Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Ulusal Drift Şampiyonası ?
Mechanix
22-10-2007, 14:33
Olabilir mi olamaz mı , neden olmazsın , kim gelir , kim izler derken IMK ile görüşmeler sonuçlandı.Yanlış duymadınız.Türkiyede Drift Şampiyonası düzenleniyor.
Ayrıntıları belli olmamakla birlikte organizasyon kesinlik kazandı.Haziran ayı gibi başlaması düşünülen şampiyona İstanbul - Ankara - İzmir de gerekleşecek ve final Olimpiyat stadında olacak.
IMK ile birlikte hazırladığımız kural kitabı yakında tamamlanacak.Bu aşamadan sonra tüm katılım ve kurallar sizlere bildirilecek.Bugün öğrendiğim bu mutlu haberi hepiniz ile paylaşmak istedim.
yusufbatırel
22-10-2007, 14:34
ahanda yazım bırıncı beyaz 200sx ahmet:)
2 mustı:)
Low-Rider
22-10-2007, 14:36
Sevindirici bir haber,umarım devamlı olur ve imk desteğini esirgemez.
Hayırlı olsun
Berent.t
22-10-2007, 14:38
hayırlısı olsun.. sevindirici bi durum :)
nitrO_Oxide
22-10-2007, 14:39
ülkemize hayırlı ugurlu olsun :)
Gercekten sevindirici bir haber Mustafa emeklerin boşa cıkmayacak..Arabaları pistlerde artık YAN görmek istiyoruz...Hadi hayırlısı..
Maxiboost
22-10-2007, 14:51
tebrik ederim! ilk yarış için japon amcalarla konuşsak gelirler mi acaba? NOB fln :D tebrikler tekrardan
Tholl-ga
22-10-2007, 16:04
musti emeklerin boşa çıkmadı tebrikler
ucuza katilmak isteyen simdiden anadolunu ayarlasin ;)
Hayırlı olsun güzel haber :)
Photographer
22-10-2007, 16:55
Yaza kadar bizim aile arabasını turbolatsam mı naapsam =)
Ferhat_V
22-10-2007, 17:01
hayırlı olsun güzel bir haber..izlemeye geliriz..
musti supersin meriçle görüştünmü?
Mechanix
22-10-2007, 17:18
Hayır aramadı beni henüz.
BoRa_200SX
22-10-2007, 17:20
lastik sponsoru bulmak lazım şimdiden
hadı hayrlı ugurlu olsun vatana mıllete.
lem mustı basını koydun olm bu yola valla helal olsun... 40 yasına gelınce artık best motorıng falanda cekersın zuhuahuahua
Serencebey
22-10-2007, 18:23
Cumleten hayılır ugurlu olsun
Vallaha helal olsun, ülkemde bugünleride gördük ya ölsemde gam yemem heralde.
Tebrikler Mustafa...
Valla tebrikler.... Umarım 4 çeker ler unutulmaz kural kitabında... :D
Helal sana Mustafa gerçekten hayal dediğimiz birşey başlıyor senin de emeklerinle Türkiye topraklarında... Çalışmalarının devamını dilerim kardeşim :)
Hayırlı olsun uğraşan kovalayan herkese tebrikler :)
tebrik ederim Mustafa , umarım her$y dilediğin gibi geli$ir
^^ANIL^^
22-10-2007, 19:47
vallahi kardeşim sana helal olsn ne desem şimdi yani sen bu işi uğraştın kovaladın vaktini harcadın ve başardın yani sana helal olsun kardeşim bak çok gaza geldim sana yemek fln ısmarlıyalım ahahahaha
tebrikler ugrasan herkeze hayırlı ugurlu olsun
emegıne saglık mustı umarım herzaman ıyı olur
Valla musti tebrikler ben kendi adıma konışıyım her napıyosan sonuna kadar yanındayım inşallah olur detaylar ince elenmiş sık dokunmuş olur. Gerçek ve ciddi bir organizasyon oluşur .
başarılar ....
kadioglu
23-10-2007, 13:12
Tebrikler vede başarılar musti :)
Memleketten bir keichi çıkar inşallah zamanla :)
TAM35GNY
23-10-2007, 13:16
Kulüpler para kazandıracak her organizasyona olumlu bakarlar önemli olan federasyonu ikna etmek...Draglar hala daha international olamadı umarım federasyon ikna olur ama bence henüz erken...
Ayrıca Drifte uygun pisti olmayan ya da sağlayamayacak olan ve hali hazırda drag düzenleyen kulüpler bu işi baltalayacaktır , Drift çıktıktan snra zaten gün geçtikçe kan kaybeden drag tarihe karışır bence ve müsade etmeyeceklerdir ;)
drag duzenleyen kulüp var mi?
ulusal olmazsa mahalli olur napalim..
