Orijinalini görmek için tıklayınız : "^^ı love my pug^^ & 206 rc &
BthnKrkt
10-02-2012, 13:15
batu süprizimi sen belki anlamıssındır:)yarın akşam ***** yerde hava güzel olursa deniceğim arablar var gel co pilotum ol panpa:):)
Gelicem gelicem inş:) Sen gene alo dersin bana
İBRAHİM_MEY_GTİ
10-02-2012, 13:17
tamam batu:)telefonlasırız havada actı valla...:)
Sikinti yok. ben aliskinim kagit ustunde benden guclu arabalara saka yapmaya:)
Çılgın renocum benım yuru bee :D
Çılgın renocum benım yuru bee :D
Senin gidişine yetiştirmeye çalışıyorum :)
Senin gidişine yetiştirmeye çalışıyorum :)
Adamsın :icon_tup:
Son şakamızı yapalım o zaman :hahaha:
Adamsın :icon_tup:
Son şakamızı yapalım o zaman :hahaha:
hahaha yok lan şaka yapacak durumda olmaz.. Egzoz yok O2 sensör yok. Ama bir iki ufaktan sıkarız beraber. Şu an plakasız olduğundan fazla gezmeyiz zaten...
hahaha yok lan şaka yapacak durumda olmaz.. Egzoz yok O2 sensör yok. Ama bir iki ufaktan sıkarız beraber. Şu an plakasız olduğundan fazla gezmeyiz zaten...
İhbar ederim bana gecilmezsen haaaaaa :D
İhbar ederim bana gecilmezsen haaaaaa :D
Bu halide yeter sivismaya:) 2de 25le giderken neler oluyor ibo anlatsin:D
MURAT-CRX-06
10-02-2012, 17:15
RenGi çok hoş ve GüzeL duRmuş; heR Renk heR aRabada GüzeL duRmuYo ama 206 da hoş GöRünüYoR, inşALLAH kazaSız beLaSız haYRıLı oLSun...
Çılgınsın sen :hahaha:
sevıyorum senı olsun bırlıkte sıkarız yekten tedavı oluruz :)
Çılgınsın sen :hahaha:
sevıyorum senı olsun bırlıkte sıkarız yekten tedavı oluruz :)
Pmde yazdigim malzemeyi istiyorum haci mutlaka. Haberin olsun:)
olm sen rahatsızmısın karda ne geziyosun yağmurlu havalarda filtre aşşağıda ALLAH a emanet geziyosun maşALLAH gecen filtre süngerini yıkadık içinden ninja turtlesler cıktı lağımdamı geziyon ne yapıyosun anlamadım...
:icon_tup: dikkat et kanka :D
batu süprizimi sen belki anlamıssındır:)yarın akşam ***** yerde hava güzel olursa deniceğim arablar var gel co pilotum ol panpa:):)
:icon_tup: durmak yok yola dewam et sen ibo :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
28-02-2012, 17:27
http://b1202.hizliresim.com/u/w/3345s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
evet arakadaslar EV rc ile bu hafta sonu denemek isteyenler le denemek isterim işlerimn yogunlugundan bayadır cıkamıyodum.konu acmak istemedim buraya yazım dedim:)bu hafta ***** yerde denemek isteyenlerle denerim.
specler;
PPR portpolish
ecufast yazılım
tımıng
filtre
egsoz
amacım atar yapmak değil yanlış anlaşılmasın:)
Suleyman
28-02-2012, 17:33
Maş güzel olmuş ama jantlar olmamış mı bana mı öyle geliyor :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
28-02-2012, 17:36
Maş güzel olmuş ama jantlar olmamış mı bana mı öyle geliyor :D
:D:D o jantlar can can arabnın kaderi...
Bayrampaşalı
28-02-2012, 17:38
masallah kanka masallah yılan gıbı olmuş :)
Suleyman
28-02-2012, 17:39
:D:D o jantlar can can arabnın kaderi...
Demek ki bana öyle geliyormuş :D,kazasız belasız...
