Orijinalini görmek için tıklayınız : Cvk rs ve vts honda
_2317476.htm
_2317554.htm
araçlara maşallah.
bal köpüğü 306nın specleri nelerdir basmıyorda mı geri kalıyor alakasız mı yoksa orada ?
fazla anlaşılmıyor videolardan kim nasıl nerede geçiyor..araç sahibleri yorumluyabilirmi?
fazla anlaşılmıyor videolardan kim nasıl nerede geçiyor..araç sahibleri yorumluyabilirmi?
+1. bizim gibi işyerinde yutup yasaklı olanlar için de yorumları öğrenmek iyi olur..
Cliosportve
27-09-2011, 12:52
Son video harika olmuş maşallah
cvk rs ıle ve vts ı ıkı kışıye tek kısı denedık ben ıkı kısıydım önde gidiyodum ahmet abide yazıcaktır ahmet abi rüzgarrrrr:D:Dkafa kafaya diyo ya :D:D hala kafa
bütün araçlara maşallah ali abi ve cam car ekibi ne güzel konuşmalar var yavvv :D:D:D
VE vts'yi JGL RS geçmiş miydi?
burda kı konu farklı aracların vıdeo konusu onu arac sahıbıne ozel mesajla sorarsan daha ıyı olur cunku hep bu tarz konusmalardan konu çip oluyo gidiyo yanlış anlama beni
Cliosportve
27-09-2011, 13:15
VE VTS yi denilene göre JGL RS in 2-3 boy arkasında geliyor denmişti en son hallerinde
Ahmet ile Ali emmi bu konuyu zaten hep dile getiriyorlar sorun olmaz bence ikiside ağır kanka
VE vts'yi JGL de geçmişti gibi hatırlıyorum. doğru hatırlıyorsam senin çok rahat geçmen lazım yani ;)
VE vts'yi JGL de geçmişti gibi hatırlıyorum. doğru hatırlıyorsam senin çok rahat geçmen lazım yani ;)
neden cok rahat geçmeli?
kapak işlimi cvk'da?
VE VTS yi denilene göre JGL RS in 2-3 boy arkasında geliyor denmişti en son hallerinde
Ahmet ile Ali emmi bu konuyu zaten hep dile getiriyorlar sorun olmaz bence ikiside ağır kanka
kanka ben sevmıom bole tartısmaları bılıo musun hanı ben kendım yazarken bıle 2 boy gectım 5 boy gectım yazmıorum öndeydim diorum bırakıyorum yanı o yuzden sıkıntı olmasın baska bısey ıstemez gerısı tamamen zevk he bu arada cvk rs nın gaz jkelebegı ve ust kapagı port polıshlı değil . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .di :D
Cliosportve
27-09-2011, 13:24
Kapak veya değil tartışmaya gerek yok
CVK RS için söylencek tek söz biraz beklemek...
İnce ayarları yapılıyor tam hazır olduğunda gelişmeleri görürüz zaten ki
CVK RS e aklımdaki gibi bir proje yapılırsa kıyamet ötesi bir araç çıkacaktır ortaya
neden cok rahat geçmeli?
kapak işlimi cvk'da?
yaw cvk'da egzantrikten şanzımana herşey var. JGL chip egzoz filtre.
yaw cvk'da egzantrikten şanzımana herşey var. JGL chip egzoz filtre.
bi anlaşılmamazlık mı var tartışma istemiyorum o şöle bu böle beyler sıkıntı yapmayın gerek yok
bi anlaşılmamazlık mı var tartışma istemiyorum o şöle bu böle beyler sıkıntı yapmayın gerek yok
yaw benim sıkıntı yaptığım yok :D
chipli egzozlu RS'in geçtiği herhangi bir arabayı senin daha rahat geçmen lazım fizik matematik bunu söyler..
PPR engineering
27-09-2011, 13:37
o geçmiş bu geçmiş den ziyade specler jgl nin:chip egsoz filtre stage 2 kapak işleme +emme gaz kelebeği işli...ve vts i 3 boy kadar geciyordu jgl rs.sonuçlar böle idi cvk da geciyor ve vts i..
Cliosportve
27-09-2011, 13:38
yaw benim sıkıntı yaptığım yok :D
chipli egzozlu RS'in geçtiği herhangi bir arabayı senin daha rahat geçmen lazım fizik matematik bunu söyler..