TAM35GNY
23-10-2007, 13:49
mahalli yarışları kulüpler düzenliyor zaten federasyon hakem gönderiyor ...
HeartOfSilence
23-10-2007, 14:06
süper bi haber.
mustafa abiye fahri T-Keiichi lik ünvanı verelim :D
musti adamsın bu güne kadar uğraştın çabaladın bunu da gördük tebrikler
Allah utandırmasın nediyim büyük başarı.
hayırlı olsun tebrikler :)
Ülkemiz için güzel bir gelişme ama tabiki apaçi takımını bu organizasyondan uzak tutabilirsek.Umarım bu organizasyon drag ve ralli"de olduğu gibi profesyonelce yapılır ve ona göre arabalar hazırlanır.Tool"nda dediği gibi anadolu şahini kapıp gelen (APAÇİLER) olmaz umarım.Sonuçta anadol ve şahinle bu iş olmaz diede birşey yok.Arkadaşım sanada verdiğin emeklerin karşılığını aldığından dolayı tebrikler!
Mechanix
24-10-2007, 09:18
Hepinize teşekkürler.
D1 yada Prodrift gibi organizasyonlarda pilotlar ya ünlü yarış pilotlarından yada lisans ile yeteneğini kanıtlamış kişilerden seçilir.
Bizim şampiyonada da aynısı olacak.Sertifikasız şöförler katılamayacak.
Sportivo
24-10-2007, 09:24
benm elimde yazılmış ve tosfed e gonderilmiş bir yonetmelik var
onayıda gelmesine ragmen yapacagımız alan ile ilgili sorunlar çıkmış ve yapamamıstık organizasyonu
insallah siz basarırsınız
Mechanix
24-10-2007, 09:55
Yönetmelik yazmak için baya bir deneyim lazım.İşin hem görünen yüzünü hemde arka planını çok iyi bilmek lazım.Yönetmeliği siz mi yazmıştınız ?
Biz bu yüzden Prodrift serilerinin kural kitaplarını uygulamayı düşünüyoruz.Kendi yazdığımız kurallar görüntüde mantıklı gelecektir belki ama uygulamaya koyduğumuzda bir çok aksaklıklığıda beraberinde getirebilir.Bu yüzden risk alamaya gerek yok.Olanı uygulamak daha mantıklı.
Sportivo
24-10-2007, 10:05
yönetmeliği ben ve bir arkadasım yazdık
yıllardır izmirde ve turkiyede bir cok ralli ve diğer organizasyonlarda bulunup onlardan aldıgımız tecrubelerle yazdıkdık
çok geniş bir arastırma sonucu olustu değişik drift organizasyonlarının kurallarını araştırıp oluşturduk
şöle bir öneride de buluna bilirim tosfed sportif komitesi bu sene daha çok amatörleri hedef alarak farklı aktiviteler ortaya çıkardı bunlardan biriside super slalom bir inceleyin derim
drift te pek spor gözüyle bakmıyorlar daha çok show gözuyle goruyorlar fakat super slalom öle diil
Mechanix
24-10-2007, 10:13
Slalomun Ankarada yapıldığını ve çok da iyi olmadığını biliyorum.Ama o daha çok haftasonu eğlencesi şeklindeydi.Eğer drifti spor olarak görmeseler buna şampiyona denmezdi zaten.
Sportivo
24-10-2007, 10:22
ankaranın yaptıgı iyi olmaya bilir belkide sizin yapacagınız daha farklı olur sadece onla kıyaslamamak lazım
ama gerçekten su unutulmasınki driftin bir spor olarak gorulmesi için zaman var bu ülkede
Mechanix
24-10-2007, 10:33
İşin ilginç yanı , drift zaten dünyada ne FIA tarafından ,ne de diğer ülkelerin kendi motorsporları birliklerince spor olarak görülmüyor.O yüzden isimleri Drift Series şeklindedir.Yoksa Championship olarak lanse edilirdi.Tüm dünyada resmiyette show olarak görülüyor.
Benim için öyle yada böyle var olması önemli.O tanımış bu tanımamış çok önemli değil şu an için.
Sportivo
24-10-2007, 10:40
bu tip seyler le ugrasmak cok gusel drag bile zamanında nasıl yapılırken şimdi ulusal bir sampiyona
drift te neden öle olmasın ama ugrasmak lazım ve ugrasırken bazı puf noktalarını bilmek lazım
Emek veriliyor birşeyler yapılmaya çalışilıyor saygım sonsuz ama yol çok uzun hemen olucak birşey değil.Heleki İzmir pistini düşünüyorum o zemninde drift yapmak çok zor onuda geçtim pistin boş günü yok.Birşeylere başlamak güzel.
