Orijinalini görmek için tıklayınız : vize cezası?
arkadaşlar aracımın vizesi uzun birsüredir yoktu ve geçen gün yakalandım:) ufak bi ceza yedim ve 1 hafta içinde vizemi yaptırmam gereken bi belge verdiler araç şuan trafikten men gözüküyor fakat bu kağıtla 1 hafta trafikte dolaşabilceğimi söylediler.aracı orjinale çevirmem kolay olmıcak ve neredeyse hiç zamanım yok. benim merak ettiğim vizesini bu 1 hafta içinde değilde daha sonra yaptırsam ceza yermiyim yoksa bu belge sadece 1 hafta trafikte dolaşabileceğimimi gösteriyor. diğer merak ettiğim konu gecikmiş vizeye aylık nekadar faiz uygulanıyor:rolleyes:
Aylık faiz oranı %5 gibi birşeydi sanırım. Düz bakkal hesabı ayda 7 8 lira. 1 hafta içinde yaptırmazsan arabana yakalama çıkar. Atıyorum yanlış yere park edersin polis görür plaka sorguladığı gibi alır parka götürür sonra uğraşırsın cezasıda ağır olur
anladım.. çok değilmiş faizi benim merak ettiğim atıyorum 1ay sonra yaptırırsam geç yaptırdım diye ceza yermiyim?
GokhanRS
27-09-2011, 23:39
2nci yakalanmada ya polis verirler yada çekiciyle gider muaneye filan ve masraflar sana ait olur :D
sen omers ile iletişime geç yardımcı olur heralde bu şekilde geçmen için
aynı durum benim bi araç için geçerli, araç men edildi, 10gün içinde vizeden geçirip men i kaldırmam gerekiyodu ama hala vizeye bile sokmadım, nolcak, nasıl bi cezayla karşılaşcam bilmiyorum..
Kanka coil yok mu sende kaldir, egzozuda okan taksin orjinal git yaptir ya 1saatini alir en fazla. Olmadi isleri kosturcak birinin numarasini verim.