gelirseniz deneriz dedi ,ne onun bu tarafa gelmesini istedim nede bizim o tarafa gitmemizi,başka zaman deneriz kardeşim dedim tel kapadım AK gelecek dendi ama biz onuru arayıpda geliyormusun diye sormadık orda yanlışımız var gibi :) Eger müsait olursanız DD hariç bu akşam yada yarın akşam denemek isterim arka koltuklar sökük önler duruyor ister tek ister 2 kişi ister video çekin ister çekmeyin arabamızı deneyemedik yardımcı olursanız sevinirim bu arada buraya yazdım kusura bakmayın bunun için konu açmaya gerek yok diye düşündüm kimseye gider yapmıyorum zevk ile denemek isteyen olursa haberleşelim.
Saygılar.
Spec
orjinal 16,63
yazılım
kapak taşlandı
timing
Filtre
düz boru
sanayi tipi son susturucu
( kısa-port polish-piston-egzantrik-volan-headrs-nos YOKTUR :) )
Geçen hafta okan ile görüştügümüzde geleceginizi duymuştum DD AK EE 106 bu giden 3 araba ile denerim dedim yeni aldıgımız bal köpüğünü :) Saat 9 10 gibi geldik saatler ilerledi bekledim ama gelen yok ömer ile görüştüm geliyorum abi dedi samete ulaştık oda ataşehirdeyim bu tarafa gelirseniz deneriz dedi ,ne onun bu tarafa gelmesini istedim nede bizim o tarafa gitmemizi,başka zaman deneriz kardeşim dedim tel kapadım AK gelecek dendi ama biz onuru arayıpda geliyormusun diye sormadık orda yanlışımız var gibi :) Eger müsait olursanız DD hariç bu akşam yada yarın akşam denemek isterim arka koltuklar sökük önler duruyor ister tek ister 2 kişi ister video çekin ister çekmeyin arabamızı deneyemedik yardımcı olursanız sevinirim bu arada buraya yazdım kusura bakmayın bunun için konu açmaya gerek yok diye düşündüm kimseye gider yapmıyorum zevk ile denemek isteyen olursa haberleşelim.
Saygılar.
Spec
orjinal 16,63
yazılım
kapak taşlandı
timing
Filtre
düz boru
başkan Onur dener heralde bir telefon aç istersen
Saygılar.
Spec
orjinal 16,63
yazılım
kapak taşlandı
timing
Filtre
düz boru
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ;) Pazar günü aradılar sonuç ne oldu dün roll yapmışsınız dedi birkaç arkadaşım dün arayan olmadı dedim. yaşar abi tabi ki denemek isterim. AK nın sağ aksında ses geliyor. sol aks bilyası ötüyor. onları halletmem gerekli denemeleri nasıl istersen o şekilde yaparız fark etmez. amaç aracını görmen en kısa sürede deneme yapmak isterim ;)
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-10-2011, 09:59
maşallah araclara onur bu hafta gel muhabbete inşallah atasehire:)
Kısmet inşallah İbrahim bir sıkıntı çıkmazsa gelicem aksı halledeyim bi ;)
Yasar abi durumlari biliyosun.kopruden karsiya gecmek nasip olmadi cumartesi gecesi.gecseydikte pek arac yoktu.okana soyledim denemek istedigim araclari ama o oraya gitmis bu burdaymis su gelmicekmis derken kimse kalmadi.ihale gece bize patladi.neyse hata bizde.bidahakine 1 ay evvelden sozlesicem deneyecegim araclarla .benim arabam su an hazir.ben lafimin eriyim eksiklerimi giderdim geldim nasip olmadi ama denemek.belli bi aksam toplanilcaksa bende denemek istiyorum
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin ;) Pazar günü aradılar sonuç ne oldu dün roll yapmışsınız dedi birkaç arkadaşım dün arayan olmadı dedim. yaşar abi tabi ki denemek isterim. AK nın sağ aksında ses geliyor. sol aks bilyası ötüyor. onları halletmem gerekli denemeleri nasıl istersen o şekilde yaparız fark etmez. amaç aracını görmen en kısa sürede deneme yapmak isterim ;)
sagolasın onurum bitirdiginde alo dersen sevinirim
Yasar abi durumlari biliyosun.kopruden karsiya gecmek nasip olmadi cumartesi gecesi.gecseydikte pek arac yoktu.okana soyledim denemek istedigim araclari ama o oraya gitmis bu burdaymis su gelmicekmis derken kimse kalmadi.ihale gece bize patladi.neyse hata bizde.bidahakine 1 ay evvelden sozlesicem deneyecegim araclarla .benim arabam su an hazir.ben lafimin eriyim eksiklerimi giderdim geldim nasip olmadi ama denemek.belli bi aksam toplanilcaksa bende denemek istiyorum
kardesim sana söyleyemiyorum bile yerin uzak :( ama gelmek istersen basimizin üstünde yerin var , EE de gelirse güzel bir deneme olur diye düşünüyorum siz günü belirleyin sadece.