Muvaffak
24-10-2007, 10:52
herzaman dedigim gibi calisan kazanir:) Mustafa cok calisiyorsun emeklerini yaptiklarini goruyoruz insalla hep en az boyle devam edersin...Drift kavrami ulkemizde daha cok yeni simdi herkes biliyor 7-70 e "drift" kelimesini biliyorlar umariz bu isin nsil yapildigini gosteririz ilerleyen yillarda Mustafa nin simdiden boyle guzel adimlar atmasi ciddi seyler projeler hazirlamasi cok guzel gelecek nesile cok guzel bir zemindir bu yapilanlar.... Bravo Mustafa!
Ülkemiz için güzel bir gelişme ama tabiki apaçi takımını bu organizasyondan uzak tutabilirsek.Umarım bu organizasyon drag ve ralli"de olduğu gibi profesyonelce yapılır ve ona göre arabalar hazırlanır.Tool"nda dediği gibi anadolu şahini kapıp gelen (APAÇİLER) olmaz umarım.Sonuçta anadol ve şahinle bu iş olmaz diede birşey yok.Arkadaşım sanada verdiğin emeklerin karşılığını aldığından dolayı tebrikler!
neden bu tarz bir hakarette bulundun ki ? autodromlara gelen şahin doğan vs. kuş serisi araç sahiplerinin yeterince paraları olsa almazlarmıydı sence Evo 9 S14a veya S2000 ve sende waaay evoya bak beee derdin de mi ? Ha kızılmıcak yönleri yok mu var tabi olmadık yerlerde aragaz çekmeler patlak egzoz takmalar sadece tweeter sesi ile gezmeler :D ama bunlar babadan kalma araçları kullanan serseriler.Ama bilinçli olanların ellerindeki araçlar bunlar ve bu araçlarla kendilerini tatmin edebiliyorlar. iceksin gelmesinler o arabalarla başka yerde yapsınlar.Allah korusun tabi ama mesela sen ailen ile yolda giderken kendini tatmin etmek isteyen bi şahinci yanlamak isterken senin aracına çarpsa daha mı iyi olur ? bişi söylememek sadece saygı göstermek gerekir bazı şeylere :)
ben anadolu ciddi ornek olarak vermistim ama apaci olarak algilanmis;
anadol kasasi ve 2litre ford motoru ile cok is yapilir, zaten suan dogmamis bebege don biciyoruz..
önemli olan o değil tabi ki neden organizasyonda deli diye tabir edeceğimiz araçlar görmeyelim ki de mi :) ama apaçi olayına takıldım :)
Mechanix
24-10-2007, 12:19
Apaçilik arabasına göre olmaz.Adamın kişiliğine bakar.Ben iyi otomobillere binen çok apaçi tanıyorum.
Anadol + 2.0lt ford motoru çok mantıklı proje , bizde düşünüyoruz Gökhanoluk la.
Maxiboost
24-10-2007, 13:13
türkiye şartlarında en ekonomik ve en iyi çözüm bence ki bursada bir kaçtane var, hatta biras boost çok ii gider :D
apaçi olayına gelince şahinci vs olarak bahsedilmesin çoğunun öyle olmasından kaynaklanıyor, mustafa çok güzel söylemiş kişiliği önemli...
eminim ki biraz adı duyulduğunda hazırlanmış çok s13 görürüz gibime geliyor...
Apaçilik arabasına göre olmaz.Adamın kişiliğine bakar.Ben iyi otomobillere binen çok apaçi tanıyorum.
Anadol + 2.0lt ford motoru çok mantıklı proje , bizde düşünüyoruz Gökhanoluk la.
+1000
Anadol stc tadından yenmez. Hayranım bu arabaya.
http://www.burkinafasafiso.com/wp-content/uploads/2007/01/anadol_stc16-01.jpg
+1000
Anadol stc tadından yenmez. Hayranım bu arabaya.
http://www.burkinafasafiso.com/wp-content/uploads/2007/01/anadol_stc16-01.jpg
bundan cok sınırlı var zaten 170 tane falan olması lazım uretim adedi, bulmak cok zor kaldıki bulsan bu is icin kullanmak yazık olur bence.
Apaçilik arabasına göre olmaz.Adamın kişiliğine bakar.Ben iyi otomobillere binen çok apaçi tanıyorum.
Anadol + 2.0lt ford motoru çok mantıklı proje , bizde düşünüyoruz Gökhanoluk la.
yazın bi dergide wardı bu proje aynen, dergiyi bulursam scan yapar koyarım fotolarını siteye abi isterseniz eğer?
Mechanix
24-10-2007, 15:34
Koy tabii.
Gökan madem az var diye acıdın o zaman neden adamın "kolleksiyonluk anadol " diye başlık attığı anadol ilanına ahanda difir kar diye atıldın olm ? :D ucuz ya koleksiyon falan yalan di mi :)
Koy tabii.
