Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : vize cezası?

aliyo
27-09-2011, 23:30
arkadaşlar aracımın vizesi uzun birsüredir yoktu ve geçen gün yakalandım:) ufak bi ceza yedim ve 1 hafta içinde vizemi yaptırmam gereken bi belge verdiler araç şuan trafikten men gözüküyor fakat bu kağıtla 1 hafta trafikte dolaşabilceğimi söylediler.aracı orjinale çevirmem kolay olmıcak ve neredeyse hiç zamanım yok. benim merak ettiğim vizesini bu 1 hafta içinde değilde daha sonra yaptırsam ceza yermiyim yoksa bu belge sadece 1 hafta trafikte dolaşabileceğimimi gösteriyor. diğer merak ettiğim konu gecikmiş vizeye aylık nekadar faiz uygulanıyor:rolleyes:

EREN34
27-09-2011, 23:32
Aylık faiz oranı %5 gibi birşeydi sanırım. Düz bakkal hesabı ayda 7 8 lira. 1 hafta içinde yaptırmazsan arabana yakalama çıkar. Atıyorum yanlış yere park edersin polis görür plaka sorguladığı gibi alır parka götürür sonra uğraşırsın cezasıda ağır olur

aliyo
27-09-2011, 23:38
anladım.. çok değilmiş faizi benim merak ettiğim atıyorum 1ay sonra yaptırırsam geç yaptırdım diye ceza yermiyim?

GokhanRS
27-09-2011, 23:39
2nci yakalanmada ya polis verirler yada çekiciyle gider muaneye filan ve masraflar sana ait olur :D

sen omers ile iletişime geç yardımcı olur heralde bu şekilde geçmen için

TUĞRA
28-09-2011, 07:29
aynı durum benim bi araç için geçerli, araç men edildi, 10gün içinde vizeden geçirip men i kaldırmam gerekiyodu ama hala vizeye bile sokmadım, nolcak, nasıl bi cezayla karşılaşcam bilmiyorum..

OnurD.
28-09-2011, 11:09
Kanka coil yok mu sende kaldir, egzozuda okan taksin orjinal git yaptir ya 1saatini alir en fazla. Olmadi isleri kosturcak birinin numarasini verim.