PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya Drag

Sayfa : 1 [2]

driver34
28-09-2011, 19:15
p01 tuner yazdıysam oraya beni başka birisi ile karıştırma adım mustafa kemal başka bir isimle karıştırmışın sanırım sen

bu işleri oğrendiğin zaman sohbete katıl tamammı canım yaşın genç daha her şey google a yukleme çunku google pratik ve tecrube kazandırmıyor.

MKT
28-09-2011, 19:19
bu işleri oğrendiğin zaman sohbete katıl tamammı canım yaşın genç daha her şey google a yukleme çunku google pratik ve tecrube kazandırmıyor.

boşvwer usta sen beni.aklın yaşta değil başta olduğunu herkes bilir.kimin nekadar tecrübeli olduğunu neler bildiğini bilemezsin.ne ben senin neler bildiğini bilirim.ne sen benim neler bildiğimi bilirsin.sohbet etmemiz gereken insanlarla ediyoruz zaten.Fazlası bünyeye zarar ;)

driver34
28-09-2011, 19:34
beni tanıman önemli değil...

ha bizim arabalar günlükte kullanılıyor drag için kesme biçmeyle uğraşmıyoruz ha dersen 80-300 km yarışalım araç haftaya bitiyor sende difransiyeli uzatırsın bu arada güzelce deneriz ha biraz daha vakit istersen 3 hafta sonrada kardeşimin aracı bitiyor o zaman sana kabus bi araba gelir dahada zevkli olur 2 taraf için....1 hafta yada 3 hafta onu sen seç bana hepsi uyar gelirsin adanaya denersin gidersin
Drag aracını getir bence sen difransiyelini kısalt drağa gel biz o caddedeki oyunları çoktan unuttuk drag aracın varsa getir gel 3 haftada beklerim drag için. gelirsin tarsusa ortada orda deneriz seyredersin nasıl yuruduğunu. sonra donersin evine.

driver34
28-09-2011, 19:44
Drag aracını getir bence sen difransiyelini kısalt drağa gel biz o caddedeki oyunları çoktan unuttuk drag aracın varsa getir gel 3 haftada beklerim drag için. gelirsin tarsusa ortada orda deneriz seyredersin nasıl yuruduğunu. sonra donersin evine.
ya adanadaki arkadaşlarla gorüştüm inşallah sağlıklı yurutursunuz K serisi koyun bence iyi olur neyse drağa hazır olsunda patlamadan diğer motorlarınız gibi inşallah ben sizle zevkle yarışırım.

swalios
28-09-2011, 19:49
K'yı 3 yıl önce koyduk. 2.5 yıl da patlamadan gazladık, şimdi proje değişikliği var, saygılar.

metin01
28-09-2011, 20:03
ya adanadaki arkadaşlarla gorüştüm inşallah sağlıklı yurutursunuz K serisi koyun bence iyi olur neyse drağa hazır olsunda patlamadan diğer motorlarınız gibi inşallah ben sizle zevkle yarışırım.

adanadaki arkadaşa ihtiyacın yok bilgi almak için bizde ne olupp bittiğini merak ediyorsan yada projelerimiz nedir diye sorarsan ben sana söylerim 3. şahısa gerek yok

bunları geçelim gerçeklere dön derim sana 80-300 km 1 hafta veya 3 hafta ya evet yada hayır bu kadar basit

miniks
28-09-2011, 20:44
Mersinli arkadaşım bak dün telefonda ne konuştuk seninle sen hala aynı şekilde devam ediyorsun

Burdan kimseye laf yetiştirme en güzel cevabı arabanız ile verin burdaki herkes sizden bunu bekliyor

o bunu yapmış bu bunu yapmış sen bitir aracını çek videolarının yayınla sonra yorumlara bak bakalım hiç kötü yorum alıcakmısın

seWki26
28-09-2011, 20:57
Mersinli arkadaşım bak dün telefonda ne konuştuk seninle sen hala aynı şekilde devam ediyorsun

Burdan kimseye laf yetiştirme en güzel cevabı arabanız ile verin burdaki herkes sizden bunu bekliyor

o bunu yapmış bu bunu yapmış sen bitir aracını çek videolarının yayınla sonra yorumlara bak bakalım hiç kötü yorum alıcakmısın

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: aynen herkesin söylemey calıstıgı konuda bu zaten hilmi abi doğru söylüyo yap arabanı cek videonu koy teche ii yada kötü herkes görsün...