Gökan madem az var diye acıdın o zaman neden adamın "kolleksiyonluk anadol " diye başlık attığı anadol ilanına ahanda difir kar diye atıldın olm ? :D ucuz ya koleksiyon falan yalan di mi :)
sen hayatında stc gordunmu allahın krosu :D koleksyonluk anadol dedigin 69 coupeydi bizim orda zibil gibi gel alalım sana bi tane :D
degil STC, bocek bile gormemistir bu imam :D
degil STC, bocek bile gormemistir bu imam :D
abisi kusuruna kalma hep saga dogru yanlıyor bu aralar kan beyninin bi lobunda toplanmıs mantıklı dusunemiyor :D
Mechanix
24-10-2007, 15:47
STC ilk gördüğüm Anadol olmlar benim , evin önünde 5 sene yattı bizim.Sonra bi gün gitti.Sanırım belediye falan aldı.
^^ANIL^^
24-10-2007, 15:48
STC ilk gördüğüm Anadol olmlar benim , evin önünde 5 sene yattı bizim.Sonra bi gün gitti.Sanırım belediye falan aldı.
söleseydin biz bi gece gelir el atardık kimse fark etmezdi senin gibi belediye derdi herkez :)
abisi kusuruna kalma hep saga dogru yanlıyor bu aralar kan beyninin bi lobunda toplanmıs mantıklı dusunemiyor :D
benim bildiğim mustafanın beynini aldılar :D akvaryum pompası var orda:D
Mechanix
24-10-2007, 15:58
255 walbro var semih :)
benim bildiğim mustafanın beynini aldılar :D akvaryum pompası var orda:D
zauaaahhahahhahaha iiydi :D
anadol değil de mk2 escort düşünürdüm. çok elverişlidir.
neden bu tarz bir hakarette bulundun ki ? autodromlara gelen şahin doğan vs. kuş serisi araç sahiplerinin yeterince paraları olsa almazlarmıydı sence Evo 9 S14a veya S2000 ve sende waaay evoya bak beee derdin de mi ? Ha kızılmıcak yönleri yok mu var tabi olmadık yerlerde aragaz çekmeler patlak egzoz takmalar sadece tweeter sesi ile gezmeler :D ama bunlar babadan kalma araçları kullanan serseriler.Ama bilinçli olanların ellerindeki araçlar bunlar ve bu araçlarla kendilerini tatmin edebiliyorlar. iceksin gelmesinler o arabalarla başka yerde yapsınlar.Allah korusun tabi ama mesela sen ailen ile yolda giderken kendini tatmin etmek isteyen bi şahinci yanlamak isterken senin aracına çarpsa daha mı iyi olur ? bişi söylememek sadece saygı göstermek gerekir bazı şeylere :)
Yazdıklarımı bir daha doğru oku ne demek istediğimi anla öyle cevap ver oldu mu kardeşim.Bak ne demişim orda her anadol yada her şahinli APAÇİ değil demişim.Anladın sen onu :icon_tup:
çok çalışmak lazım o zaman, hazirana çokta yok... :)
Apaçilik arabasına göre olmaz.Adamın kişiliğine bakar.Ben iyi otomobillere binen çok apaçi tanıyorum.
Anadol + 2.0lt ford motoru çok mantıklı proje , bizde düşünüyoruz Gökhanoluk la.
S.tepe oto sanayide diğer fabrikamız. Orda bir usta var karbiratörlü biraz. Adam ne zaman gitsek rollcage li fordlar yapiyor anadol kasasına. Resimlerini çekip koyarım. Sanırım ralli için yapiyorlar. Sürekli arabalar çıkıyor ortaya.
S.tepe oto sanayide diğer fabrikamız. Orda bir usta var karbiratörlü biraz. Adam ne zaman gitsek rollcage li fordlar yapiyor anadol kasasına. Resimlerini çekip koyarım. Sanırım ralli için yapiyorlar. Sürekli arabalar çıkıyor ortaya.
Seyrantepe Sanayi'de bildiğim öyle Roll-Cage falan yapan Mehmet Becce var...Off-road'çu...Atölyesi var orada..sanırım ondan bahsediyorsun abi ??
M_PROJECT
25-10-2007, 21:08
benim bildiğim mustafanın beynini aldılar :D akvaryum pompası var orda:D
ugrasmasana olm adamala :D defol git sen sf de takil :hahaha:
türkiye şartlarında en ekonomik ve en iyi çözüm bence ki bursada bir kaçtane var, hatta biras boost çok ii gider :D
şöyle bişey mi :)
http://www.youtube.com/watch?v=s0wmA6K6dUk
ben katılmak istıyorum :)
Belki böyle birşey.
http://www.youtube.com/watch?v=W8qimXgAd84
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.