İBRAHİM_MEY_GTİ
28-02-2012, 17:40
masallah kanka masallah yılan gıbı olmuş :)
eyw mesutum saolsın:D:D
Bayrampaşalı
28-02-2012, 17:42
eyw mesutum saolsın:D:D
hain planlarım var sana ibo söliyim selçuk gördü bi tur attı bidaha binmedi :D :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
28-02-2012, 17:47
mesutum su plakaları iyi ezberle:hehe::hehe:
Bayrampaşalı
28-02-2012, 17:49
reklam kokan hareketler bunlar maykkk :D :D cok fena gelıyorum söliyim selçuk agladı sıra sende :hahaha:
İBRAHİM_MEY_GTİ
28-02-2012, 18:11
olmuş olmuş:):)masallah
:D:Deyw kanka senin eserin:):)
ChtArdARSL
28-02-2012, 18:25
Sende benı plakamı ezberlıyceksın abı unutma kardesını :D
ClioRs182
28-02-2012, 18:43
gördüğüm en tatlı rc lerden birisi maşşlh ya çok tatlı
gusel olMus yenı boya korumadan cıktı sanırım maşALLAH :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-02-2012, 08:52
gördüğüm en tatlı rc lerden birisi maşşlh ya çok tatlı
:Deyw saolasın allah razı olsun
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-02-2012, 08:53
gusel olMus yenı boya korumadan cıktı sanırım maşALLAH :)
aynen boya koruma yapıldı allah razı olsun:)
pampa maşallah ya ayrı bi güzel oldu ama bi iki yerinde değişiklik yapıcaz gözüme batan yerler var :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-02-2012, 08:57
eyw pampa saolasın o gözüne batan yerleri bi ara halledelim kanka:):)
Cihan KESKİN
29-02-2012, 10:50
guzel temizlikte renki falan maşallah..
sinan999
29-02-2012, 11:15
masallah araca devamlı goruyorum kucuksudan umranıyeye gıderken allah kaza bela vermesın:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-02-2012, 11:24
masallah araca devamlı goruyorum kucuksudan umranıyeye gıderken allah kaza bela vermesın:)
:D:Deyw saolsın bizm oralardan geciyosun bidakine görüşelim inş
sinan999
29-02-2012, 11:27
rasathanede oturuyorum ıns goruselım bıdahakıne:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-02-2012, 11:29
rasathanede oturuyorum ıns goruselım bıdahakıne:)
inşallah görşürz tabi...:)
Maşallah güzel parlamış İbrahim abi :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 08:37
[QUOTE=İBRAHİM_MEY_GTİ;5630687]http://b1202.hizliresim.com/u/w/3345s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
evet arakadaslar EV rc ile bu hafta sonu denemek isteyenler le denemek isterim işlerimn yogunlugundan bayadır cıkamıyodum.konu acmak istemedim buraya yazım dedim:)bu hafta ***** yerde denemek isteyenlerle denerim.
specler;
PPR portpolish
ecufast yazılım
tımıng
filtre
egsoz
amacım atar yapmak değil yanlış anlaşılmasın:)
ev rc nin dynosu 205hp 235 tork
http://www.youtube.com/watch?v=UrCaBpOlwj0&feature=share
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 08:40
.......................
avrupada olursa ben denerım, anadolu sıkıntı ıbo hem kalabalık hemde bı senle denemek ıcın 70 km yol gelıyorum :) gidiş geliş bı gece 150 km yol yapıyorum ama ıstersen maslak tarafında bulusuruz.
SEÇKİN172
29-03-2012, 08:49
korktuk kanka :)
BthnKrkt
29-03-2012, 08:52
vay arkadaş benım samsuna gideceğim gunu mu bekledın :d bende izlicektim. Sanırım deneyebileceğin en denk araba CVK abi:) mümkünse araç içi çekimde alalım:D
cvk satılmadan denesen iyi olucak ibo pampa :D
yoksa ceco 4x4 e geçiş yapıcak :D
Cuma aksamı çok güzel olur.
aldıgım gundne berı bi ibo - ygz ue ıle denedım baska kımsecikler denemedı. ata sehıre gıdıyoruz 30 arac var deneyecek arac yok :)
4*4 gibisi varmı yaa :)
aldıgım gundne berı bi ibo - ygz ue ıle denedım baska kımsecikler denemedı. ata sehıre gıdıyoruz 30 arac var deneyecek arac yok :)
hızlı olunca denicek araba bulmak zor doğal olarak :)
4*4 gibisi yok bide turbo gibisi hiç yok :D
BthnKrkt
29-03-2012, 08:59
abi zaten kalabalıkla ters orantılı deneme durumu:D ne kadar kalabalık o kadar az deneme :) bu arada sen biraz daha satmazsan bence ateşli 1.4 hdi EV ve senle dener:D adam 3-4 haftadır bişeyler yapıyo:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:00
avrupada olursa ben denerım, anadolu sıkıntı ıbo hem kalabalık hemde bı senle denemek ıcın 70 km yol gelıyorum :) gidiş geliş bı gece 150 km yol yapıyorum ama ıstersen maslak tarafında bulusuruz.