Talih.b16
28-09-2011, 20:58
yurt dışında veya türkiyede yaptığınız yarışlar varsa buraya atarsanız seviniriz.ayrıca 2 ay önce marş yaptık demişsiniz project cara açıp bizimlede paylaşırsanız daha iyi olur hem kafalardaki soru işaretleri kalkar merak gideririz herkes gibi.işallah hakkınızda hayırlı olur arkadaşlar yazmış bende tekrar yazıyım yarışa girip yürütün aracınızı herkes alkışlar tebrik eder emin olun.bu yazdığımıda yannış anlamayın laf yetiştireceğinize arabanızı yetiştirin herkes görsün.kolay gelsin

alfonzo01
29-09-2011, 08:07
adanadaki arkadaşa ihtiyacın yok bilgi almak için bizde ne olupp bittiğini merak ediyorsan yada projelerimiz nedir diye sorarsan ben sana söylerim 3. şahısa gerek yok

bunları geçelim gerçeklere dön derim sana 80-300 km 1 hafta veya 3 hafta ya evet yada hayır bu kadar basit
ya metinim emre drag için hazırlık yapıyor sen rol neyin tartışmasına giriyorsun anlamadım kim aynı katogori bir araç yaparsa o zaman bir birinize gider yaparsınız gereksiz polimiklere girmeyin emre sende boşa konuşma arabanı hazırla kimseye bir yorumda yapma araban hazır olunca pist te indir araban konuşsun benden sana tavsiye artık hiçbir yoruma olumlu olumsuz cevap yazma ta ki araban bitip pist te inene kadar insin sonra amacına ulaşırsan sana olumsuz yorum yapan arkadaşlarında yanında olduğunu göreceksin olumsuz o zaman yorum yapmanada gerek kalmadan herkez senin lehine konuşacaktır konyanın son yarışı yakın sanırım aksilik olmazsa yakında bir yarış daha var olmadı sen aracınız tam bitir hazır kıta bekle sonrası kolay benimle aynı düşüncede olan bir çok arkadaş olduğuna eminim bizden sadece birşeyler yapmaya çalışan yani emek veren herkeze saygı duyulması gerektiğini ve kimsenin emeklerinin boşa çıkmamasını diliyorum . sonuşta teknoloji sürekli ilerliyor her zaman birilerini geçecek başka birileri çıkacak .ankaradaki yarışçı arkadaşlara imreniyorum gerçekten adamlar akşama karad birbirlerine yardımcı oluyorlar akşam hep birlikte eyleniyorlar yani hep dostlar bizim buralarda herkez bir birine muhalefet neyse son olarak yine söylüyorum herkez kendine yakışanı yapsın kolay gelsin.

Dayı2
29-09-2011, 09:05
ya metinim emre drag için hazırlık yapıyor sen rol neyin tartışmasına giriyorsun anlamadım kim aynı katogori bir araç yaparsa o zaman bir birinize gider yaparsınız gereksiz polimiklere girmeyin emre sende boş konuşma arabanı hazırla kimseye bir yorumda yapma araban hazır olunca pist te indir araban konuşsun benden sana tavsiye artık hiçbir yoruma olumlu olumsuz cevap yazma ta ki araban bitip pist te inene kadar insin sonra amacına ulaşırsan sana olumsuz yorum yapan arkadaşlarında yanında olduğunu göreceksin olumsuz o zaman yorum yapmanada gerek kalmadan herkez senin lehine konuşacaktır konyanın son yarışı yakın sanırım aksilik olmazsa yakında bir yarış daha var olmadı sen aracınız tam bitir hazır kıta bekle sonrası kolay benimle aynı düşüncede olan bir çok arkadaş olduğuna eminim bizden sadece birşeyler yapmaya çalışan yani emek veren herkeze saygı duyulması gerektiğini ve kimsenin emeklerinin boşa çıkmamasını diliyorum . sonuşta teknoloji sürekli ilerliyor her zaman birilerini geçecek başka birileri çıkacak .ankaradaki yarışçı arkadaşlara imreniyorum gerçekten adamlar akşama karad birbirlerine yardımcı oluyorlar akşam hep birlikte eyleniyorlar yani hep dostlar bizim buralarda herkez bir birine muhalefet neyse son olarak yine söylüyorum herkez kendine yakışanı yapsın kolay gelsin.
:icon_tup:

MKT
29-09-2011, 09:14
konu yersiz uzadı boş atarlara girdi.1 tane drag projesine kısa süre içerisinde başlayacaz.zaten size şu araba böyle ,bu araba böyle yaptılar diyen arkadaşlarınız bizden önce haber verirler

pejocan
29-09-2011, 09:25
14 sayfadır konuyu takıp ediyorum hep aynı şeyler... özetle doğruyu söylemek gerekirse; 1-emre batmaz bir proje yapmış eline sağlık sadece hatası ezbere atar yapmış yani dereyi görmeden paçayı sıvamış...2- 1050 hp denilen araba yapmak bu kadar basit olmamalı bu beygirle yoldan mı toplanıyor acaba 1001 beygirlik bugatti için kaç mühendis kaç sene uğraşmıştır tahmin etmek çok zor değil...3-msky ya gider yapmış emre çünkü zirvede o var bence ortada şahsi bişey yoktur emre batmaz zirvede kim varsa ona gider yapmış..4- konuda ismail çama yancılık edenler eğer; şahin konyada yürüseydi ve başarı kazansaydı şahine yancılığa başlarlardı...5-emre batmaz son iki sayfada aracım hazır diyor fakat eleştiri yapan erkekler ortada yok...6- doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar...

mehmet kürklü
29-09-2011, 09:56
14 sayfadır konuyu takıp ediyorum hep aynı şeyler... özetle doğruyu söylemek gerekirse; 1-emre batmaz bir proje yapmış eline sağlık sadece hatası ezbere atar yapmış yani dereyi görmeden paçayı sıvamış...2- 1050 hp denilen araba yapmak bu kadar basit olmamalı bu beygirle yoldan mı toplanıyor acaba 1001 beygirlik bugatti için kaç mühendis kaç sene uğraşmıştır tahmin etmek çok zor değil...3-msky ya gider yapmış emre çünkü zirvede o var bence ortada şahsi bişey yoktur emre batmaz zirvede kim varsa ona gider yapmış..4- konuda ismail çama yancılık edenler eğer; şahin konyada yürüseydi ve başarı kazansaydı şahine yancılığa başlarlardı...5-emre batmaz son iki sayfada aracım hazır diyor fakat eleştiri yapan erkekler ortada yok...6- doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar...

:icon_tup:

mehmet kürklü
29-09-2011, 09:57
ya metinim emre drag için hazırlık yapıyor sen rol neyin tartışmasına giriyorsun anlamadım kim aynı katogori bir araç yaparsa o zaman bir birinize gider yaparsınız gereksiz polimiklere girmeyin emre sende boşa konuşma arabanı hazırla kimseye bir yorumda yapma araban hazır olunca pist te indir araban konuşsun benden sana tavsiye artık hiçbir yoruma olumlu olumsuz cevap yazma ta ki araban bitip pist te inene kadar insin sonra amacına ulaşırsan sana olumsuz yorum yapan arkadaşlarında yanında olduğunu göreceksin olumsuz o zaman yorum yapmanada gerek kalmadan herkez senin lehine konuşacaktır konyanın son yarışı yakın sanırım aksilik olmazsa yakında bir yarış daha var olmadı sen aracınız tam bitir hazır kıta bekle sonrası kolay benimle aynı düşüncede olan bir çok arkadaş olduğuna eminim bizden sadece birşeyler yapmaya çalışan yani emek veren herkeze saygı duyulması gerektiğini ve kimsenin emeklerinin boşa çıkmamasını diliyorum . sonuşta teknoloji sürekli ilerliyor her zaman birilerini geçecek başka birileri çıkacak .ankaradaki yarışçı arkadaşlara imreniyorum gerçekten adamlar akşama karad birbirlerine yardımcı oluyorlar akşam hep birlikte eyleniyorlar yani hep dostlar bizim buralarda herkez bir birine muhalefet neyse son olarak yine söylüyorum herkez kendine yakışanı yapsın kolay gelsin.

AĞZINA SAĞLIK AHMET KÖSE....:icon_tup:

mehmet kürklü
29-09-2011, 10:00
mersinli arkadaşım bak dün telefonda ne konuştuk seninle sen hala aynı şekilde devam ediyorsun

burdan kimseye laf yetiştirme en güzel cevabı arabanız ile verin burdaki herkes sizden bunu bekliyor

hilmi bey onları emre yazıyor....benimle konuştunuz siz...ezmeye çalışıp laf söylemeye kalkıyorlar doğru söylüyorsun aslında video herşeyi çözer....yazsınlar önemli değil.....saygılar..

mehmet kürklü
29-09-2011, 10:02
herkese aynı şeyi soruyorum nerde yazdım hangi formda diye ama kimse bir link koyamıyor mahkemeler ispat ister ona gore yargılar nerde kaç sn yapacağımı yazdım? nerde msky'ı gomecem diye yazdım? yazdıklarınızın arkasında durup ispat edip formlarda benden özur dileyeyim ama oyle bir şey olmadığından bence ozur yolu size açık kalsın tech turkey haricindeki sitelere bakarsanız insanlar bunun cvp ını nasıl yazmışlar bence okuyun diğer forum sitelerinide sizler hakkında çok farklı yazmışlar...suçlamalar ispat ister ha kim bana ne yazmışsa cevabını almıştır kibarlıksa kibarlık ama terbiyesizliğe hayır...........işte o forum sitelerinde bunlar yazıyor hani beni tanımıyorsunuz ya yarışa bir dahaki sefere nasıl geleceğime dikkat edin ve orda olun tanışalım ve hatta yarışmacıysanız yarışalım.....