Matematikle veya Fizikle olmuyor
Bu Clio Rs lerlen en çok deneyen benimdir.
Aracımda olan biteni az çok biliyorsun
Yaklaşık 14-15 tane Clio Rs ile denemem var...
Çeşit çeşit Polishlisi -Çiplisi - 182 likler falan ....
Yani Okan CVK yı aldı daha arabaya alışamadı bile 1-2 eksiği var aracın bunu biliyoruz
Zaten maksat bu eksiklikleri görmek
Bu hafta sonuna araç çıkıcak istenilen speclere getirilcek
Sadece biraz sabretmek lazım
Sihirli sopası yok adamın :D İzliycez ve görcez
Matematikle veya Fizikle olmuyor
Bu Clio Rs lerlen en çok deneyen benimdir.
Aracımda olan biteni az çok biliyorsun
Yaklaşık 14-15 tane Clio Rs ile denemem var...
Çeşit çeşit Polishlisi -Çiplisi - 182 likler falan ....
Yani Okan CVK yı aldı daha arabaya alışamadı bile 1-2 eksiği var aracın bunu biliyoruz
Zaten maksat bu eksiklikleri görmek
Bu hafta sonuna araç çıkıcak istenilen speclere getirilcek
Sadece biraz sabretmek lazım
Sihirli sopası yok adamın :D İzliycez ve görcez
Neler yapılıyor extra olarak?
Deneyen tüm araçlara maşallah 2. video net ve güzel olmuş..
kanka ben sevmıom bole tartısmaları bılıo musun hanı ben kendım yazarken bıle 2 boy gectım 5 boy gectım yazmıorum öndeydim diorum bırakıyorum yanı o yuzden sıkıntı olmasın baska bısey ıstemez gerısı tamamen zevk he bu arada cvk rs nın gaz jkelebegı ve ust kapagı port polıshlı değil . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .di :D
üst kapağı derken emme manifoldu mu diyon la:D
üst kapak açıp işlersen zaten aman diyorum ben k-pro'lulara yazarsın :D....
ben bişey demiyorum kanka izlicez görücez gelişmelerei olan biteni bütün araçlara tekrar maşallah
Cliosportve
27-09-2011, 14:05
Aracın sahibi yazsın ArMy ben yazarsam olmaz :)
Ek.Civic_Spoon
27-09-2011, 14:08
maşallah araçlara cvk dahada hızlanacaktır ..
ss rs 'in prizdrek bilyası bozulması büyük talihsizlik olmuş ..!
Cliosportve
27-09-2011, 14:10
ss rs 'in arıza yapması büyük talihsizlik olmuş ..!
O akşam bende çok üzüldüm Okan için...
Adam kalkıyor 200 KM yoldan geliyor ve yarışamıyor ...
Ahmet emmi hızır gibi yetişti :D
Sağolsun bu akşam çıkartıyormuş aracı sorun prizidirek bilyaları çıkmış büyük bir sorun yok çok şükür...
ss rs 'in prizdrek bilyası bozulması büyük talihsizlik olmuş ..!
tamamen talihsizlik ama her işte bi hayır vardır belkide başına bi iş gelcekti o yüzden bu kadarada şükür büyük geçmiş olsun
Videolari iphone den izleyemiyorum:(
Videolari iphone den izleyemiyorum:(
Aynen bende İzleyemiyorum.