:Dceco bilyodum hmn cvp atacagını ztn senin için yazdım bende ehuheuhe tamam abim cumartesi akşamı telfonlaşıp çıkalım artık bitsin bu hasret arac içi camera yerleştrcem ak kara cıksın ortaya:D:D
abi zaten kalabalıkla ters orantılı deneme durumu:D ne kadar kalabalık o kadar az deneme :) bu arada sen biraz daha satmazsan bence ateşli 1.4 hdi EV ve senle dener:D adam 3-4 haftadır bişeyler yapıyo:)
ahaqhah kanka sende yazılımı köklemişsin meganelarla deniyosun :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:02
korktuk kanka :)
seçkin senide bekliyorum hbrin ola panpa:D:D
zy nin sahibine hbr sal sen tamam:)
çok iyi maşallah sol şeritte sıka sıka dibime geldini hayal ettim biran :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:03
vay arkadaş benım samsuna gideceğim gunu mu bekledın :d bende izlicektim. Sanırım deneyebileceğin en denk araba CVK abi:) mümkünse araç içi çekimde alalım:D
batum sensiz olmaz senin içib ertelerim arac içi cam olucak sıkıntı yok:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:04
benle denemden satmaz ceco panpa :D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:05
çok iyi maşallah sol şeritte sıka sıka dibime geldini hayal ettim biran :)
yoldamı denk geldik yoksa ama varsa bişeyler denriz:D
:Dceco bilyodum hmn cvp atacagını ztn senin için yazdım bende ehuheuhe tamam abim cumartesi akşamı telfonlaşıp çıkalım artık bitsin bu hasret arac içi camera yerleştrcem ak kara cıksın ortaya:D:D
tamam bende bı dısa bi içe go pro kurcam :) gel cuma gecesi halledelim şu işi c.teside işimize gücümüze bakalım. c.tesı amiri memuru bitmiyor ibocan.
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:07
tamam bende bı dısa bi içe go pro kurcam :) gel cuma gecesi halledelim şu işi c.teside işimize gücümüze bakalım. c.tesı amiri memuru bitmiyor ibocan.
şöyle bişey dcem abi cvk nın tam specleri neler kısa varmı ince varmı
o akşam denemelirmizde topspedd göremedik bu denemelrde top spedde kadar gidelim hersey çıksın ortaya:D
BthnKrkt
29-03-2012, 09:07
ahaqhah kanka sende yazılımı köklemişsin meganelarla deniyosun :D
yok kanka ya benımkı yazılımsa megane nınkı ne:D utandım onu gorunce benden duman cıkmıyo die:D samsuna gidip geliyim downpipe yaptırcam :D bide benım apacı cıkışlar çok daraltılmıs amaçsızca onlarıda duzelttırıp vericem gerçek dumanı:D Kanka bu arada artık kadran yetmıyor:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:09
yok kanka ya benımkı yazılımsa megane nınkı ne:D utandım onu gorunce benden duman cıkmıyo die:D samsuna gidip geliyim downpipe yaptırcam :D bide benım apacı cıkışlar çok daraltılmıs amaçsızca onlarıda duzelttırıp vericem gerçek dumanı:D Kanka bu arada artık kadran yetmıyor:D
konustugmuz gbi seninde hesabını kesicem panpa :Dkaldıran kaldırana:D
SEÇKİN172
29-03-2012, 09:12
ibo bize toplu harc cord yapıcan herhalde kankas :):)
o aksam denedıgımızde arac neyse yarında o sekıle gelıcem ıbo ince contam geldı ama yanlış gelmiş. yanı ınce conta flan yok aracımda. o gece tenekelerle gelmıstım yarın 16'' spoonlarla gelıcem. he sen aracıma bişeyler yaptım görmek istiyorum dersen tenekelerı takar gelrıırm sıkıntı deıl yaptıgın işlemın ıse yarayıp yaramadıgını görmüş olursun.
BthnKrkt
29-03-2012, 09:15
o aksam denedıgımızde arac neyse yarında o sekıle gelıcem ıbo ince contam geldı ama yanlış gelmiş. yanı ınce conta flan yok aracımda. o gece tenekelerle gelmıstım yarın 16'' spoonlarla gelıcem. he sen aracıma bişeyler yaptım görmek istiyorum dersen tenekelerı takar gelrıırm sıkıntı deıl yaptıgın işlemın ıse yarayıp yaramadıgını görmüş olursun.