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN...KARDEŞİM..İNŞALLAH..:icon_tup:

06 ANIL 38
29-09-2011, 10:15

olması gereken bu değilmi zaten :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

douu
29-09-2011, 12:16
Ahmet abi özetlemiş olayı. Bosa burda konuşmanın manası yok. Ankara ekibine gercekten imrendim. Yaptığınız sucuklar cok güzel kokuyordu. Özgün seninde alacağın olsun bi gel buyur demedin :hahaha:

gurcell
29-09-2011, 12:43
Douu gelip beni bulsaydın köküne kadar misafir ederdik seni, ayrımız gayrımız olmaz.

Ayrıca biz sahada rakip de olsak, dışarıda abiyiz, kardeşiz, arkadaşız. En önemlisi dostuz.

Rakibimizin arabası bozulsa, aracımızdan parça söker veriririz, onun yardımına koşarız.

Rakibimiz bizi geçer, gider onun başarması için çabalarız.

Sonuçta 2 elin parmağı kadar adamız, sonrasında yüzyüzde bakarız.

Gelelim diğer tarafa, Emre bey bıraksın tam gaz yapmayı , gelsin pistte görelim aracını.

Rekabeti, siniri bir kenara bırakıp ortak bir şekilde ülkenin başarısı için uğraşalım, bakarsın ileride dost oluruz, arkadaş oluruz. Hayatın ne göstereceği belli olmaz.

mehmet kürklü
29-09-2011, 12:57
Douu gelip beni bulsaydın köküne kadar misafir ederdik seni, ayrımız gayrımız olmaz.

Ayrıca biz sahada rakip de olsak, dışarıda abiyiz, kardeşiz, arkadaşız. En önemlisi dostuz.

Rakibimizin arabası bozulsa, aracımızdan parça söker veriririz, onun yardımına koşarız.

Rakibimiz bizi geçer, gider onun başarması için çabalarız.

Sonuçta 2 elin parmağı kadar adamız, sonrasında yüzyüzde bakarız.

Gelelim diğer tarafa, Emre bey bıraksın tam gaz yapmayı , gelsin pistte görelim aracını.

Rekabeti, siniri bir kenara bırakıp ortak bir şekilde ülkenin başarısı için uğraşalım, bakarsın ileride dost oluruz, arkadaş oluruz. Hayatın ne göstereceği belli olmaz.

güzel anlatım ...teşekkürler inşallah orda tanışalım...düşüncelerine saygı duydum...
....en önemlisi dostluk....saygı ve sevgiii

gurcell
29-09-2011, 13:00
Mehmet bey artık atara gidere gerek yok. Pistte görelim araçları. Sonrasında oturur konuşuruz.

Görüşmek üzere....

mehmet kürklü
29-09-2011, 13:06
mehmet bey artık atara gidere gerek yok. Pistte görelim araçları. Sonrasında oturur konuşuruz.

Görüşmek üzere....

inşallah atarı biz yürümez diyenlere yaptık..yürüdükten sonra zaten kim yapabilirki dimi....yanlış anlama bunu dediğim gibi dostluk çerçevesi daha önemli olması lazım yanlış anlaşıldıysak akusura bakmayın......
Görüşmek üzere...

dirk
29-09-2011, 13:37
bidaki drag ne zaman ?

driver34
29-09-2011, 13:56
bu forumdakilerin kızdığı 2 mevzu war araba yapıldıkdan sonra facebook olsun başka yerlerden okuduğumuz yazılar söylenen sözler %100 türk yapımı denmesi ve orda herkeze atar yapılmasıydı sonra motorun dışardan geldiğini öğrendik vs daha sonra 2. mevzu ise konya yarışından önce ve sonra söylenenler idi bu söylentileri herkez biliyo söylememe gerek yok o dediğimiz yazıları söylentileri sizmi söylüyorsunuz bilmiyoruz ama eğer siz değilseniz çevrenizdeki insanlar olabilir onlara dikkat edin ve dışarıya laf taşırmasınlar dedikodu bu ben ahmet derim o laf döner dolaşır kel mehmet olur abartma olur vs vs bence daha tartışmaya gerek yok . arabanızı yürütüp sorunları çözüp ii derece yaptıgınız zaman tartışma konusu açın uzatmaya gerek yok telefon numaranızı yazın yada özel msj atın yarışmak isteyenler ve yarışmak istediklerinize öyle tartışın bence .
yurt dışından motoru nerden almışım bende oğrenebilirmiyim? veya bilen varsa paylaşsın