Varmı gelişme cmts boşmu geçirecegiz ? :(
28 EE 106
28-10-2011, 23:35
Varmı gelişme cmts boşmu geçirecegiz ? :(
bızım her c.tsımız dolu gecyor yşar abıcım:) denırız tabı baydırda gormuorum senı gormus olurum hafta ıcı denırz dedın kendımı ayarlmıstım abı donus yaptım sna ama acmdın teli:)
bızım her c.tsımız dolu gecyor yşar abıcım:) denırız tabı baydırda gormuorum senı gormus olurum hafta ıcı denırz dedın kendımı ayarlmıstım abı donus yaptım sna ama acmdın teli:)
Samet im ben seni arayacagım dedin noyu kaydet dedin bekledim aramadım :( gün içinde aramışsan noyu tanımadıgım için birşey diyemiyorum patron yanımızda olunca tel açamıyoruz malesef,akşama dogru şerefi aradım oda cevap vermedi senin noyu bilmedigim için seni istesemde arayamıyorum :( Gel bu akşam deneyelim DD uzakda AK bir dahaki hafta biter sende boşsan deneyelim .
28 EE 106
29-10-2011, 10:36
evet abııcm bnde iş yerınden aradım ıkı kere mesgule attın:) bu aksam yapalım bşiler:)
evet abııcm bnde iş yerınden aradım ıkı kere mesgule attın:) bu aksam yapalım bşiler:)
Akşam bekliyorum o zaman ;)
Aracın aksı bugun gosterıcem yusufa eger fazla sıkıntı olmazsa sızlere alo dıcem egerkı yaptıramazsam diğer hafta telefonlaşırız
Aracın aksı bugun gosterıcem yusufa eger fazla sıkıntı olmazsa sızlere alo dıcem egerkı yaptıramazsam diğer hafta telefonlaşırız
Tm onur cep veriyorum özelden bilgin olsun ;)
Akşam gelirsen EE de gelirse güzel deneme olur inşallah :icon_tup:
git abicim hallet şu işi... yasar abine hızlı bi 106 göster gel :hahaha:
Canını yediğim,görelim en azından aracımızın ne kadar gittigini :)
Yaşlandık be hacı abi gençler in önünde durulmaz :D
28 EE 106
29-10-2011, 13:52
hava fıltremı temızlyımde bgun gecilmıyelım abı:D
vayyy atar gider havalarda :) hadi deneyinde bizde izleyim artık ulan arabamın yürümesini özledim sesini kokusunu özledim :D:D
28 EE 106
29-10-2011, 17:20
vayyy atar gider havalarda :) hadi deneyinde bizde izleyim artık ulan arabamın yürümesini özledim sesini kokusunu özledim :D:D
atla gel kanka :D cok denedım ama vıdeo cekme adetım dıl :)
maş. her iki aracada ak a ayrı bi maş. :) dd yi de adadan biliyorum ii yürüyordu ;)
akşam haberleselm oturalm;):)
28 EE 106
29-10-2011, 18:10
akşam haberleselm oturalm;):)
olum cık gel nerelrdsın sen aksama roll var:D
kepek ekmekli tostumu yiyim ya ufuk yada sen gelicen alıcan gelmis olucam kanka:D
28 EE 106
29-10-2011, 18:26
kepek ekmekli tostumu yiyim ya ufuk yada sen gelicen alıcan gelmis olucam kanka:D
fazla yeme agırlık yapar:D:D
28 EE 106
29-10-2011, 18:29
kepekli yiyiorm olum:D
hadı bakalım:):)
Samet hallettinmi sorunları kardeşim ?
28 EE 106
30-10-2011, 20:40
Samet hallettinmi sorunları kardeşim ?
vıtes cubugu degstrdım abı ıcım rahat etmedı yenıden cıkar dıe:) sabah erkenden cok sukur bı sıtıntım yok suan abıcıım:)
denemeler nerde olucak anadolu yakası - avrupa yakası
bi kaç 106 cıkıp sıkalım yaa
bu hafta kısmetse halletmıs olucam aksı ;)
denemeler nerde olucak anadolu yakası - avrupa yakası
bi kaç 106 cıkıp sıkalım yaa
bu hafta kısmetse halletmıs olucam aksı ;)
Valla bir daha karşıya gidersem .
Her seferinden sorun oluyor bir daha olursa burda deneriz trafigin içinde roll yapıyoruz net belli olmuyor sonuçlar karşıya göre o geçiyor bana göre ben geçiyorum net birşey olmuyor sonuç olmayınca baş agrısı oluyor :)
Burda sonuna kadar devam :icon_tup:gelen olursa haftaya 1.2 araba ile tekrar deneriz .
Valla bir daha karşıya gidersem .
Her seferinden sorun oluyor bir daha olursa burda deneriz trafigin içinde roll yapıyoruz net belli olmuyor sonuçlar karşıya göre o geçiyor bana göre ben geçiyorum net birşey olmuyor sonuç olmayınca baş agrısı oluyor :)
Burda sonuna kadar devam :icon_tup:gelen olursa haftaya 1.2 araba ile tekrar deneriz .
Katılıyorum :icon_tup:
yaşar ve onur bey benide götürseniz denemelere:):)