ceco abi harbi kral adamsın :icon_tup::icon_tup:
konustugmuz gbi seninde hesabını kesicem panpa :Dkaldıran kaldırana:D
senin benim hesabımı kesmen zor:D senin için sökcem arabayı :D insaf bea 1000 kg ye 1400 kg:D kimse tork demesın zaten üst devirelrde tork RC ninki ile aynı rakamlara düşüyor:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:19
bnm aractada bi değişklik yok abi aynı şekildeyim çıkıp deniyelim güzel bi deneme olur inşallah..
ibo ve batu kankkalarım birbirinizi üzmeyin ben ikinizede yeterim hesapları görelim :D
BthnKrkt
29-03-2012, 09:21
ibo ve batu kankkalarım birbirinizi üzmeyin ben ikinizede yeterim hesapları görelim :D
ya senlede denenmezki kanka:D basmamızla bitmesi bir olur:D 6 ileri yap arabayı uzun tak bişeyler yap:D
PPR engineering
29-03-2012, 09:22
vaayy baykuş ibodan gider geldi :D:D olm cengizi arayıp söleseydin ya ne yazıyosun sitelere giderci gençlik gibi heheh:D hadi bakalım başka arabalarlada denede şenlik olsun
bnm aractada bi değişklik yok abi aynı şekildeyim çıkıp deniyelim güzel bi deneme olur inşallah..
ozman ben 16 larla geleyım aradaki farkı ben göreyım :)
@ batu
wallahı gecmek gecılmek gıbı bı sıkıntım yok ben herkesle herzaman denerim gocunmam yanı gecıldım dıye :) az çok çözmüssündür beni.
vaayy baykuş ibodan gider geldi :D:D olm cengizi arayıp söleseydin ya ne yazıyosun sitelere giderci gençlik gibi heheh:D hadi bakalım başka arabalarlada denede şenlik olsun
ibonun gideri benım hep hoşuma gidiyor, hele denemeye yakın yapmıs oldugu sıtres cabası sevıyorum ıboyu ya :)
by HEYCAN a.q :hahaha::hahaha:
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:25
:Dpanpa kimseye gderim yok bilyosun öle bişey konu baslıgında belirttim zaten bakalım güzel deneme olcak inşallah
başka araba bulamıom denemeye varsa baska gelicek olan buraya yazssın deneriz sıkıntı olmaz :D
hee unutmadan bi tane beyaz RC varmıs hbr salın gelsin cumartesi akşamı onlada deniyelim.
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:26
ibonun gideri benım hep hoşuma gidiyor, hele denemeye yakın yapmıs oldugu sıtres cabası sevıyorum ıboyu ya :)
çeker giderim buralardan:D
BthnKrkt
29-03-2012, 09:28
heyecan srası su şekilde geliyorr :soru::goz::allaalla::redspotda:agbe::su::fire::no :
varda o kadar denemelik yok :)
pampiş senin tel gümlemiş :D pmlesene bana :)
beyaz rc varmışgelsin alan bu gider yapmamakmı oluyo bide dyno komuş videoda atarlanmışın ibo :D alıyım be atarını gel sen gel :D beyaz rc yok beyaz hdi var :D
PPR engineering
29-03-2012, 09:32
:Dpanpa kimseye gderim yok bilyosun öle bişey konu baslıgında belirttim zaten bakalım güzel deneme olcak inşallah
başka araba bulamıom denemeye varsa baska gelicek olan buraya yazssın deneriz sıkıntı olmaz :D
hee unutmadan bi tane beyaz RC varmıs hbr salın gelsin cumartesi akşamı onlada deniyelim.