maşallah araçlara cvk yı yakından ilk defa gördüm ben istanbulda kazasız belasız binsin alan arkadaş onuda tanımış oldum maşallahı var arabanın :)videodaki tüm araçlara maşallah :)
Cvk rs beni geçti arkadaşlar her ne kadar vdeoda ki arkadaşlar kafa burun desede cvk nın maşallahı var cvk 2 kişi ben tektim vts de fiber bagaj da vardı
Alicanrs
27-09-2011, 15:27
Cvk maşallah 50 binde gibi içi dışı tertemiz ve çok güzel duruyor yürürüde çok çok iyi olucak beklemedeyiz okan =)
Ahmet vts ye maşallah acil roll hattı gibi adam :D:Darabası çok güzel yürüyor ve dahada iyi yürüceğinden şüphem yok 5 den geri sayıyo =)
ve gecenin en iyilerinden passat maşallah çok güzel olmş roket gibi gidiyor :)
cvk ıcın 454959459439583 km de dıyen arkadaslar bol bol 3 vakıt arabanın fotolarına baka kalsınlar ... masallah araclara
Cvk maşallah 50 binde gibi içi dışı tertemiz ve çok güzel duruyor yürürüde çok çok iyi olucak beklemedeyiz okan =)
Ahmet vts ye maşallah acil roll hattı gibi adam :D:Darabası çok güzel yürüyor ve dahada iyi yürüceğinden şüphem yok 5 den geri sayıyo =)
ve gecenin en iyilerinden passat maşallah çok güzel olmş roket gibi gidiyor :)
yc nerde yc asıl kingimiz o olucak......tı ki cvk geldi puhahahah :D:D:D
Alicanrs
27-09-2011, 15:37
yc nerde yc asıl kingimiz o olucak......tı ki cvk geldi puhahahah :D:D:D
ahahaha arabam çıkmış olsaydı kinglik kalmıcaktı ahahaha ne güzel geçicektim okanı :D ama king cvk evet=)
adaş powerrr oğlum okanın arabaya bi parmak atmama bakar olay gitmez arabası, denşyceğin zaman çağır beni sen mutlu ol yeter :D:D:D
siz rahat olun yeter :D:D:D:D:D::D:D:D
Alicanrs
27-09-2011, 15:42
siz rahat olun yeter :D:D:D:D:D::D:D:D
lan seni varya delerim çocuk 1 milyar için ne var yok satarsın ahahaha:D
vazcaydım satmam daha:D:D
Alicanrs
27-09-2011, 15:48
vazcaydım satmam daha:D:D
lan bende hesap kitap yapıodm şimdi ahahahaha aldım olm verdin bi kere:D
Juggernaut
27-09-2011, 15:54
o geçmiş bu geçmiş den ziyade specler jgl nin:chip egsoz filtre stage 2 kapak işleme +emme gaz kelebeği işli...ve vts i 3 boy kadar geciyordu jgl rs.sonuçlar böle idi cvk da geciyor ve vts i..
Kapak işlemeninde mi stage i var la:)
Bide cvk nın ne eksiği var onu anlamadım araç zaten o haliyle kprolu typer ile yürüyor deniyordu?
MaşAllah beaa gece ılerleyen saaatlere kadar kalamadım ewe gıttım... uzaktan parlaya parlaya gelıodu :D bısı sorucam plaka 35 cvk mı cvc mı ?
HondaMZS
27-09-2011, 19:36
sanırım herkes araçları tanıdığından dolayı, videolar anlamlı geliyordur ama ben pek anlayamadım, yine de maşallah
cvk la sende ufuk :D:D
tmm resımlerı buldum plaka cvk mıs... ben bu arabayı bı ara kowaladım da plaka aklımda cvc kalmıstı :D
PPR engineering
27-09-2011, 20:20
Kapak işlemeninde mi stage i var la:)
Bide cvk nın ne eksiği var onu anlamadım araç zaten o haliyle kprolu typer ile yürüyor deniyordu?
cvk nın bir kaç eksiği var düzelicek yakında evet kapaişlemeninde stage leri var..
percussionali
28-09-2011, 01:01
araçlara maşallah.
bal köpüğü 306nın specleri nelerdir basmıyorda mı geri kalıyor alakasız mı yoksa orada ?
bal köpüğü fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde alican katlar susturucular vs nevar ne yok duruyo bildiğimiz zır stok hiç bişy yok ;) ona göre hesap yap iyi araba ;)
hmm. arabam hazır olunca bi deneyelim merak ediyorum ne kadar koymuşuz üstüne stock makinanın
percussionali
28-09-2011, 01:05
hmm. arabam hazır olunca bi deneyelim merak ediyorum ne kadar koymuşuz üstüne stock makinanın
vall kardeşim stok 306 senin klasmanın değil sahibi zaten 110 kg :D o kiloya iyi bile gidiyo çoğu flitreli egzozl 306 yı zaten geçiyo ama maşallh arcı cidden hızlı stok olduğu halde beğendiğim 306 lardan;)