Orijinalini görmek için tıklayınız : civic debriyaj problemi
99 model 1.6 ies aracımda aksam birşey yoktu sabah debriyaja bastım boşa çıkmıs vitese geçmiyo çok yumusak bi şekilde basılıyo sizce nedendir ?
Boşa çıkmış derken ne dediğini tam anlamadım. Kaputu açıp bakarmısın hidrolik varmı? Kaputu açınca sağ üstteki yere bakıcaksın.
Eğer yağ azalmışsa tamamla ve ardından pompala. Hiç yağ yoksa üst merkezinde sıkıntı olmuş olabilir.
Boşa çıkmış derken ne dediğini tam anlamadım. Kaputu açıp bakarmısın hidrolik varmı? Kaputu açınca sağ üstteki yere bakıcaksın.
Eğer yağ azalmışsa tamamla ve ardından pompala. Hiç yağ yoksa üst merkezinde sıkıntı olmuş olabilir.
sağol hocam pompalama işe yaradı :D
Senin merkezde sıkıntı var yinede ihmal etme :)
hıdrolık bıtmıs yag al sanayıye gıdene kadar koy pompala gıt orda havasını aldırt tekrar yagını koy tekrar bosalırsa merkezlerde sıkıntı var
Senin merkezde sıkıntı var yinede ihmal etme
inşallah yoktur :D
hıdrolık bıtmıs yag al sanayıye gıdene kadar koy pompala gıt orda havasını aldırt tekrar yagını koy tekrar bosalırsa merkezlerde sıkıntı var
şidilik süper bakalım 2-3 gun sonra bidaha bakıcam eksilme olursa alacaz artık :(
aynısı bende de oluyo iyi oldu bende bi baktıryaım..