ya seni firenlemesem başbakanlığın sitesine bile konu açıcan :D:D yine bu frenlenmiş halin heheh :D
ceco ibo arabasını başkası kullanırken rollde yanımızdan gecerken ön camdan emre tükürdü arkacam da yarısı ibonun suratına geldi sadece eliyle sildi :D:D: hahahha adamın umrumda değil arabadan gözünü alamadı :D:D
:hahaha:
olum eger bu adam benı gecerse atasehırde mılletın ıcıne gırip herkese benden cay dıye bagırmasın :hahaha:
BthnKrkt
29-03-2012, 09:40
olum eger bu adam benı gecerse atasehırde mılletın ıcıne gırip herkese benden cay dıye bagırmasın :hahaha:
vallaha yapar abi:D:D hayaldi gerçek oldu :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:45
ya seni firenlemesem başbakanlığın sitesine bile konu açıcan :D:D yine bu frenlenmiş halin heheh :D
ceco ibo arabasını başkası kullanırken rollde yanımızdan gecerken ön camdan emre tükürdü arkacam da yarısı ibonun suratına geldi sadece eliyle sildi :D:D: hahahha adamın umrumda değil arabadan gözünü alamadı :D:D
:D:Dpanpa oldumu şindi yaa devlet hastanesi müdürüne ayıp değilmi
tayyip erdoğana MAİL attım ***** yerde denemem var diye atar yaptım kendiseni glicek inş:D:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:46
:D:Dne cayı ceco herkese BİG KİNG menu ısmarlıcam ehehuehueheuhe:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:48
vallaha yapar abi:D:D hayaldi gerçek oldu :D
hayellere yasıyorum bu dünyada panpaaa:D
PPR engineering
29-03-2012, 09:49
amerikan filimlerini cok izliyo bu aralar:D oğlu olmuş gibi herkeze puro dağıta bilir..:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:49
pampiş senin tel gümlemiş :D pmlesene bana :)
beyaz rc varmışgelsin alan bu gider yapmamakmı oluyo bide dyno komuş videoda atarlanmışın ibo :D alıyım be atarını gel sen gel :D beyaz rc yok beyaz hdi var :D
bnm nomu sen nasıl kaybedrsin panpa :)0507 250 elliüç yirmiyedi
bnm nomu sen nasıl kaybedrsin panpa :)0507 250 elliüç yirmiyedi
olum kaana dedim onu sana gider yaptım yanlış yansıma yaptı heralde :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 09:58
olum kaana dedim onu sana gider yaptım yanlış yansıma yaptı heralde :D
:Dne adamsın yaa
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 10:01
suan için denicek araba
1.EV RC
2.CVK RS
3.
4.
denicek arablar hbr verilerse deneriz atarlı bi 106 gti da bekliyorum:)
Bayrampaşalı
29-03-2012, 10:04
öhö öhö :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 10:05
öhö öhö :D
efem efem yazımmı seni listeye atarlı genç:D:D
Bayrampaşalı
29-03-2012, 10:08
efem efem yazımmı seni listeye atarlı genç:D:D
muayne spec şuan aracım kanka :D ama buralara gelıceksen haber et geçmesemde seni görmek isterim :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 14:50
evet beyler yokmu cvk dan başka deneme yapmak isteyen araç:)
güncelliyelim...
evet beyler yokmu cvk dan başka deneme yapmak isteyen araç:)
güncelliyelim...
arkanızdan sıkarım çaktırmadan ..:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
29-03-2012, 15:19
arkanızdan sıkarım çaktırmadan ..:D
:D:D ekliyorum senide abi yarın akşama HP206 RC:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-03-2012, 10:18
sansın bölesi bu akşam yagmur var nasıl yapıcaz ceco?
Bayrampaşalı
30-03-2012, 10:19
kanka yagmaz bu hava hafıf atıstırıyo otoban kuru olur
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-03-2012, 10:20
kanka bilmiyorum valla nasıl yapıcaz sen gelicekmisin olmadı yarın gee cıkarız?
Bayrampaşalı
30-03-2012, 10:26
kanka bilmiyorum valla nasıl yapıcaz sen gelicekmisin olmadı yarın gee cıkarız?
yok kanka benım araba mortingen oldu gelemicem herhalde ama tamda belli degil sımdılık :)
Maşallah jantları sakın beyaz yapma siyah 10 numara duruyo kazasız belasız atarlı pug :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-03-2012, 10:33
Maşallah jantları sakın beyaz yapma siyah 10 numara duruyo kazasız belasız atarlı pug :D
eyw saolsın siyah bnm idolum hayatta hırcınlığını bozmam böle EV rc daha hırcın:D:D
:D:D ekliyorum senide abi yarın akşama HP206 RC:)
iboo dikkat et kendine çok fena duyumlar aldım ...çok atarlı bir 206 RC geliyomuş..:D HP RC değil bu ama ...;)
BthnKrkt
30-03-2012, 14:33
iboo dikkat et kendine çok fena duyumlar aldım ...çok atarlı bir 206 RC geliyomuş..:D HP RC değil bu ama ...;)
abi eğer bu iletin dogru ise HAlin abinin o araç ile denemesinden önceki telefon görüşmeleri ve yazışmalarının kayıt altına alınması istiyorum:D:hahaha::hahaha:
abi eğer bu iletin dogru ise HAlin abinin o araç ile denemesinden önceki telefon görüşmeleri ve yazışmalarının kayıt altına alınması istiyorum:D:hahaha::hahaha:
doğru doğru...;)
tamam senin için tüm detayları kaydediyorum...:D:D
BthnKrkt
30-03-2012, 15:37
doğru doğru...;)
tamam senin için tüm detayları kaydediyorum...:D:D
abi plaka istemiyorum sadece renk söyle:D
white diyorum ..:D anladın sen onu...;)
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-03-2012, 17:36
:Dgelsin abi onların atarları bnm hosuma gider ehuheuehue:D
ama bu dedğin dogru ise maşallah derim:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-03-2012, 17:37
:D:Dulan batu sen varya tanıdın beni heee eheuheuhe
BthnKrkt
30-03-2012, 17:39
:D:Dulan batu sen varya tanıdın beni heee eheuheuhe
Şok şok şok EV rc nin tahtı mı sarsılıyor:D abi hizlanma çalışmalarını hızlandırman lazım:D benden demesi:D bu kadar atarın üstüne ya geçerse :hahaha::hahaha::Deli:
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-03-2012, 17:50
Şok şok şok EV rc nin tahtı mı sarsılıyor:D abi hizlanma çalışmalarını hızlandırman lazım:D benden demesi:D bu kadar atarın üstüne ya geçerse :hahaha::hahaha::Deli:
:D:Dvalla kanka anlamadım bende tahtımızda her zman kalcaz diye bişey yok ben yaptım gerileride yapsın tabi rc ler yürüsün artık:):)
E.Bozoglu
30-03-2012, 19:36
Maşallah
Kazasız belasız.
