Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara sincan'a girişde Çevirme var ..
serkan6606
29-09-2011, 18:15
Arkadaşlar abiler ayık olun 1 haftadır böyleymiş asayiş + trafik +sivil asayiş ekibi ve trafik polisi 3 ü birden orda 10 kadar polis her aksam iş cıkısı saatlerinde baslayıp 10 a kaadar sürcekmiş öyle diyolar bilen kişiler çevirme tam istanbul yolundan sincana giren köprünün sincana geçiş tarafında bu başer otomotiv var onun ordaki köprü . ne bu anlamadım ya gbt mize felan baktılar arabadan indirip arabayı aradılar :S bilginiz olsun
3-4 gündür her göbekte trafik ekipleri asayiş falan duruyor. kesin ankara'ya sızmış bir terör örgütü mensupları var. ve bomba olayından sonra herkes güvenlik önlemini en üste çekmiş şekilde.
neredeyse her gun çayyolunda
uludag kebaptan
mınaserra ya cıkarken aksam 23 den sonra çevırme oluyor bılgınıze
serkan6606
29-09-2011, 18:29
3-4 gündür her göbekte trafik ekipleri asayiş falan duruyor. kesin ankara'ya sızmış bir terör örgütü mensupları var. ve bomba olayından sonra herkes güvenlik önlemini en üste çekmiş şekilde.
inş öyle bir şey yoktur :confused: varsada inş en kısa zamanda yakalanır o şerefsizler :s Saol abi bilgi için
fasterhan
29-09-2011, 18:30
etimesgut sincan hemen hemen her kavsakta mutlaka trafik polis otosu duruyor son günlerde.....önlerinden 1 numara cam filmli arabayla gündüz gözü gectim 3-4 kere pek sallamadı sincandaki polisler.....heralde trafikle ilgili bir denetim degil bu....
Burak-Akın
29-09-2011, 21:54
bu aralar heryerde çevirme var dostum.. aman dikkat
snan1910
30-09-2011, 06:45
dün gece ivedikten keçiörene gelene kadar her yerde polis vardı. birde asayiş yunuslar trafik üçü beraber duruyorlar.
turco_013
30-09-2011, 07:27
aynı olay Mersindede var abi artık sokağa cıkmaya korkar olduk :S
Bunlar asayiş çevirmesi trafik değil.
Daha da arttırmalılar bence.
Dün beni kızılayda yaya iken çevirip GBT yaptılar. Çantamı aradılar.