Orijinalini görmek için tıklayınız : cooper s sorgusu kütahya
Mini Cooper Cooper S 2004 Model 34.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 58672875 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-karizma-otomotiv-den-73000-km-cooper-s-58672875/detay/)
no lu ilandaki araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba??cuma sbah gıdıp almayı dusunuyoruz..bilgisi olan varsa paylasırsa cok sevınırım..
faberge kardeşim e burdan seslenıyorum...yardımcı olman dileğiyle :)
faber yardımcı olur kütahya yazısını görünce kesinlikle bişeyler söyler şimdiden hayırlısı olur inşallah...
serkan ünlüü
28-09-2011, 22:36
araba burda yakın bi arkadasmdaydı kendiside rentakar işi yapıyoken almıştı bunu araba tam mi leş yakından bi gördügünde hak veririsnz hiçtavsiye etmem..
tsskr ederım kardeşim..belki istanbul tayfası da biliyodur nihayetinde ıstanbuldan alınmış bir araç
araba burda yakın bi arkadasmdaydı kendiside rentakar işi yapıyoken almıştı bunu araba tam mi leş yakından bi gördügünde hak veririsnz hiçtavsiye etmem..
:S hmmmm o araç dmi hiç gitmeye gerek yok o zaman
Turquake
28-09-2011, 23:43
Tavsiye etmiyorum :)
ensoztrk
28-09-2011, 23:54
Daha bugun gördüm yanımdan geçti öle çok ayrıntılı göremedim ama sesi gidişi falan çok hoştu arabada baya güzel duruyodu ama sadece dışardan gördüm ayrıntılı pek bilgim yok.
Konuyu görünce Faberge abim yazar zaten:)
verdıgınız bılgıler için tesekkurler arkadaşlar...serkan gti 106 arkadaşın soyledıgı dogruysa ki plaka aynen ortada o araçtır illaki, caydım :) alınık temız cooper s 2005 2006