İBRAHİM_MEY_GTİ
31-03-2012, 09:49
Maşallah
Kazasız belasız.
eyw saolasın :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-06-2012, 17:29
güncelll araya sogukluk girmesin :D
http://b1206.hizliresim.com/y/6/7kdp5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1206.hizliresim.com/y/6/7kdr0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1206.hizliresim.com/y/6/7kdrf.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://b1206.hizliresim.com/y/6/7kds8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
MrtYILDIZ
06-06-2012, 17:59
maşaallah ibrahim sevdiğim RC lerden kazasız belasız inş..
Vazgectim
Sisi yerinemi taktin pampi ?
yns_emre
06-06-2012, 19:56
kocaman maşallah ev rc ye :)
E.Bozoglu
06-06-2012, 20:07
Masallah çiçek çiçek :)
Atarin oglu masallah :) bu arada akhisar yolcusuymussun???
İBRAHİM_MEY_GTİ
07-06-2012, 08:40
yorumlar için saolun arakdaslar:D:D
Maşallah Allah nazarlardan korusun.
Maşallah kanka prof çekim şart EV'Rc ye :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
07-06-2012, 12:03
Maşallah kanka prof çekim şart EV'Rc ye :D
aynen panpa kesici ye gir bakım ehueheuheuhe:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
07-08-2012, 14:05
güncellitoo:D:D
http://f1208.hizliresim.com/10/7/blct1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1208.hizliresim.com/10/7/blcu6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ugr_kskn
14-08-2012, 13:40
Maşallah baya bi önce opette kavacıkta görmüştüm önde stepne vardı heralde beyaz :d
İBRAHİM_MEY_GTİ
14-08-2012, 14:21
Maşallah baya bi önce opette kavacıkta görmüştüm önde stepne vardı heralde beyaz :d
eyw:icon_tup:evet kardeşim önde beyaz teneke jant var keşke durdursaydın tanışmış olurduk:D
ugr_kskn
14-08-2012, 14:23
eyw:icon_tup:evet kardeşim önde beyaz teneke jant var keşke durdursaydın tanışmış olurduk:D
Arabanın içi kalabalıktı rahatsız etmiyim dedim ;)
ChtArdARSL
14-08-2012, 16:00
hadii artık cıksında deneyelım bır bıtemedıı...
bitemedi değil cahit malzeme gelmedi kardeşim o yüzden bekleniliyor.
İBRAHİM_MEY_GTİ
14-08-2012, 16:14
hadii artık cıksında deneyelım bır bıtemedıı...
bitcek cAHİT bi egzntrik gelmedi oda eli kulaıgında gelsin otobanda san 3 korna ile gelicem merak etme:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
14-08-2012, 16:14
bitemedi değil cahit malzeme gelmedi kardeşim o yüzden bekleniliyor.
:icon_tup::icon_tup:
BthnKrkt
14-08-2012, 16:24
bitcek cAHİT bi egzntrik gelmedi oda eli kulaıgında gelsin otobanda san 3 korna ile gelicem merak etme:D:D
abi zaten bu süreçte binmediğine saysan egz. parasıda çıkmıştır :D
yalnız tr'de hep ilkler cıkıyor bu ara AHM Performance'dan :) tr'nin en hızlı 306sını yaptı gitti şimdide hiç yapılmamış olan pistonlu egzantrikli 206RC yapıyor .. adamsın ahmet usta.
