Orijinalini görmek için tıklayınız : bursada 4 4 lük detaylı temizlik
uzun zamandır bursada bi çok yeri gezdim bi çok arabama iş yaptırdım ama adam akıllı 4 4 lük detaylı temizlik ve motor yıkama yapan yok sizin bildiğiniz bir yer var mı:soru:
Bursada zymol var yeni acildi orasi cok cok iyi ilker abi sahibide
tmmda bi çoğu arkadaşım abim zaten hepsi iyi insanlar fakat işçilik eksik
Zymöl ürünleri iyidir.Marka olarak kalitelidir.Ancak tabiiki uygulayan kişi çok çok önemli.
Uzun zamandır diyorum Bursa'ya sağlam bi meguiars tarzı biyer lazım...
Denedinizmi bilmiyorum ama Sonax anıt hiç yoktan iyidir.
ilker abinin orası çok iyiydi ama demekki eksikleri var biraz ben ilk zamanlarında mükemmeldi :S üzüldüm şahsen
aslında dükkan sahibi kişilerin suçu elemanlarını seçmede diye düşünüyorum çünki neredeyse hiç biri kendisi birebir ilgilenmiyor buarada yanlış anlamışsınız zymol u denemedim daha ama kendimide kobay yerine koymak istemiyorum...
By_HaNNibaLL
29-09-2011, 21:14
sana dedim kendimiz temizleyelim diye ama biz bir araya geldik mi anca icelim :D
sana dedim kendimiz temizleyelim diye ama biz bir araya geldik mi anca icelim :D
alkolden kafanı kaldıraydında abi temizliyelim diyeydin sövdürtcen beni şimdi :D:D:D
By_HaNNibaLL
29-09-2011, 21:22
alkolden kafanı kaldıraydında abi temizliyelim diyeydin sövdürtcen beni şimdi :D:D:D
yo ben dedim sana abi arabayi temizleyek olur abim sabah olsun dedin kahve içelim diyorum ariyon tekeli bira geliyo viski geliyo :D ama bi meeting yapak harun abinin orda temizleriz motor temizlemek için ilac var bende k20yi bal dok yala yapariz sonra içeriz karşisinda :D :D
tequila818
29-09-2011, 21:41
fsmnin bir üst sokağında lifeland i biliyor musun? O sokakta var sürekli müşterisi oluyor. meguiars ürünleri kullanıyorlar. Orası güzel bildiğim kadarıyla.
fsmnin bir üst sokağında lifeland i biliyor musun? O sokakta var sürekli müşterisi oluyor. meguiars ürünleri kullanıyorlar. Orası güzel bildiğim kadarıyla.
Bir üst sokağı derken :))) FSM kücük bi cadde deil ***** orayıda gidip görmek gerek bilmiyorum yerini bile....
BlackEmperor
29-09-2011, 22:39
fsm burger arkası color cars bi ugra meguiars ürünleri kullanıyorlar fena değil fiko
sen getir sarışeyi ben bankanın kapalı otoparkında yalarım onun hertarafını :D
redbaron
30-09-2011, 01:38
ilker abinin orası çok iyiydi ama demekki eksikleri var biraz ben ilk zamanlarında mükemmeldi :S üzüldüm şahsen
ilker abi kapattı orayı devretti yani.ozel sebeplerden dolayı.basta cok ugrasmıstı iscilik falanda iyiydi cok ucuza güzel seyler yapıyordu 4 kar koruma atıyordu.
redbaron
30-09-2011, 01:43
aslında dükkan sahibi kişilerin suçu elemanlarını seçmede diye düşünüyorum çünki neredeyse hiç biri kendisi birebir ilgilenmiyor buarada yanlış anlamışsınız zymol u denemedim daha ama kendimide kobay yerine koymak istemiyorum...
bu zamanda kaliteli eleman bulmak cok zor dısardan kolay gozukuyor ama kaliteli eleman cok para istiyor.asgari maastan calısan adamda orda burda toplama cocuklar.bu yüzden oldukca zor.Fsm de mudanya cıkısına dogru burger king var onun arkasında bir yıkama var ismini unuttum onceden autowaxtı.oranın elemanları cok iyi sonra sahibi el degistirdi ama elemanlar aynı kaldı, orayı tavsiye ederim yada yalova yolundaki ziebart.ilk abi kapatmasaydı direk ilker abi diyecektim buttimin altındaki
kardeşler yıkama yalama güvenınızın eseri
kullanılan malzemeler
araç yıkama için : mıntax bulaşık jeli
kurulama için : eskı yırtık fanila
iç temızlık için : kosla oksi ekşın
lastik parlatma için özel formül : arap sabunu & camsil & kireçsiz saf su
parlatma ve cila için : gaz yağlı eski yırtık fanila
fıko işçilik on numara
4 4 lük temizliği kendin yapacan yada 4 3 lük temizliği subaru anıt oto sonax ile yaparlar.
kifanhom
30-09-2011, 08:34
en güzeli kendin temizleyecen üç beş bira ile
kanka ıznıge gel ben temızletıcegın yerı bılıyorum adeta bal dok yala motor dahil :)
kanka ıznıge gel ben temızletıcegın yerı bılıyorum adeta bal dok yala motor dahil :)
Kanka bukadar yağmur varken ben yola çıkmam haftaya artık nasıl olsa sen daha uzun süre ordasın...
kardeşler yıkama yalama güvenınızın eseri
kullanılan malzemeler
araç yıkama için : mıntax bulaşık jeli
kurulama için : eskı yırtık fanila
iç temızlık için : kosla oksi ekşın
lastik parlatma için özel formül : arap sabunu & camsil & kireçsiz saf su
parlatma ve cila için : gaz yağlı eski yırtık fanila
fıko işçilik on numara
Yusuf abi ozamn yırtık fanilalarla biraları ben alayım sende işçiliğe yardım et :D:D
en güzeli kendin temizleyecen üç beş bira ile
Ersin abicim sen varsa zaten alkol tefarrüat be abicim :):);)
kanka gel çek benim dükkana 2 ileri 1 geri temizler dururuz koca gün :D :D
Yusuf abi ozamn yırtık fanilalarla biraları ben alayım sende işçiliğe yardım et :D:D
tamam laaa fiko sen hazırla bı kasa gelır el birliği ile temizleriz ayıpsın :D