CGR328
29-09-2011, 15:01
:soru:
pardonda Emre abi kime gider yaptı,
Etrafındaki insanların söylemleriyle Onu yargılayamazsınız :icon_tup:

bu camiada benim için King İsmail abidir,
onun gibi birini daha görmedim,
Bir İsmail Çam, Msupra, Msky gerçeği var bu ülkede,
hatta ülkemizide aştı, avrupaya ulaştı :)

gelelim Wankel Şahine,
ülkemizde ilk defa yerli üretim bir araca bunlar yapıldı,
her ne kadar motoru, yürüyeni vs.. yurt dışından gelmiş olsada,
bence saygı duyulmayı fazlasıyla hak ediyor :icon_tup:

ayrıca Emre abinin bir projesi daha var,
Oda tamamen Drag spec :)

Not: ben kendi düşüncelerimi yazmıştım, sizin neden bana cevap verme gibi bir gereksinim hissetiğinizide anlayabilmiş değilim

bi tek burdada yazmıyo başka zaman silinen konu ve yazılarda da okuduk ayrıca yurtdışından gelmediyse nerden geldi sıfırdan yaparken tek tek resimleriniz warmı :soru: warsa koyunda bizde bakalım ona göre konuşmayalım kaporta boya şase resimleri değil sıfırdan siz yaptınızya hani motoru turboyu beyini elektrik tesisatını vs vs aynı project car konusundaki gibi resimleriniz varmı o resimlere ihtiyacımız var daha bi tane yol videosu bile yok

06vtc46
29-09-2011, 15:12
o zaman yazdıklarını ye ve deki arabam hazır olunca deneyelim ve gelirsin burda denersin oyle arkamdan atıp tutmakla olmuyor bu işler tamammı.

ben kimseden korkmam merak etme sen emre batmaz günlük biniyorum evet taki pazar günükü yaşadıgım soruna kardar gelecek aya biter aracım ararım seni ya ben gelirim yada sen konuyu kapatırız araban yürüyorsa sen alırsın ben iyiysem sen alırsın bu kadar basittir bu iş üçüncü kişi olmayacak zaten yan yana durdugumuzda

06vtc46
29-09-2011, 15:14
abi bizde geri vites ezelden beri yok 1. vitesede gerek yok 2. vites fazlasıyla yeter

bakacagız hasan yetermi yetmezmi ozaman belli olacak arabana o kadar güvenme bence :)

Emre İlbi
29-09-2011, 15:24
:soru:

bi tek burdada yazmıyo başka zaman silinen konu ve yazılarda da okuduk ayrıca yurtdışından gelmediyse nerden geldi sıfırdan yaparken tek tek resimleriniz warmı :soru: warsa koyunda bizde bakalım ona göre konuşmayalım kaporta boya şase resimleri değil sıfırdan siz yaptınızya hani motoru turboyu beyini elektrik tesisatını vs vs aynı project car konusundaki gibi resimleriniz varmı o resimlere ihtiyacımız var daha bi tane yol videosu bile yok

sanırım ortada bir yanlış anlaşılma var,
Driver34; aracın motorunun hazır olarak yurt dışından alınmadığını kastediyor,
siz çok farklı algılıyorsunuz,

benim bahsettiğim, Wankel motor TR'de üretilmediğine göre,
mecburen yurt dışından gelecek, Garrett Turbo TR'de üretilemeyeceğine göre, mecburen yurt dışından gelecek... gibi gibi,
parçalar TR'de üretilemeyeceğine göre mecburen yurt dışından gelecek,

Bu yazdıklarım seninle alakalı değil Çağrı,

gel gelelim konuya, çok fazla uzadı, uzadıda uzadı,

zaten Driver34'ün Emre Batmaz olduğuna inanmıyorum,
Önceki sayfalarda Cem abinin verdiği bilgilerden yola çıkarak buna kanaat getirdim..

Gerçek araç sahibinin bence bu konulardan hiç haberi yok

CGR328
29-09-2011, 15:25
tabi tabi evet

gurcell
29-09-2011, 15:51
Çağrı bırak el turbosu ile boost basanlar ile uğraşmayı, Emre bey ile drag'da bir araya gelir konuşur, izleriz...