Allah düz bastırsın inş. :) emeğinizin karşılığını alırsınız umarım
Juggernaut
14-08-2012, 18:20
Headers yaptırdın mı ibo arabaya
yalnız tr'de hep ilkler cıkıyor bu ara AHM Performance'dan :) tr'nin en hızlı 306sını yaptı gitti şimdide hiç yapılmamış olan pistonlu egzantrikli
206RC yapıyor .. adamsın ahmet usta.
Tr de yapılan en hızlı 306 nın senin olduna nasıl kanaat getirdin merak ettim.
JusticeForAll
14-08-2012, 20:43
Öncelikle Allah kaza bela vermesin aracınıza maşallah renkde çok sevdiğim bi renk. kafamızda şöyle bi plan oluştu bizim 206 gti aracımızı turbolamayı düşünüyoruz veya yerine 206 rc yı atmo yüklemek. sormak istediğim şey ne kadar harcadınız ve ne kadar güç elde edeceksiniz en son işlemlerden sonra. şimdiden teşekkürler
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-08-2012, 10:09
Headers yaptırdın mı ibo arabaya
yok kanka headers yaptırmadık aklımda kaldı ama :Dyapcak bişey yok
sorması ayıptır ne egzantrik taktınız EVe
maşalah cidden çok beğendiğim bi araç kazasız belasız inş:icon_tup:
İBRAHİM_MEY_GTİ
04-10-2012, 08:20
sorması ayıptır ne egzantrik taktınız EVe
maşalah cidden çok beğendiğim bi araç kazasız belasız inş:icon_tup:
baya hard bi egzantrik oldu güzelde oldu ....:)
İBRAHİM_MEY_GTİ
04-10-2012, 08:23
seviyorum seni bee ASLANIM :D:D
http://e1210.hizliresim.com/12/4/dmybp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ee videolar nerde böyle kuru kuru resimlerle olmaz.
İBRAHİM_MEY_GTİ
04-10-2012, 08:29
ee videolar nerde böyle kuru kuru resimlerle olmaz.
rodaj dayım suan kardeşim bitsin en güzelinden en iyisinden videolar gelicek:icon_tup:
hadi bakalım bir ara rexi satıp alıcaktım rc devamlı dp ve ev arasında kalıyordum o paralara alamayız artık :d
dp de gözümden düştü :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
04-10-2012, 10:06
hadi bakalım bir ara rexi satıp alıcaktım rc devamlı dp ve ev arasında kalıyordum o paralara alamayız artık :d
dp de gözümden düştü :D
:D:D o paralara biraz zor gercekten hakkını verenın olsun:D:D
merak ettiysen üzerindeki malzemelere bakarsın yürüyüşüne bakarsın videolar var burda, youtube da görürsün;)
Juggernaut
14-10-2012, 23:44
2 tane videon oldu diye TR de yapılan en hızlı 306 seninki oldu demek..2-3 araba ile daha dene dünyadaki en hızlı 306 seninki olsun bare..
2 tane videon oldu diye TR de yapılan en hızlı 306 seninki oldu demek..2-3 araba ile daha dene dünyadaki en hızlı 306 seninki olsun bare..
dostum varsa hızlı 306n getir, yok boş konuşmayı seviyorum diyorsan devam et. sana hayırlı işler
dostum varsa hızlı 306n getir, yok boş konuşmayı seviyorum diyorsan devam et. sana hayırlı işler
alican şuanki en hızlı 306 dersen daha doğru olur, gelmişi geçmişi karıştırsan senden daha hızlıları çıkar emin ol :)
Juggernaut
14-10-2012, 23:50
Boş konuşan sensin sene 2012 millet uzaya çıkıp atlayış yapıyor..ben hala 306 ile uraşıcam.biz 306 bırakalı çok sene oldu meydan boşken sık tabi tr de yapılan en hızlı 306 benim diye zamanında 2.2 egtrikli arabalar yapıldı haberin yoktur senin şimdi
kendine bide kupa yaptır tr nin 306 gtiı diye odana koyarsın
alican şuanki en hızlı 306 dersen daha doğru olur, gelmişi geçmişi karıştırsan senden daha hızlıları çıkar emin ol :)
:icon_tup:
emre mantarın yaptığı bc 2.2 vs. vardı kimlerle yürüdü videosu filan hiç görmedim çünkü. o yüzden en hızlı yazdım.
egzantrğim yok, kasnağım yok,yay şapkam yok, hacim aynı bende biliyosun:icon_tup:
bu şekilde gidenini ben görmedim, belki vardır ama bana hep diolardı ya video nerde şimdide be sorarım video nerde diye :)
Allah Kaza Bela Vermesin 4*4 Bir RC Maşallah
guel , bende GTI alcaktim son anda civic agir basti kazasiz belasiz masallah
Boş konuşan sensin sene 2012 millet uzaya çıkıp atlayış yapıyor..ben hala 306 ile uraşıcam.biz 306 bırakalı çok sene oldu meydan boşken sık tabi tr de yapılan en hızlı 306 benim diye zamanında 2.2 egtrikli arabalar yapıldı haberin yoktur senin şimdi
kendine bide kupa yaptır tr nin 306 gtiı diye odana koyarsın
Hızlı veya Yavaş Olması Seni Neden Bu Kadar İlgilendiriyo ? Varsa Çıkar Hızlı 306 Adamın Karşısına Geri Yaparsa O Zaman Konuşursun Emek Verilmiş Çaba Harcanmış Ve Güzel Sonuçlar Alınmış Adam Aracına Güveniyor İster Uzaydan Atlayış Yapar İster İçinden Geçer Kimsenin Emeğine Saygısızlık Yapmamak Gerek Zamanında Şu Oldu Zamanında Bu Oldu Zamanında Şu Olmuştu Yıl 2012 Şuan SS Var
Juggernaut
15-10-2012, 10:33
Hızlı veya Yavaş Olması Seni Neden Bu Kadar İlgilendiriyo ? Varsa Çıkar Hızlı 306 Adamın Karşısına Geri Yaparsa O Zaman Konuşursun Emek Verilmiş Çaba Harcanmış Ve Güzel Sonuçlar Alınmış Adam Aracına Güveniyor İster Uzaydan Atlayış Yapar İster İçinden Geçer Kimsenin Emeğine Saygısızlık Yapmamak Gerek Zamanında Şu Oldu Zamanında Bu Oldu Zamanında Şu Olmuştu Yıl 2012 Şuan SS Var
Neden ilgilendirdiğinden sana ne
Neden ilgilendirdiğinden sana ne
Avukatlığını Yapıyorum Sanane
Juggernaut
15-10-2012, 10:48
Avukatlığını Yapıyorum Sanane
Bana neyse niye bana soru soruyosun onu anlasam..soru sorup sana ne diyeni ilk defa gördüm sana hayırlı işler bol güneşler.
juggernaut dostum, sevmeye bilirsin çekemeyebilirsin de bu kadar belli edilmez :)
daha fazla yoruma gerek yok. şuanda varsa SS'i geçiceğini düşündüğün 306 konuşalım, yoksa sus.
Juggernaut
15-10-2012, 12:36
Sen kimsin bana sus pus konuşuyosun haddini bil bozmiyim seni.
Maşallah kazasız belasız..
İBRAHİM_MEY_GTİ
23-10-2012, 10:16
biraz sıkıntı biraz dert ama .... rodaj lodingg%65
http://f1210.hizliresim.com/12/r/f6jhr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
gokhan_205
23-10-2012, 21:17
bitir kanka artık şu rodajı :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-12-2012, 08:56
ve rodaj bitti çok şükür :D:D Şşindi ECU da ayar zamanı AHM PERFORMANS eline koluna bileğine ssaglık......
http://d1212.hizliresim.com/14/h/gx5ff.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1212.hizliresim.com/14/h/gx5g4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
İBRAHİM_MEY_GTİ
10-01-2013, 23:05
Ev Rc uruc kardeşimize satılmıştır kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah...
iki taraf içinde hayırlısı olsun..
YavuzNaz
11-01-2013, 07:42
her iki taraf içinde hayırlı olsun kardeşim :)
iki tarafada hayirli ugurlu olsun insallah.
Yazdan beri bi roll videosunu izleyemedik şu EV RC'nin, şimdi de satılmış.
Hayırlısı olsun..
İBRAHİM_MEY_GTİ
11-01-2013, 17:20
Yazdan beri bi roll videosunu izleyemedik şu EV RC'nin, şimdi de satılmış.
Hayırlısı olsun..
uruc kardeşim hakkını vericektir o zman izlersiniz roll videolarını:icon_tup:
İBRAHİM_MEY_GTİ
26-06-2013, 08:51
alın 2 ye gelin :D kusa böcege gider :) konu hortladı :)
uruç çıkar artık su aracı gazla özledim ev rc yi:)
orhan_guney
26-06-2013, 09:17
iboo gine yüreği yemişsin sabah sabah :)
alın 2 ye gelin :D kusa böcege gider :) konu hortladı :)
uruç çıkar artık su aracı gazla özledim ev rc yi:)